Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsn canım. kanatlar derili bliyon de mi neyse ki az

Çin biberi gördükçe Eti cin geliyor aklıma. Çok güzel buarada

Detoks mu yapıypsun canm?

korku ıspanak nedir? Karnabahar Pizzası nasıl oluyor bak merak ettim.
Yok canm korku değildi telefon otomatık düzeltilmiş lorlu ıspanak verilmenin tarifi bu gruplarda tarifler grubu var orda paylasmıs çok güzel görünüyor bakmanızı tavsiye ederim ben yalancı cıkolatayı denicem bi gün ama hurma almam lazım bi elim değip alamadım

sana layık bir rakip olmaya çalışıyorum canısı
estg.canim

vay vayy detoks ha gözüm korktumu ne ama 1mil az olmuş
45 dk koşu bandı na da bindim

meyve geç yememeye çalışsan daha iyi olur

spor super

istikrar1986 sana yanlış yorum yapmışım canım detox mu yaptın diyecektim karatay etkilenmesin bu kadar pirinçten
ya bende bu kadar pirince şaştım bu nasıl detoks karatay dan sonra bu detoks iyi olmadı tavsiyeler coktu ondan yaptım

ins canım bekliyoruz dön gel

Doğru diyorsun benim aldığım tarifte öyle değildi yoksa sadece pirinç yerdim getti bir gün daha

yemek fln yok mu hiç ? Korumaya geçmesin vücüt canım
canim Yok yemek bu detoksu böyle yapmakta daha yok pirinç ve salata beni şişirdi zaten

Ayşem bende lahana detoks şiştim ama işe yaradığını ertesi gun pro yapınca gördüm ödem gidince tartıya lahananın işe yaradığı yansıdı

boş ver alsın şimdiye kadar kilo için sana bişey dediyse intikamını alırsın:)
Yok canm hiç demedi tanıştığımızda 89 kiloydum düşün buradaki okulu çok uzak 3 araba değiştiriyo 3 saati yolda geçiyo hergün, çok yoruluyo filan çok gözüme batıyo göbeği ya bn aynı şeklde davranamıyorum

Yerleşmemiştir canm 2 günde kilo mu olur bak dilek 1 hafta yedi diğer hafta telafı etti hemen gider onlar

menü güzel ablam afiyet olsun
hilalim menu güzel chia yı beğendinmi bende alıcam da
Valla begendim canım içine bal yada keçiboynuzu unuydusanırım ondan da koymuyorum gayet güzel oluyor
Afiyet olsn canım. kanatlar derili bliyon de mi neyse ki az
Sarı kanat balık ponim
Ya kızlar eşim gttikçe kilo alıyo ya göbeği var resmen
kiz bırak alirsa alsın. erkekler istedimmi bir ayda verebiliyor
Kızlar menü mu yarın yazicam yorgunluktan bittim iyi geceler
Mervem sabahtan beri yoktun bi durum yoktur ins
Iyi geceler canim

su kilo vermenin olmazsa olmazı görev belle günde 2,5lt su iç bacım
Dışarı çıkınca içemiyorum cunku wc kullanamıyorum ondan böyle oldu bide spora inerken kızlar gelmeden koştur koştur inince suyumu unutmuşum evde insanda oldu yolsa 1 lt spor salonunda içiyorum sadece

sevmiyom yemiyom balığın adını ble bilmiyorum afiyt olsn deym

Helal olsun abla . Bende seni iraden için alkışlıyorum. Geçmiş bitmiyor maşallah kızlar baya konuşmuş bende bitirip geçmişi yatmaya gidicem sözde ama hala devam ediyor bide dileğin hikayesini olucam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…