Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese. dün eşim çok seviyor diye kurabiye yaptım bu sabah 3.4 tane yerdim yemedm valla 1 ocağa ne kaldı şunun şurasında
maşallah canım ins hep böyle irade gosterirsin

Eki Görüntüle 1919982 Çok şükür Rabbime emeğimin karşılığını aldığım bir hafta oldu
vay vay vay tek kelimeyle harika bir sonuç maşallah

geçen hafta 70.4
Bugun 67
yüzde 4.82 yanlışmı hesapladım bi baksanıza ya
bu yüzde ins birincilik getirir

Geçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68

Geçen hafta 74.2
Bu hafta 72.1
Fark 2.1
Yüzde % 2.83

Eki Görüntüle 1919982 Çok şükür Rabbime emeğimin karşılığını aldığım bir hafta oldu

geçen hafta 70.4
Bugun 67
yüzde 4.82 yanlışmı hesapladım bi baksanıza ya
kızlar supersiniz tartiya cikmayi bende sabırsızlıkla bekliyorum güzel bi sonuç gormeyi umut ediyorum ama yeni uyandım

istikrar1986 canım 2,1 yapmissin ilk listeye 2 kilo fark olarak eklemissin yüzden 2,1 e gore hangisi dogru
***9.TAKIM 494. Etap***

CurukElma(64.7/ / / )
nanekekik(71.9/ / / )
izine ayrılmak istiyor
ayulduzz (70,4/ 67/3,4 /%4,83 )
MuallimeA (75.8/ / / )
gingercookkie (77.4/ 76,1/1,3 / %1,68)
askrhpozitif(89,1/ / / )
dagyolu(74.2/72.2/%2,83)
Nilyyyaaannn (72,8/ / / )
sahgull(69,6 / / / )

9.takım ortalaması:%

Ay ben yine ulaşamadım hedefe
Ben de cok ozeniyorum yiyip yiyip kilo almayanlara.Ama bence koruyamamizin bir sebebi de evlilik,hormonlardan midir nedir evlilik yariyor.Eskiden uc tabak makarna yerdim en fazla 60 tim.Simdi azicik kacamak yapsam +2 falan oluyorum.
Aynen bende oyle ama yemek bi faaliyet haline geldi resmen yemek saatlerini bekliyorum
hah iste bizde o dediklerinin olmaması sıkıntı ben resmen tok oturuyorum sofraya hic ac olmuyorum cunku sürekli bişeyler atistiriyorum

geçmiş olsun canim allah sabir versin dua herseyin ilaci

Yok abla son olacak bu ay dikkat eficem ve artik 69 u görme şerefine nail olucam ins
Selam kızlar hiç keyfim yok Ateş'im de çıktı. Umarım yarın tartıyı olumsuz etkilemez.
geçmiş olsun iremim

İçimde bir sıkıntı var yere göğe sigamiyorum Allah hayırlara çıkarsın.
hayir olsun bi insirah oku bişeyler oku namaz kil ferahlarsin

ben varimda 4-5 kilo vermek yok beni biliuon birden fazlası kasar beni

günaydın kızlar

(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
gunaydin canim seni tebrik ediyorum kesin yenildm seni yenmistim ama bigun tarti cvp vermedi

Geçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68
Tebrikler iremim yibe harikasın

Geçen hafta 74.2
Bu hafta 72.1
Fark 2.1
Yüzde % 2.83
ooooo supeeeeeeer

Günaydın herkese. dün eşim çok seviyor diye kurabiye yaptım bu sabah 3.4 tane yerdim yemedm valla 1 ocağa ne kaldı şunun şurasında
Tabi yeme yeme biz iki pis bogaz sikalim kendimizi bu ay bizim ayımiz olsun
offfff yaaaa dedogini yaptin haaaaa bu lahana mucizesi dimi oğlan i keseyim sutten ilk isim denemek olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…