Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

you tuba unsuz ekmek diye yazınca çıkıyor cnm
baktım canım saol. makul ama. tadı nasıl olur ekmek yerine geçer mi bilemedim. sen yaptın mı tadı nasıl?

Bence öncelikli hedefin 79 u görmek olsun
Gerisini sonra düşünürsün
yok ilk hedefim zaten 79 ama şöyle bakınca 20 kilo uzun bir yol olarak göründü gözüme. diğer taraftan da öyle böyle derken 4,5 kilo verdim. o da var

Çok iyi ya senin yemeklerde hep gözüm kalıyor
saol canım benim
Yılbaşı çıtırları

Lahmacun yasak listesine giriyomu
1 lahmacun girmez. ekmek ve kıyma.

Selam kizlar nasilsiniz ben izindeyim ama byralarda takiliyim yoksa boxmaya cok meyilli gordum kendimi
sakın ola canım bozma. bak emeklerin boşa gider.

Merhaba turna ben poni. ilk olarak kendini tanıtır mısın neden bzim takımı seçtin canım?

kızlar bugün pazara gittim. pazarda organik tarım ürünü olan salata malzemelerinden ve sebzelerden aldım. radika, kuzu kulağı, roka, maydanoz, kereviz, ıspanak görüntüleri bile şahane. gübre kullanılmamış. daha önce de almıştım. tatları bile farklı. çocukluğumdaki gibi

Selam kızlar çok yogun bi gün oldu

Sabah 7.00
10 badem
1 kahve

Öğlen 12.00
2 yumurta
1 dilim peynir

Akşam 17.00
1 dilim kepek ekmeği
4 kayısı
2 erik kurusu
Peynir

Akşam 20.00
1 kase yoğurt
1 demet maydanoz

Gece kürü yapmıcam bu kür yerine geçsin

Spor: 30 dk kösü 20 dk eliptik
Sıvı 1 lt su 2 yaparım yatana kadar 1 yeşil çay

Gelelim günümün mazeretine misafirlerim vardı biliyorsunuz onlara sucuklu yumurtalar kekler ekmekler pastalar yapıldı hiç birinden yenmedi ortayada yumurta haşlamıştım ( aslında cılbır) ondan yedim çok güzel oldu sonra dışarı çıktık çıkarken yaptıgım ekmeklerden aldım yanıma 1 dilim ondan yedim disarda yağlı seyler yemekteyse şimdi gelince saat geç oldu bende yoğurt ile geçiştirdim

9:00 kahve iki ceviz 6siyah üzüm

11:00 2yumurta ile yapılmış peynirli bol maydonoz dereotlu omlet 1dilim t.b ekmek
4 zeytin, domates

2:00 küçük muz

4:30 1tabak tavuk çorbası yoğurtlu brokoli bir kaç tane cin biber

8:00 salata, haşlanmış tavuk

2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 1saat yürüş

Yok cnm kaptan görünce düzeltir
Başkalarının düzeltme yapması yasak
bilmiyordum sağol ablacım

süper tebrikler

Çok iyi tebrikler

iradeni ayakta alkışlıyorum canımnn

ne güzel ya bizim burda yok yazın annemin bahçesinden faydalanıyorum bende

vay vayy detoks ha gözüm korktumu ne ama 1mil az olmuş

aferin benim öğretmenime süpersin

Iui günler kizlar nasılsınız benim gayet iyi koyde olmama rağmen güzel hende regl olmam gerekiyidu bugu olmadim ama kendimi arti falan da hissetmiyorum ins bu hafta cok güzel olavak gecmisi okudum alintilari yapip cvpliyim
alnının akıyla gel bu gezmeden kamileceğim

canım ablam ağlamak da neymiş gülmek varken Rabbim hep güldürsün güzel gönüllü mefkuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…