Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mrb 24 yaşında öğrenciyim ankara'da yaşıyorum artık zayıf olmak istiyorum
Bu saatte dersmi çalışıyon yoksa cnm
Ne okuyosun

Kilo geçmişin nasıldı

Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen bizimle devam edersin
Özetle
bol paylaşım ve kilo vermek kuralımız
2 hafta deneme süren var
Eğer kurallara uyarsan listeye gşrebiliyosun

Yok uyku tutmadı
Yok uyku tutmadı iktisat okuyorum. En son lise 1 de zyıftım sonrasında antidepresan hapları ve yurttaki makarnalar sağolsun kilo aldım vermeye de çok uğraşmadım ama artık vermek istiyorum kuralları okudum umarım sizin desteğinizle başarırız

Evlilik değil canm bence hareketsizlik ve yaşın geçmesi yas gectıkce hormonlarda rakısı kadar yoğun çalışmıyor ben evli değilim ama yarıyor valla yediklerim
Belkide yasin gecmesini kabullenemedigim icin evlilige suc atiyorum hareketsizlik,yas ve bogazi tutamamak,hepsi etken tabi

Hosgeldin sevgi kilon kaç kaça düşmek istiyorsun. Unv donemi malesef oluyor bende tüm kilolarımı unv 2 de aldım o zaman versem iyiydi şimdi yaslanınca metabolizma da yavaşlıyor

maşallah çok tatlı gerçekten cimcimen

Çok güzel menu

Çok güzel

İyi akşamlar herkese.
Menüm
08.00
1 d kızarmış ekmek
1 tk tereyağ

14.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 d ekmek
Salatalık

18.00
1 kase yoğurt

Su.1.5
Spor 20 dk yürüyüş
Çok güzel

canım sağolasin

sabah 08.30
peynirli dukan tost, domates

öğlen 13.30
yumurta, peynir, domates, 5 çiğ fındık, 1 dilim unsuz ekmek

ara 16.30
1 mandalina

akşam 19.15
2 dilim peynir, salata

2,5 lt su, 50 dk tempolu yürüyüş
dünki menüler in hep si çok iyi

Bence hayatımıza farklılık getirebilmek ben şunu en çok hedefliyorum bir lokmayı 16 kere çiğnemessek ondan tam faydalamiyiruz ve tokluk mideyle değil beyinle alakalı biz beyne yeterin ce sinyal gondermeyince mideyi doldurmakla uğraşıyoruz bu konuyla ilgili yine paylasacaklarim olcak

canım çok geç saat ama daha demiycem afiyet olsun

yukarda da birseyler yazdım birde haz amaçlimi yersek doymayiz

canım ya çok çok uzuldum Allah şifa versin sana acizane tavsiyem sabrını dağıtma şefkati ilahiden fazla şefkat şefkat değildir istersen intte n bu sözlerimde ilgili yazılara bak kusura bakma seni önemsediğim için yazıyorum

abla rakip olursak vermem seni citir citir yerim

ben ben başka varsa uclude oluruz

Hosgeldin canım basarilar
günaydın kızlar

(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…