Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu haftaki 1.lik hepimiz başarısı bitanem

Menüm

Kahvaltı 11:30

Bol yeşillikli soğanlı yumurta salatası
Domates, salatalık
Az peynir zeytin
2 ince dlm tb ekmekler güzell bi kahvaltı yaptım

Ara
1 elma

Akşam 17:00
2 yumrtadan peynirli omlet
1 dlm tb ekmek

Ara
Çeyrek nar

1,5 lit su
Spor yok ama öldüm valla sabahtan beri
Temizlik yaptım

gülüşüm menu güzel de şu suyu artır canım helede evdeyken

Ben kararverdim diyetisyene gidicem tekrar böyle ne yesem diye düşünmekten stres oluyorum en azından belli olur on göre hazırlığımı yaparım
on numara karar ne güzel kilo vermiştin diyetisyen de bi düzenin olur

kızlar hepinizi tebrik ediyorum 1. Ci olmuş takım harikasın iz hepiniz. Fitt_anne @dagyolu ayrıca sizi de çok çok tebrik ediyorum 1.lik ve 3. Luk ayakta alkisliyorum.

o kadar karmı yağdı ne güzel ya buraya da yağsa keşke. Bende ufaklık la yaparım keki çok güzel bi duygu.

sende iyiki varsın Dilek.

Afiyet olsun canım. Güzel yemişsin umarım akşam ki ekmeği yememişsindir

Yılbaşı çıtırları

Lahmacun yasak listesine giriyomu
Bence girmiyor mefkusum.

Afiyet olsun canım. Yuruyusunde güzel olmuş.

Hosgeldin Turna ben Elif bize kendini tanıt ne yaparsın ne edersin. Neden 9. Takım. Ayrıca akşam ki pilav malesef olmamış. Afiyet olsun.

Selam kizlar nasilsiniz ben izindeyim ama byralarda takiliyim yoksa boxmaya cok meyilli gordum kendimi
Aman canım sakin bozma takıl sen hatta hiç gitme

ohh afiyetle ye canım.

harika bigün çıkarmışsin Tebrikler.

Valla Tebrikler iraden için

Afiyet olsun canım mükemmel.

Afiyet olsun detoks mu yaptın tatlım.

ne güzel ya bizim burda yok yazın annemin bahçesinden faydalanıyorum bende
valla bahçeli bir evim olsun yeşillik sebze vs yetiştireyim çok isterdim.

Ben kararverdim diyetisyene gidicem tekrar böyle ne yesem diye düşünmekten stres oluyorum en azından belli olur on göre hazırlığımı yaparım
kafana göre ayarlamak daha iyi bence. bırakınca iyi olmuyor.

kendini nasıl iyi hissediyorsan nasıl daha iyi motive olucaksan öyle yap canım.

Afiyet olsun canım. Suyu arttirmalisin.

A.s canm biz iyiyz seni sormalı buradan uzaklaşmak yaramıyor de mi dön hemen aramıza
eşimin başına genlerden sonra kardeşim iki gün bizde kaldı eşim ve kardeşime uydum bile ye ölüm 5dk uzagımızda hesabına girdi eşim kardeşim zaten gece yeyip kilo almayan gıcık tiplerden +2kg oldum bile 2 günde burayı bırakırsam düşünemiyorum sonumu
ohh afiyet olsun fulyacım süper

menüler güzel ama gğn dagınık olmuş kızlar
benim yatakodasında babam Nekadar karşı gelsede koymadım başka yere:)
kız baban mı eşin desen anlıycamda

Selam canlar yogun bir gün yaşadım. Ama geldim sonunda sıcak evime Allah kimseyi evsiz bariz bırakmasın.
amin hele bu soguklarda

aslında menün güzel ama diyetisyenden güzel sonuç aldım demiştin bence tekrar git o halde
afiyet olsun elifim

67 çok bile, plates düşünsene toparlar inceltir
Ben bu pilatesi bi sevemedim gitti dilek ya. Sanki spor yapıyormuş gb hissetmiyorum nedense. Böyle ağırlık olmayınca acı olmayınca spormuş gb hissetmiyorum . Ama deneyebilirim 1 haftada sonuç almaya başlar mıyım? En azından sonuç görürsem inanırım.

2 günde 2 kilo alamazsın merak etme. ödem ve wc olayıdır o. alsan alsan 500-600 gr dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…