Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet ben de çok şey öğrendim. bir de uygulasam

bizim de bunu uygulamamız lazım. ama elimiz durmuyor onlar dengeyi kurmayı beceriyor.

Kızlar ben kesin ayriliyorum izne tabiki yine buralarda olurum ama bi toparlanma lazım
Saat 20:00 civarı esim wc ye gitti bi ses duydum kostüm baktim yerde yatiyo kafasinida peteğin su boşaltma babasına ve fayansa çarpmış epilepsi nöbeti gibiydi oglumu aldım gormesin diye komşuya kostüm ki o arada kendine geldi kalkti
Bayıldım galiba tansiyonun dustu dedi oturttum su verdim babamı aradım gelin diye bu arada bana sacma sapan sorular sormaya başladı işyeri neredeydi araba nerde cüzdanını nerde tel nerde bizim arabamız varmiydi neydi Hidayet nerde(iş arkadaşı) bugün naptik ben niye gittim wc ye ustume yapardım niye gittim gibi çok sert vurdy kafasını evin bi ucundan ben güm sesine gittim bayanlar gelene kadar uyuyacam diye tutturdu 112yi aramak aklima gelseydi ilk çocukla panik oldum
Tomografi sonucu çıkmadı hastanede de kalbi sikisti ama egksi normal kan sonuçları normal tomografi sonucu bekliyoruz hastane cok yoğun intihar edenler trafik kazaları
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin

canım yaa. çok geçmiş olsun. üzüldüm.

canım benim çok geçmiş olsun rabbim korusun sizi bol bol dualar oku canım rabbim sevdiklerimizi bize bizimde onlara bağışlasin eşinin inşallah önemli biseyi yoktur rabbim acil şifalar versin ruhen ağır zamanlari bi an önce atlatırsin inşallah

Utandım ya bu lissteyi görünce.ben artıdayım bir ayım boşa gitti ya

Amin canım umarım kötü bişey yoktur

North River bahar eşinin önceden var mıydı bir rahatsızlığı?

Amin canım umarım kötü bişey yoktur
sagolun kızlar daha önce yoktu böyle birşey

7,2 kg biraz fazla koymuşm hedefiyarin bir mucize bekliyorum
seninki hadi hedef fazla ya ben napayim canim
cok uzuldum baharim yaçok geçmiş olsun amin canım

Kızlar sessizsiniz
Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 6, Ziyaretci: 0)

1. askrhpozitif
  2. ayulduzz
  3. dagyolu
  4. CurukElma
  5. 60kiloyum
  6. masal3487
Canım Benim telefonda hep sayfa açık ondan burda gorunuyorum :)
Utandım ya bu lissteyi görünce.ben artıdayım bir ayım boşa gitti ya
Toparlan o zaman canım lütfen

seninki hadi hedef fazla ya ben napayim canim

cok uzuldum baharim yaçok geçmiş olsun amin canım

Canım Benim telefonda hep sayfa açık ondan burda gorunuyorum :)

Toparlan o zaman canım lütfen
İnşaallah hilalim. ben zaten zuhal ablamla beril ablam toplamasa bu kadar kilo vermezdim.yine mefkuşumun sayesinde toparlanıcam inşaallah yılbaşı çıtırı olucam bnde çok heyecanlıyım

afiyet olsun canım yinede hareket olmuş.

Ben gecen sene cok yapiyordum fena olmuyor ama bulgur kadar guzel degil tabiki.
hımm bi deniyim bakim.

ben malesef artiyim

ahh canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bizi habersiz bırakma lütfen.

Sanki tadı pek iyi olmazmış gibi geliyor bana
deniycem bakalım umutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…