Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla ben benim hedefi bilmiyorum ama sanki 64 e indirdim gb. Lakin ben 67 olduktan sonra kardiyoyu kesip tamamen ağırlık yapmaya başlıcam yanı kaslarımı şişiricem inş bu yüzden 67 olduktan sonra belkide kilo almaya başlayabilirim tekrar acaba benim hedefi revize mi etsek. Bu Arada kızlar genel olarak fikir verin bana. Bi ara resim çekip atayım çok kotü değilim aslında görsel olarak. Artık hacim kazanmak istiyorum birazcıkta olsa baklava istiyorum 67 de mezun olup kas çalışmasına mı yöneleyim

ayçam berabermi veda edicez hadi ozaman iki haftaya mezunuz el ele tamammı
Dilek çok istiyorum beraber veda edelim nolur destek ol bırakma beni. Hadi olalım mezun ya. 2 yıl oldu resmen Kk ile tanıyalı mezun olduğumda resmen 42 kilo toplamda vermiş olcam alıp vermelerimin hepsini koysan herhalde 50-55 yapar

boyunu söyle ideal kilonu söyleyim :)

ayçam beraber mezun oluyoruz sonrada koruma kardeşliği yapıyoruz senle tamammı

rakibim hemen cozuttunmu kız ilk günden yenerim bak seni demedi deme:)
sen öyle san canım cim sonuç önemli

Takım içi ilk 3
1 - ayulduzz %4,83
2-dagyolu %2,83
3-Nilyyyaaannn %2,34

Tebrik ederim hanımlar supersiniz
evet haftaya ilk sıradayım ins

1.kapmışım haftaya burası benim inşallah :)
tebrik ederim Ayşem, ayçam
İnşallah değil canım

kız Ayşe mezunuma son haftalar herkesin aklındaki imajımı sana yenilerek zedelermiyim hiç hemde böyle gaza gelmişken, beni kızdırma 1saat dahs yürüyüş yaparım koşu bandında ona göre ha:))
kusura bakma yapcak birşey yok ona göre rakip tercih edeydin

tamam ablacım cıs birşey yok sade rakibime psikolojik alt etme taktiği uygulamistim çok kötüyüm demi ama Artida çıktım çünkü turşu çok yedim

bende yapcam ins pırasa bozulmadan alıntılar da yarıda kaldım devam etcem ins

Vall menü Harika canm. Bu koştura çayla eksi olursun zaten ama su içebilseydin herşeyin başı su resmen

mefkurem bu fikrin süpermiş ben çaldım bu fikrini an itibariyle bende 65 oluyup çerçeve yapıp duvara asıcam, nezaman yemeklere saldırmak istersem ona bakıp ne emek verdin değermi iki dk zevk için bu emeği hele etmeye diycem:)
ablam gidermiyim hiç buralardayım daha ben çok rahatım bu sene evde olucam burayı ihmal edicek bi durum olmıyacak Rabbim den bi mani olmazsa tabbi

Ben bugünden eksideyim son sürat eksilere devam. Kesinlikle ucucaz abla bende çok umutluyum herkesten. Bence olduk biz olduk :)) buarada abla ben bgn yemicem yaptıklarımdan bi tek yumurta yicem Onur'a dediğin gb sucuk yemem ama çok kokarsa sadece 1 dilim yerim ev yapımı ya CIs saymazsak Benin'de yazın abla bende 0 kaçamak il e çözücem bu işi zaten hedefler 2 hafta sonra mezun olmak

ayçam beraber mezun oluyoruz sonrada koruma kardeşliği yapıyoruz senle tamammı
Oley tamam dilek ay ne sevindim anlatamam. Zaten 75 şerde dolanıyodum bi ara sen gaza getirdin de geldim burda aşka geldim tekrar. Sayaende gaza geldim senin vesilenle mezun olcam dilek resmen tabi buradaki yarışlar ortamda çok etkiledi mesela sırf bu hafta rakibememe yenilmemek için kaçamaklarımdan vaz geçtim

2 kilo gidince nasıl çok dazla azaldı sayı. 74 den 72 ye bu haftada da gitse 2 kusur 69.9 görsen müthiş olmaz mı. Ay senin yerine ben heycanlandım

canımsın korumaya geçince beraber bir günlük açar cuma tartı günü yaparız artı çıkana eksi olana kadar spor ve diyet cezası veririz birbirimizin hayat koçu oluruz
şimdi ilk hedef mezun olmak

Ortalık mis gb kokuyor canım bir gr yemek istemiyor tek sıkıntım suan aşağı spora inebilmek millet 1 saate değil söyle 2 saate gelse müthiş olurdu hemencecik spor yapıp duş alıp gelirdim
çalışan adamın her haftasonu misafirimi olurmuş :) hayır yani senin diyeti zora sokmadınlarda

harikasın canım, ben pazartesi kadar tartılmıycam artı görmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…