- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.881
Tabikide kabul ederim. Etmem mi tam dişime göre rakipsinayça kabul ederse memnuniyetle olurum canım
Bu durumda seni haftaya mezun mu edicez. Ya dilek 65 olaydı senin mezun kilo iyiydi ya. Birlikte giderdik.kız Ayşe mezunuma son haftalar herkesin aklındaki imajımı sana yenilerek zedelermiyim hiç hemde böyle gaza gelmişken, beni kızdırma 1saat dahs yürüyüş yaparım koşu bandında ona göre ha:))
Müthiş olur. Bence yapabiliriz bu hafta çok güzeldi haftalarda böyle olsak hayali bile güzel bakıyorum şimdi 71 kilo haftaya 69 olsam ohh süper yaahanımlar ya harika bir jübile yapsak şöyle 3hafta 1.liği kaptırmasak olmıyacak şey değil kızlar asılınca neler yapıyoruz görüyoruz işte
Hoşgeldin sevgi ben ayca 29 yaşındayım geçen sene Ocak'ta 92 ile başladım bu sene Ocak'ta bitiriyorum kilo işini inşallah. Hıı tabi 92 olmadan hemen öncede 94 olup3. Takım ile 76 ya düşmüştüm sonra kilo aldım gruplardan çıkınca bu sefer son olcak inşMrb ben geldim
Ayy Çan'ımda ne zamandır kereviz salatası cekiyor kerevizin mevsimi mi pazarda görürsem alayım bariBugün ben kereviz salatası yaptım yoğurtlu çok güzel oldu
Mercimek salatasıda güzel olur
Yemek olarak fırında tavuk
Bulgur pilavı
Bide sebze olarak pırasa olabilir
Ben bazen pırasayıda fırında yapıyorum börek gibi oluyor
Duygusal bir basamak oluyor zaten insanda 79. Tartıda görünce ağlayacak gibi oluyorsun. Çok anlamlı bir rakam kilo verme serüveninde.Bence öncelikli hedefin 79 u görmek olsun
Gerisini sonra düşünürsün
Tama abla bekliyoruz sporlarını. Menü güzel olmuş. Buarada ben geçen hafta yoğurt kürüne ara verdim ve kilo veremedim ben kilo verme ile kür arasında ilişki olduğunu düşünüyorumBenim menüm gelsin
Bazı sebeplerden kahvaltı geç oldu
Bide evde hiç yeşiilkik salata malzemesi yok
Yarın çıkabilirsem alıcam
12.00 __
2 h.yumurta
Peynir
2 wasa
17.00 __
Yoğurtlu cevizli kereviz salatası (çiğ)
Sonra 1 bar kefir içerim belki
Su 2 lt yi geçer
Şu bikaç gün spor yapmıcam önce yeme düzenimi oturtayım
Pazartesi yavaştan başlıcam
Menü dedin aklıma geldi@CurukElma hilalcim burda kaptan olsun yada olmasın
Menülerden sorumlu bakan sensin
Listedekilerden
Kim 2 gün mazaretsiz menü yazmazsa sarı kart alır
3 sarı kart diskalifiye olur
Tam zamanı cnmAyy Çan'ımda ne zamandır kereviz salatası cekiyor kerevizin mevsimi mi pazarda görürsem alayım bari
Çok iyi ya senin yemeklerde hep gözüm kalıyorsabah 08.40
1 yk lor peyniri
1 küçük yumurta
2 zeytin
domates
1 yk avakado
4 lokma unsuz ekmek
öğlen 12.40
tonbalıklı ,1 yk börülceli, domates, yeşillikten oluşan 1 kase salata
ara 15.30
2 mandalina
akşam 19.20
1 kase etli kurutulmuş taze fasulye
1 kepçe yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
2,5 lt su, 15 dk tempolu yürüyüş
Migros'ta diyet zeytinli ve domatesli bisküviler var onları. Tadı da güzel bence.@ayulduzz dilekcim ben wasayı yerim ama pek doyurmaz beni kıtır ekmek
2 tanesi 1 dil ekmek değerinde kalorisi az
Bide benim son aldığım buğdaylı değil
Çavdarlı ve mayasız
Bende önceki dönemde her ilk rakam değişince çok duygulanmıştımDuygusal bir basamak oluyor zaten insanda 79. Tartıda görünce ağlayacak gibi oluyorsun. Çok anlamlı bir rakam kilo verme serüveninde.
Rakibem Şen'inle kapışıyorum bu hafta kaçamak fln yok. Bi tek yarın aZcık bana göre kaçamak bi kaç şey yicem o kadar ama onlarda masum seyler CIs değilmenun çok güzel canım
zayıflamaya destekleyen besinleri arastiriyorm bir haftadır abla kereviz de var aralarinda o yüzden el mahkum yiyeceğim
En az 1.6 kg vermem lazım rakibem senin hedef ne. seni hiç yenemiyom ya gözüm arkada gidecek bakbugünde baya hafif olmuş cnm
Cuma cumartesi kaliteli karbon alırsan iyi olur
Hafta içi yemek yerine
Irem sen kime rakip oldun güzellik
Istersen bu Hafta kamileyle yarışın
2 li grub daha iyi oluyor
bana soyması zor geliyor
Kolay rende yapan bi alet varya onda zorlanmıyorum
brokoliyi unutmayalım efenim
Sebzelerin kralı
kendinisinide hiç sevmem ama yerim faydalı diye
you tuba unsuz ekmek diye yazınca çıkıyor cnm
Aynen öyle tatlım
Hatta tam hızla giden arabaya birden firene basmak gibi oluyor az dk yapılan spor
Meyveyi sabah aç karna yersen wc için daha etkili cnm
Burda planlar
yeni tarifler paylaşırsanızda güzel olur kızlar
Hem herkese fikir olur
rakibim senden ne haber
Bu Hafta hedef ne kadar
Şekersiz olduğu için içecekleri yazmıyorum cnm
Kahve neskafe bitki çayı hep var
Ağzım boş durmaz
Gider gider merak etme benim gitti bak Şen'inde gidicekverilecek tam 20 kilom var
Abla ben bu akşam yogurtlu seyler kısmını çok sevdim. Bi ara yoğurt nane kekik közlenmiş kırmızı biberi sos yapıp yeşil salataya döküp karıştırıp yerdim aynı Sezar salata tadında oluyor içinden at tavuk haşlamaşarını ohh süper Şimdi kendime menü çıkarıcım 1 haftalık bakalım ne kadarını yapabilcem.bugünde baya hafif olmuş cnm
Cuma cumartesi kaliteli karbon alırsan iyi olur
Hafta içi yemek yerine
Irem sen kime rakip oldun güzellik
Istersen bu Hafta kamileyle yarışın
2 li grub daha iyi oluyor
bana soyması zor geliyor
Kolay rende yapan bi alet varya onda zorlanmıyorum
brokoliyi unutmayalım efenim
Sebzelerin kralı
kendinisinide hiç sevmem ama yerim faydalı diye
you tuba unsuz ekmek diye yazınca çıkıyor cnm
Aynen öyle tatlım
Hatta tam hızla giden arabaya birden firene basmak gibi oluyor az dk yapılan spor
Meyveyi sabah aç karna yersen wc için daha etkili cnm
Burda planlar
yeni tarifler paylaşırsanızda güzel olur kızlar
Hem herkese fikir olur
rakibim senden ne haber
Bu Hafta hedef ne kadar
Şekersiz olduğu için içecekleri yazmıyorum cnm
Kahve neskafe bitki çayı hep var
Ağzım boş durmaz
Başlangıçta 30 dk la başlıcam cnm zamanla artırırmTama abla bekliyoruz sporlarını. Menü güzel olmuş. Buarada ben geçen hafta yoğurt kürüne ara verdim ve kilo veremedim ben kilo verme ile kür arasında ilişki olduğunu düşünüyorum
akşamki elma fazla olmuş cnm gerisi güzelMenü dedin aklıma geldi
Sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir light 1 tk lutenitsa
Öğle 4 yk pırasa 3 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1 elma 1/4 tavuk göğsü 1/4 atom marul
A kan grubuna buğday iyi gelmiyo zaten cnm bende çavdarlı aldım o yüzdenMigros'ta diyet zeytinli ve domatesli bisküviler var onları. Tadı da güzel bence.
Çavdar ekmeği üzerine ekmek yok bence. Alışınca beyaz ekmek giyemiyorsun zaten. Çok seviyorum.
Pazar'a gidip karnıbahar pırasa kereviz ıspanak ve kabak alıcam bu haftaya bomba gibi geliyorumTam zamanı cnm
Ben soyduktan sonra biraz limonlu suda beklettim
Rendeledim
Biraz portakal suyu sıktım birazda limon suyu
Sarımsaklı yoğurtla karıştırdım. tuz istersen pul biber
Birazda ceviz koydum
Hatta bekleyince ertesi gün daha güzel oluyor
Benimkinde ayrı olacak yaaa hatırlamıyorum 69 olduğum günleri mucize gb bişi olcak benim için inş bu haftaBende önceki dönemde her ilk rakam değişince çok duygulanmıştım
Ama kalbimde 69 un yeri ayrıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?