- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.541
Bende tutturamadim canım yaVarmış canım dün bitmiş
ben tutturamadim büyük ihtimal bi haftada 4 kilo gitmesi zor
7,2 kg biraz fazla koymuşm hedefiBende tutturamadim canım ya
evet ben de çok şey öğrendim. bir de uygulasam10senedir bir fiil diyet içindeyim şu iştahım kesilmedi gitti bir türlü ama yaş aldıkça hata yapa yapa, okudukça gördükçe ve özellikle k.k den çok şey öğrendim bu sefer umutluyum korumayı başarıcam Allahın izniyle
bizim de bunu uygulamamız lazım. ama elimiz durmuyorbenim tanıdığım zayıflar gözlemliyorumda gerçekten zayıflığın hakkını veriyor kv ben bildim bileli az yer öldür tokken ağzına bişey atmaz
arkadaşım yemek yerken çok konuşur yavaş yer ve canı sıkkınken kesinlikle ağzına lokma koyamaz
eşim doyduğu anda tabakta ne olursa olsun bir kaşıkda kalmış olsa yemez ve akşam çok yemişse sabah kahvaltısını az yapar
işte bunlar benim yapamadığım şeyler
canım yaa. çok geçmiş olsun. üzüldüm.Kızlar ben kesin ayriliyorum izne tabiki yine buralarda olurum ama bi toparlanma lazım
Saat 20:00 civarı esim wc ye gitti bi ses duydum kostüm baktim yerde yatiyo kafasinida peteğin su boşaltma babasına ve fayansa çarpmış epilepsi nöbeti gibiydi oglumu aldım gormesin diye komşuya kostüm ki o arada kendine geldi kalkti
Bayıldım galiba tansiyonun dustu dedi oturttum su verdim babamı aradım gelin diye bu arada bana sacma sapan sorular sormaya başladı işyeri neredeydi araba nerde cüzdanını nerde tel nerde bizim arabamız varmiydi neydi Hidayet nerde(iş arkadaşı) bugün naptik ben niye gittim wc ye ustume yapardım niye gittim gibiçok sert vurdy kafasını evin bi ucundan ben güm sesine gittim bayanlar gelene kadar uyuyacam diye tutturdu 112yi aramak aklima gelseydi ilk çocukla panik oldum
Tomografi sonucu çıkmadı hastanede de kalbi sikisti ama egksi normal kan sonuçları normal tomografi sonucu bekliyoruz hastane cok yoğun intihar edenler trafik kazaları
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin
Bizler fazla duygusalız. olaylardan çabuk etkilenip hemen bırakıyoruz kendimizi diyetimizi deneden biz böyleyiz
Sanki tadı pek iyi olmazmış gibi geliyor banaYarın karnabahar kısırı yapıcam çok merak ettim valla.kaçamak yok 1 ay cuma da olsa.
evet maalesefBizler fazla duygusalız. olaylardan çabuk etkilenip hemen bırakıyoruz kendimizi diyetimizi de
canım benim çok geçmiş olsun rabbim korusun sizi bol bol dualar oku canım rabbim sevdiklerimizi bize bizimde onlara bağışlasin eşinin inşallah önemli biseyi yoktur rabbim acil şifalar versin ruhen ağır zamanlari bi an önce atlatırsin inşallahKızlar ben kesin ayriliyorum izne tabiki yine buralarda olurum ama bi toparlanma lazım
Saat 20:00 civarı esim wc ye gitti bi ses duydum kostüm baktim yerde yatiyo kafasinida peteğin su boşaltma babasına ve fayansa çarpmış epilepsi nöbeti gibiydi oglumu aldım gormesin diye komşuya kostüm ki o arada kendine geldi kalkti
Bayıldım galiba tansiyonun dustu dedi oturttum su verdim babamı aradım gelin diye bu arada bana sacma sapan sorular sormaya başladı işyeri neredeydi araba nerde cüzdanını nerde tel nerde bizim arabamız varmiydi neydi Hidayet nerde(iş arkadaşı) bugün naptik ben niye gittim wc ye ustume yapardım niye gittim gibiçok sert vurdy kafasını evin bi ucundan ben güm sesine gittim bayanlar gelene kadar uyuyacam diye tutturdu 112yi aramak aklima gelseydi ilk çocukla panik oldum
Tomografi sonucu çıkmadı hastanede de kalbi sikisti ama egksi normal kan sonuçları normal tomografi sonucu bekliyoruz hastane cok yoğun intihar edenler trafik kazaları
Utandım ya bu lissteyi görünce.ben artıdayım bir ayım boşa gitti ya2 ARALIK HEDEFLERİ
Berilcee(95.2--------->89)
Mefkurem ( 82kg ------->77kg )
Eliya (70kg ------->67 kg)
Curukelma (65.8kg------>62 kg)
Kkkmevsim5 (74,9 kg------->71 kg)
Askrhpozitif (92,2 kg------->85kg)
Masal3487 (64.5 kg------->59kg)
Elifvecebir (81 ---------------> 77 )
nanekekik(70,2---------------->66)
kelebekolacam(------------>77)
MuallimeA (74.9------>72.5)
Yeşilsarmaşık(77.2--------->73.5)
Buseb (61.5-------->58.5)
gingercookie (80.7 -------->75)
60kiloyum (88-------->83)
Ayulduzz(69 ---------->65)
Evet kızlar aylık hedef listemiz kimler tutturdu bakalim
yapıp yiyenler güzel diyor canım. ben de çok merak ediyorum tadını. yapacağım inşallah. belki haftasonu denerim.Sanki tadı pek iyi olmazmış gibi geliyor bana
Amin canım umarım kötü bişey yokturKızlar ben kesin ayriliyorum izne tabiki yine buralarda olurum ama bi toparlanma lazım
North River bahar eşinin önceden var mıydı bir rahatsızlığı?
canım benim çok geçmiş olsun rabbim korusun sizi bol bol dualar oku canım rabbim sevdiklerimizi bize bizimde onlara bağışlasin eşinin inşallah önemli biseyi yoktur rabbim acil şifalar versin ruhen ağır zamanlari bi an önce atlatırsin inşallah
sagolun kızlar daha önce yoktu böyle birşeyAmin canım umarım kötü bişey yoktur
seninki hadi hedef fazla ya ben napayim canim7,2 kg biraz fazla koymuşm hedefiyarin bir mucize bekliyorum
cok uzuldum baharim yaçok geçmiş olsunKızlar ben kesin ayriliyorum izne tabiki yine buralarda olurum ama bi toparlanma lazım
Canım Benim telefonda hep sayfa açık ondan burda gorunuyorum :)
Kızlar sessizsiniz
Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 6, Ziyaretci: 0)
Toparlan o zaman canım lütfenUtandım ya bu lissteyi görünce.ben artıdayım bir ayım boşa gitti ya
İnşaallah hilalim. ben zaten zuhal ablamla beril ablam toplamasa bu kadar kilo vermezdim.yine mefkuşumun sayesinde toparlanıcam inşaallah yılbaşı çıtırı olucam bnde çok heyecanlıyımseninki hadi hedef fazla ya ben napayim canim
cok uzuldum baharim yaçok geçmiş olsunamin canım
Canım Benim telefonda hep sayfa açık ondan burda gorunuyorum :)
Toparlan o zaman canım lütfen
afiyet olsun canım yinede hareket olmuş.Menum
Sabah 11
Haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık
Akşam 19
Bir tabak brokoli
Bir kase yoğurt
Su 1.5 litre azoldu bugun
Spor baya yürüdüm ama spordan sayilmiyordu sanırım
Bugün kardeşim geldi gelemedim onun için kızlar
hımm bi deniyim bakim.Ben gecen sene cok yapiyordum fena olmuyor ama bulgur kadar guzel degil tabiki.
ben malesef artiyim2 ARALIK HEDEFLERİ
Berilcee(95.2--------->89)
Mefkurem ( 82kg ------->77kg )
Eliya (70kg ------->67 kg)
Curukelma (65.8kg------>62 kg)
Kkkmevsim5 (74,9 kg------->71 kg)
Askrhpozitif (92,2 kg------->85kg)
Masal3487 (64.5 kg------->59kg)
Elifvecebir (81 ---------------> 77 )
nanekekik(70,2---------------->66)
kelebekolacam(------------>77)
MuallimeA (74.9------>72.5)
Yeşilsarmaşık(77.2--------->73.5)
Buseb (61.5-------->58.5)
gingercookie (80.7 -------->75)
60kiloyum (88-------->83)
Ayulduzz(69 ---------->65)
Evet kızlar aylık hedef listemiz kimler tutturdu bakalim
ahh canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bizi habersiz bırakma lütfen.Kızlar ben kesin ayriliyorum izne tabiki yine buralarda olurum ama bi toparlanma lazım
deniycem bakalım umutluyum.Sanki tadı pek iyi olmazmış gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?