Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ooo tebriks can can.

haftaya bomba gibi gelicem manyak hirs yaptım. Yine coşturdu mefkusum beni.

Mrb 86.4 hedef 58 inşallah veririz hep beraber

Mrb ben de sevgi

şimdi tartıldım 86.4
inşallah canım doğru yerdesin yeter ki iste olmıycak şey değil.

Tebrikler tatlım çok çok güzel bi rakam.

Geçen hafta 75.8
Bugün 77.4
takımı batırdım çok özür dilerim
Neden böyle oldu ponim ya. Alma eve su çikolatalari bak dayanamıyorsun. Hem nişan var senin bizden daha azimli olman lazım lütfen bu hafta toparla kendini.

Ayyulduz cum tam programımı oturturuyum paylasirim
Bende merakla bekliyorum.

ahh ahh şu çikolata seni batiriyor.

kız merve aticam kendimi biyerlerden bakkk

Tebrikler canım sonuç çok iyi. hedefinide bi tek sen tutturdun sanırım canım
Menülerinde meyve bar mıydı canm hatırlayamadım menülerini meyve varsa onları çıkartıp vücuduna yağ yakmayı sağlayacak seyler ver mesela çiğ badem , ceviz eğer olmuyorsa peynir artır yumurtanı artır. Özellikle senin menülere bakayım bu hafta.

Kızlar benim ortalama doğru mu bi kontrol eder misiniz 2.335 çıkıyordu yuvarladıydım

***9.TAKIM 494. Etap***

CurukElma(64.7/64.7 /0 / 0) kilosu sabit
nanekekik(71.9/71 /0,9 / %1,25)izine ayrılmak istiyor kilo bildiriminde bulundu
ayulduzz (70,4/ 67/3,4 /%4,83 )
MuallimeA (75.8/77,4 /-1,6 /%-2,11 )
gingercookkie (77.4/ 76,1/1,3 / %1,68)
askrhpozitif(89,1/87,2 / 1,9/ %2,13)
dagyolu(74.2/72.1/2.1/%2,83)
Nilyyyaaannn (72,8/71.1 /1.7/ %2.34)
sahgull(69,6 / 69,4/ 0,2/ %0. 28)
60kiloyum(86,4 / 85/1,4 /% 1,62) yeni üye başlangıç tarihi 1 ekim 2016 başlangıçkilosu 89,5 hedef kilosu 65

9.takım ortalaması:% 1,485

Kızlar dünkü gözlemlerimi yazıyorum dün 71.9 çıktıydım 800 gr gitti zor değil gitmesi kiloların sadece irade önemli. Bide sabah sporu önemli cardiyo yapılınca ödem tutmuyor vücûd. Ve sabahki cardiyo vücudun tüm gün çalışıp yağ yakmasına destek oluyor deneyin farkı göreceksiniz wc de. Ben hasta olduğum için çok veremedim bu haftada 69 şarı göreceğimi düşünüyorum durmadan devam inş yola

tebrik ederim canım daha ne olacak 2kiloya yakın verdin

harika bir hafta çıkardık tebrik ediyorum emek veren herkesin emeğine azmine sağlık

günaydın kızlar

(86.4/85/-1.4 /% 1.62)

Geçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68

Geçen hafta 74.2
Bu hafta 72.1
Fark 2.1
Yüzde % 2.83

Günaydın herkese. dün eşim çok seviyor diye kurabiye yaptım bu sabah 3.4 tane yerdim yemedm valla 1 ocağa ne kaldı şunun şurasında

geçen hafta 70.4
Bugun 67
yüzde 4.82 yanlışmı hesapladım bi baksanıza ya

Gecen hafta:73,8
Bu hafta 72,8
Giden 1
Aslında dun 72,2
Idi tabi makarnadan sanirim listeye ramak kala yari yolda birakti tarti beniiiiins haftaya iyi bi eksiyle girerim listeye

Benim kilo birsey ifade etmiyor liste adına salı günkü büyük kaçamak tan sonra tabiki sekteye uğradı kilom
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.6
Fark +200

İyiki listede değilmişim. Haftaya güzel bi eksi olucak ama.

Kızlar sabitim sıkıldım bu durumdan detoksta yapamıyorum napicam böyle ya

Geçen hafta 75.8
Bugün 77.4
takımı batırdım çok özür dilerim

Baktım gordum canım listemizde tama zuhal abla Mefkurem gelsin son rutuslari yapsın bakalım 1. Lige oynayabilecek miyiz takım olarak hepimiz mücadele verdik

Kızlar poni ve elif hariç hepinizi teprik ediyorum hele başta dilek sonra Ayşenur ayça merve irem çok güzel iş çıkarmış
Süpersiniz kızlar

Onlarında kendini toparlıcağına eminim

Mefkurem zuhal. Abla ben listenin son halini yaptım yoksa meraktan catlardim temizlige veremedim kendimi60kiloyum listede olmazsa 1,47 oluyor ortalama
Iyi yapmışın cnm eline sağlık

Kızlar kusıra bakmazsanız ben hesap kitapla uğraşmak istemiyom
Mervecim zaten senin tecrüben var
Bundan sonra hilal elifle beraber halledermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…