Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Galiba tek ben devam ediyorum ama ben çok sevdim sayesinde akşam yemeğimi erken kapatabiliyorum en geç 17.00 da kapatıyorum gece de onu işitirim ya hiç acıkmıyorum bence müthiş bişi

Rakibem Şen'inle kapışıyorum bu hafta kaçamak fln yok. Bi tek yarın aZcık bana göre kaçamak bi kaç şey yicem o kadar ama onlarda masum seyler CIs değil
bu hafta bence herkesde daha da güzel olacak
Veee heyecanlı

En az 1.6 kg vermem lazım rakibem senin hedef ne. seni hiç yenemiyom ya gözüm arkada gidecek bak
rakam olarak bi hedefim yok cnm
Ama kaçamak olmıcağı için baya gider heralde

Sen istersen dahada fazla verirsin

çok güzel görünüyor cnm
Hatta çeşitli salatalar içine 2-3 kş kineoda konabilir
Bi yeşillik alayımda şu kısırı Bi yapayım
Şişlik riskide yok

Bu haftanın yemeklerinde cıktı ohh mis

-- karnıbahar kısır
-- kabak pizza
-- ıspanak lorlu
-- pırasa fırında
-- kereviz yogurtlu

Tek sıkıntı bir pazar bulmam lazım
Kabak pizzayı denemedim
Onunda tarfini yazda aklımızda olsun cnm

Kabak sandal yapıyom ben arada

Yöntem cok olunca insan hangisini yapacağını şaşırıyor :)
Aynen canım bi düzene koyacağım bakalım
oleyyyy 3. Mü olmuşum yine. Bi 1. Olamadım gitti.
tebrikler tatlim

evet inşallah canım.

yarma, kırık buğday canım. çorbalara konuyor.

birinden başla canım.
anladım cnkm

Brokoliye bayılırım ben hala 7 tl abla daha arastiriyorum biseyler olusturayim burda zaten paylasicam
Pazartesi tartılma günü ama canım bence tek pazartesi ve cuma tartıl
Bu hafta öyle yapicam canım bakalım bide böyle deneyeyim stres daha az olur belki
Tabikide kabul ederim. Etmem mi tam dişime göre rakipsin
Haydi o zaman iyi olan kazansin
Rakibem Şen'inle kapışıyorum bu hafta kaçamak fln yok. Bi tek yarın aZcık bana göre kaçamak bi kaç şey yicem o kadar ama onlarda masum seyler CIs değil
Ben bu hafta tam gaz geliyor canım benim , kaliteli karbonhidrat vs olduktan sonra etkilemez onlar canim
Pazar'a gidip karnıbahar pırasa kereviz ıspanak ve kabak alıcam bu haftaya bomba gibi geliyorum
bu hafta bende iddialiyim canim

Kabak pizzayı denemedim
Onunda tarfini yazda aklımızda olsun cnm

Kabak sandal yapıyom ben arada
Bende bilmiyorum ki bizden biri söylemişti kabaktan yaptım ben diye o geldi kalınabilir Arada tarifler sayfası varmış. Orda cıkolata tarifi bile var hurma ve avakadodan yapılmış bence orası güzel olmuş oralardada paylaşalım kızlar lıght seylerimizi

Hadi bakalım dilek acısını senden çıkarıcım

Bende önceki dönemde her ilk rakam değişince çok duygulanmıştım
Ama kalbimde 69 un yeri ayrıdır
ablam ya bende bu 60lı rakamlara müthiş duygular besliyorum bazen yanlış lıkla 70li rakamları yazınca çok şükür diyorum:) ama benim kara sevdam 65 bekarlıktan beri göremedim cicim aylarımız çabuk geçmez inşallah onunla:)

canım çekti yarın dışarı çıkarsam alıyım bugün gözüme çarpsaydı alırdım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…