- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.061
Afiyet olsn canım. kanatlar derili bliyon de mi neyse ki azSabah ablama gittim kızlar kahvaltıdan sonra bi saat önce geldim. ugrayamadim bugün :) menum gelsin
Sabah 10:15
Chia puding (akşamdan süte koydum sabah hemen kahvaltı yapmış olayım diye en azindan erken yemeye alışma sürecinde hazırlaması kolay olsun istiyorum)
Öğle 15
1 dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp tost yaptı ablam beyaz peynirli
Akşam 20:15
3 tane sari kanat ızgara
Salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Bu nasıl hesaplama bahar müthişsin hiç anlamadım lahmacun kaç karbonhidrat2karbobhidrat bir yag bir et olduguna gore bikase corba 4Kofte 1tatli kasigi yag yemissin abla
Çin biberi gördükçe Eti cin geliyor aklıma. Çok güzel buarada9:00 kahve iki ceviz 6siyah üzüm
11:00 2yumurta ile yapılmış peynirli bol maydonoz dereotlu omlet 1dilim t.b ekmek
4 zeytin, domates
2:00 küçük muz
4:30 1tabak tavuk çorbası yoğurtlu brokoli bir kaç tane cin biber
8:00 salata, haşlanmış tavuk
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 1saat yürüş
Hiç direnebilceğimi düşünmemiştim ama sanırım 2 haftaya mezun olma hevesi ve şu yarışlar beni çok gaza getirdi.iradeni ayakta alkışlıyorum canımnn
Detoks mu yapıypsun canm?Sabah 8.30
bir bardak limonlu su Bitkisel çay 2 kayısı
11 gibi 1 bardak pirinç haşlamasi salata yarım biber
16 gibi 1 c.bardagi pirinç haşlamasi salata
10 15 fıstık
2.5 litre su 1 mil leslie yine yapmayı düşünüyor um yazarım ins
boş ver alsın şimdiye kadar kilo için sana bişey dediyse intikamını alırsın:)Ya kızlar eşim gttikçe kilo alıyo ya göbeği var resmen
Gelen mezun oluyo gelen mezun oluyo maşaallah, ben demrbaş oldumHiç direnebilceğimi düşünmemiştim ama sanırım 2 haftaya mezun olma hevesi ve şu yarışlar beni çok gaza getirdi.
Yok canm korku değildi telefon otomatık düzeltilmiş lorlu ıspanak verilmenin tarifi bu gruplarda tarifler grubu var orda paylasmıs çok güzel görünüyor bakmanızı tavsiye ederim ben yalancı cıkolatayı denicem bi gün ama hurma almam lazım bi elim değip alamadımkorku ıspanak nedir? Karnabahar Pizzası nasıl oluyor bak merak ettim.
estg.canimsana layık bir rakip olmaya çalışıyorum canısı
45 dk koşu bandı na da bindimvay vayy detoks ha gözüm korktumu ne ama 1mil az olmuş
meyve geç yememeye çalışsan daha iyi olurMenüm
Kahvaltı 11:30
Bol yeşillikli soğanlı yumurta salatası
Domates, salatalık
Az peynir zeytin
2 ince dlm tb ekmekler güzell bi kahvaltı yaptım
Ara
1 elma
Akşam 17:00
2 yumrtadan peynirli omlet
1 dlm tb ekmek
Ara
Çeyrek nar
1,5 lit su
Spor yok ama öldüm valla sabahtan beri
Temizlik yaptım
spor supersabah sucuklu dukan tost, domates salatalık
öğlen bir kase etli taze fasulye, 1/2 kase sulu yoğurt
akşam 2 ızgara köfte, domatesli yeşillik salatası
2 lt su, 45 dk tempolu yürüyüş, 1 saat normal tempoda yürüyüş
ya bende bu kadar pirince şaştım bu nasıl detoks karatay dan sonra bu detoks iyi olmadı tavsiyeler coktu ondan yaptımistikrar1986 sana yanlış yorum yapmışım canım detox mu yaptın diyecektim karatay etkilenmesin bu kadar pirinçten
ins canım bekliyoruz dön gelperşembe akşamdan beri yedim kızlar saçma sapan aklınıza ne gelirse ve çok gereksiz saatlerdeyarın pro günü yapacagım ptesi günü sebze sonra da menüme geri dönecegim tek umudum yerleşmemiş olması kiloların
Doğru diyorsun benim aldığım tarifte öyle değildi yoksa sadece pirinç yerdim getti bir gün dahaO kadar abarttigin gibi bi menü değil aysecim tursunun odemidir artı çıkma sebebin bence bugun ki detoksla gitmiştir o
Spor yaptığım zaman bende öyleyim canım insanın enerjisini tazeliyor spor
Ay ne guzel canım ya burda yagsada bizde çıksak oglusla
Dileğim sende iyiki varsın canım benim. Burda birbirimize o kadar güzel destek verdik ki çevremde bulamadığım dostluğu burda buldum ben
hoşgeldin canım kacamaksiz artı hissetmemen çok guzel dikkat edersen avantaja bile cevirebilirsin bu durumu
Hem iş hem ev senin işin de çok zor canım benim
Valla öyle canım. Ama seyda iyi seviniyor ucuz olmasına :)
meyveler fazla gibi geldi canım gün içinde afiyet olsun
abla bitane yersen sorun yok bence
afiyet olsun ponicim menü güzel spor güzel daha nolsun
canım hoşgeldin hilal ben. önce kendini tanitsan daha iyi olur. bi tanışıp kaynasalim kurallarimizi gör :)
hoşgeldin baharim takil tabi canım. maalesef burda olmayınca hiçbirimiz kendini tutamıyor kolay kolay özellikle zor dönemden geciyorsak
buralarda da satıyorlar abla ama fiyatları aşırı pahalı oluyor maalesef
canım tebrik ederim seni iraden için. çok iyi atlatmissin günü afiyet olsun :)
afiyet olsun dileğim menü güzel
afiyet olsun canım lapa yapacağın zaman tek yapman daha iyi öyle etkisi daha çok oluyor :)
hoşgeldin tatlım
kendin için iyi olacağını dusunuyorsan git canım herkes kendini daha iyi bilir sonuçta :)
su az olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun elifim menü güzel spor güzel
afiyet olsun abla menü güzel spora bayıldım :)
bence bi haftada toparlarsin sen baharim. 2 3 günlük kilo yerlesmez bence halledersin sen onu
Yanlız değilsin canım. platesi bende hiç sevmiyorum acayip sıkıcı geliyor bana
canim Yok yemek bu detoksu böyle yapmakta daha yok pirinç ve salata beni şişirdi zatenyemek fln yok mu hiç ? Korumaya geçmesin vücüt canım
Ayşem bende lahana detoks şiştim ama işe yaradığını ertesi gun pro yapınca gördüm ödem gidince tartıya lahananın işe yaradığı yansıdıestg.canim
45 dk koşu bandı na da bindim
meyve geç yememeye çalışsan daha iyi olur
spor super
ya bende bu kadar pirince şaştım bu nasıl detoks karatay dan sonra bu detoks iyi olmadı tavsiyeler coktu ondan yaptım
ins canım bekliyoruz dön gel
Doğru diyorsun benim aldığım tarifte öyle değildi yoksa sadece pirinç yerdim getti bir gün daha
canim Yok yemek bu detoksu böyle yapmakta daha yok pirinç ve salata beni şişirdi zaten
Yok canm hiç demedi tanıştığımızda 89 kiloydum düşünboş ver alsın şimdiye kadar kilo için sana bişey dediyse intikamını alırsın:)
Yerleşmemiştir canm 2 günde kilo mu olur bak dilek 1 hafta yedi diğer hafta telafı etti hemen gider onlarperşembe akşamdan beri yedim kızlar saçma sapan aklınıza ne gelirse ve çok gereksiz saatlerdeyarın pro günü yapacagım ptesi günü sebze sonra da menüme geri dönecegim tek umudum yerleşmemiş olması kiloların
menü güzel ablam afiyet olsun8.15 __
1 tk çörek otu yağı
1 bar sirkeli su
1 minik armut
8.45 __kahvaltı
2 wasa
1 közlenmiş kapya
Peynir
2 h.yumurta Eki Görüntüle 1920597
13.00 __öğlen
Barbunya (suyunu yemedim)
1 kase kereviz salatası
Eki Görüntüle 1920599
20.30 _akşam
Ton balıklı salata
Ayran
Eki Görüntüle 1920603
Su 2 lt olur (dışarda hiç içmedim)
Valla begendim canım içine bal yada keçiboynuzu unuydusanırım ondan da koymuyorum gayet güzel oluyorhilalim menu güzel chia yı beğendinmi bende alıcam da
Sarı kanat balık ponimAfiyet olsn canım. kanatlar derili bliyon de mi neyse ki az
kiz bırak alirsa alsın. erkekler istedimmi bir ayda verebiliyorYa kızlar eşim gttikçe kilo alıyo ya göbeği var resmen
Mervem sabahtan beri yoktun bi durum yoktur insKızlar menü mu yarın yazicam yorgunluktan bittim iyi geceler
Dışarı çıkınca içemiyorum cunku wc kullanamıyorumsu kilo vermenin olmazsa olmazı görev belle günde 2,5lt su iç bacım
sevmiyom yemiyom balığın adını ble bilmiyorum afiyt olsn deymmenü güzel ablam afiyet olsun
Valla begendim canım içine bal yada keçiboynuzu unuydusanırım ondan da koymuyorum gayet güzel oluyor
Sarı kanat balık ponim
kiz bırak alirsa alsın. erkekler istedimmi bir ayda verebiliyor
Mervem sabahtan beri yoktun bi durum yoktur ins
Iyi geceler canim
Olıyım olmasından bu millet varken nasıl olayım veren masallah 3-4 kilo veriyor. Ben veremem ki 3-4 kilobu hafta neden sen olmayasın kanka sende bunu başaracak güç var
Helal olsun abla . Bende seni iraden için alkışlıyorum. Geçmiş bitmiyor maşallah kızlar baya konuşmuş bende bitirip geçmişi yatmaya gidicem sözde ama hala devam ediyor bide dileğin hikayesini olucam dahaIyi akşamlar millet
Bu saat farkı 2 saat olunca benim için Iyi olmuyor
Ben geliyom siz gidiyosunuz
Bugün 4.30 da falan alışverişe bi çıktım 20.15 de eve geldim
Bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim
Giderken aç değildim ama gelince içimdeki canavar haykırıyodu
tepesine bi indirdim sesisini susturdum
Salatayla kandırdım
Bide noel zamanı olduğu için çarşının ortasında yiyicek şeyleri kurmuşlar
O kokuların içinden zor attım kendimi
Önce menümü yazayım geçmişe yavaş yavaş bakarım
Yorgum dostlarım Yorgunum yorgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?