Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel cnm
Unsuz ekmek yulaf kepeklimi bide sadece yumurtayla yapılan var ondanmı

canım akşam biraz fazla olmuş yoğurt corbasinda pirinç var ekmek yemissin mandalina 1 olabilirdi

tamamdir ablam bende böyle yaparim yağ koymam :) teşekkür ederim
Afiyet olsun abla menü güzel sadece aksam çorba olduğu için ekmek olmasa da olurdu

Sen gel burayı gör cnm sebze çok pahalı

Kerevizi ihmal etmeyin çok sağlıklı ve yağ yakıcı ama çiğ olarak daha iyi aynı havuç gibi

Karnabahar kısırı kesinlikle mükemmel
@MuallimeA poni cım ev bile kokmadi inanılmaz da güzel tavsiye ediyorum canım nar ekşisi eklemeyi unutma
Ayy pazara gidip almam lazım karnıbaha bu hafta hem pizasını hem kısırını yapmak istiyorum bide ispanak alıp korku ıspanak yapmak istiyorum bizim kaptan paylaşmıs tarifi

menun çok güzel canım

Sen gel burayı gör cnm sebze çok pahalı

Kerevizi ihmal etmeyin çok sağlıklı ve yağ yakıcı ama çiğ olarak daha iyi aynı havuç gibi
zayıflamaya destekleyen besinleri arastiriyorm bir haftadır abla kereviz de var aralarinda o yüzden el mahkum yiyeceğim

Çok güzel cnm
Unsuz ekmek yulaf kepeklimi bide sadece yumurtayla yapılan var ondanmı
bu yediğimin içinde yumurta, yulaf kepeği, biraz badem unu ve kefir var. yapıp buzluğa atmıştım. ara ara çıkartıp yedim. bugün bitti. yarın da yine yapıp buzluğa atacağım. ama bu sefer içine badem unu koymayacağım.
o sadece yumurtayla yapılan ekmek nasıl oluyor? onu bilmiyorum ben.

Evet canım yaptın ama olmadı sağlık olsun. İnş bu hafta olur. Bide kızlar spor olarak genel bişi söyliyeyim belki söylemişimdir bir araştırın gün içinde ne kadar spor yaptığınız değil ne kadar süre yaptığınız önemli vücut 17. Dk (vücuttan vücutta değişir tabi en geç bu ) itibari ile yağ yakmaya Yeni Yen'i başlıyor 30. Dk ya yavaş yavaş artıyor yağ yakımı 30. Dk itibari ile artık yağ yakıyor yanı 15 dk dan 10 kere dinlenerek spor yapsanız bile bu çok fazla yağ yakmanızı sağlamaz

canım akşam biraz fazla olmuş yoğurt corbasinda pirinç var ekmek yemissin mandalina 1 olabilirdi
pirinç yok canım içinde. az miktarda yarma vardı. yoğun değildi ama.
mandalinayı lifli diye özellikle yedim. kabızlık sorunum oluyor sıklıkla. bir de c vitamini diye. havalar soğuk malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…