- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.801
Gerçekten mi ? Çok Mutlu oldum.herkese teşekkür ediyorum .kızlar 1.lik gelmiş sanki çok mutlu oldum istedik ve başardık
Yılbaşı hedefi 72AYLIK HEDEF
CurukElma --> 64.7 -->62
ayulduzz -->67 -->
MuallimeA -->77,4 -->
gingercookkie -->76,1-->
askrhpozitif --> 87,2 -->79,9
dagyolu-->72.1 -->
Nilyyyaaannn -->71.1 -->67
sahgull --> 69,4
60kiloyum --> 85
Mefkuruem -->83.9
Masal3487 -->64.6
Sevgii --> 84,6
Çok havalardan atmayim 2.7 hedef koydum kendime :)
Çok şükür canım@mefkurem iyi sukur baş ağrısı var ama sukur temiz çıktı herşey
Teşekkürler abla senin desteğin sayesinde.Kızlar poni ve elif hariç hepinizi teprik ediyorum hele başta dilek sonra Ayşenur ayça merve irem çok güzel iş çıkarmış
Süpersiniz kızlar
Onlarında kendini toparlıcağına eminim
Birinciliği duyunca hastalıktan eser kalmadı abla.Nerdesiniz kızlar yaa kilo bildirip kaçmış herkes
dilekcim tekrar çooook tebrik ederim süper bi sonuç tek kelimeyle HARİKA
Ayça maşallah sende çok azimliydin bence çiğ köfte olmasaydı dahada iyi olurdu
Merve ve ayşenur gizli kahramanlar olarak kendinizi göstermişiniz
Fulyacım maşallah sanada bu hafta dikkatinin karşılığını almışın
Iremcim hasta olmana rağmen çok güzel gitmiş
Hilalcim bencede bişeyleri değiştirmen gerekiyor
Sen az az yedikçe meto iyice durdu
Benim rakam olarak hedefim yok
Sadece sıfır kaçamakla verebildiğim kadar vermek
Aman Benim süperliğimmi kalmış güzelim
Tekrar 68 e düşersem o zaman başarızlıkları unutacam
baharım çok geçmiş olsun Rabbim bidaha göstermesin@mefkurem iyi sukur baş ağrısı var ama sukur temiz çıktı herşey
rakibim hemen cozuttunmu kız ilk günden yenerim bak seni demedi deme:)Bugün menü paylaşımı yapamayacağım ins yarın itibariyle tam surat yola devam
daha sonuçlar açıklanmadı ama öyle görünüyor bende guruplar içinde 1.oldum gibi sankiGerçekten mi ? Çok Mutlu oldum.herkese teşekkür ediyorum .
Kuzum çok sevindim rabbim bir daha göstermesin inşallah@mefkurem iyi sukur baş ağrısı var ama sukur temiz çıktı herşey
kız cuma dan cumaya dip kose anca yapabiliyorum benim cadiyla bende hiç sevmiyorum ama çocuk olunca el mecburBacım o gazı bana da ver biraz. Nefret ediyorum ev temizliğinden.
migrosada uğradım yoktu burada canımBen bugün aldım 2m Migros'larda var Can'ım.
ben çok severim içim açılır ev dağınıkken pisikolejim bozulur, helede böyle temizledikten sonra odalara girdikçe mutluluk hormonları salgılarım:lBacım o gazı bana da ver biraz. Nefret ediyorum ev temizliğinden.
merve benim rakibim dagyolu sende N Nilyyyaaannn la eşleş bence sıkı bi yarış olur eminimBu arada bu rakip işleri iyi oldu bir daha mı yapsak acaba
dolu dolu bir menü olmuş dileğim afiyet olsun10:30 iki dilim ekmek
Biraz peynir
3zeytin
bir kase menemwm
2 tk tahin pekmez, 2 tk çokokrem
1:30 10 fındık
4:30, bir tabak lahana çorbası, 3 Çiçek yoğurtlu brokoli haşlanmış
yemeğin hemen arkasından kahve içtim 9gr bitterle ödül olsun diye
8:00 bir tabak lahana çorbası yoğurt cin biber turşusu(niyetim karnabahar kısır yapmaktı ama ev halkında yemek yapınca sıkıldım yapasım gelmedi yarına artık
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay, dışarıda 2 saat yürüyüş
tamam canım bence baya fark yaparBu hafta yemeklerimden tuzu ,şekeri cikartiyorum , ekmegi cikartiyorum, bitki çayları ve detoks suları yapicam tabiki spor bakalım giden kaç olacak he bide bu hafta yarın tartilip cumaya kadar hiç tartiya cikmicam
Baharim sevindim canım. allah bidaha yasatmasin canım benim@mefkurem iyi sukur baş ağrısı var ama sukur temiz çıktı herşey
Bime gelen de alaciftciydi sanırım yanlış hatirlamiyorsam3 marka satıyor ala çiftçi , Dimyat,yayla . Ala çiftçi yayla tesislerinde üretiliyormuş fiyat olarak ta daha hesaplı ben ala çiftçi aldım.
1.kapmışım haftaya burası benim inşallah :)Takım içi ilk 3
1 - ayulduzz %4,83
2-dagyolu %2,83
3-Nilyyyaaannn %2,34
Tebrik ederim hanımlar supersiniz
Tebrikler kızlarTakım içi ilk 3
1 - ayulduzz %4,83
2-dagyolu %2,83
3-Nilyyyaaannn %2,34
Tebrik ederim hanımlar supersiniz
ayça kabul ederse memnuniyetle olurum canımmerve benim rakibim dagyolu sende N Nilyyyaaannn la eşleş bence sıkı bi yarış olur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?