- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.641
sizin rekabet içinde olmasamda bende sizi takip ediyordum heyecaniniz banada yansıdıbiz iyi veririz derken sen sürprizi yaptın harika iş çıkarmışsın bu hafta
bir gün de karatay yapmiyim dedim haftada bir yada iki kez bu şekil yapcam insbu menuyu normal eksi çıkman iradene sağlık
Helal olsun dilek. Sana ve metonu ayakta alkışlayıp saygıyla eğiliyorum.geçen hafta 70.4
Bugun 67
yüzde 4.82 yanlışmı hesapladım bi baksanıza ya
Hahaha kisi hissettigi yastadir canim tabiki 26 yasindasin.Hem vucut yasi cok daha onemli insani 7-8 yasa kadar kucuk gosterebiliyor vucut.O sorun bendede var hala 26 olduğuma inaniyorum ciddi cidi inaniyorum bide yalan makinesine bağlasalar ötmeZ
günaydın kızlar
(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68
Geçen hafta 74.2
Bu hafta 72.1
Fark 2.1
Yüzde % 2.83
geçen hafta 70.4
Bugun 67
maşallah canım ins hep böyle irade gosterirsinGünaydın herkese. dün eşim çok seviyor diye kurabiye yaptım bu sabah 3.4 tane yerdim yemedm valla 1 ocağa ne kaldı şunun şurasında
vay vay vay tek kelimeyle harika bir sonuç maşallahEki Görüntüle 1919982 Çok şükür Rabbime emeğimin karşılığını aldığım bir hafta oldu
bu yüzde ins birincilik getirirgeçen hafta 70.4
Bugun 67
Canım daha önce demiştin yeni hatirladim haftaya da senle yarışalım diye bu teklifin hala gecerliyse mefkusum la haftaya kapisalimgeçen hafta 70.4
Bugun 67
canısı olur valla sayende hedefime de ulaşırımCanım daha önce demiştin yeni hatirladim haftaya da senle yarışalım diye bu teklifin hala gecerliyse mefkusum la haftaya kapisalim
artıyla gelmede sabitte bile razıyız :)Ben utanıyorum tartı sonucumu yazmaya
tamam canım beraberiz ins hadi bismillahcanısı olur valla sayende hedefime de ulaşırım
hedefim iki kilo vermek geçen hafta yaptıklarımı yapıcam spora asılacam iki üç günüde lahana çorbası ile geçiricemtamam canım beraberiz ins hadi bismillah
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68
Geçen hafta 74.2
Bu hafta 72.1
Fark 2.1
Yüzde % 2.83
Eki Görüntüle 1919982 Çok şükür Rabbime emeğimin karşılığını aldığım bir hafta oldu
kızlar supersiniz tartiya cikmayi bende sabırsızlıkla bekliyorum güzel bi sonuç gormeyi umut ediyorum ama yeni uyandımgeçen hafta 70.4
Bugun 67
Ay ben yine ulaşamadım hedefe2 ARALIK HEDEFLERİ
Berilcee(95.2--------->89)
Mefkurem ( 82kg ------->77kg )
Eliya (70kg ------->67 kg)
Curukelma (65.8kg------>62 kg)
Kkkmevsim5 (74,9 kg------->71 kg)
Askrhpozitif (92,2 kg------->85kg)
Masal3487 (64.5 kg------->59kg)
Elifvecebir (81 ---------------> 77 )
nanekekik(70,2---------------->66)
kelebekolacam(------------>77)
MuallimeA (74.9------>72.5)
Yeşilsarmaşık(77.2--------->73.5)
Buseb (61.5-------->58.5)
gingercookie (80.7 -------->75)
60kiloyum (88-------->83)
Ayulduzz(69 ---------->65)
Evet kızlar aylık hedef listemiz kimler tutturdu bakalim
Aynen bende oyle ama yemek bi faaliyet haline geldi resmen yemek saatlerini bekliyorumBen de cok ozeniyorum yiyip yiyip kilo almayanlara.Ama bence koruyamamizin bir sebebi de evlilik,hormonlardan midir nedir evlilik yariyor.Eskiden uc tabak makarna yerdim en fazla 60 tim.Simdi azicik kacamak yapsam +2 falan oluyorum.
hah iste bizde o dediklerinin olmaması sıkıntı ben resmen tok oturuyorum sofraya hic ac olmuyorum cunku sürekli bişeyler atistiriyorumbenim tanıdığım zayıflar gözlemliyorumda gerçekten zayıflığın hakkını veriyor kv ben bildim bileli az yer öldür tokken ağzına bişey atmaz
arkadaşım yemek yerken çok konuşur yavaş yer ve canı sıkkınken kesinlikle ağzına lokma koyamaz
eşim doyduğu anda tabakta ne olursa olsun bir kaşıkda kalmış olsa yemez ve akşam çok yemişse sabah kahvaltısını az yapar
işte bunlar benim yapamadığım şeyler
geçmiş olsun canim allah sabir versin dua herseyin ilaciKızlar ben kesin ayriliyorum izne tabiki yine buralarda olurum ama bi toparlanma lazım
Saat 20:00 civarı esim wc ye gitti bi ses duydum kostüm baktim yerde yatiyo kafasinida peteğin su boşaltma babasına ve fayansa çarpmış epilepsi nöbeti gibiydi oglumu aldım gormesin diye komşuya kostüm ki o arada kendine geldi kalkti
Bayıldım galiba tansiyonun dustu dedi oturttum su verdim babamı aradım gelin diye bu arada bana sacma sapan sorular sormaya başladı işyeri neredeydi araba nerde cüzdanını nerde tel nerde bizim arabamız varmiydi neydi Hidayet nerde(iş arkadaşı) bugün naptik ben niye gittim wc ye ustume yapardım niye gittim gibiçok sert vurdy kafasını evin bi ucundan ben güm sesine gittim bayanlar gelene kadar uyuyacam diye tutturdu 112yi aramak aklima gelseydi ilk çocukla panik oldum
Tomografi sonucu çıkmadı hastanede de kalbi sikisti ama egksi normal kan sonuçları normal tomografi sonucu bekliyoruz hastane cok yoğun intihar edenler trafik kazaları
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin
Yok abla son olacak bu ay dikkat eficem ve artik 69 u görme şerefine nail olucam ins@nanekekik baharım çok geçmiş olsun
Inşallah diğer sonuçlarda temiz çıkar
Belki kısa süreli bişeydir
Kuyruklu yıldızımla karşınızdayım
hepimiz öyleyizde cnm 1 ocakda daha harika olacaz inş.
programından bizede tüyolar versene cnm
Bizimki tek kilo vermek için değil irade ve nefis terbiyesi olacaz
o makarna nerden çıktıki kuzum neyseki son defa olacak
Tabi bide sucuk
güzel olmuş dileğim
Gayet güzel tatlım
akşamı baya erken kapatmışın cnm
Ayy nasıl dayanıyosunuz helal valla
Menüde güzel
Baya hafif olmuş tatlım
Sabah ekmeğin yanına peynir falan ekle cnm
Akşam az olduğu içinde öğlenki ekmek olabilir sebzenin yanında
Seninde güzel olmuş cnm
Bünyemiz kilo almaya elverişli olunca hep dikkat etmek zorundayız cnm bunu yapmayıncada hooop kilolar geri geliyor
Çünkü yağ hücreleri kilo verince yok olmuyor sadece küçülüyor
ben 2 tabak falan yediğim için bende şişkinlik yapıyor
güzel bi perşembe menüsü olmuş tatlım
değil hedefi tutturmak bide artı olmuşum
Kız dilek aynı bende öyle
45 kilo verdim ne mide küçüldü nede iştahta azalma oldu
aslında püf noktası bu
Doyunca bırakmak
Benim anlayışım çatlayıncaya kadar yemek
tabiki tam kısır değil ama ben sevdim bol acılı ekşili
Benimki güzel olmuştu
geçmiş olsun iremimSelam kızlar hiç keyfim yok Ateş'im de çıktı. Umarım yarın tartıyı olumsuz etkilemez.
hayir olsun bi insirah oku bişeyler oku namaz kil ferahlarsinİçimde bir sıkıntı var yere göğe sigamiyorum Allah hayırlara çıkarsın.
ben varimda 4-5 kilo vermek yok beni biliuon birden fazlası kasar beniKızlar dediğim gibi bugün lapa yaptım
Öğlen 2 çb pirinçten yapmıştım
Öğlen akşam yedim hatta hepsi bitmedi
Son günlerde hep akşamları yemeye alıştığım için şimdi çok acıktım ama sabredecem
Yemek yok
Ayrıca bu hafta için azimli hırslı bi rakip aranıyor kim olacak bu babayiğit
gunaydin canim seni tebrik ediyorum kesin yenildm seni yenmistim ama bigun tarti cvp vermedigünaydın kızlar
(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
Tebrikler iremim yibe harikasınGeçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68
ooooo supeeeeeeerGeçen hafta 74.2
Bu hafta 72.1
Fark 2.1
Yüzde % 2.83
Tabi yeme yeme biz iki pis bogaz sikalim kendimizi bu ay bizim ayımiz olsunGünaydın herkese. dün eşim çok seviyor diye kurabiye yaptım bu sabah 3.4 tane yerdim yemedm valla 1 ocağa ne kaldı şunun şurasında
offfff yaaaa dedogini yaptin haaaaa bu lahana mucizesi dimi oğlan i keseyim sutten ilk isim denemek olcakEki Görüntüle 1919982 Çok şükür Rabbime emeğimin karşılığını aldığım bir hafta oldu
Süpersin canım tebrikler sen listeye ne zaman giricen ki biliyor musunGecen hafta:73,8
Bu hafta 72,8
Giden 1
Aslında dun 72,2
Idi tabi makarnadan sanirim listeye ramak kala yari yolda birakti tarti beniiiiins haftaya iyi bi eksiyle girerim listeye
supersin canm dün zuhal abla eksi olursan listedesin demişti daha önce yaristin mi ilk defa mi yariscan takımlarda cnmgünaydın kızlar
(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?