- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.761
Abla ben hiç inemem en son 76 olmustum dahada azında zorlar vücudum direnç gösterir diyodum ama maşallah göstermedi ve o kadar inanıyorum ki haftaya zorlanmadan inicem 69 laraBende aylarca 69 diye sayıkladıydım
Poni ciğim kızların hepsi süper olduğu için senin artın etkilemedi çok şükürTeşekkür ederm canm umarm bndn dolayı derece kaybedlmz
Aynen öyle abla Hilal'e katılıyorum. Gittim geldin 85 gelebilirdin ama verdinde geldin. MaşallahBenim rakam olarak hedefim yok
Sadece sıfır kaçamakla verebildiğim kadar vermek
Aman Benim süperliğimmi kalmış güzelim
Tekrar 68 e düşersem o zaman başarızlıkları unutacam
ablam çok şükür ya bu hafta hesap ettim 8 saat yürüyüş yapmışım iyi ter akıttım ve karşılığını aldımNerdesiniz kızlar yaa kilo bildirip kaçmış herkes
dilekcim tekrar çooook tebrik ederim süper bi sonuç tek kelimeyle HARİKA
Ayça maşallah sende çok azimliydin bence çiğ köfte olmasaydı dahada iyi olurdu
Merve ve ayşenur gizli kahramanlar olarak kendinizi göstermişiniz
Fulyacım maşallah sanada bu hafta dikkatinin karşılığını almışın
Iremcim hasta olmana rağmen çok güzel gitmiş
Hilalcim bencede bişeyleri değiştirmen gerekiyor
Sen az az yedikçe meto iyice durdu
direnç olayınu bende düşünmüyor değilim 66.5altını hiç görmedim evlendiğimden beri bakalım bu hafta ne olacak merak ediyorumAbla ben hiç inemem en son 76 olmustum dahada azında zorlar vücudum direnç gösterir diyodum ama maşallah göstermedi ve o kadar inanıyorum ki haftaya zorlanmadan inicem 69 lara
Çok sevndm ya baya üzülmüştüm. inşaallah canm listemi de yaptımPoni ciğim kızların hepsi süper olduğu için senin artın etkilemedi çok şükür
ama önümüzdeki hafta gözlerimiz üstünde takımı sen 1.taşıyacaksın tamammı bacım
Çaba gösterdikten sonra olmıcak bişey yokki tatlişimkızlar 1.lik gelmiş sanki çok mutlu oldum istedik ve başardık
soğumuşdaiyce soğumuştur ama :)
Güzelim beyaz olmadıktan sonra ekmek cıss değilkiBen girmeyi çok istiyorum ablam ama geçtiğimiz haftadan sözüm var yarın kahvaltı hazırlıcam sucuklu (ev yapımı ) yumurta ve zeytinli kurudomatesli ekmek yapıcam. Sen yemezsem olmaz dediler çok önceden yicem diye söz vermiştim bende 1 dilim yemek zorundayım sonra sporla telafi ederim lakin ayın başında kaçamak olmuş olur. Yoksa başka kaçamak yapmam. Tam benlik aslında eğer hiç kaçamak yapmazsazsamda ay sonuna mezuniyeti görürüm
Sen böyle gidersen hiç bi kilo dayanmaz sana cnmAbla ben hiç inemem en son 76 olmustum dahada azında zorlar vücudum direnç gösterir diyodum ama maşallah göstermedi ve o kadar inanıyorum ki haftaya zorlanmadan inicem 69 lara
Ahhh Güzelim Sen benim burdaki geçmişimi bilmiyosunAynen öyle abla Hilal'e katılıyorum. Gittim geldin 85 gelebilirdin ama verdinde geldin. Maşallah
Valla helal sana kuzumablam çok şükür ya bu hafta hesap ettim 8 saat yürüyüş yapmışım iyi ter akıttım ve karşılığını aldım
hiç bunları kafanıza takmayın kızlardirenç olayınu bende düşünmüyor değilim 66.5altını hiç görmedim evlendiğimden beri bakalım bu hafta ne olacak merak ediyorum
Yaparsın canm hadi ocak ayına Yen'i yıla yeni bir olarak başlayalımAYLIK HEDEF
CurukElma --> 64.7 -->
ayulduzz -->67 -->
MuallimeA -->77,4 -->
gingercookkie -->76,1-->
askrhpozitif --> 87,2 -->79,9
dagyolu-->72.1 -->
Nilyyyaaannn -->71.1 -->67
sahgull --> 69,4
60kiloyum --> 85
Mefkuruem -->83.9
Masal3487 -->64.6
Sevgii --> 84,6
Kasımda ulaşamadım hedefim 7,2 kg verebilmekti ben 5 kg verebilirim
Aralıktaki hedefim ise 7,3 kg verebilmek ocağa 7 li rakamlarla merhaba diyebilmek haydi bakalım umarım bu sefer hedefe ulasabilirimçok pis gaza geldim
Gelmiş mi oley oley oley başarmışız çok mutlu oldum tebrik ederim kızlar ben bu hafta takım ruhunu çok hissettim çok güzeldi.kızlar 1.lik gelmiş sanki çok mutlu oldum istedik ve başardık
Ben yakalanmadım dilek eğer inanırsan yakalanmayacağına yakalanmayız. İnş hemen gidicekdirenç olayınu bende düşünmüyor değilim 66.5altını hiç görmedim evlendiğimden beri bakalım bu hafta ne olacak merak ediyorum
bende çok yapıyorum abla bir unutkanliktir gidiyor aslında bir hastane ye gidip bütün degerlerimi olcturmek istiyorumKızlar ben o kadar akıllıyımki
Dün çocuklara bisküvili supangle yapmıştım soğusun diye balkona koydıydum
Daha şimdi aklıma geldi
Kız iki kilo kurtarmaz seni sen onu 1 haftada rahat verirsin elini korkak alıştırmaAYLIK HEDEF
CurukElma --> 64.7 -->
ayulduzz -->67 -->65
MuallimeA -->77,4 -->
gingercookkie -->76,1-->
askrhpozitif --> 87,2 -->79,9
dagyolu-->72.1 -->
Nilyyyaaannn -->71.1 -->67
sahgull --> 69,4
60kiloyum --> 85
Mefkuruem -->83.9
Masal3487 -->64.6
Sevgii --> 84,6
Kasımda ulaşamadım hedefim 7,2 kg verebilmekti ben 5 kg verebilirim
Aralıktaki hedefim ise 7,3 kg verebilmek ocağa 7 li rakamlarla merhaba diyebilmek haydi bakalım umarım bu sefer hedefe ulasabilirimçok pis gaza geldim
Senide kutlarım canım bireysellerde birincisinkızlar 1.lik gelmiş sanki çok mutlu oldum istedik ve başardık
inşallah canım bu ay tuturucam hedefiYaparsın canm hadi ocak ayına Yen'i yıla yeni bir olarak başlayalım
Hastane sonuçların nasıl cnm hrrşey yolundamıKızlar çok özür yoğun bi hafta üstüne paketimde bitti
Sabah hastane öğlen iş
Şimdi eve geldim
Biraz dinleneyim sonra geçmiş yapayım
Ohhh miss olmuştur heryerOyy kızlar bekim koptu ,cuma temizliğim bitti çok sukur ama bende bittim, bol hareket oldu bana ama temizlik yaparken ne su icebildim ne bitki caylarimi nede ağzıma bir lokma atmadim. 5 ten önce yiyip kapatmayı dusunuyordum mutfağı artık eşimle beraber yerim, Allah tan dünden yemeklerim var sabah ki içtiğim 1 lt su ile duruyorum şimdi yorgunluk kahvemi aldım 1 kupa anca keser beni
bu hafta spora ağırlık vericem inşallah.Kızlar dünkü gözlemlerimi yazıyorum dün 71.9 çıktıydım 800 gr gitti zor değil gitmesi kiloların sadece irade önemli. Bide sabah sporu önemli cardiyo yapılınca ödem tutmuyor vücûd. Ve sabahki cardiyo vücudun tüm gün çalışıp yağ yakmasına destek oluyor deneyin farkı göreceksiniz wc de. Ben hasta olduğum için çok veremedim bu haftada 69 şarı göreceğimi düşünüyorum durmadan devam inş yola
Çok utandımKızlar poni ve elif hariç hepinizi teprik ediyorum hele başta dilek sonra Ayşenur ayça merve irem çok güzel iş çıkarmış
Süpersiniz kızlar
Onlarında kendini toparlıcağına eminim
YARDIMCI olurum TABİİ.Iyi yapmışın cnm eline sağlık
Kızlar kusıra bakmazsanız ben hesap kitapla uğraşmak istemiyom
Mervecim zaten senin tecrüben var
Bundan sonra hilal elifle beraber halledermisiniz
Tamam canımcım.o zaman toparlan artık ponim. Sen kendini toplamazsan isterse nisana 5 ay kalsın böyle gider. bu hafta güzel bi eksi bekliyoruz senden
Supersin elifim
Yok canım fazla meyve tuketmiyorum. zaten peynir yumurta ağırlıklı besleniyorum ama bu hafta spor çok çok azdi bi çözüm bulucam ins
2 3 gün önce yaptım elifim bisi çıkmadı birkaç gün daha geçsin diye bekliyorum yapicam tekrr
canım çok guzel verdin daha ne vericen :)
bende sabit olmasam iyiydi ablaama evet kizlar cok iyi ortalama cikardi
tamam ablam hallederiz
Abla cidden supersin sen ya
Öyle oldu abla ama düzene sokucam bi şekilde artık
tebrikler canım
Inş kaçamak olmaz canım kendini frenlemeye çalıs
Kızlar ben o kadar akıllıyımki
Dün çocuklara bisküvili supangle yapmıştım soğusun diye balkona koydıydum
Daha şimdi aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?