- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.601
Olsun abla cumadan cumaya yiyordumAllahım!!!
sanki durmadan kaçamak yapan birisinde
Boşuna panik olmuşun
Mrb 24 yaşında öğrenciyim ankara'da yaşıyorum artık zayıf olmak istiyorum
Bu saatte dersmi çalışıyon yoksa cnmMrb 24 yaşında öğrenciyim ankara'da yaşıyorum artık zayıf olmak istiyorum
Yok uyku tutmadı iktisat okuyorum. En son lise 1 de zyıftım sonrasında antidepresan hapları ve yurttaki makarnalar sağolsun kilo aldım vermeye de çok uğraşmadım ama artık vermek istiyorum kuralları okudum umarım sizin desteğinizle başarırızBu saatte dersmi çalışıyon yoksa cnm
Ne okuyosun
Kilo geçmişin nasıldı
Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen bizimle devam edersin
Özetle
bol paylaşım ve kilo vermek kuralımız
2 hafta deneme süren var
Eğer kurallara uyarsan listeye gşrebiliyosun
Belkide yasin gecmesini kabullenemedigim icin evlilige suc atiyorumEvlilik değil canm bence hareketsizlik ve yaşın geçmesi yas gectıkce hormonlarda rakısı kadar yoğun çalışmıyor ben evli değilim ama yarıyor valla yediklerim
Masallah canim tebrik ederimgünaydın kızlar
(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
Dilek ben senin bu metonu seveyim. Yaptı yine bana son dk golünü sanada kıyağınıhanımlar biraz önce tartıldım güzel bir rakam gördüm hedefim olan 3kiloyu görücem gibi ödem olmazsa
Hosgeldin sevgi kilon kaç kaça düşmek istiyorsun. Unv donemi malesef oluyor bende tüm kilolarımı unv 2 de aldım o zaman versem iyiydi şimdi yaslanınca metabolizma da yavaşlıyorYok uyku tutmadı
Yok uyku tutmadı iktisat okuyorum. En son lise 1 de zyıftım sonrasında antidepresan hapları ve yurttaki makarnalar sağolsun kilo aldım vermeye de çok uğraşmadım ama artık vermek istiyorum kuralları okudum umarım sizin desteğinizle başarırız
Süpersin canm maşalahhhgünaydın kızlar
(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
İnşallah canm bende hevesle kalktım ama dilek bacım beni baya ezecek gb duruyorGunaydin kizlar umarim guzel eksiler gelir
O sorun bendede var hala 26 olduğuma inaniyorum ciddi cidi inaniyorum bide yalan makinesine bağlasalar ötmeZBelkide yasin gecmesini kabullenemedigim icin evlilige suc atiyorumhareketsizlik,yas ve bogazi tutamamak,hepsi etken tabi
Tebrikler canım.günaydın kızlar
(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
Rakamı merakla bekliyoruz. Ne yapalım bazı insanlar şanslı doğuyor.hanımlar biraz önce tartıldım güzel bir rakam gördüm hedefim olan 3kiloyu görücem gibi ödem olmazsa
Hayırlısı olsun.İçimde bir sıkıntı var yere göğe sigamiyorum Allah hayırlara çıkarsın.
maşallah çok tatlı gerçekten cimcimenEki Görüntüle 1919737 kız ben bu cimcimeyi hiç usuturmuyum merakıma aldım valla bi denicem bakalım
burada öyle değilmiş malesef 2 bimdede yoktu
öğlende makarna olmamaliymis
Sabah sucuktan fazla yarın cuma
aynen canım rahat 1,5 saat yurudum
1,5 saatte dolandik dükkan dükkan
afiyet olsun cNm
annemde çok met etti merakla aldım. Bakalin
Çok güzel menuMenum
Sabah(9:30)
4 tk dolu dolu yoğurt
2 tk keten tohumu
KAHVALTI(11:00)
1 küçük turp
½ küçük domates
½ den biraz fazla Omlet kalani kızım yedi(2yumurta, az taze peynir,2 dal taze soğanın yeşil kismi,1 yk mısır unu, baharat)
1 kupa Yeşilcay
AKŞAM (16:00)
200 gr tavuk bonfile
1 küçük turp
1 kupa yeşilcay
SIVI:2lt su , 2 kupa yeşil çay, 1 kupa zencefilli limonlu çay
SPOR : 1,5 saat dusuk tempolu yuruyus
Çok güzelÖncelikle menümü yazayım ardından geçmiş
Sabah 8.00
10 fıstık
1 bardak kahve
Sabah 11.00
2 yumurta
1 bardak kahve
1 dilim peynir
Akşam 17.00
1 tabak peynirli salata
1 kase yoğurt
Gece
Yoğurt kürü yapılacak
Spor : 1 saat 40 dk kardıo ( dilek için son közüm ödem yapmayacağını düşünüyorum cardio olduğun için sabah yaptım ki tüm gün yağ yakımı devam etsin)
Sıvı: 3 lt su 1 bardak yeşil çay
Çok güzelİyi akşamlar herkese.
Menüm
08.00
1 d kızarmış ekmek
1 tk tereyağ
14.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 d ekmek
Salatalık
18.00
1 kase yoğurt
Su.1.5
Spor 20 dk yürüyüş
canım sağolasinrakibem nasıl gidiyor
saol canım.
yarın görüşürüz bebek
yakışıyor canım. sarmısaklı yağsız bir sosla ızgara tavuktu. bu yüzden yeterince lezzetliydi. tavsiye ederim. çeşit de eklersin içine.
kız rakibem napmışsın öyle. tartı öncesi makarnayı gömmüşsün
dünki menüler in hep si çok iyisabah 08.30
peynirli dukan tost, domates
öğlen 13.30
yumurta, peynir, domates, 5 çiğ fındık, 1 dilim unsuz ekmek
ara 16.30
1 mandalina
akşam 19.15
2 dilim peynir, salata
2,5 lt su, 50 dk tempolu yürüyüş
Bence hayatımıza farklılık getirebilmek ben şunu en çok hedefliyorum bir lokmayı 16 kere çiğnemessek ondan tam faydalamiyiruz ve tokluk mideyle değil beyinle alakalı biz beyne yeterin ce sinyal gondermeyince mideyi doldurmakla uğraşıyoruz bu konuyla ilgili yine paylasacaklarim olcakbizim en büyük kusurumuz kilo verince sabit kalamayışımız. bu çoğumuzda var. bazen bir hafta da bile hemen kilo alabiliyoruz. böylelikle diyet olayı her zaman bizimle varoluyor. çok özeniyorum şu senelerce sabit kiloda kalanlara.
canım çok geç saat ama daha demiycem afiyet olsunMenum
Sabah 11
Haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık
Akşam 19
Bir tabak brokoli
Bir kase yoğurt
Su 1.5 litre azoldu bugun
Spor baya yürüdüm ama spordan sayilmiyordu sanırım
Bugün kardeşim geldi gelemedim onun için kızlar
yukarda da birseyler yazdım birde haz amaçlimi yersek doymayizbenim tanıdığım zayıflar gözlemliyorumda gerçekten zayıflığın hakkını veriyor kv ben bildim bileli az yer öldür tokken ağzına bişey atmaz
arkadaşım yemek yerken çok konuşur yavaş yer ve canı sıkkınken kesinlikle ağzına lokma koyamaz
eşim doyduğu anda tabakta ne olursa olsun bir kaşıkda kalmış olsa yemez ve akşam çok yemişse sabah kahvaltısını az yapar
işte bunlar benim yapamadığım şeyler
canım ya çok çok uzuldum Allah şifa versin sana acizane tavsiyem sabrını dağıtma şefkati ilahiden fazla şefkat şefkat değildir istersen intte n bu sözlerimde ilgili yazılara bak kusura bakma seni önemsediğim için yazıyorumKızlar ben kesin ayriliyorum izne tabiki yine buralarda olurum ama bi toparlanma lazım
Saat 20:00 civarı esim wc ye gitti bi ses duydum kostüm baktim yerde yatiyo kafasinida peteğin su boşaltma babasına ve fayansa çarpmış epilepsi nöbeti gibiydi oglumu aldım gormesin diye komşuya kostüm ki o arada kendine geldi kalkti
Bayıldım galiba tansiyonun dustu dedi oturttum su verdim babamı aradım gelin diye bu arada bana sacma sapan sorular sormaya başladı işyeri neredeydi araba nerde cüzdanını nerde tel nerde bizim arabamız varmiydi neydi Hidayet nerde(iş arkadaşı) bugün naptik ben niye gittim wc ye ustume yapardım niye gittim gibiçok sert vurdy kafasını evin bi ucundan ben güm sesine gittim bayanlar gelene kadar uyuyacam diye tutturdu 112yi aramak aklima gelseydi ilk çocukla panik oldum
Tomografi sonucu çıkmadı hastanede de kalbi sikisti ama egksi normal kan sonuçları normal tomografi sonucu bekliyoruz hastane cok yoğun intihar edenler trafik kazaları
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin
abla rakip olursak vermem seni citir citir yerim@nanekekik baharım çok geçmiş olsun
Inşallah diğer sonuçlarda temiz çıkar
Belki kısa süreli bişeydir
Kuyruklu yıldızımla karşınızdayım
hepimiz öyleyizde cnm 1 ocakda daha harika olacaz inş.
programından bizede tüyolar versene cnm
Bizimki tek kilo vermek için değil irade ve nefis terbiyesi olacaz
o makarna nerden çıktıki kuzum neyseki son defa olacak
Tabi bide sucuk
güzel olmuş dileğim
Gayet güzel tatlım
akşamı baya erken kapatmışın cnm
Ayy nasıl dayanıyosunuz helal valla
Menüde güzel
Baya hafif olmuş tatlım
Sabah ekmeğin yanına peynir falan ekle cnm
Akşam az olduğu içinde öğlenki ekmek olabilir sebzenin yanında
Seninde güzel olmuş cnm
Bünyemiz kilo almaya elverişli olunca hep dikkat etmek zorundayız cnm bunu yapmayıncada hooop kilolar geri geliyor
Çünkü yağ hücreleri kilo verince yok olmuyor sadece küçülüyor
ben 2 tabak falan yediğim için bende şişkinlik yapıyor
güzel bi perşembe menüsü olmuş tatlım
değil hedefi tutturmak bide artı olmuşum
Kız dilek aynı bende öyle
45 kilo verdim ne mide küçüldü nede iştahta azalma oldu
aslında püf noktası bu
Doyunca bırakmak
Benim anlayışım çatlayıncaya kadar yemek
tabiki tam kısır değil ama ben sevdim bol acılı ekşili
Benimki güzel olmuştu
ben ben başka varsa uclude oluruzKızlar dediğim gibi bugün lapa yaptım
Öğlen 2 çb pirinçten yapmıştım
Öğlen akşam yedim hatta hepsi bitmedi
Son günlerde hep akşamları yemeye alıştığım için şimdi çok acıktım ama sabredecem
Yemek yok
Ayrıca bu hafta için azimli hırslı bi rakip aranıyor kim olacak bu babayiğit
Hosgeldin canım basarilarYok uyku tutmadı
Yok uyku tutmadı iktisat okuyorum. En son lise 1 de zyıftım sonrasında antidepresan hapları ve yurttaki makarnalar sağolsun kilo aldım vermeye de çok uğraşmadım ama artık vermek istiyorum kuralları okudum umarım sizin desteğinizle başarırız
süpergünaydın kızlar
(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?