- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #177.961
Ayşem zor rakipleri severim yenmesi daha keyifli oluyorsen öyle san canım cim sonuç önemli
evet haftaya ilk sıradayım ins
İnşallah değil canım
kusura bakma yapcak birşey yok ona göre rakip tercih edeydin
tamam ablacım cıs birşey yok sade rakibime psikolojik alt etme taktiği uygulamistim çok kötüyüm demi ama Artida çıktım çünkü turşu çok yedim
bende yapcam ins pırasa bozulmadan alıntılar da yarıda kaldım devam etcem ins
şartlara göre menü güzel görünüyor tatlımDünki menümü yazayım unutmadan
Sabah çokkk erken hastaneye gittim 1 kutu süt içtim
Öğlen koştur koştur iş yerine geldim
Haşlama tavuk baget 1 tane
1 kepçe çorba
Ara
Türkkahvesi
Akşam
Yemeğim yoktu eşimde geç geldi
Kendime menemen yaptım 1 dlm ekmekle yedim
Su baya az içtim kosturmaca bi yandan soğuk bi yandan
yediklerini bi gözden geçir cnm acaba şişlik yapan bişeylermi yedinBu hafta hiç kaçamak yapmadım spor yaptım
Ama anlamadım artı çıktım bi kaçgün sonra azda olsa eksiyi gördüm bana resmen suikast düzenliyor metom ama yenilmiycem tabıkı
anammm sendemi gidecen kızzzO zaman bende kasayım belki 2 şerden 4 giderse 67 olur bende veda partisini yaparım
Tatlım hedefine tam ne yazılmıştı ona bi bak istersen emin olalımAbla ben benim hedefi bilmiyorum ama sanki 64 e indirdim gb. Lakin ben 67 olduktan sonra kardiyoyu kesip tamamen ağırlık yapmaya başlıcam yanı kaslarımı şişiricem inş bu yüzden 67 olduktan sonra belkide kilo almaya başlayabilirim tekrar acaba benim hedefi revize mi etsek. Bu Arada kızlar genel olarak fikir verin bana. Bi ara resim çekip atayım çok kotü değilim aslında görsel olarak. Artık hacim kazanmak istiyorum birazcıkta olsa baklava istiyorum 67 de mezun olup kas çalışmasına mı yöneleyim
mezun olupta millet ortadan kaybolunca üzülüyorummefkurem bu fikrin süpermiş ben çaldım bu fikrini an itibariyle bende 65 oluyup çerçeve yapıp duvara asıcam, nezaman yemeklere saldırmak istersem ona bakıp ne emek verdin değermi iki dk zevk için bu emeği hele etmeye diycem:)
ablam gidermiyim hiç buralardayım daha ben çok rahatım bu sene evde olucam burayı ihmal edicek bi durum olmıyacak Rabbim den bi mani olmazsa tabbi
Vayyyy süpersin bebeğimBen bugünden eksideyim son sürat eksilere devam. Kesinlikle ucucaz abla bende çok umutluyum herkesten. Bence olduk biz olduk :)) buarada abla ben bgn yemicem yaptıklarımdan bi tek yumurta yicem Onur'a dediğin gb sucuk yemem ama çok kokarsa sadece 1 dilim yerim ev yapımı ya CIs saymazsak Benin'de yazın abla bende 0 kaçamak il e çözücem bu işi zaten hedefler 2 hafta sonra mezun olmak
senin bu spor aşkınada hayranım fıstıkOrtalık mis gb kokuyor canım bir gr yemek istemiyor tek sıkıntım suan aşağı spora inebilmek millet 1 saate değil söyle 2 saate gelse müthiş olurdu hemencecik spor yapıp duş alıp gelirdim
istersen watshapp grubuna gelip resim atarsan seni incelemeye alabilirizBoyum 1.80 ama bence inçe kemikleştim ben cunku 71 olmama rağmen zayıf durmuyorum gevşek miyim acaba o kadarsa spor yapıyorum
Ortalık iyice kızışacak anlaşılanRakibem bu hafta benim hedef 68.9 u görmek ve bunun için ne gerekiyorsa yapıyorum haberin olsun.
Kalk rakibim KalkGünaydın herkese
Kız günlüğe ne gerek var burası varyacanımsın korumaya geçince beraber bir günlük açar cuma tartı günü yaparız artı çıkana eksi olana kadar spor ve diyet cezası veririz birbirimizin hayat koçu oluruz
şimdi ilk hedef mezun olmak
Kalktım abla :)Sabah erken kalkkkk
Günaydın kızlar bu gece yerle gök arasında gibiydim uyudum mu uyumadimmi hiç bilmiyorum
günaydın kızlarGünaydınnnn
Çokk şükür uyudum dinlendim kendime geldim ne haftaydı ama ohh bitti
yoğun olmana rağmen güzel menü canımDünki menümü yazayım unutmadan
Sabah çokkk erken hastaneye gittim 1 kutu süt içtim
Öğlen koştur koştur iş yerine geldim
Haşlama tavuk baget 1 tane
1 kepçe çorba
Ara
Türkkahvesi
Akşam
Yemeğim yoktu eşimde geç geldi
Kendime menemen yaptım 1 dlm ekmekle yedim
Su baya az içtim kosturmaca bi yandan soğuk bi yandan
canım hastanelerle filan ugrastin bu hafta onunda etkisi olabilir siye dusunuyorumBu hafta hiç kaçamak yapmadım spor yaptım
Ama anlamadım artı çıktım bi kaçgün sonra azda olsa eksiyi gördüm bana resmen suikast düzenliyor metom ama yenilmiycem tabıkı
günaydın dileğimgünaydın kızlar kar yağmış gece nasıl güzel görünüyor Dışarsı bende kahvemi aldım keyif yapıyorum
65 iyi bence canım. ondan sonra kas eklemesi yapmak daha iyi sanırımAbla ben benim hedefi bilmiyorum ama sanki 64 e indirdim gb. Lakin ben 67 olduktan sonra kardiyoyu kesip tamamen ağırlık yapmaya başlıcam yanı kaslarımı şişiricem inş bu yüzden 67 olduktan sonra belkide kilo almaya başlayabilirim tekrar acaba benim hedefi revize mi etsek. Bu Arada kızlar genel olarak fikir verin bana. Bi ara resim çekip atayım çok kotü değilim aslında görsel olarak. Artık hacim kazanmak istiyorum birazcıkta olsa baklava istiyorum 67 de mezun olup kas çalışmasına mı yöneleyim
günaydın ponicimGünaydın herkese
Kolay gelsin dileğim afiyet olsunckahvaltı hazırlıyım yeter bukadar keyif
Geçen hafta en dipteydik bu hafta en tepede
Inş.istikrarımızı koruyup aşağılara inmeyiz bidaha
Bu hafta emek veren herkese kocamak tebrikler
1.lik hayırlı uğurlu olsun
Dilek seni ayrıca tebrik ederim cnm 1.liğin için
Ayşenur daha liste düzeltişmemiş ama sende 3.sün cnm
Hepinize maşalllah
Hadi bakalım haftaya bütün dereceler bizi bekliyor

Liste yaptım canım dengeli beslenicem bu hafta çünkü detoks bana yaramıyor. düne göre baya eksideym çok şükür. sporu da haftasonu yaparım ama hafta içi nasıl yapıcam bilmiyorum.bantm balkonda orası çok soğuk içeri alsam kızım tepesine çıkıp düşebilir spor yaparken üstüne çıkmaya çalışır,eliptikte var o da aynı şekilde ya. leslie mi başlasam kigünaydın canım bu haftaki beslenme spor planın ne
çok istedik ve başardık ablam çok mutluyum benGeçen hafta en dipteydik bu hafta en tepede
Hepinize maşalllah

canım uyurken yap yada en güzeli leslie yap ama sporsuz geçirmeListe yaptım canım dengeli beslenicem bu hafta çünkü detoks bana yaramıyor. düne göre baya eksideym çok şükür. sporu da haftasonu yaparım ama hafta içi nasıl yapıcam bilmiyorum.bantm balkonda orası çok soğuk içeri alsam kızım tepesine çıkıp düşebilir spor yaparken üstüne çıkmaya çalışır,eliptikte var o da aynı şekilde ya. leslie mi başlasam ki
benim stresimden herhal canımOyy ben bu menüyü görmemişim benimle yarışırken niye yemedin tahin cıkolata
Çok güzel uygulamaCurukElma hilalcim burda kaptan olsun yada olmasın
Menülerden sorumlu bakan sensin
Listedekilerden
Kim 2 gün mazaretsiz menü yazmazsa sarı kart alır
3 sarı kart diskalifiye olur
harika listeBu haftanın yemeklerinde cıktı ohh mis
-- karnıbahar kısır
-- kabak pizza
-- ıspanak lorlu
-- pırasa fırında
-- kereviz yogurtlu
Tek sıkıntı bir pazar bulmam lazım
Çok mi gerçekten abarttım ama inşallah ne var ki abla ayyulduz u yenmekKızlar bu hafta herkesden çok umutluyum
Cuma olmasına rağmen menüler çok güzrl ve kaçamaksızdı
Sadece Ayşenuru bilemiyorum ne kadar abarttı
Bence herkes uçacak bu hafta
Pazartesi kimsenin artı olacağınıda sanmıyorum
Hadi inşallah diyelim
Hepinizi mucukkkkk
canım çok sagolasin benimde hedef daha 7 li rakam görmemek2 kilo gidince nasıl çok dazla azaldı sayı. 74 den 72 ye bu haftada da gitse 2 kusur 69.9 görsen müthiş olmaz mı. Ay senin yerine ben heycanlandım
hadi canim öylemi bakalım gorelimAyşem zor rakipleri severim yenmesi daha keyifli oluyor
sağol canımBu arada kızlar sonuçlar belli olmuş takim olarak 1. Yiz bireysel de bir hata var ama düzelttiler herhaldeFitt_anne 1. 3. De istikrar1986 olacağına 5. Takımdan biri gözüküyor muhtemel gözünden kaçtı söyledim düzeltilir herhalde tebrikler canlar
sağol ablacım evet haftaya bizden korksunlarGeçen hafta en dipteydik bu hafta en tepede
Hepinize maşalllah

yatak odasına sığmıyomu cnmListe yaptım canım dengeli beslenicem bu hafta çünkü detoks bana yaramıyor. düne göre baya eksideym çok şükür. sporu da haftasonu yaparım ama hafta içi nasıl yapıcam bilmiyorum.bantm balkonda orası çok soğuk içeri alsam kızım tepesine çıkıp düşebilir spor yaparken üstüne çıkmaya çalışır,eliptikte var o da aynı şekilde ya. leslie mi başlasam ki
pazartesiye kadar yazılması lazım cnm unutmaçok istedik ve başardık ablam çok mutluyum ben
bu hafta başarı hikayemi yazacam ben ilk defa haftanın 1.oldum
çozutmalık bişey yokmuş tatlım ama yetersiz geldi banaAlıntılar bitti dünkü menümü yazayım
Sabah 20 leblebi 10 fıstık
Ara sutlu yulaf ezmesi içinde tarçın 1 tk keçi boynuzu pekmezi çörek otu yağı
Akşam biraz cıvıl peynir turşu fıstık saymadım
3.5 lt su spor 3 mil leslie
yazdım bile ablam büyük bir zevkleyatak odasına sığmıyomu cnm
Hiç olmadı leslie yap
Insan istedikten sonra Hiç bi engel tanımaz
pazartesiye kadar yazılması lazım cnm unutma
Zevkle okuyacam
çozutmalık bişey yokmuş tatlım ama yetersiz geldi bana
kız dagyolu hem yerim hem yakarım mesajı vermek için yedim dün ben :)benim stresimden herhal canım
Çok güzel uygulama
harika liste
Çok mi gerçekten abarttım ama inşallah ne var ki abla ayyulduz u yenmek
canım çok sagolasin benimde hedef daha 7 li rakam görmemek
hadi canim öylemi bakalım gorelim
sağol canım
sağol ablacım evet haftaya bizden korksunlar
maşallah diyelim takımımıza haftayada üçte üç yaparız inşallahBu arada kızlar sonuçlar belli olmuş takim olarak 1. Yiz bireysel de bir hata var ama düzelttiler herhaldeFitt_anne 1. 3. De istikrar1986 olacağına 5. Takımdan biri gözüküyor muhtemel gözünden kaçtı söyledim düzeltilir herhalde tebrikler canlar
vavv güzel kız bu menuAlıntılar bitti dünkü menümü yazayım
Sabah 20 leblebi 10 fıstık
Ara sutlu yulaf ezmesi içinde tarçın 1 tk keçi boynuzu pekmezi çörek otu yağı
Akşam biraz cıvıl peynir turşu fıstık saymadım
3.5 lt su spor 3 mil leslie
Çok güzel olmuş cnmyazdım bile ablam büyük bir zevkle
Abla turşu çok yedim +400 yaptı başka şeye baglayamadimyatak odasına sığmıyomu cnm
Hiç olmadı leslie yap
Insan istedikten sonra Hiç bi engel tanımaz
pazartesiye kadar yazılması lazım cnm unutma
Zevkle okuyacam
çozutmalık bişey yokmuş tatlım ama yetersiz geldi bana
e hadi öyle olsun bakalimkız dagyolu hem yerim hem yakarım mesajı vermek için yedim dün ben :)
ama tartıda hüsranvavv güzel kız bu menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?