- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.661
benim mucizem spor bence lahanayı iki yada üç gün yaptım hatta tartıda çok eksi görmedim şişlik ten ili gündür farklı beslenin e şişlikte gitti eksiye döndümAy ben yine ulaşamadım hedefe
Aynen bende oyle ama yemek bi faaliyet haline geldi resmen yemek saatlerini bekliyorum
hah iste bizde o dediklerinin olmaması sıkıntı ben resmen tok oturuyorum sofraya hic ac olmuyorum cunku sürekli bişeyler atistiriyorum
geçmiş olsun canim allah sabir versin dua herseyin ilaci
Yok abla son olacak bu ay dikkat eficem ve artik 69 u görme şerefine nail olucam ins
geçmiş olsun iremim
hayir olsun bi insirah oku bişeyler oku namaz kil ferahlarsin
ben varimda 4-5 kilo vermek yok beni biliuon birden fazlası kasar beni
gunaydin canim seni tebrik ediyorum kesin yenildm seni yenmistim ama bigun tarti cvp vermedi
Tebrikler iremim yibe harikasın
ooooo supeeeeeeer
Tabi yeme yeme biz iki pis bogaz sikalim kendimizi bu ay bizim ayımiz olsun
offfff yaaaa dedogini yaptin haaaaa bu lahana mucizesi dimi oğlan i keseyim sutten ilk isim denemek olcak
merve sen ne yaptın merak ediyorumsupersin canm dün zuhal abla eksi olursan listedesin demişti daha önce yaristin mi ilk defa mi yariscan takımlarda cnm
Mrb 24 yaşında öğrenciyim ankara'da yaşıyorum artık zayıf olmak istiyorum
hoşgeldin canim Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Inş burada bol paylasimla istediğin kiloya inersinYok uyku tutmadı
Yok uyku tutmadı iktisat okuyorum. En son lise 1 de zyıftım sonrasında antidepresan hapları ve yurttaki makarnalar sağolsun kilo aldım vermeye de çok uğraşmadım ama artık vermek istiyorum kuralları okudum umarım sizin desteğinizle başarırız
Günaydın abla tebrikler çok iyi vermissingünaydın kızlar
(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
Günaydın canım ınşGunaydin kizlar umarim guzel eksiler gelir
Günaydın canımGünaydın kızlar
tebrikler canım çok guzel sonuçGeçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68
erken kahvaltı yapamıyorum canım her zaman bu saatlerde yiyorummaşallah çok tatlı gerçekten cimcimen
Çok güzel menu
Çok güzel
Çok güzel
canım sağolasin
dünki menüler in hep si çok iyi
Bence hayatımıza farklılık getirebilmek ben şunu en çok hedefliyorum bir lokmayı 16 kere çiğnemessek ondan tam faydalamiyiruz ve tokluk mideyle değil beyinle alakalı biz beyne yeterin ce sinyal gondermeyince mideyi doldurmakla uğraşıyoruz bu konuyla ilgili yine paylasacaklarim olcak
canım çok geç saat ama daha demiycem afiyet olsun
yukarda da birseyler yazdım birde haz amaçlimi yersek doymayiz
canım ya çok çok uzuldum Allah şifa versin sana acizane tavsiyem sabrını dağıtma şefkati ilahiden fazla şefkat şefkat değildir istersen intte n bu sözlerimde ilgili yazılara bak kusura bakma seni önemsediğim için yazıyorum
abla rakip olursak vermem seni citir citir yerim
ben ben başka varsa uclude oluruz
Hosgeldin canım basarilar
süper
tebrikler aysecim çok guzel sonuçGeçen hafta 74.2
Bu hafta 72.1
Fark 2.1
Yüzde % 2.83
Menü güzel canım afiyet olsunDünkü menüm
sabah
yoğurtlu yulaf içinde çörek yağı tarçın
Ara kahve 5 fıstık 3 erik 2 kayısı
Öğlen sütlü yulaf turp salata
Bitkisel çay 2 ceviz
3.5 lt su 2 maden suyu
2 mil leslie acıkmadım
Günaydın dileğimgünaydın kızlar uyandım yataktayım şuan birazdan kalkıcam ödemi atayım tartılıcam
Günaydın ponicim aferin kız bize bunlarla gelGünaydın herkese. dün eşim çok seviyor diye kurabiye yaptım bu sabah 3.4 tane yerdim yemedm valla 1 ocağa ne kaldı şunun şurasında
Eki Görüntüle 1919982 Çok şükür Rabbime emeğimin karşılığını aldığım bir hafta oldu
dilekkk supersinnnn valla helal olsun canım tebriklergeçen hafta 70.4
Bugun 67
yüzde 4.82 yanlışmı hesapladım bi baksanıza ya
Görüşürüz canımkızlar açlıktan midem bulanıyor sonra gelirim ben kahvaltıyı hazırlıyım
Tebrikler canımGecen hafta:73,8
Bu hafta 72,8
Giden 1
Aslında dun 72,2
Idi tabi makarnadan sanirim listeye ramak kala yari yolda birakti tarti beniiiiins haftaya iyi bi eksiyle girerim listeye
teşekkür ederim canım azmettim başardımhoşgeldin canim Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Inş burada bol paylasimla istediğin kiloya inersin
Günaydın abla tebrikler çok iyi vermissin
Günaydın canım ınş
Günaydın canım
tebrikler canım çok guzel sonuç
erken kahvaltı yapamıyorum canım her zaman bu saatlerde yiyorum
tebrikler aysecim çok guzel sonuç
Menü güzel canım afiyet olsun
Günaydın dileğim
Günaydın ponicim aferin kız bize bunlarla gel
dilekkk supersinnnn valla helal olsun canım tebrikler
Görüşürüz canım
Tebrikler canım
bi yerlere gitmek yok hedefe kadar beraberiz.Ayy valla bu hafta zaten tekrar gelip gelmemekle ilgili çok mücadele ettim kendimle
Artık bi kere yazdım
En azından yılbaşına kadar dönüş yok sonrası Allah kerim
Babanın iyi olmasına çok sevindim cnm inş.daha da toparlanır
hos geldin tatlim ben Elif.Yok uyku tutmadı
Yok uyku tutmadı iktisat okuyorum. En son lise 1 de zyıftım sonrasında antidepresan hapları ve yurttaki makarnalar sağolsun kilo aldım vermeye de çok uğraşmadım ama artık vermek istiyorum kuralları okudum umarım sizin desteğinizle başarırız
harika Fulya cım.günaydın kızlar
(86.4/85/-1.4 /% 1.62)
İrem cım Tebrikler çok iyi.Geçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68
Tebrikler canım. Harika bi sonuç.Geçen hafta 74.2
Bu hafta 72.1
Fark 2.1
Yüzde % 2.83
iradeni alkisliyorum.Günaydın herkese. dün eşim çok seviyor diye kurabiye yaptım bu sabah 3.4 tane yerdim yemedm valla 1 ocağa ne kaldı şunun şurasında
dediğini yaptın muhteşem bir sonuç Tebrikler dilom.geçen hafta 70.4
Bugun 67
yüzde 4.82 yanlışmı hesapladım bi baksanıza ya
Tebrikler canım cok iyi bence ahh makarna olmayaydi.Gecen hafta:73,8
Bu hafta 72,8
Giden 1
Aslında dun 72,2
Idi tabi makarnadan sanirim listeye ramak kala yari yolda birakti tarti beniiiiins haftaya iyi bi eksiyle girerim listeye
hadi elifim bu hafta göster kendiniBenim kilo birsey ifade etmiyor liste adına salı günkü büyük kaçamak tan sonra tabiki sekteye uğradı kilom
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.6
Fark +200
İyiki listede değilmişim. Haftaya güzel bi eksi olucak ama.
canım bi yerde bi hatan vardır bitki çayı bol su spor la geçir bu hafta nıKızlar sabitimsıkıldım bu durumdan detoksta yapamıyorum napicam böyle ya
inşallah canım.hadi elifim bu hafta göster kendini
Beslenme düzeninde birşeyleri değiştirmen lazım sanırım. Daha erken uyanmayi dene evde de olsa biraz spor yap. Kilon azaldı spora ihtiyacın var.Kızlar sabitimsıkıldım bu durumdan detoksta yapamıyorum napicam böyle ya
İstediğim gibi bir sonuç goremedim canım dün daha dusuk bi rakam gormustum wc ye cikamadimmerve sen ne yaptın merak ediyorum
+200 çok bisey degil canm bi wc ye bakarBenim kilo birsey ifade etmiyor liste adına salı günkü büyük kaçamak tan sonra tabiki sekteye uğradı kilom
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.6
Fark +200
canjm sana geçen haftada dedim metabolizmani sasirtman lazım başka turlu kiramazsin bunuKızlar sabitimsıkıldım bu durumdan detoksta yapamıyorum napicam böyle ya
Darısı bize dileğim :)teşekkür ederim canım azmettim başardım
haftaya güzel sonuç gelir senden elifimBenim kilo birsey ifade etmiyor liste adına salı günkü büyük kaçamak tan sonra tabiki sekteye uğradı kilom
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.6
Fark +200
canım bi yerde bi hatan vardır bitki çayı bol su spor la geçir bu hafta nı
Hala regl olmadım kızlar ondan spor şimdilik fazla yapamiyorum sadece dışarı cikarsam yürüyüş yapıyorum ama daha erken kahvaltı yapmam lazim sanırım bunu bi düzene koymaya calisicamBeslenme düzeninde birşeyleri değiştirmen lazım sanırım. Daha erken uyanmayi dene evde de olsa biraz spor yap. Kilon azaldı spora ihtiyacın var.
Mrb 86.4 hedef 58 inşallah veririz hep beraberHosgeldin sevgi kilon kaç kaça düşmek istiyorsun. Unv donemi malesef oluyor bende tüm kilolarımı unv 2 de aldım o zaman versem iyiydi şimdi yaslanınca metabolizma da yavaşlıyor
maşallah çok tatlı gerçekten cimcimen
Çok güzel menu
Çok güzel
Çok güzel
canım sağolasin
dünki menüler in hep si çok iyi
Bence hayatımıza farklılık getirebilmek ben şunu en çok hedefliyorum bir lokmayı 16 kere çiğnemessek ondan tam faydalamiyiruz ve tokluk mideyle değil beyinle alakalı biz beyne yeterin ce sinyal gondermeyince mideyi doldurmakla uğraşıyoruz bu konuyla ilgili yine paylasacaklarim olcak
canım çok geç saat ama daha demiycem afiyet olsun
yukarda da birseyler yazdım birde haz amaçlimi yersek doymayiz
canım ya çok çok uzuldum Allah şifa versin sana acizane tavsiyem sabrını dağıtma şefkati ilahiden fazla şefkat şefkat değildir istersen intte n bu sözlerimde ilgili yazılara bak kusura bakma seni önemsediğim için yazıyorum
abla rakip olursak vermem seni citir citir yerim
ben ben başka varsa uclude oluruz
Hosgeldin canım basarilar
süper
Mrb ben de sevgiGeçmiş olsn canım
ben benyenilen pehlivan hesabı benm iş
Vaav çok merak ettim
Aramıza hoşgeldin canm takıl bize zayıfla ben Poni
hoşgeldin canim Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Inş burada bol paylasimla istediğin kiloya inersin
İnşallah hep beraber ineriz
Günaydın abla tebrikler çok iyi vermissin
Günaydın canım ınş
Günaydın canım
tebrikler canım çok guzel sonuç
erken kahvaltı yapamıyorum canım her zaman bu saatlerde yiyorum
tebrikler aysecim çok guzel sonuç
Menü güzel canım afiyet olsun
Günaydın dileğim
Günaydın ponicim aferin kız bize bunlarla gel
dilekkk supersinnnn valla helal olsun canım tebrikler
Görüşürüz canım
Tebrikler canım
bi yerlere gitmek yok hedefe kadar beraberiz.
hos geldin tatlim ben Elif.
Mrb
harika Fulya cım.
İrem cım Tebrikler çok iyi.
Tebrikler canım. Harika bi sonuç.
iradeni alkisliyorum.
dediğini yaptın muhteşem bir sonuç Tebrikler dilom.
Tebrikler canım cok iyi bence ahh makarna olmayaydi.
şimdi tartıldım 86.4
İnş benimkinde küçük gösteriyordurHahaha kisi hissettigi yastadir canim tabiki 26 yasindasin.Hem vucut yasi cok daha onemli insani 7-8 yasa kadar kucuk gosterebiliyor vucut.
daha erken kahvaltı yapmaya calisicam canım belki bu ise yararİstediğim gibi bir sonuç goremedim canım dün daha dusuk bi rakam gormustum wc ye cikamadim
+200 çok bisey degil canm bi wc ye bakarbugun biraz daha bol su ic
canjm sana geçen haftada dedim metabolizmani sasirtman lazım başka turlu kiramazsin bunu
Çok iyi canım tebriklerDaha fazla beklemenin anlamı yok dün 86,7 yi gormustum neyse kahvaltı yapıp cuma temizliğine başlamam lazım yarın akşama misafirim olma ihtimali var
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89,1 kg
Bu hafta 87,2
Fark 1,9
Yüzde %2,13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?