- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.621
Super tebriklerGeçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68
nanekekik yukarıdaki yazımı düzenleyip silecektim vakit geçmiş halkını hal et ben yetimhane için duygularına karşılık yazdım çünkü sabrı dağıtın ca an içindeki musibetlere sabır yetmeyince daha farklı oluyor insan yanlış kelam ettiysem affolamaşallah çok tatlı gerçekten cimcimen
Çok güzel menu
Çok güzel
Çok güzel
canım sağolasin
dünki menüler in hep si çok iyi
Bence hayatımıza farklılık getirebilmek ben şunu en çok hedefliyorum bir lokmayı 16 kere çiğnemessek ondan tam faydalamiyiruz ve tokluk mideyle değil beyinle alakalı biz beyne yeterin ce sinyal gondermeyince mideyi doldurmakla uğraşıyoruz bu konuyla ilgili yine paylasacaklarim olcak
canım çok geç saat ama daha demiycem afiyet olsun
yukarda da birseyler yazdım birde haz amaçlimi yersek doymayiz
canım ya çok çok uzuldum Allah şifa versin sana acizane tavsiyem sabrını dağıtma şefkati ilahiden fazla şefkat şefkat değildir istersen intte n bu sözlerimde ilgili yazılara bak kusura bakma seni önemsediğim için yazıyorum
abla rakip olursak vermem seni citir citir yerim
ben ben başka varsa uclude oluruz
Hosgeldin canım basarilar
süper
Ben ödem gitsin diye bekliyorum ama tabi rakibem 3 yaptıysa beklememin anlamı yokMerak ettiklerim ayyulduz nilyann askrhpozitif
birşey yemeden mi bekliyorsun ben kalkar kalkmaz tartilirimBen ödem gitsin diye bekliyorum ama tabi rakibem 3 yaptıysa beklememin anlamı yok
maşallah ne güzel gitmiş bu haftaGeçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68
***9.TAKIM 494. Etap***
CurukElma(64.7/ / / )
nanekekik(71.9/ / / )izine ayrılmak istiyor
ayulduzz (70,4/ / / )
MuallimeA (75.8/ / / )
gingercookkie (77.4/ / / )
askrhpozitif(89,1/ / / )
dagyolu(74.2/72.2/ 2.1/%2.83)
Nilyyyaaannn (72,8/ / / )
sahgull(69,6 / / / )
9.takım ortalaması:%
kalkar kalkmaz tartılmak doğru değil ödem oluyor biraz hareket edip wc çıkıp tartılmak en doğrusu bencebirşey yemeden mi bekliyorsun ben kalkar kalkmaz tartilirim
canım teşekkür ederim hadi ya heyecanla senin sonucu bekliyoruzistikrar1986 vavv süper bir rakam bu tebrik ederim canım
evet wc olayında haklısın sonra ben durdukça iyice sisiyorum +100 görüyorum ama hareket edersem fazla gidiyor tabi bir kaç saat aç duracamkalkar kalkmaz tartılmak doğru değil ödem oluyor biraz hareket edip wc çıkıp tartılmak en doğrusu bence
biz iyi veririz derken sen sürprizi yaptın harika iş çıkarmışsın bu haftaMerak ettiklerim ayyulduz nilyann askrhpozitif
bu menuyu normal eksi çıkman iradene sağlıkDünkü menüm
sabah
yoğurtlu yulaf içinde çörek yağı tarçın
Ara kahve 5 fıstık 3 erik 2 kayısı
Öğlen sütlü yulaf turp salata
Bitkisel çay 2 ceviz
3.5 lt su 2 maden suyu
2 mil leslie acıkmadım
Geçmiş olsn canımSelam kızlar hiç keyfim yok Ateş'im de çıktı. Umarım yarın tartıyı olumsuz etkilemez.
ben benKızlar dediğim gibi bugün lapa yaptım
Öğlen 2 çb pirinçten yapmıştım
Öğlen akşam yedim hatta hepsi bitmedi
Son günlerde hep akşamları yemeye alıştığım için şimdi çok acıktım ama sabredecem
Yemek yok
Ayrıca bu hafta için azimli hırslı bi rakip aranıyor kim olacak bu babayiğit
Vaav çok merak ettimhanımlar biraz önce tartıldım güzel bir rakam gördüm hedefim olan 3kiloyu görücem gibi ödem olmazsa
Aramıza hoşgeldin canm takıl bize zayıfla ben PoniMrb 24 yaşında öğrenciyim ankara'da yaşıyorum artık zayıf olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?