- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.921
düzenli yapamadım ama banada iyi geldi sanki yarın yapıyım bendeTama abla bekliyoruz sporlarını. Menü güzel olmuş. Buarada ben geçen hafta yoğurt kürüne ara verdim ve kilo veremedim ben kilo verme ile kür arasında ilişki olduğunu düşünüyorum
haftaya zor bacım 2kilo versem öpüp başıma koyarım ama sonraki hafta veda partimi yaparız inşallahBu durumda seni haftaya mezun mu edicez. Ya dilek 65 olaydı senin mezun kilo iyiydi ya. Birlikte giderdik.
neden ki ben severim gibi geliyor kıtır şeyleri severim çünküwasayı ben sevmedim.
tamam abla elimden geldiğince takip ederim tabikiCurukElma hilalcim burda kaptan olsun yada olmasın
Menülerden sorumlu bakan sensin
Listedekilerden
Kim 2 gün mazaretsiz menü yazmazsa sarı kart alır
3 sarı kart diskalifiye olur
Akşam elma bitane olsa daha iyi olur canım bide saatlerini yazsan kaçta yediğini bilsek canım daha iyi olur afiyet olsunMenü dedin aklıma geldi
Sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir light 1 tk lutenitsa
Öğle 4 yk pırasa 3 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1 elma 1/4 tavuk göğsü 1/4 atom marul
oh liste çok iyi görünüyor canımBu haftanın yemeklerinde cıktı ohh mis
-- karnıbahar kısır
-- kabak pizza
-- ıspanak lorlu
-- pırasa fırında
-- kereviz yogurtlu
Tek sıkıntı bir pazar bulmam lazım
görüşürüz ablam kolay gelsinIş vakti kızlar
Geç vakit bakarım tekrar
iyi geceler mervecimKızlar benim cadı uyudu . Bu ayakta sallamaya spordan sayilmali ya 2 saatir koptu ayaklarim.
Gideyim bende yatayim leptin çalışsın gerçi bu cadiyla ne kadar derin bir uyku uyunurki
iyi geceler dileğimiyi geceler hanımlar
Güya bende 65 olup tartı resmini çerçeve yaptıracaktımablam ya bende bu 60lı rakamlara müthiş duygular besliyorum bazen yanlış lıkla 70li rakamları yazınca çok şükür diyorum:) ama benim kara sevdam 65 bekarlıktan beri göremedim cicim aylarımız çabuk geçmez inşallah onunla:)
Kız mezun olup gelmicenmi yoksa burayahaftaya zor bacım 2kilo versem öpüp başıma koyarım ama sonraki hafta veda partimi yaparız inşallah
Şimdi yatacaktim yatmadan bakayim dedim abla :) buse ye yazarum yarin bakim neler yapıyor ne durumda :)Huuu yattınızmı Tr liler
Güya bende 65 olup tartı resmini çerçeve yaptıracaktım
Kız mezun olup gelmicenmi yoksa buraya
Ona göre gaz verelim sana
buseb buse nerdesin fıstığım bitmedimi sınavlar
Hadi bu heyecana sende katıl
Ay ınş ablamKızlar bu hafta herkesden çok umutluyum
Cuma olmasına rağmen menüler çok güzrl ve kaçamaksızdı
Sadece Ayşenuru bilemiyorum ne kadar abarttı
Bence herkes uçacak bu hafta
Pazartesi kimsenin artı olacağınıda sanmıyorum
Hadi inşallah diyelim
Hepinizi mucukkkkk
Sabah erken kalkkkkIyi geceler kızlar
İstanbuldayım canm ben buldum cıvarda bir sürü pazar yarın bi tane var gidip alayım.Nerede oturuyorsun canım sen
kolay gelsin abla
Bugün için kekeler ekmekler yapıldı ama yenmicek sırf yarıştayız diye yemekten caz geçtim yoksa 1 dilimde olsa yerdim.kolay lokma olmayacağım canım benim
Ya asıl kendi ekmeğini yapınca ben ne yiyormuşum ya diyip hazırların yüzüne bakmıyorsun kesinlikle tavsiye ederim geleli ekmek makinası ile müthiş oluyorMigros'ta diyet zeytinli ve domatesli bisküviler var onları. Tadı da güzel bence.
Çavdar ekmeği üzerine ekmek yok bence. Alışınca beyaz ekmek giyemiyorsun zaten. Çok seviyorum.
O zaman bende kasayım belki 2 şerden 4 giderse 67 olur bende veda partisini yaparımhaftaya zor bacım 2kilo versem öpüp başıma koyarım ama sonraki hafta veda partimi yaparız inşallah
ayçam berabermi veda edicez hadi ozaman iki haftaya mezunuz el ele tamammıO zaman bende kasayım belki 2 şerden 4 giderse 67 olur bende veda partisini yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?