- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.521
Menü güzel abla afiyet olsunsabah 08.30
peynirli dukan tost, domates
öğlen 13.30
yumurta, peynir, domates, 5 çiğ fındık, 1 dilim unsuz ekmek
ara 16.30
1 mandalina
akşam 19.15
2 dilim peynir, salata
2,5 lt su, 50 dk tempolu yürüyüş
Maalesef öyle abla. vücut bi kere kilo almaya alistiktab sonra korumak çok zorbizim en büyük kusurumuz kilo verince sabit kalamayışımız. bu çoğumuzda var. bazen bir hafta da bile hemen kilo alabiliyoruz. böylelikle diyet olayı her zaman bizimle varoluyor. çok özeniyorum şu senelerce sabit kiloda kalanlara.
neden biz böyleyizAynen bnde ya. kiloları verdikten sonra koruyabilecek miyim korkusu hep var bnde
son günlerde menülerin yakıyor ortalığı afiyet olsun canım.
Aynen korumak çok zor ama en önemli kısmı diyetin. Eltilerim yiyor yiyor kilo aynı bide bana sen bizim kadar yesen 100 kg olursun diyorlarçok adaletsiz bu kilo işi :)))
saol canım.Menü güzel abla afiyet olsun
Maalesef öyle abla. vücut bi kere kilo almaya alistiktab sonra korumak çok zor
valla onu bir gün ben de deneyeceğim.Yarın karnabahar kısırı yapıcam çok merak ettim valla.kaçamak yok 1 ay cuma da olsa.
güzel menü fıstıkMenum
Sabah 11
Haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık
Akşam 19
Bir tabak brokoli
Bir kase yoğurt
Su 1.5 litre azoldu bugun
Spor baya yürüdüm ama spordan sayilmiyordu sanırım
Bugün kardeşim geldi gelemedim onun için kızlar
asıl alacağım chia bulamadım canım diğerlerinde almak istedim ama tatlarını sevmem diye cesaret edemedimamin canım
afiyet olsun canım menü güzel
canım daha fazla nasıl asilabilirimki zaten elimden geleni yapıyorum
2 gün önce burdada sulu kar yağdı çok soğuktu o gün ya
iyi atlatmissin dileğim
Zaten ben diyet biskuviye karşıyım abla. yağı azaltılmış olsa bile içinde şeker var ve kalori miktarı 100 gr da çok az bi oynama yapıyor digerleriyle sadece paketin gramajı daha düşük oluyor.
Sen bi haftada telafi edersin ablam hiç şüphem yok
kız ne varsa almışsın bakayım bende kinoa almayı düşünüyorum
ah baharim keşke elimizden bisi gelseçok iyi vermissin canım
Bende yapacaktım yalan oldu bugün :)
makarna perşembe için olmamış canım afiyet olsun
Afiyet olsun dileğim menü güzel
elifim afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım tam perşembe menüsü olmuş
Ponim az yemissin ama olmamış gibi bisi diyemedim afiyet olsun
evde un namına bisey yoktu canım mısır unu vardı bi oda gecenki balık içi. Almıştım ondan kalanAfiyet olsun canım menun güzel. Mısır unu yerine yulaf kepegi kullanabilirsin bilgin olsun.
Afiyet olsun güzel olmuş hersey, merak ediyorum yarınki eksileri.
Afiyet olsun tatlım perşembe icin ekmek cokmu olmuş sanki.
son günlerde menülerin yakıyor ortalığı afiyet olsun canım.
Aynen korumak çok zor ama en önemli kısmı diyetin. Eltilerim yiyor yiyor kilo aynı bide bana sen bizim kadar yesen 100 kg olursun diyorlarçok adaletsiz bu kilo işi :)))
afiyet olsun canımMenum
Sabah 11
Haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık
Akşam 19
Bir tabak brokoli
Bir kase yoğurt
Su 1.5 litre azoldu bugun
Spor baya yürüdüm ama spordan sayilmiyordu sanırım
Bugün kardeşim geldi gelemedim onun için kızlar
Ben gecen sene cok yapiyordum fena olmuyor ama bulgur kadar guzel degil tabiki.Yarın karnabahar kısırı yapıcam çok merak ettim valla.kaçamak yok 1 ay cuma da olsa.
öyle abla ya biraz tutabilsek kendimizi böyle olmayız zaten
evet yaa nasıl başarıyorlar sabit kalmayı. sinir oluyorum.
saol canım.
bizde de hata çok ama. hemen tatlıya böreğe çöreğe sarılıyoruz
Sağol ablavalla onu bir gün ben de deneyeceğim.
güzel menü fıstık
Belki gelmemiştir canım. bazen gelen mallar yetismiyor bazı mağazalara eksik ürün geliyor oda olabilir.asıl alacağım chia bulamadım canım diğerlerinde almak istedim ama tatlarını sevmem diye cesaret edemedim
evde un namına bisey yoktu canım mısır unu vardı bi oda gecenki balık içi. Almıştım ondan kalan
afiyet olsun canım
Ben de cok ozeniyorum yiyip yiyip kilo almayanlara.Ama bence koruyamamizin bir sebebi de evlilik,hormonlardan midir nedir evlilik yariyor.Eskiden uc tabak makarna yerdim en fazla 60 tim.Simdi azicik kacamak yapsam +2 falan oluyorum.bizim en büyük kusurumuz kilo verince sabit kalamayışımız. bu çoğumuzda var. bazen bir hafta da bile hemen kilo alabiliyoruz. böylelikle diyet olayı her zaman bizimle varoluyor. çok özeniyorum şu senelerce sabit kiloda kalanlara.
çok sinir bozucu. nice zayıflar var bir yiyorlar görme. ama ipincecikler. şaşıyorum valla.Ben de cok ozeniyorum yiyip yiyip kilo almayanlara.Ama bence koruyamamizin bir sebebi de evlilik,hormonlardan midir nedir evlilik yariyor.Eskiden uc tabak makarna yerdim en fazla 60 tim.Simdi azicik kacamak yapsam +2 falan oluyorum.
10senedir bir fiil diyet içindeyim şu iştahım kesilmedi gitti bir türlü ama yaş aldıkça hata yapa yapa, okudukça gördükçe ve özellikle k.k den çok şey öğrendim bu sefer umutluyum korumayı başarıcam Allahın izniyle
evet yaa nasıl başarıyorlar sabit kalmayı. sinir oluyorum.
saol canım.
bizde de hata çok ama. hemen tatlıya böreğe çöreğe sarılıyoruz
benim tanıdığım zayıflar gözlemliyorumda gerçekten zayıflığın hakkını veriyor kv ben bildim bileli az yer öldür tokken ağzına bişey atmazçok sinir bozucu. nice zayıflar var bir yiyorlar görme. ama ipincecikler. şaşıyorum valla.
Varmış canım dün bitmişöyle abla ya biraz tutabilsek kendimizi böyle olmayız zaten
Sağol abla
Belki gelmemiştir canım. bazen gelen mallar yetismiyor bazı mağazalara eksik ürün geliyor oda olabilir.
ben tutturamadim büyük ihtimal bi haftada 4 kilo gitmesi zor2 ARALIK HEDEFLERİ
Berilcee(95.2--------->89)
Mefkurem ( 82kg ------->77kg )
Eliya (70kg ------->67 kg)
Curukelma (65.8kg------>62 kg)
Kkkmevsim5 (74,9 kg------->71 kg)
Askrhpozitif (92,2 kg------->85kg)
Masal3487 (64.5 kg------->59kg)
Elifvecebir (81 ---------------> 77 )
nanekekik(70,2---------------->66)
kelebekolacam(------------>77)
MuallimeA (74.9------>72.5)
Yeşilsarmaşık(77.2--------->73.5)
Buseb (61.5-------->58.5)
gingercookie (80.7 -------->75)
60kiloyum (88-------->83)
Ayulduzz(69 ---------->65)
Evet kızlar aylık hedef listemiz kimler tutturdu bakalim
evliliği bilmemde yaş aldıkça meto hızı düşüyor o yüzden yaş kemale ermeden çözmek lazım bu kilo sorununuBen de cok ozeniyorum yiyip yiyip kilo almayanlara.Ama bence koruyamamizin bir sebebi de evlilik,hormonlardan midir nedir evlilik yariyor.Eskiden uc tabak makarna yerdim en fazla 60 tim.Simdi azicik kacamak yapsam +2 falan oluyorum.
Valla sanki beni anlattin,bende tika basa dolu olayim yinede yerim,ama cevremde cogu kisi toksa yemegin tadina bile bakmiyorlar,esimde oyle bir kasik kalsa dahi yemez toksa.Ayy istah kesici bir sey olsa keskebenim tanıdığım zayıflar gözlemliyorumda gerçekten zayıflığın hakkını veriyor kv ben bildim bileli az yer öldür tokken ağzına bişey atmaz
arkadaşım yemek yerken çok konuşur yavaş yer ve canı sıkkınken kesinlikle ağzına lokma koyamaz
eşim doyduğu anda tabakta ne olursa olsun bir kaşıkda kalmış olsa yemez ve akşam çok yemişse sabah kahvaltısını az yapar
işte bunlar benim yapamadığım şeyler
çok feci tutturamadım tabiki ama ev işi olmayaydı tuttururdumVarmış canım dün bitmiş
ben tutturamadim büyük ihtimal bi haftada 4 kilo gitmesi zor
bence içimizde olmayan bu alışkanlıkları öğrenelim artık hatta onları taklit edelim bence işe yararValla sanki beni anlattin,bende tika basa dolu olayim yinede yerim,ama cevremde cogu kisi toksa yemegin tadina bile bakmiyorlar,esimde oyle bir kasik kalsa dahi yemez toksa.Ayy istah kesici bir sey olsa keske
Tabi canim yasinda cok etkisi var katiliylrum sana ama ben evlendikten sonra kilo almaya basladim.gebelik gecirmedigim halde,evlenince hormonlar degisiyor ona yoruyorum artik eeee bide yas ilerliyorevliliği bilmemde yaş aldıkça meto hızı düşüyor o yüzden yaş kemale ermeden çözmek lazım bu kilo sorununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?