- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.021
bu haftaki 1.lik hepimiz başarısı bitanemabla çocuklar cok gec kalktı onları beklerken öğlen oldu
neeeeee ucuzmuuuu yandı Şeydam desenize
ooooo oldukca disli bi rakip buldu bizi
ins olmayacak kimseler arti abla bakalım bigun yarin ben tartilamam cok merak ediyorum kendimi
Ay ckk sevindim birinci oldul bilegimizin hakkıyla
canim yaaaa ay nedense bi duygulandim sanki kendim vermiş gibi Tebrikler tatlım
benim yatakodasında babam Nekadar karşı gelsede koymadım başka yere:)@mefkurem yatak odama sığmıyo bantım
korku ıspanak nedir? Karnabahar Pizzası nasıl oluyor bak merak ettim.Ayy pazara gidip almam lazım karnıbaha bu hafta hem pizasını hem kısırını yapmak istiyorum bide ispanak alıp korku ıspanak yapmak istiyorum bizim kaptan paylaşmıs tarifi
amin canım kış evde güzel, Rabbim dışarıda kalanlara yardım etsinSelam canlar yogun bir gün yaşadım. Ama geldim sonunda sıcak evimeAllah kimseyi evsiz bariz bırakmasın.
gülüşüm menu güzel de şu suyu artır canım helede evdeykenMenüm
Kahvaltı 11:30
Bol yeşillikli soğanlı yumurta salatası
Domates, salatalık
Az peynir zeytin
2 ince dlm tb ekmekler güzell bi kahvaltı yaptım
Ara
1 elma
Akşam 17:00
2 yumrtadan peynirli omlet
1 dlm tb ekmek
Ara
Çeyrek nar
1,5 lit su
Spor yok ama öldüm valla sabahtan beri
Temizlik yaptım
on numara karar ne güzel kilo vermiştin diyetisyen de bi düzenin olurBen kararverdim diyetisyene gidicem tekrar böyle ne yesem diye düşünmekten stres oluyorum en azından belli olur on göre hazırlığımı yaparım
kızlar hepinizi tebrik ediyorum 1. Ci olmuş takım harikasın iz hepiniz.
o kadar karmı yağdı ne güzel ya buraya da yağsa keşke. Bende ufaklık la yaparım keki çok güzel bi duygu.dışarı çıktıık kartopu oynadık eşim sanatı konuşturdu kardan adam yerine kardan fare yaptı:) şimdi evleri süpürüyorum kızıma sözüm var birlikte kek yapıcaz tabikide tadına bile bakmıycam bu haftaki birincilikletimizin lezzeti ağzımdayken daha ağzımın tadını bozamam:)
sende iyiki varsın Dilek.canım ablam siz olmasaydınız başaramazdım daha önceki tek başıma uğraşlarım hep hüsranla son buldu burası kesinlikle faydalanmasını bilene büyük bir nimet, benimle aynı duyguları paylaşan kilo verme konusunda bana inanan güvenen yüzlerini görmesemde msjlarında samimiyetlerini içtenlikleri hissettiğim takımım burası, iki ayda on kilo verme mucizesini gerçekleştirebildiysem bunun tek sebebi sizsiniz ablam, yoksa ister kitap yazacak kadar bilgim olsum isterse envayi çeşit spor aletim olsun beni motive edicek hata yaptığım zaman beni frenleyip bana güvendiğini hissettiren sözleri söyleyen mefkurem, kaptanım takım arkadaşlarım olmadan asla yapamazdım .iyki varsınız
Afiyet olsun canım. Güzel yemişsin umarım akşam ki ekmeği yememişsindirMenum
Sabah10:00
Yarimdam az yufka tulum peynir domates salatalık yoğurt
Ara 1mandalina 1dilim armut inceydi
Ogle14:00
6 yk etli nohut salata yogurt
Ara 2 kuru incir
Aksam 18:00
4yk sebzeli ciğer
Salata ayran belki 1dilim ekmek doymazsam yerim ama yememeye calisicam
Su 2oldu
Spor yok koyde oldugum icin ama vakit oldukça disarda yürüdüm
Bence girmiyor mefkusum.Yılbaşı çıtırları
Lahmacun yasak listesine giriyomu
Afiyet olsun canım. Yuruyusunde güzel olmuş.2 gün
11.00
2 haşlanmış yumurta
1 d tam b ekmeği
Közlenmş biber
1 kk peynir
Domates,salatalık
1 mandalina
17.20
Mantar sote
Yoğurtlu semizotu,tere
1 d tam b ekmeği
Salata
Su.1.5(2 olur)
Spor 75 dk yürüyüş
Hosgeldin Turna ben Elif bize kendini tanıt ne yaparsın ne edersin. Neden 9. Takım. Ayrıca akşam ki pilav malesef olmamış. Afiyet olsun.merhaba arkadaşlar bende bugün sbah tartıldım 96.6 çıktım boyum 1.62
bugün yediklerim
sabah
bir bardak çay ve iki dilim ekmek bir yumurta yedim
öğlen canım hiçbirşey yemek istemedi ama yoğurt ve hurma yedim iki tane yeşil çay içtim
akşam bir tabak pilav yedim başkada bişi yemedim
bugün su içesim gelmedi hiç yinede 1.5litre içtim su
spor olarak bugün biraz grip gibiyim daha doğrusu hiç birşey yapasm yoktu zorla leslie yaptım onuda uzun yapamadım
yinede şimdi tartıldım 95.4 çıktı kilom
Aman canım sakin bozma takıl sen hatta hiç gitmeSelam kizlar nasilsiniz ben izindeyim ama byralarda takiliyim yoksa boxmaya cok meyilli gordum kendimi
ohh afiyetle ye canım.kızlar bugün pazara gittim. pazarda organik tarım ürünü olan salata malzemelerinden ve sebzelerden aldım. radika, kuzu kulağı, roka, maydanoz, kereviz, ıspanakgörüntüleri bile şahane. gübre kullanılmamış. daha önce de almıştım. tatları bile farklı. çocukluğumdaki gibi
harika bigün çıkarmışsin Tebrikler.Selam kızlar çok yogun bi gün oldu
Sabah 7.00
10 badem
1 kahve
Öğlen 12.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Akşam 17.00
1 dilim kepek ekmeği
4 kayısı
2 erik kurusu
Peynir
Akşam 20.00
1 kase yoğurt
1 demet maydanoz
Gece kürü yapmıcam bu kür yerine geçsin
Spor: 30 dk kösü 20 dk eliptik
Sıvı 1 lt su 2 yaparım yatana kadar 1 yeşil çay
Valla Tebrikler iraden içinGelelim günümün mazeretine misafirlerim vardı biliyorsunuz onlara sucuklu yumurtalar kekler ekmekler pastalar yapıldı hiç birinden yenmedi ortayada yumurta haşlamıştım ( aslında cılbır) ondan yedim çok güzel oldu sonra dışarı çıktık çıkarken yaptıgım ekmeklerden aldım yanıma 1 dilim ondan yedim disarda yağlı seyler yemekteyse şimdi gelince saat geç oldu bende yoğurt ile geçiştirdim
Afiyet olsun canım mükemmel.9:00 kahve iki ceviz 6siyah üzüm
11:00 2yumurta ile yapılmış peynirli bol maydonoz dereotlu omlet 1dilim t.b ekmek
4 zeytin, domates
2:00 küçük muz
4:30 1tabak tavuk çorbası yoğurtlu brokoli bir kaç tane cin biber
8:00 salata, haşlanmış tavuk
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 1saat yürüş
Afiyet olsun detoks mu yaptın tatlım.Sabah 8.30
bir bardak limonlu su Bitkisel çay 2 kayısı
11 gibi 1 bardak pirinç haşlamasi salata yarım biber
16 gibi 1 c.bardagi pirinç haşlamasi salata
10 15 fıstık
2.5 litre su 1 mil leslie yine yapmayı düşünüyor um yazarım ins
valla bahçeli bir evim olsun yeşillik sebze vs yetiştireyim çok isterdim.ne güzel ya bizim burda yok yazın annemin bahçesinden faydalanıyorum bende
kafana göre ayarlamak daha iyi bence. bırakınca iyi olmuyor.Ben kararverdim diyetisyene gidicem tekrar böyle ne yesem diye düşünmekten stres oluyorum en azından belli olur on göre hazırlığımı yaparım
kendini nasıl iyi hissediyorsan nasıl daha iyi motive olucaksan öyle yap canım.Ben kararverdim diyetisyene gidicem tekrar böyle ne yesem diye düşünmekten stres oluyorum en azından belli olur on göre hazırlığımı yaparım
Afiyet olsun canım. Suyu arttirmalisin.Menüm
Domates, salatalık
Az peynir zeytin
Ara
1 elma
1 dlm tb ekmek
Ara
Çeyrek nar
1,5 lit su
Temizlik yaptım
baktım canım saol. makul ama. tadı nasıl olur ekmek yerine geçer mi bilemedim. sen yaptın mı tadı nasıl?
yok ilk hedefim zaten 79 ama şöyle bakınca 20 kilo uzun bir yol olarak göründü gözüme. diğer taraftan da öyle böyle derken 4,5 kilo verdim. o da var
saol canım benim
1 lahmacun girmez. ekmek ve kıyma.
sakın ola canım bozma. bak emeklerin boşa gider.
A.s canm biz iyiyz seni sormalı buradan uzaklaşmak yaramıyor de mi dön hemen aramıza
ohh afiyet olsun fulyacım süperkızlar bugün pazara gittim. pazarda organik tarım ürünü olan salata malzemelerinden ve sebzelerden aldım. radika, kuzu kulağı, roka, maydanoz, kereviz, ıspanakgörüntüleri bile şahane. gübre kullanılmamış. daha önce de almıştım. tatları bile farklı. çocukluğumdaki gibi
Selam kızlar çok yogun bi gün oldu
Sabah 7.00
10 badem
1 kahve
Öğlen 12.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Akşam 17.00
1 dilim kepek ekmeği
4 kayısı
2 erik kurusu
Peynir
Akşam 20.00
1 kase yoğurt
1 demet maydanoz
Gece kürü yapmıcam bu kür yerine geçsin
Spor: 30 dk kösü 20 dk eliptik
Sıvı 1 lt su 2 yaparım yatana kadar 1 yeşil çay
9:00 kahve iki ceviz 6siyah üzüm
11:00 2yumurta ile yapılmış peynirli bol maydonoz dereotlu omlet 1dilim t.b ekmek
4 zeytin, domates
2:00 küçük muz
4:30 1tabak tavuk çorbası yoğurtlu brokoli bir kaç tane cin biber
8:00 salata, haşlanmış tavuk
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 1saat yürüş
menüler güzel ama gğn dagınık olmuş kızlarSabah 8.30
bir bardak limonlu su Bitkisel çay 2 kayısı
11 gibi 1 bardak pirinç haşlamasi salata yarım biber
16 gibi 1 c.bardagi pirinç haşlamasi salata
10 15 fıstık
2.5 litre su 1 mil leslie yine yapmayı düşünüyor um yazarım ins
kız baban mı eşin desen anlıycamdabenim yatakodasında babam Nekadar karşı gelsede koymadım başka yere:)
amin hele bu soguklardaSelam canlar yogun bir gün yaşadım. Ama geldim sonunda sıcak evimeAllah kimseyi evsiz bariz bırakmasın.
Ben kararverdim diyetisyene gidicem tekrar böyle ne yesem diye düşünmekten stres oluyorum en azından belli olur on göre hazırlığımı yaparım
aslında menün güzel ama diyetisyenden güzel sonuç aldım demiştin bence tekrar git o haldeMenüm
Domates, salatalık
Az peynir zeytin
Ara
1 elma
1 dlm tb ekmek
Ara
Çeyrek nar
1,5 lit su
Temizlik yaptım
afiyet olsun elifimMenüm
Saat 9
1 mandalina
Saat 11:30
1 kaşık tulum peyniri
1 kk peynir
2 dilim tam bugday
1 yumurta tereyagli
8 zeytin
Saat 18
1 kepçe yoğurt çorbası
6 kaşık pirinçsiz ıspanak
Su 2 litre
Spor 90 dk orta tempo yuruyus
Ben bu pilatesi bi sevemedim gitti dilek ya. Sanki spor yapıyormuş gb hissetmiyorum nedense. Böyle ağırlık olmayınca acı olmayınca spormuş gb hissetmiyorum . Ama deneyebilirim 1 haftada sonuç almaya başlar mıyım? En azından sonuç görürsem inanırım.67 çok bile, plates düşünsene toparlar inceltir
2 günde 2 kilo alamazsın merak etme. ödem ve wc olayıdır o. alsan alsan 500-600 gr dır.perşembe akşamdan beri yedim kızlar saçma sapan aklınıza ne gelirse ve çok gereksiz saatlerdeyarın pro günü yapacagım ptesi günü sebze sonra da menüme geri dönecegim tek umudum yerleşmemiş olması kiloların
Valla canm spora gittim sabah 1 saat vardı gelmelerine ya hazırlandım gittim sonra eve birlikte girdik dedim siz Sofrayı Kurmaya başlayın ben duşa giriyorum :)çalışan adamın her haftasonu misafirimi olurmuş :) hayır yani senin diyeti zora sokmadınlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?