- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.581
İnşallah başarılı oluruz. Allah nefsimizin eline düşürmesin.Asıl hedef sıfır kaçamakla bu ayı geçirip nefsimizi alt edecez tatlişim
Böylece kendimize daha çok güvenecez
Giden kilolarda balda kaymak olacak
Iyi geceler canimBen yatayım. Herkese iyi geceler. Bol eksili sabahlara uyanın İnşallah Can'larım.
Yok kız ne kaçamağıAbla cuma kacamagida yok dimi
Inş.tatlımİnşallah başarılı oluruz. Allah nefsimizin eline düşürmesin.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Selam kızlar hiç keyfim yok Ateş'im de çıktı. Umarım yarın tartıyı olumsuz etkilemez.
Önce dünün menüsü
Sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 4 yk Ispanak kavurması 2 yk yoğurt
Akşam 4 köfte 1/4 atom marul
Menüler güzel canim afiyet olsun.Bugün sabah
3 çok ince dilim ekmek
1 kk peynir 1tk lutenitsa çay
Öğle
4 yk zy pırasa 6 yk yoğurt 1/4 haşlama tavuk göğsü
Ara 2 küçük elma
Akşam 1/2 haşlanmış tavuk göğsü 1/4 atom marul
iyi geceler tatlım.Ben yatıyorum kızlar ödem yapmadım vücut yarın inş güzel olur rakibem
Amin. İyi geceler canım.Ben yatayım. Herkese iyi geceler. Bol eksili sabahlara uyanın İnşallah Can'larım.
Ben beynimi alt bilincimi dilimi damagimi herbiseyimi kodladım mefkusum.Yok kız ne kaçamağı
Artık lügatımızda bu kelimeye yer Yok
Inş.tatlım
Buda bizim kendi elimizde
Hepimiz beynimizi kodlayalım
Zaten senden hiç şüphem yok cnmBen beynimi alt bilincimi dilimi damagimi herbiseyimi kodladım mefkusum.
Iyi şeyler düşün Iyi olsun tatlımİçimde bir sıkıntı var yere göğe sigamiyorum Allah hayırlara çıkarsın.
Bende çok açım diyorum ki evdekilere bu saatler niye geçmiyor açım diyemi :) ama yemek yok nefsime de guruldayan midem de yenilmiycem.Kızlar dediğim gibi bugün lapa yaptım
Öğlen 2 çb pirinçten yapmıştım
Öğlen akşam yedim hatta hepsi bitmedi
Son günlerde hep akşamları yemeye alıştığım için şimdi çok acıktım ama sabredecem
Yemek yok
Ayrıca bu hafta için azimli hırslı bi rakip aranıyor kim olacak bu babayiğit
mefkusum bak sakin bizi yarı yolda bırakma ona göre :) babam çok çok iyi çok çabuk toparladı arada ateş falan oluyor ve cok terliyor dr normal dedi. Başka sıkıntı yok şükür.Zaten senden hiç şüphem yok cnm
Siz beni dizginleyin
Iyi şeyler düşün Iyi olsun tatlım
Baban nasıl oldu daha iyidir inş.
Ayy valla bu hafta zaten tekrar gelip gelmemekle ilgili çok mücadele ettim kendimleBende çok açım diyorum ki evdekilere bu saatler niye geçmiyor açım diyemi :) ama yemek yok nefsime de guruldayan midem de yenilmiycem.
mefkusum bak sakin bizi yarı yolda bırakma ona göre :) babam çok çok iyi çok çabuk toparladı arada ateş falan oluyor ve cok terliyor dr normal dedi. Başka sıkıntı yok şükür.
Kaptan olmayınca sen olmayınca eksik kaldı takım boş bırakmamaya çalıştık takımı ama ne biliyim bi yavanlık vardı:) iyki geldinAyy valla bu hafta zaten tekrar gelip gelmemekle ilgili çok mücadele ettim kendimle
Artık bi kere yazdım
En azından yılbaşına kadar dönüş yok sonrası Allah kerim
Babanın iyi olmasına çok sevindim cnm inş.daha da toparlanır
sayfa açık oluyor bazen o saate mutfagı topluyordum galiba :)
Kızlar sessizsiniz
Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 6, Ziyaretci: 0)
Ayyy bende heyecanlandım hadi inşallah tatlişimhanımlar biraz önce tartıldım güzel bir rakam gördüm hedefim olan 3kiloyu görücem gibi ödem olmazsa
burda herkes ayrı bi değer cnmKaptan olmayınca sen olmayınca eksik kaldı takım boş bırakmamaya çalıştık takımı ama ne biliyim bi yavanlık vardı:) iyki geldin
kesinlikle normal kısır dan farkı yok ama iyce kavurucanki kokusu kalmasın ilk fırsatta tekrar yapıcam benSanki tadı pek iyi olmazmış gibi geliyor bana
Abla yok deyince bi panik yaptımYok kız ne kaçamağı
Artık lügatımızda bu kelimeye yer Yok
Inş.tatlım
Buda bizim kendi elimizde
Hepimiz beynimizi kodlayalım
hayırlara çıksın elifimİçimde bir sıkıntı var yere göğe sigamiyorum Allah hayırlara çıkarsın.
Abla ben olayım dicem ama bu ara spor yapmıyorum ayrıca gene gramla gidiyor bendenKızlar dediğim gibi bugün lapa yaptım
Öğlen 2 çb pirinçten yapmıştım
Öğlen akşam yedim hatta hepsi bitmedi
Son günlerde hep akşamları yemeye alıştığım için şimdi çok acıktım ama sabredecem
Yemek yok
Ayrıca bu hafta için azimli hırslı bi rakip aranıyor kim olacak bu babayiğit
kız ben atim kendimi biyerlerden ya sen bi haftada benim bi ayda verdigimden fazla verdinhanımlar biraz önce tartıldım güzel bir rakam gördüm hedefim olan 3kiloyu görücem gibi ödem olmazsa
Iyi geceler ablamYarın inşallah herkes güzel eksilerle gelir
Hepicinize iyi geceler
Allahım!!!Abla yok deyince bi panik yaptımsonra amannn bosver yemeyi ver nolcak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?