Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnş abla olayımda 67 gitmem gelirim size resim atar atar yaptıklarımı yazarım. Ama abla ben hedefe nerden bakıcam bilmiyorum hiç emin değilim ilk başladığımda 70 dediydim sonra biz toplu gaza geldik bi değiştirtirdik sorma gitsin o gazla herşeyi demiş olabilirim

Yemedim valla tamamen seni yenmeye ve 2 hafta sonra mezun olmaya odaklandım. Ya o pastaları yaparken burnumda kokusu bide çok severim ama tadına bile bakmadım. Çok güzel oldu kendimi bugün alkışlıyorum. Yarında sabah erkenden spora gidicem. Malum bugün spor yaptım ama su içmediğim için biraz çöpe gitti çabam. Ama yarın en az 3 lt su.

Ya bende bi kerecik 1. Olsam of off

Tartılma boşver bilinci etkilenmek Laz'ım ama ben dayanamıyorum. Bende bgn hiç adam gb su içemedim ya canım ona sıkılıyor. Sen yeme pasta börek sonra su içme nasıl yanacak o yağlar.
su kilo vermenin olmazsa olmazı görev belle günde 2,5lt su iç bacım

O kadar abarttigin gibi bi menü değil aysecim tursunun odemidir artı çıkma sebebin bence bugun ki detoksla gitmiştir o
Yürüyüş yapayıp diye mantar almaya pazara gittim kar yağarken dondum ya ama uzun zamandn sonra spor yaptım dinç hissediyorum kendimi
Spor yaptığım zaman bende öyleyim canım insanın enerjisini tazeliyor spor
Ay ne guzel canım ya burda yagsada bizde çıksak oglusla
Dileğim sende iyiki varsın canım benim. Burda birbirimize o kadar güzel destek verdik ki çevremde bulamadığım dostluğu burda buldum ben
Iui günler kizlar nasılsınız benim gayet iyi koyde olmama rağmen güzel hende regl olmam gerekiyidu bugu olmadim ama kendimi arti falan da hissetmiyorum ins bu hafta cok güzel olavak gecmisi okudum alintilari yapip cvpliyim
hoşgeldin canım kacamaksiz artı hissetmemen çok guzel dikkat edersen avantaja bile cevirebilirsin bu durumu
Selamm
Bugunde ev işçisiyim
Çok şükür sil süpür çamaşır çarşaf mutfak derken bugunde akşam oldu
Şimdi bir duş alayım kahve keyfi yapayım çok yoruldumm
Hem iş hem ev senin işin de çok zor canım benim
Valla öyle canım. Ama seyda iyi seviniyor ucuz olmasına :)
meyveler fazla gibi geldi canım gün içinde afiyet olsun
Yılbaşı çıtırları

Lahmacun yasak listesine giriyomu
abla bitane yersen sorun yok bence
afiyet olsun ponicim menü güzel spor güzel daha nolsun
canım hoşgeldin hilal ben. önce kendini tanitsan daha iyi olur. bi tanışıp kaynasalim kurallarimizi gör :)
Selam kizlar nasilsiniz ben izindeyim ama byralarda takiliyim yoksa boxmaya cok meyilli gordum kendimi
hoşgeldin baharim takil tabi canım. maalesef burda olmayınca hiçbirimiz kendini tutamıyor kolay kolay özellikle zor dönemden geciyorsak
buralarda da satıyorlar abla ama fiyatları aşırı pahalı oluyor maalesef

canım tebrik ederim seni iraden için. çok iyi atlatmissin günü afiyet olsun :)
afiyet olsun dileğim menü güzel
afiyet olsun canım lapa yapacağın zaman tek yapman daha iyi öyle etkisi daha çok oluyor :)
Selam canlar yogun bir gün yaşadım. Ama geldim sonunda sıcak evime Allah kimseyi evsiz bariz bırakmasın.
hoşgeldin tatlım
Ben kararverdim diyetisyene gidicem tekrar böyle ne yesem diye düşünmekten stres oluyorum en azından belli olur on göre hazırlığımı yaparım
kendin için iyi olacağını dusunuyorsan git canım herkes kendini daha iyi bilir sonuçta :)
su az olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun elifim menü güzel spor güzel
afiyet olsun abla menü güzel spora bayıldım :)

bence bi haftada toparlarsin sen baharim. 2 3 günlük kilo yerlesmez bence halledersin sen onu
Yanlız değilsin canım. platesi bende hiç sevmiyorum acayip sıkıcı geliyor bana

Pek gaza gelmiş durumdayım buaralar oluruz inş

maşallah diyelim takımımıza nazarlardan korusun Rabbim

Iyi akşamlar millet

Bu saat farkı 2 saat olunca benim için Iyi olmuyor
Ben geliyom siz gidiyosunuz

Bugün 4.30 da falan alışverişe bi çıktım 20.15 de eve geldim
Bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim
Giderken aç değildim ama gelince içimdeki canavar haykırıyodu
tepesine bi indirdim sesisini susturdum
Salatayla kandırdım
Bide noel zamanı olduğu için çarşının ortasında yiyicek şeyleri kurmuşlar
O kokuların içinden zor attım kendimi

Önce menümü yazayım geçmişe yavaş yavaş bakarım
Yorgum dostlarım Yorgunum yorgun

Sabah ablama gittim kızlar kahvaltıdan sonra bi saat önce geldim. ugrayamadim bugün :) menum gelsin
Sabah 10:15
Chia puding (akşamdan süte koydum sabah hemen kahvaltı yapmış olayım diye en azindan erken yemeye alışma sürecinde hazırlaması kolay olsun istiyorum)
Öğle 15
1 dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp tost yaptı ablam beyaz peynirli
Akşam 20:15
3 tane sari kanat ızgara
Salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş

maşallah diyelim takımımıza nazarlardan korusun Rabbim
amin canım
Hosgeldin ablam sizin orda noel kutlandığı için işin zor olmuş ablam ya

8.15 __
1 tk çörek otu yağı
1 bar sirkeli su
1 minik armut

8.45 __kahvaltı
2 wasa
1 közlenmiş kapya
Peynir
2 h.yumurta

13.00 __öğlen

Barbunya (suyunu yemedim)
1 kase kereviz salatası

20.30 _akşam

Ton balıklı salata
Ayran

Su 2 lt olur (dışarda hiç içmedim)

Valla canm spora gittim sabah 1 saat vardı gelmelerine ya hazırlandım gittim sonra eve birlikte girdik dedim siz Sofrayı Kurmaya başlayın ben duşa giriyorum :)
isteyene bahane yokmuş akıllı kuzu her fırsatı değerlendirir amaç kilo vermek olunca

mefkurem bir adepte oldumu elini bağlayıp zorla ağzına sokmaya çalışsalar genede yemez

hilalim menu güzel chia yı beğendinmi bende alıcam da

yemek fln yok mu hiç ? Korumaya geçmesin vücüt canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…