- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.861
Sagol canim aklimizda olsunEvet canım yaptın ama olmadı sağlık olsun. İnş bu hafta olur. Bide kızlar spor olarak genel bişi söyliyeyim belki söylemişimdir bir araştırın gün içinde ne kadar spor yaptığınız değil ne kadar süre yaptığınız önemli vücut 17. Dk (vücuttan vücutta değişir tabi en geç bu ) itibari ile yağ yakmaya Yeni Yen'i başlıyor 30. Dk ya yavaş yavaş artıyor yağ yakımı 30. Dk itibari ile artık yağ yakıyor yanı 15 dk dan 10 kere dinlenerek spor yapsanız bile bu çok fazla yağ yakmanızı sağlamaz
Bizim evde robot sadece salça yaparken indirilir sonra gene dolap tepesine tepilir. Koluma kuvvet kısaca...robottan geçir canım sende
Yarma dediginiz buğday mi mısır mi canım anladım. Canim 2 tane olunca çok gibi geldipirinç yok canım içinde. az miktarda yarma vardı. yoğun değildi ama.
mandalinayı lifli diye özellikle yedim. kabızlık sorunum oluyor sıklıkla. bir de c vitamini diye. havalar soğukmalum.
Yöntem cok olunca insan hangisini yapacağını şaşırıyor :)Kafamda deli sorular kızlarbeslenmeye iyice kafayı taktm bu suru şey araştırdım taradim hangi birini nasıl hayata gecircem onu bilmiyorum
oleyyyy 3. Mü olmuşum yine. Bi 1. Olamadım gitti.Takım içi ilk 3
1 - ayulduzz %4,83
2-dagyolu %2,83
3-Nilyyyaaannn %2,34
Tebrik ederim hanımlar supersiniz
evet inşallah canım.canım iyiymiş şükür
sende bu hafta iyi kilo verdin tebrik ederim haftayada aynı gaz devam ediyoruz ona göre
yarma, kırık buğday canım. çorbalara konuyor.Yarma dediginiz buğday mi mısır mi canım anladım. Canim 2 tane olunca çok gibi geldi
birinden başla canım.Kafamda deli sorular kızlarbeslenmeye iyice kafayı taktm bu suru şey araştırdım taradim hangi birini nasıl hayata gecircem onu bilmiyorum
Aynen öyle canım
vasayı merak ediyorum en kısa zamanda bende alıcamBenim menüm gelsin
Bazı sebeplerden kahvaltı geç oldu
Bide evde hiç yeşiilkik salata malzemesi yok
Yarın çıkabilirsem alıcam
12.00 __
2 h.yumurta
Peynir
2 wasa
17.00 __
Yoğurtlu cevizli kereviz salatası (çiğ)
Sonra 1 bar kefir içerim belki
Su 2 lt yi geçer
Şu bikaç gün spor yapmıcam önce yeme düzenimi oturtayım
Pazartesi yavaştan başlıcam
Kulakları çınlasın şeydayla ikimiz pek yerdik. Ne yapıyor ki şimdi? Yakında aramıza katılır gibi geliyor.vasayı merak ediyorum en kısa zamanda bende alıcam
menuye gelince aralarda kahve içiyorsan sorun yokda ablam bence 3saatrn fazla ağıza birşey atmamak metoyu zayıflatıyor
wasayı ben sevmedim.vasayı merak ediyorum en kısa zamanda bende alıcam
menuye gelince aralarda kahve içiyorsan sorun yokda ablam bence 3saatrn fazla ağıza birşey atmamak metoyu zayıflatıyor
bugünde baya hafif olmuş cnmMenüm
Sabah 8.00
1 kayısı yarım ceviz
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Domates biber
Ara 14.00
Kahve
Akşam 17.00
1,5 kase Yogurtlu kabak haşlaması
1 dilim peynir
Gece
Yoğurt kürü
Sıvı: 2 lt su, 1 bardak yeşil çay
Spor yok
bana soyması zor geliyorBir de rendelemesi olmasa
brokoliyi unutmayalım efenimayıflamaya destekleyen besinleri arastiriyorm bir haftadır abla kereviz de var aralarinda o yüzden el mahkum yiyeceğim
you tuba unsuz ekmek diye yazınca çıkıyor cnmbu yediğimin içinde yumurta, yulaf kepeği, biraz badem unu ve kefir var. yapıp buzluğa atmıştım. ara ara çıkartıp yedim. bugün bitti. yarın da yine yapıp buzluğa atacağım. ama bu sefer içine badem unu koymayacağım.
o sadece yumurtayla yapılan ekmek nasıl oluyor? onu bilmiyorum ben.
Aynen öyle tatlımEvet canım yaptın ama olmadı sağlık olsun. İnş bu hafta olur. Bide kızlar spor olarak genel bişi söyliyeyim belki söylemişimdir bir araştırın gün içinde ne kadar spor yaptığınız değil ne kadar süre yaptığınız önemli vücut 17. Dk (vücuttan vücutta değişir tabi en geç bu ) itibari ile yağ yakmaya Yeni Yen'i başlıyor 30. Dk ya yavaş yavaş artıyor yağ yakımı 30. Dk itibari ile artık yağ yakıyor yanı 15 dk dan 10 kere dinlenerek spor yapsanız bile bu çok fazla yağ yakmanızı sağlamaz
Meyveyi sabah aç karna yersen wc için daha etkili cnmpirinç yok canım içinde. az miktarda yarma vardı. yoğun değildi ama.
mandalinayı lifli diye özellikle yedim. kabızlık sorunum oluyor sıklıkla. bir de c vitamini diye. havalar soğukmalum.
Burda planlarKafamda deli sorular kızlarbeslenmeye iyice kafayı taktm bu suru şey araştırdım taradim hangi birini nasıl hayata gecircem onu bilmiyorum
rakibim senden ne haber
Şekersiz olduğu için içecekleri yazmıyorum cnmvasayı merak ediyorum en kısa zamanda bende alıcam
Bence öncelikli hedefin 79 u görmek olsunverilecek tam 20 kilom var
Oyy ben bu menüyü görmemişim benimle yarışırken niye yemedin tahin cıkolata10:30 iki dilim ekmek
Biraz peynir
3zeytin
bir kase menemwm
2 tk tahin pekmez, 2 tk çokokrem
1:30 10 fındık
4:30, bir tabak lahana çorbası, 3 Çiçek yoğurtlu brokoli haşlanmış
yemeğin hemen arkasından kahve içtim 9gr bitterle ödül olsun diye
8:00 bir tabak lahana çorbası yoğurt cin biber turşusu(niyetim karnabahar kısır yapmaktı ama ev halkında yemek yapınca sıkıldım yapasım gelmedi yarına artık
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay, dışarıda 2 saat yürüyüş
Pazartesi tartılma günü ama canım bence tek pazartesi ve cuma tartılBu hafta yemeklerimden tuzu ,şekeri cikartiyorum , ekmegi cikartiyorum, bitki çayları ve detoks suları yapicam tabiki spor bakalım giden kaç olacak he bide bu hafta yarın tartilip cumaya kadar hiç tartiya cikmicam
Şeyda hamile canım ucuzleri olacak insKulakları çınlasın şeydayla ikimiz pek yerdik. Ne yapıyor ki şimdi? Yakında aramıza katılır gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?