- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.781
oldu valla abla yok aksamı kapattim ablaHastane sonuçların nasıl cnm hrrşey yolundamı
Ohhh miss olmuştur heryer
Çok acıkıpta akşam saldırma kuzum
menü süper canimKizçeler menüm gelsin o zaman
Saat 8
1 kaşık corekotu yagi
Saat 11
6 zeytin
Tere maydanoz
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
1 yk lutenitsa sos
Saat 17
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
6 kaşık karnabahar kısırı
Su 2 litre
Spor 45 dk orta tempo yuruyus.
Afiyet olsun canm nenü güzellKizçeler menüm gelsin o zaman
Saat 8
1 kaşık corekotu yagi
Saat 11
6 zeytin
Tere maydanoz
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
1 yk lutenitsa sos
Saat 17
Su 2 litre
Merak ettim bnde ya herkes övüyorKarnabahar kısırı kesinlikle mükemmel
Poni Bon poni cım ev bile kokmadi inanılmaz da güzel tavsiye ediyorum canım nar ekşisi eklemeyi unutma
canim vazifemi üzerime aldım ins yenilgiyi ben tattiracam merak etmeBen alamadım boyunun ölçüsünü sen al bakalım bu hafta canım.
teşekkür ederiz ablacımKızlar poni ve elif hariç hepinizi teprik ediyorum hele başta dilek sonra Ayşenur ayça merve irem çok güzel iş çıkarmış
Süpersiniz kızlar
Onlarında kendini toparlıcağına eminim
bu hafta takımın asıl kahramanını kim mis size İnşallah göstereceğimNerdesiniz kızlar yaa kilo bildirip kaçmış herkes
dilekcim tekrar çooook tebrik ederim süper bi sonuç tek kelimeyle HARİKA
Ayça maşallah sende çok azimliydin bence çiğ köfte olmasaydı dahada iyi olurdu
Merve ve ayşenur gizli kahramanlar olarak kendinizi göstermişiniz
Fulyacım maşallah sanada bu hafta dikkatinin karşılığını almışın
Iremcim hasta olmana rağmen çok güzel gitmiş
Hilalcim bencede bişeyleri değiştirmen gerekiyor
Sen az az yedikçe meto iyice durdu
2 saat ne ya çok olmuş bari normal tempomuselam kızlar dışardaydım 2saat yürüyüş yapmışımdır bi bitter yerim şimdi kahve ile hakeetim
8 saat mi maşallah ne diyim benim bir koşu bandı tamir olsa gorecen sen baciablam çok şükür ya bu hafta hesap ettim 8 saat yürüyüş yapmışım iyi ter akıttım ve karşılığını aldım
bol bol ye canım o kadar kilo verdin kendine ödül vermen hakkin kimselerde bise demezchia tohumu aradım bulamadım bugün bendw karnabahar aldım bol yeşillik aldım kısır yapıcam akşam
Oy maşallah dileğim hakettin tabiselam kızlar dışardaydım 2saat yürüyüş yapmışımdır bi bitter yerim şimdi kahve ile hakeetim
tebrikler kızlar keşke bende verrbilseydim ama elimden geleni yaptımkızlar 1.lik gelmiş sanki çok mutlu oldum istedik ve başardık
hadi ponim görelim bu hafta seni bakalımAYLIK HEDEF
CurukElma --> 64.7 -->62
ayulduzz -->67 -->
MuallimeA -->77,4 -->72.5
gingercookkie -->76,1-->
askrhpozitif --> 87,2 -->79,9
dagyolu-->72.1 -->
Nilyyyaaannn -->71.1 -->67
sahgull --> 69,4
60kiloyum --> 85
Mefkuruem -->83.9
Masal3487 -->64.6
Sevgii --> 84,6
Ay bende gidip baktım bi paket daha alayım diye kalmamışchia tohumu aradım bulamadım bugün bendw karnabahar aldım bol yeşillik aldım kısır yapıcam akşam
tamam canımKızlar çok özür yoğun bi hafta üstüne paketimde bitti
Sabah hastane öğlen iş
Şimdi eve geldim
Biraz dinleneyim sonra geçmiş yapayım
oh mis gibidir ev eline sağlık canımOyy kızlar bekim koptu ,cuma temizliğim bitti çok sukur ama bende bittim, bol hareket oldu bana ama temizlik yaparken ne su icebildim ne bitki caylarimi nede ağzıma bir lokma atmadim. 5 ten önce yiyip kapatmayı dusunuyordum mutfağı artık eşimle beraber yerim, Allah tan dünden yemeklerim var sabah ki içtiğim 1 lt su ile duruyorum şimdi yorgunluk kahvemi aldım 1 kupa anca keser beni
afiyet olsun elifim menü güzelKizçeler menüm gelsin o zaman
Saat 8
1 kaşık corekotu yagi
Saat 11
6 zeytin
Tere maydanoz
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
1 yk lutenitsa sos
Saat 17
Su 2 litre
menü güzel ponim ama keşke sabah tereyağ yerine peynir filan ye sen daha iyi olur1.GÜN
Menüm
07.30
1 d tereyağlı kızarmış tam b ekmeği
09.00
Nescafe
14.30
2 kabak ızgara
Yarım kase yoğurt
Domates
1 d tam b ekmeği
18.00
Salata
Yarım kase yoğurt
Su.2
Spor henüz yok
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
KAHVALTI(11:00)
¾ Omlet( 1 yumurta,1tk mısır unu, 1 yaprak taze soganin yeşil kısmı, kibrik kutusundan az peynir,baharat)
ARA(13:00)
2 tk keten tohumu
AKŞAM(18:15)
1 dolu kase yeşil mercimek çorbası
2 yk barbunya
3 parça minik doğranmış kuşbaşı tavuk
Sıvı : 1,5 lt su ( yatana kadar 2,5 yapicam ve 1 barsak yeşil çay ile 1 bardak ıhlamur icicem)
Spor : 30 dk yuruyus yapicam eşim gelince markette cikicam+ spor değil ama 3 saatte dip kose temizlik
Hastane sonuçların nasıl cnm hrrşey yolundamı
Ohhh miss olmuştur heryer
Çok acıkıpta akşam saldırma kuzum
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 76.1
Fark 1.3
Yüzde 1.68
Geçen hafta 74.2
Bu hafta 72.1
Fark 2.1
Yüzde % 2.83
tebrik ediyorum kızlar.geçen hafta 70.4
Bugun 67
yüzde 4.82 yanlışmı hesapladım bi baksanıza ya
teşekkür ederim canım. tartı bazen süpriz yapıyor maalesef.Ay ben yine ulaşamadım hedefe
gunaydin canim seni tebrik ediyorum kesin yenildm seni yenmistim ama bigun tarti cvp vermedi
yine de güzel rakam. tebrikler.Gecen hafta:73,8
Bu hafta 72,8
Giden 1
Aslında dun 72,2
Idi tabi makarnadan sanirim listeye ramak kala yari yolda birakti tarti beniiiiins haftaya iyi bi eksiyle girerim listeye
Günaydın abla tebrikler çok iyi vermissin
teşekkür ederim kızlar.harika Fulya cım.
inanıyorum sana toplarsın sen. 200 gr sorun değil. kilo aldın anlamına gelmez.Benim kilo birsey ifade etmiyor liste adına salı günkü büyük kaçamak tan sonra tabiki sekteye uğradı kilom
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.6
Fark +200
İyiki listede değilmişim. Haftaya güzel bi eksi olucak ama.
çok güzel rakam mervecim. harikasın.Daha fazla beklemenin anlamı yok dün 86,7 yi gormustum neyse kahvaltı yapıp cuma temizliğine başlamam lazım yarın akşama misafirim olma ihtimali var
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89,1 kg
Bu hafta 87,2
Fark 1,9
Yüzde %2,13
gönül 79-80 ister. ama rakam yazmak istemiyorum bu sefer. verebildiğim kadar.AYLIK HEDEF
CurukElma --> 64.7 -->
ayulduzz -->67 -->
MuallimeA -->77,4 -->
gingercookkie -->76,1-->
askrhpozitif --> 87,2 --
dagyolu-->72.1 -->
Nilyyyaaannn -->71.1 -->67
sahgull --> 69,4
60kiloyum --> 85
Mefkuruem -->83.9
Masal3487 -->64.6
Sevgii --> 84,6
O zaman aylık hedefleri alalım mı. Unuttuklarım varsa ekleyebilir mi kendisini
Ben bugün aldım 2m Migros'larda var Can'ım.chia tohumu aradım bulamadım bugün bendw karnabahar aldım bol yeşillik aldım kısır yapıcam akşam
3 marka satıyor ala çiftçi , Dimyat,yayla . Ala çiftçi yayla tesislerinde üretiliyormuş fiyat olarak ta daha hesaplı ben ala çiftçi aldım.Ben bugün aldım 2m Migros'larda var Can'ım.
Çok şükür Can'ım ama sen gene de bence arkasını bırakma. İyi bir nörolog A muay ne ettir, böyle gelmiş geçmiş olsun İnşallah.Mefkurem iyi sukur baş ağrısı var ama sukur temiz çıktı herşey
Bacım o gazı bana da ver biraz. Nefret ediyorum ev temizliğinden.Oyy kızlar bekim koptu ,cuma temizliğim bitti çok sukur ama bende bittim, bol hareket oldu bana ama temizlik yaparken ne su icebildim ne bitki caylarimi nede ağzıma bir lokma atmadim. 5 ten önce yiyip kapatmayı dusunuyordum mutfağı artık eşimle beraber yerim, Allah tan dünden yemeklerim var sabah ki içtiğim 1 lt su ile duruyorum şimdi yorgunluk kahvemi aldım 1 kupa anca keser beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?