- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.941
vavv pek iradeli gördüm seniBugün için kekeler ekmekler yapıldı ama yenmicek sırf yarıştayız diye yemekten caz geçtim yoksa 1 dilimde olsa yerdim.
Dilek çok istiyorum beraber veda edelim nolur destek ol bırakma beni. Hadi olalım mezun ya. 2 yıl oldu resmen Kk ile tanıyalı mezun olduğumda resmen 42 kilo toplamda vermiş olcam alıp vermelerimin hepsini koysan herhalde 50-55 yaparayçam berabermi veda edicez hadi ozaman iki haftaya mezunuz el ele tamammı
boyunu söyle ideal kilonu söyleyim :)Abla ben benim hedefi bilmiyorum ama sanki 64 e indirdim gb. Lakin ben 67 olduktan sonra kardiyoyu kesip tamamen ağırlık yapmaya başlıcam yanı kaslarımı şişiricem inş bu yüzden 67 olduktan sonra belkide kilo almaya başlayabilirim tekrar acaba benim hedefi revize mi etsek. Bu Arada kızlar genel olarak fikir verin bana. Bi ara resim çekip atayım çok kotü değilim aslında görsel olarak. Artık hacim kazanmak istiyorum birazcıkta olsa baklava istiyorum 67 de mezun olup kas çalışmasına mı yöneleyim
ayçam beraber mezun oluyoruz sonrada koruma kardeşliği yapıyoruz senle tamammıDilek çok istiyorum beraber veda edelim nolur destek ol bırakma beni. Hadi olalım mezun ya. 2 yıl oldu resmen Kk ile tanıyalı mezun olduğumda resmen 42 kilo toplamda vermiş olcam alıp vermelerimin hepsini koysan herhalde 50-55 yapar
sen öyle san canım cim sonuç önemlirakibim hemen cozuttunmu kız ilk günden yenerim bak seni demedi deme:)
evet haftaya ilk sıradayım insTakım içi ilk 3
1 - ayulduzz %4,83
2-dagyolu %2,83
3-Nilyyyaaannn %2,34
Tebrik ederim hanımlar supersiniz
İnşallah değil canım1.kapmışım haftaya burası benim inşallah :)
tebrik ederim Ayşem, ayçam
kusura bakma yapcak birşey yok ona göre rakip tercih edeydinkız Ayşe mezunuma son haftalar herkesin aklındaki imajımı sana yenilerek zedelermiyim hiç hemde böyle gaza gelmişken, beni kızdırma 1saat dahs yürüyüş yaparım koşu bandında ona göre ha:))
tamam ablacım cıs birşey yok sade rakibime psikolojik alt etme taktiği uygulamistim çok kötüyüm demi ama Artida çıktım çünkü turşu çok yedimHarika tatlım sadece sabahda ağzına bişeyler atki meto çalışsın
Utanmanı gerektirecek bişey yokki tatlım
O zaman ben yerin dibine gereyim
Biz önümüze bakalım
ponim sabah sadece karbon almış oluyosun
Diğer öğünler güzel ama akşam perşembe menüsü gibi olmuş
gayet güzel tatlım
oooo pek iddalı gördüm güzellik hadi göster kendini
güzelim elinden geleni yapıp veremezsek bunda yapacak bişey yok ki sıkma canını
Hepimiz yaşayabiliriz bunu
artık son defa geç kahvaltı görüyoruzdur inş.
Bide leblebi yerine badem yada ceviz daha iyi olur
gülşahcım bu hafta menülerini takip edemedim
Sen neden az verdin acaba
sabahki çuko fazla olmuş cnm
pazartesi tartılmak takım kuralı tatlişim
Çok sevindim tatlım
Baş ağrısıda vurmanın etkisiyledir heralde
ayşecim listedekilerin menü paylaşmamak gibi bi lüksü yok cnm
Ya yediğini yazacaksın yada yazamıcan şeyi yemiceksin
Bekliyorum
yok tatlım ben ne yaptımki maşallah hepiniz süperdiniz
Ohhh Ohhh maşallah
Bütün hastalıkları depresyonları def edip kilo vermeye bakalım biz
Kendimi yılbaşına programladım cnm
Inş.bu sefer olacak
Herkes kendine bi rakip seçerse iyi olur
Listeyi yapalım
tekrar çoook tebrikler fıstıklar
Darısı diğer haftalara
bence güzelde cnm Sen niye sabah geç yedin
biz istersek neden olmasın
Yapmadığımız bişey değil
bende yapcam ins pırasa bozulmadan alıntılar da yarıda kaldım devam etcem insPırasayı doğrayıp tavada kavuruyon istersen az yağ koyabilirsin
Içinin miktarını pırasaya göre ayarlıcan
Ben 1 kilo pırasaya 3 yumurta 1 bar süt biraz beyaz peynir yarım paket kabartma tozu
Biraz yulaf ezmesi yada kepeği kıvama göre
Istersen biraz yağ koyup karıştırıyon ben yağ koymuyom
Tuz pulbiber karabiber
Pırasalarıda karıştırıp payreks kaba koyup fırına ver
Yoğurtla güzel oluyor
Vall menü Harika canm. Bu koştura çayla eksi olursun zaten ama su içebilseydin herşeyin başı su resmenDünki menümü yazayım unutmadan
Sabah çokkk erken hastaneye gittim 1 kutu süt içtim
Öğlen koştur koştur iş yerine geldim
Haşlama tavuk baget 1 tane
1 kepçe çorba
Ara
Türkkahvesi
Akşam
Yemeğim yoktu eşimde geç geldi
Kendime menemen yaptım 1 dlm ekmekle yedim
Su baya az içtim kosturmaca bi yandan soğuk bi yandan
mefkurem bu fikrin süpermiş ben çaldım bu fikrini an itibariyle bende 65 oluyup çerçeve yapıp duvara asıcam, nezaman yemeklere saldırmak istersem ona bakıp ne emek verdin değermi iki dk zevk için bu emeği hele etmeye diycem:)Huuu yattınızmı Tr liler
Güya bende 65 olup tartı resmini çerçeve yaptıracaktım
Kız mezun olup gelmicenmi yoksa buraya
Ona göre gaz verelim sana
@buseb buse nerdesin fıstığım bitmedimi sınavlar
Hadi bu heyecana sende katıl
Ben bugünden eksideyim son sürat eksilere devam. Kesinlikle ucucaz abla bende çok umutluyum herkesten. Bence olduk biz olduk :)) buarada abla ben bgn yemicem yaptıklarımdan bi tek yumurta yicem Onur'a dediğin gb sucuk yemem ama çok kokarsa sadece 1 dilim yerim ev yapımı ya CIs saymazsak Benin'de yazın abla bende 0 kaçamak il e çözücem bu işi zaten hedefler 2 hafta sonra mezun olmakKızlar bu hafta herkesden çok umutluyum
Cuma olmasına rağmen menüler çok güzrl ve kaçamaksızdı
Sadece Ayşenuru bilemiyorum ne kadar abarttı
Bence herkes uçacak bu hafta
Pazartesi kimsenin artı olacağınıda sanmıyorum
Hadi inşallah diyelim
Hepinizi mucukkkkk
Ortalık mis gb kokuyor canım bir gr yemek istemiyor tek sıkıntım suan aşağı spora inebilmek millet 1 saate değil söyle 2 saate gelse müthiş olurdu hemencecik spor yapıp duş alıp gelirdimvavv pek iradeli gördüm seni
Boyum 1.80 ama bence inçe kemikleştim ben cunku 71 olmama rağmen zayıf durmuyorum gevşek miyim acaba o kadarsa spor yapıyorumboyunu söyle ideal kilonu söyleyim :)
Oley tamam dilek ay ne sevindim anlatamam. Zaten 75 şerde dolanıyodum bi ara sen gaza getirdin de geldim burda aşka geldim tekrar. Sayaende gaza geldim senin vesilenle mezun olcam dilek resmenayçam beraber mezun oluyoruz sonrada koruma kardeşliği yapıyoruz senle tamammı
2 kilo gidince nasıl çok dazla azaldı sayı. 74 den 72 ye bu haftada da gitse 2 kusur 69.9 görsen müthiş olmaz mı. Ay senin yerine ben heycanlandımsen öyle san canım cim sonuç önemli
evet haftaya ilk sıradayım ins
İnşallah değil canım
kusura bakma yapcak birşey yok ona göre rakip tercih edeydin
tamam ablacım cıs birşey yok sade rakibime psikolojik alt etme taktiği uygulamistim çok kötüyüm demi ama Artida çıktım çünkü turşu çok yedim
bende yapcam ins pırasa bozulmadan alıntılar da yarıda kaldım devam etcem ins
canımsın korumaya geçince beraber bir günlük açar cuma tartı günü yaparız artı çıkana eksi olana kadar spor ve diyet cezası veririz birbirimizin hayat koçu oluruzOley tamam dilek ay ne sevindim anlatamam. Zaten 75 şerde dolanıyodum bi ara sen gaza getirdin de geldim burda aşka geldim tekrar. Sayaende gaza geldim senin vesilenle mezun olcam dilek resmentabi buradaki yarışlar ortamda çok etkiledi mesela sırf bu hafta rakibememe yenilmemek için kaçamaklarımdan vaz geçtim
günaydın canım bu haftaki beslenme spor planın neGünaydın herkese
67 çok bile, plates düşünsene toparlar inceltirBoyum 1.80 ama bence inçe kemikleştim ben cunku 71 olmama rağmen zayıf durmuyorum gevşek miyim acaba o kadarsa spor yapıyorum
çalışan adamın her haftasonu misafirimi olurmuş :) hayır yani senin diyeti zora sokmadınlardaOrtalık mis gb kokuyor canım bir gr yemek istemiyor tek sıkıntım suan aşağı spora inebilmek millet 1 saate değil söyle 2 saate gelse müthiş olurdu hemencecik spor yapıp duş alıp gelirdim
harikasın canım, ben pazartesi kadar tartılmıycam artı görmekten korkuyorumBen bugünden eksideyim son sürat eksilere devam. Kesinlikle ucucaz abla bende çok umutluyum herkesten. Bence olduk biz olduk :)) buarada abla ben bgn yemicem yaptıklarımdan bi tek yumurta yicem Onur'a dediğin gb sucuk yemem ama çok kokarsa sadece 1 dilim yerim ev yapımı ya CIs saymazsak Benin'de yazın abla bende 0 kaçamak il e çözücem bu işi zaten hedefler 2 hafta sonra mezun olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?