Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 08.30
peynirli dukan tost, domates

öğlen 13.30
yumurta, peynir, domates, 5 çiğ fındık, 1 dilim unsuz ekmek

ara 16.30
1 mandalina

akşam 19.15
2 dilim peynir, salata

2,5 lt su, 50 dk tempolu yürüyüş
Menü güzel abla afiyet olsun
Maalesef öyle abla. vücut bi kere kilo almaya alistiktab sonra korumak çok zor

evet yaa nasıl başarıyorlar sabit kalmayı. sinir oluyorum.

Menü güzel abla afiyet olsun

Maalesef öyle abla. vücut bi kere kilo almaya alistiktab sonra korumak çok zor
saol canım.
bizde de hata çok ama. hemen tatlıya böreğe çöreğe sarılıyoruz

Yarın karnabahar kısırı yapıcam çok merak ettim valla. kaçamak yok 1 ay cuma da olsa.
valla onu bir gün ben de deneyeceğim.

güzel menü fıstık

asıl alacağım chia bulamadım canım diğerlerinde almak istedim ama tatlarını sevmem diye cesaret edemedim

evde un namına bisey yoktu canım mısır unu vardı bi oda gecenki balık içi. Almıştım ondan kalan

afiyet olsun canım

saol canım.
öyle abla ya biraz tutabilsek kendimizi böyle olmayız zaten
valla onu bir gün ben de deneyeceğim.

güzel menü fıstık
Sağol abla
Belki gelmemiştir canım. bazen gelen mallar yetismiyor bazı mağazalara eksik ürün geliyor oda olabilir.

2 ARALIK HEDEFLERİ

Berilcee(95.2--------->89)
Mefkurem ( 82kg ------->77kg )
Eliya (70kg ------->67 kg)
Curukelma (65.8kg------>62 kg)
Kkkmevsim5 (74,9 kg------->71 kg)
Askrhpozitif (92,2 kg------->85kg)
Masal3487 (64.5 kg------->59kg)
Elifvecebir (81 ---------------> 77 )
nanekekik(70,2---------------->66)
kelebekolacam(------------>77)
MuallimeA (74.9------>72.5)
Yeşilsarmaşık(77.2--------->73.5)
Buseb (61.5-------->58.5)
gingercookie (80.7 -------->75)
60kiloyum (88-------->83)
Ayulduzz(69 ---------->65)

Evet kızlar aylık hedef listemiz kimler tutturdu bakalim

Ben de cok ozeniyorum yiyip yiyip kilo almayanlara.Ama bence koruyamamizin bir sebebi de evlilik,hormonlardan midir nedir evlilik yariyor.Eskiden uc tabak makarna yerdim en fazla 60 tim.Simdi azicik kacamak yapsam +2 falan oluyorum.

Ben de cok ozeniyorum yiyip yiyip kilo almayanlara.Ama bence koruyamamizin bir sebebi de evlilik,hormonlardan midir nedir evlilik yariyor.Eskiden uc tabak makarna yerdim en fazla 60 tim.Simdi azicik kacamak yapsam +2 falan oluyorum.
çok sinir bozucu. nice zayıflar var bir yiyorlar görme. ama ipincecikler. şaşıyorum valla.

saol canım.
10senedir bir fiil diyet içindeyim şu iştahım kesilmedi gitti bir türlü ama yaş aldıkça hata yapa yapa, okudukça gördükçe ve özellikle k.k den çok şey öğrendim bu sefer umutluyum korumayı başarıcam Allahın izniyle

çok sinir bozucu. nice zayıflar var bir yiyorlar görme. ama ipincecikler. şaşıyorum valla.
benim tanıdığım zayıflar gözlemliyorumda gerçekten zayıflığın hakkını veriyor kv ben bildim bileli az yer öldür tokken ağzına bişey atmaz
arkadaşım yemek yerken çok konuşur yavaş yer ve canı sıkkınken kesinlikle ağzına lokma koyamaz
eşim doyduğu anda tabakta ne olursa olsun bir kaşıkda kalmış olsa yemez ve akşam çok yemişse sabah kahvaltısını az yapar
işte bunlar benim yapamadığım şeyler

öyle abla ya biraz tutabilsek kendimizi böyle olmayız zaten

Sağol abla

Belki gelmemiştir canım. bazen gelen mallar yetismiyor bazı mağazalara eksik ürün geliyor oda olabilir.
Varmış canım dün bitmiş
ben tutturamadim büyük ihtimal bi haftada 4 kilo gitmesi zor

evliliği bilmemde yaş aldıkça meto hızı düşüyor o yüzden yaş kemale ermeden çözmek lazım bu kilo sorununu

Valla sanki beni anlattin,bende tika basa dolu olayim yinede yerim,ama cevremde cogu kisi toksa yemegin tadina bile bakmiyorlar,esimde oyle bir kasik kalsa dahi yemez toksa.Ayy istah kesici bir sey olsa keske

Valla sanki beni anlattin,bende tika basa dolu olayim yinede yerim,ama cevremde cogu kisi toksa yemegin tadina bile bakmiyorlar,esimde oyle bir kasik kalsa dahi yemez toksa.Ayy istah kesici bir sey olsa keske
bence içimizde olmayan bu alışkanlıkları öğrenelim artık hatta onları taklit edelim bence işe yarar

evliliği bilmemde yaş aldıkça meto hızı düşüyor o yüzden yaş kemale ermeden çözmek lazım bu kilo sorununu
Tabi canim yasinda cok etkisi var katiliylrum sana ama ben evlendikten sonra kilo almaya basladim.gebelik gecirmedigim halde,evlenince hormonlar degisiyor ona yoruyorum artik eeee bide yas ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…