- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.681
Beni pek mutlu etmedi canım daha iyi bekliyordum ama yinede bunada sukurdaha erken kahvaltı yapmaya calisicam canım belki bu ise yarar
Çok iyi canım tebrikler
kız merve aticam kendimi biyerlerden bakkkBeni pek mutlu etmedi canım daha iyi bekliyordum ama yinede bunada sukur
Geçen hafta :72.8
Bu hafta: 71.1
Giden 1.7
Rakibimin yarısı kadar gitmiş ama onun Ödemide vardı kilolarıda oturmamıştı. Benim maşallah 10 yıldır olmadığım kilolardayım haliyle baya kalıplaşmış kilolarla mücadele ediyorum. Dilek bu hafta rövanşa var mısın ? Şimdi şartlarımız eşit Seninde benimde kilolar oturmuş kilo
Buarada bgn ölçü aldım
Bel boşluğu 73
Göbek kalın yer 91
Basen 99
Tebrikler canım sonuç çok iyi. hedefinide bi tek sen tutturdun sanırım canımAA ben aylık hedefimi yürürdüm bu Arada 72 idi benim aylık hedef
canım ciğerim iki kilo az benim hedef 3 şimdiden yenilgiyi kabul mu ediyorsun neyse sorun değil benim içinhedefim iki kilo vermek geçen hafta yaptıklarımı yapıcam spora asılacam iki üç günüde lahana çorbası ile geçiricem
sen ne yapıcan
Canım Düzelttim Bahar - 900 Demişti Perşembe Günüydü yanlışta hatirlayabilirimKızlar bahar kilo bildirim dün yaptimi yaparım diyordu gözümuzden kacmasin
Baktım gordum canım listemizde tama zuhal ablaCanım Düzelttim Bahar - 900 Demişti Perşembe Günüydü yanlışta hatirlayabilirim
Canım niye boyle oluyor yaGeçen hafta 75.8
Bugün 77.4
takımı batırdım çok özür dilerim
Kabızlık var 3 gündür, bu hafta menü yazmadığım günler çok fazla beyaz ekmek ve çikolata yedim hatalıyım. 20 dk spor yaptım bu hafta sadece.takm benm yüzümden 1.olamazsa çok üzülürüm yaa herkes çok gayret ettii.Canım niye boyle oluyor ya
Ponicim böyle yiyerek kilo veremezsin. kaçamak yapmadigin zaman nasıl kilo verdiğini de gördük. onun için topla kendini kilo veremiyorum moduna girme.Kabızlık var 3 gündür, bu hafta menü yazmadığım günler çok fazla beyaz ekmek ve çikolata yedim hatalıyım. 20 dk spor yaptım bu hafta sadece.takm benm yüzümden 1.olamazsa çok üzülürüm yaa herkes çok gayret ettii.
Aynn canım vericem inşaallah yılbaşına kadar kaçamak yapmadan bnde vermek istiyorum nişana da az kaldıPonicim böyle yiyerek kilo veremezsin. kaçamak yapmadigin zaman nasıl kilo verdiğini de gördük. onun için topla kendini kilo veremiyorum moduna girme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?