- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.901
Galiba tek ben devam ediyorum ama ben çok sevdim sayesinde akşam yemeğimi erken kapatabiliyorum en geç 17.00 da kapatıyorum gece de onu işitirim ya hiç acıkmıyorum bence müthiş bişiBaşlangıçta 30 dk la başlıcam cnm zamanla artırırm
Kürün sana iyi gelmesinede çok sevindim
Heralde senden başka devam edende yok
Arada ara vermende iyi olur vücut alışmasın
akşamki elma fazla olmuş cnm gerisi güzel
Bide sabahları hiç yumurts yemiyosun sanki
A kan grubuna buğday iyi gelmiyo zaten cnm bende çavdarlı aldım o yüzden
bu hafta bence herkesde daha da güzel olacakRakibem Şen'inle kapışıyorum bu hafta kaçamak fln yok. Bi tek yarın aZcık bana göre kaçamak bi kaç şey yicem o kadar ama onlarda masum seyler CIs değil
rakam olarak bi hedefim yok cnmEn az 1.6 kg vermem lazım rakibem senin hedef ne. seni hiç yenemiyom ya gözüm arkada gidecek bak
çok güzel görünüyor cnmAbla ben bu akşam yogurtlu seyler kısmını çok sevdim. Bi ara yoğurt nane kekik közlenmiş kırmızı biberi sos yapıp yeşil salataya döküp karıştırıp yerdim aynı Sezar salata tadında oluyor içinden at tavuk haşlamaşarını ohh süper Şimdi kendime menü çıkarıcım 1 haftalık bakalım ne kadarını yapabilcem.
Ayyyy o tartı benim olsa olmamıBenimkinde ayrı olacak yaaa hatırlamıyorum 69 olduğum günleri mucize gb bişi olcak benim için inş bu hafta
Bende yoğurdumu yapayımda tekrar başlıyımGaliba tek ben devam ediyorum ama ben çok sevdim sayesinde akşam yemeğimi erken kapatabiliyorum en geç 17.00 da kapatıyorum gece de onu işitirim ya hiç acıkmıyorum bence müthiş bişi
Kesinlikle başla abla kesinlikle çok iyi oluyorBende yoğurdumu yapayımda tekrar başlıyım
Kabak pizzayı denemedimBu haftanın yemeklerinde cıktı ohh mis
-- karnıbahar kısır
-- kabak pizza
-- ıspanak lorlu
-- pırasa fırında
-- kereviz yogurtlu
Tek sıkıntı bir pazar bulmam lazım
İnş ablam inş olur sen kaç kilo vermiştin önce yine yaparsınAyyyy o tartı benim olsa olmamı
Aynen canım bi düzene koyacağım bakalımYöntem cok olunca insan hangisini yapacağını şaşırıyor :)
tebrikler tatlimoleyyyy 3. Mü olmuşum yine. Bi 1. Olamadım gitti.
anladım cnkmevet inşallah canım.
yarma, kırık buğday canım. çorbalara konuyor.
birinden başla canım.
Brokoliye bayılırım ben hala 7 tlbugünde baya hafif olmuş cnm
Cuma cumartesi kaliteli karbon alırsan iyi olur
Hafta içi yemek yerine
Irem sen kime rakip oldun güzellik
Istersen bu Hafta kamileyle yarışın
2 li grub daha iyi oluyor
bana soyması zor geliyor
Kolay rende yapan bi alet varya onda zorlanmıyorum
brokoliyi unutmayalım efenim
Sebzelerin kralı
kendinisinide hiç sevmem ama yerim faydalı diye
you tuba unsuz ekmek diye yazınca çıkıyor cnm
Aynen öyle tatlım
Hatta tam hızla giden arabaya birden firene basmak gibi oluyor az dk yapılan spor
Meyveyi sabah aç karna yersen wc için daha etkili cnm
Burda planlar
yeni tarifler paylaşırsanızda güzel olur kızlar
Hem herkese fikir olur
rakibim senden ne haber
Bu Hafta hedef ne kadar
Şekersiz olduğu için içecekleri yazmıyorum cnm
Kahve neskafe bitki çayı hep var
Ağzım boş durmaz
Bu hafta öyle yapicam canım bakalım bide böyle deneyeyim stres daha az olur belkiPazartesi tartılma günü ama canım bence tek pazartesi ve cuma tartıl
Haydi o zaman iyi olan kazansinTabikide kabul ederim. Etmem mi tam dişime göre rakipsin
Ben bu hafta tam gaz geliyor canım benim , kaliteli karbonhidrat vs olduktan sonra etkilemez onlar canimRakibem Şen'inle kapışıyorum bu hafta kaçamak fln yok. Bi tek yarın aZcık bana göre kaçamak bi kaç şey yicem o kadar ama onlarda masum seyler CIs değil
bu hafta bende iddialiyim canimPazar'a gidip karnıbahar pırasa kereviz ıspanak ve kabak alıcam bu haftaya bomba gibi geliyorum
Bende bilmiyorum ki bizden biri söylemişti kabaktan yaptım ben diye o geldi kalınabilir Arada tarifler sayfası varmış. Orda cıkolata tarifi bile var hurma ve avakadodan yapılmış bence orası güzel olmuş oralardada paylaşalım kızlar lıght seylerimiziKabak pizzayı denemedim
Onunda tarfini yazda aklımızda olsun cnm
Kabak sandal yapıyom ben arada
Hadi bakalım dilek acısını senden çıkarıcımAynen canım bi düzene koyacağım bakalım
tebrikler tatlim
anladım cnkm
Brokoliye bayılırım ben hala 7 tlabla daha arastiriyorum biseyler olusturayim burda zaten paylasicam
Bu hafta öyle yapicam canım bakalım bide böyle deneyeyim stres daha az olur belki
Haydi o zaman iyi olan kazansin
Ben bu hafta tam gaz geliyor canım benim , kaliteli karbonhidrat vs olduktan sonra etkilemez onlar canim
bu hafta bende iddialiyim canim
Nerede oturuyorsun canım senBu haftanın yemeklerinde cıktı ohh mis
-- karnıbahar kısır
-- kabak pizza
-- ıspanak lorlu
-- pırasa fırında
-- kereviz yogurtlu
Tek sıkıntı bir pazar bulmam lazım
kolay gelsin ablaIş vakti kızlar
Geç vakit bakarım tekrar
kolay lokma olmayacağım canım benimHadi bakalım dilek acısını senden çıkarıcım
vavv harikaMenü dedin aklıma geldi
Sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir light 1 tk lutenitsa
Öğle 4 yk pırasa 3 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1 elma 1/4 tavuk göğsü 1/4 atom marul
iyi geceler canım yat dinlenKızlar benim cadı uyudu . Bu ayakta sallamaya spordan sayilmali ya 2 saatir koptu ayaklarim.
Gideyim bende yatayim leptin çalışsın gerçi bu cadiyla ne kadar derin bir uyku uyunurki
ablam ya bende bu 60lı rakamlara müthiş duygular besliyorum bazen yanlış lıkla 70li rakamları yazınca çok şükür diyorum:) ama benim kara sevdam 65 bekarlıktan beri göremedim cicim aylarımız çabuk geçmez inşallah onunla:)Bende önceki dönemde her ilk rakam değişince çok duygulanmıştım
Ama kalbimde 69 un yeri ayrıdır
benimde ekmeğim tahıllıdır pek severimMigros'ta diyet zeytinli ve domatesli bisküviler var onları. Tadı da güzel bence.
Çavdar ekmeği üzerine ekmek yok bence. Alışınca beyaz ekmek giyemiyorsun zaten. Çok seviyorum.
canım çekti yarın dışarı çıkarsam alıyım bugün gözüme çarpsaydı alırdım aslındaTam zamanı cnm
Ben soyduktan sonra biraz limonlu suda beklettim
Rendeledim
Biraz portakal suyu sıktım birazda limon suyu
Sarımsaklı yoğurtla karıştırdım. tuz istersen pul biber
Birazda ceviz koydum
Hatta bekleyince ertesi gün daha güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?