- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.081
Lahmacun yememişsin8.15 __
1 tk çörek otu yağı
1 bar sirkeli su
1 minik armut
8.45 __kahvaltı
2 wasa
1 közlenmiş kapya
Peynir
2 h.yumurta Eki Görüntüle 1920597
13.00 __öğlen
Barbunya (suyunu yemedim)
1 kase kereviz salatası
Eki Görüntüle 1920599
20.30 _akşam
Ton balıklı salata
Ayran
Eki Görüntüle 1920603
Su 2 lt olur (dışarda hiç içmedim)
Afiyet olsun canım. Nede severim sarı kanatSabah ablama gittim kızlar kahvaltıdan sonra bi saat önce geldim. ugrayamadim bugün :) menum gelsin
Sabah 10:15
Chia puding (akşamdan süte koydum sabah hemen kahvaltı yapmış olayım diye en azindan erken yemeye alışma sürecinde hazırlaması kolay olsun istiyorum)
Öğle 15
1 dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp tost yaptı ablam beyaz peynirli
Akşam 20:15
3 tane sari kanat ızgara
Salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
canım deneyerek görüyoruz zaten yarın sabah tartilarak sana yarayıp yaramadığını görürsün en azindan. kayıp olarak bakma benceestg.canim
45 dk koşu bandı na da bindim
meyve geç yememeye çalışsan daha iyi olur
spor super
ya bende bu kadar pirince şaştım bu nasıl detoks karatay dan sonra bu detoks iyi olmadı tavsiyeler coktu ondan yaptım
ins canım bekliyoruz dön gel
Doğru diyorsun benim aldığım tarifte öyle değildi yoksa sadece pirinç yerdim getti bir gün daha
canim Yok yemek bu detoksu böyle yapmakta daha yok pirinç ve salata beni şişirdi zaten
iyi geceler dilegim :)iyi geceler kızlar yarın eşim erken gidecek bende fırsattan istifade yürüyüş yapıcam bantta niyetim 1saattw akşam yapmak
Bende oyle çok sevmem ama olursa hayır demem bi hamsi yi seviyorum :)sevmiyom yemiyom balığın adını ble bilmiyorum afiyt olsn deym
Bak ben geldiğimde 75.2 idim Şen'inle hemen hemen aynı 5 haftada mezun olabilirsem demekki sen de yaparsınGelen mezun oluyo gelen mezun oluyo maşaallah, ben demrbaş oldum
Bugün daha sağlıklı olmuş cnm maşallah yürüyüşde var2 gün
11.00
2 haşlanmış yumurta
1 d tam b ekmeği
Közlenmş biber
1 kk peynir
Domates,salatalık
1 mandalina
17.20
Mantar sote
Yoğurtlu semizotu,tere
1 d tam b ekmeği
Salata
Su.1.5(2 olur)
Spor 75 dk yürüyüş
normal zamanda arada yenebilirde tatlım2karbobhidrat bir yag bir et olduguna gore bikase corba 4Kofte 1tatli kasigi yag yemissin abla
Izinde olan gelemez diye bi kural yok ya cnmSelam kizlar nasilsiniz ben izindeyim ama byralarda takiliyim yoksa boxmaya cok meyilli gordum kendimi
benim hep aklımdada denemedim cnmbaktım canım saol. makul ama. tadı nasıl olur ekmek yerine geçer mi bilemedim. sen yaptın mı tadı nasıl?
Bende Bugün sebzeleri doldurdumkızlar bugün pazara gittim. pazarda organik tarım ürünü olan salata malzemelerinden ve sebzelerden aldım. radika, kuzu kulağı, roka, maydanoz, kereviz, ıspanakgörüntüleri bile şahane. gübre kullanılmamış. daha önce de almıştım. tatları bile farklı. çocukluğumdaki gibi
Akşamki maydonoz günü kurtarmış cnm yoksa çok kuru olacakmışSelam kızlar çok yogun bi gün oldu
Sabah 7.00
10 badem
1 kahve
Öğlen 12.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Akşam 17.00
1 dilim kepek ekmeği
4 kayısı
2 erik kurusu
Peynir
Akşam 20.00
1 kase yoğurt
1 demet maydanoz
Gece kürü yapmıcam bu kür yerine geçsin
Spor: 30 dk kösü 20 dk eliptik
Sıvı 1 lt su 2 yaparım yatana kadar 1 yeşil çay
Helal sana valla kuzumGelelim günümün mazeretine misafirlerim vardı biliyorsunuz onlara sucuklu yumurtalar kekler ekmekler pastalar yapıldı hiç birinden yenmedi ortayada yumurta haşlamıştım ( aslında cılbır) ondan yedim çok güzel oldu sonra dışarı çıktık çıkarken yaptıgım ekmeklerden aldım yanıma 1 dilim ondan yedim disarda yağlı seyler yemekteyse şimdi gelince saat geç oldu bende yoğurt ile geçiştirdim
daha ne olsun şekercim hepsi güzel9:00 kahve iki ceviz 6siyah üzüm
11:00 2yumurta ile yapılmış peynirli bol maydonoz dereotlu omlet 1dilim t.b ekmek
4 zeytin, domates
2:00 küçük muz
4:30 1tabak tavuk çorbası yoğurtlu brokoli bir kaç tane cin biber
8:00 salata, haşlanmış tavuk
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 1saat yürüş
ödemin kesinlikle gider cnm yinede inş.diyelimSabah 8.30
bir bardak limonlu su Bitkisel çay 2 kayısı
11 gibi 1 bardak pirinç haşlamasi salata yarım biber
16 gibi 1 c.bardagi pirinç haşlamasi salata
10 15 fıstık
2.5 litre su 1 mil leslie yine yapmayı düşünüyor um yazarım ins
Kız baban ne karışıyor senin bantınabenim yatakodasında babam Nekadar karşı gelsede koymadım başka yere:)
Nereye gittiydin elifim ben kaçırdım heraldeSelam canlar yogun bir gün yaşadım. Ama geldim sonunda sıcak evimeAllah kimseyi evsiz bariz bırakmasın.
güzelim istiyosan Tabiki git Ama stres yapıcak bişey yokkiBen kararverdim diyetisyene gidicem tekrar böyle ne yesem diye düşünmekten stres oluyorum en azından belli olur on göre hazırlığımı yaparım
menü güzel Ama bi sıcak yemek yesen iyi olurdu cnmMenüm
Kahvaltı 11:30
Bol yeşillikli soğanlı yumurta salatası
Domates, salatalık
Az peynir zeytin
2 ince dlm tb ekmekler güzell bi kahvaltı yaptım
Ara
1 elma
Akşam 17:00
2 yumrtadan peynirli omlet
1 dlm tb ekmek
Ara
Çeyrek nar
1,5 lit su
Spor yok ama öldüm valla sabahtan beri
Temizlik yaptım
Hepsi güzel tatlım sadece Sabah ekmek olduğu için zeytin biraz fazla kaçmışMenüm
Saat 9
1 mandalina
Saat 11:30
1 kaşık tulum peyniri
1 kk peynir
2 dilim tam bugday
1 yumurta tereyagli
8 zeytin
Saat 18
1 kepçe yoğurt çorbası
6 kaşık pirinçsiz ıspanak
Su 2 litre
Spor 90 dk orta tempo yuruyus
önceki haftalara göre menülerin çok güzelleşdi cnm Bide sucuk olmasaymış tam olacakmışsabah sucuklu dukan tost, domates salatalık
öğlen bir kase etli taze fasulye, 1/2 kase sulu yoğurt
akşam 2 ızgara köfte, domatesli yeşillik salatası
2 lt su, 45 dk tempolu yürüyüş, 1 saat normal tempoda yürüyüş
Baharım bi hastalık döneminde insana herşey boş geliyor aynını Bende yaşadımimin başına genlerden sonra kardeşim iki gün bizde kaldı eşim ve kardeşime uydum bile ye ölüm 5dk uzagımızda hesabına girdi eşim kardeşim zaten gece yeyip kilo almayan gıcık tiplerden +2kg oldum bile 2 gündeburayı bırakırsam düşünemiy
sakın yarın yarın deme cnm yoksa sonu gelmiyorperşembe akşamdan beri yedim kızlar saçma sapan aklınıza ne gelirse ve çok gereksiz saatlerdeyarın pro günü yapacagım ptesi günü sebze sonra da menüme geri dönecegim tek umudum yerleşmemiş olması kiloların
heralde sonucu 1 ay sonra almaya başlarsın cnmBen bu pilatesi bi sevemedim gitti dilek ya. Sanki spor yapıyormuş gb hissetmiyorum nedense. Böyle ağırlık olmayınca acı olmayınca spormuş gb hissetmiyorum . Ama deneyebilirim 1 haftada sonuç almaya başlar mıyım? En azından sonuç görürsem inanırım.
Bu konuda kimse beni geçemez 2 haftada 10 kilo rekorum var2 günde 2 kilo alamazsın merak etme. ödem ve wc olayıdır o. alsan alsan 500-600 gr dır.
Su aynı zamanda metoyu hızlandırıyorTartılma boşver bilinci etkilenmek Laz'ım ama ben dayanamıyorum. Bende bgn hiç adam gb su içemedim ya canım ona sıkılıyor. Sen yeme pasta börek sonra su içme nasıl yanacak o yağlar.
sonuç listekerinde aramak lazım cnm Kız beni yorma kendin bakıverİnş abla olayımda 67 gitmem gelirim size resim atar atar yaptıklarımı yazarım. Ama abla ben hedefe nerden bakıcam bilmiyorum hiç emin değilim ilk başladığımda 70 dediydim sonra biz toplu gaza geldik bi değiştirtirdik sorma gitsin o gazla herşeyi demiş olabilirim
Bu hafta sana tam destek bebeğimYa bende bi kerecik 1. Olsam of off
Akşama yoğurt da iyi olurdu cnm öğlende az olmuşSabah ablama gittim kızlar kahvaltıdan sonra bi saat önce geldim. ugrayamadim bugün :) menum gelsin
Sabah 10:15
Chia puding (akşamdan süte koydum sabah hemen kahvaltı yapmış olayım diye en azindan erken yemeye alışma sürecinde hazırlaması kolay olsun istiyorum)
Öğle 15
1 dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp tost yaptı ablam beyaz peynirli
Akşam 20:15
3 tane sari kanat ızgara
Salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Bu zamanda değişik çukolarda çıkıyoramin canım
Hosgeldin ablam sizin orda noel kutlandığı için işin zor olmuş ablam ya
aynen öyle bebeğimmefkurem bir adepte oldumu elini bağlayıp zorla ağzına sokmaya çalışsalar genede yemez
hani bi ara o da diyet yapıyodu ne olduYa kızlar eşim gttikçe kilo alıyo ya göbeği var resmen
Ben fazla sevmiyorum canım ama babam pisirdi hayır diyemezdim :)Afiyet olsun canım. Nede severim sarı kanat
Kız ben yalnız bırakmıyom işte seniGelen mezun oluyo gelen mezun oluyo maşaallah, ben demrbaş oldum
Bende senin gibiyim hiç sevmiyorum erkeklerin göbekli olmasını. Evlenmeden önce şart olarak sunulan sanırım evet bende kilo aldım verdim ama çabaladım omlarında çabalaması Laz'ım erkeklerde salıveriyor kendini.Yok canm hiç demedi tanıştığımızda 89 kiloydum düşünburadaki okulu çok uzak 3 araba değiştiriyo 3 saati yolda geçiyo hergün, çok yoruluyo filan çok gözüme batıyo göbeği ya bn aynı şeklde davranamıyorum
Sizin gibi yoldaşların yanında insan kaçamak yaptım demeye utanır kızzHelal olsun abla . Bende seni iraden için alkışlıyorum. Geçmiş bitmiyor maşallah kızlar baya konuşmuş bende bitirip geçmişi yatmaya gidicem sözde ama hala devam ediyor bide dileğin hikayesini olucam daha
Ablam balığın yanında yogurt yemiyorum. az oldu gibi ama bana gore fazla bileGelelim alıntılara
Bugün daha sağlıklı olmuş cnm maşallah yürüyüşde var
Sabah nerdeyse aynı şeyleri yemişiz
normal zamanda arada yenebilirde tatlım
Bu ay hiç hamurişi olmasın dedik ya
Izinde olan gelemez diye bi kural yok ya cnm
Tabiki gel 2 hafta sonrada listeye eksiyle gir
benim hep aklımdada denemedim cnm
Ama bi arkadaş yapmış beğenmişti
Bende Bugün sebzeleri doldurdum
Hepimize afiyet şifa olsun
Akşamki maydonoz günü kurtarmış cnm yoksa çok kuru olacakmış
Ama bana az geldi
Helal sana valla kuzum
Hem kaçamak yok Hem misafir Hem spor
daha ne olsun şekercim hepsi güzel
ödemin kesinlikle gider cnm yinede inş.diyelim
Kız baban ne karışıyor senin bantına
Nereye gittiydin elifim ben kaçırdım heralde
güzelim istiyosan Tabiki git Ama stres yapıcak bişey yokki
Hem şimdi bi sürü kış sebsezi çıktı
Bide balık zamanı
menü güzel Ama bi sıcak yemek yesen iyi olurdu cnm
Hepsi güzel tatlım sadece Sabah ekmek olduğu için zeytin biraz fazla kaçmış
önceki haftalara göre menülerin çok güzelleşdi cnm Bide sucuk olmasaymış tam olacakmış
Sen yılbaşı çıtırlarına katılmıyonmu
Baharım bi hastalık döneminde insana herşey boş geliyor aynını Bende yaşadım
Ama şükür sizdede ciddi bi durum olmadığına göre hayatın gerçeklerine dönüp şu şişkoluktan kurtulalım yoksa bütün emekler çöpe
Kız Sen Bide bi sürü para veriyon diyetisyene
sakın yarın yarın deme cnm yoksa sonu gelmiyor
heralde sonucu 1 ay sonra almaya başlarsın cnm
Bu konuda kimse beni geçemez 2 haftada 10 kilo rekorum var
Su aynı zamanda metoyu hızlandırıyor
sonuç listekerinde aramak lazım cnm Kız beni yorma kendin bakıver
Bu hafta sana tam destek bebeğim
Akşama yoğurt da iyi olurdu cnm öğlende az olmuş
Bu zamanda değişik çukolarda çıkıyor
Bugün keşke geçen hafta yeseydim dedim
Bide şekerli badem kavurmasına bayılırım
aynen öyle bebeğim
Bugün lahmacun tuzak soruydu
Yarın lahmacun yaptıracam ama yemicem
Çünkü 1 lokmada olsa bu ay hamurişi olmıcak
hani bi ara o da diyet yapıyodu ne oldu
Lahmacun yarınki menü zaten cnm ama yemicemLahmacun yememişsinçok güzel. Bu aralık sonu fıstık olucaz kesin.
Keşke benim babada yapsa. Ben bayılırım bayılırım sarı kanata. 3 takımda yaşvarmıslıhım var 500 gr dan fazla yemek için. Bi oturuşta 750 gr yendiğimi biliyorum sarı kanatı bence hamsiden daha lezzetli. Hedefe ulaşımda ödül olarak sarı kanat yiyimBen fazla sevmiyorum canım ama babam pisirdi hayır diyemezdim :)
Kız orda balık değil kanat gibi bişey yazıyodu sanki yoksa benmi yanlış gördümAblam balığın yanında yogurt yemiyorum. az oldu gibi ama bana gore fazla biletoparliyorum iste ablam
Abla neler diyon badem kavurmasi filan
Yeme ablam harikasın.Lahmacun yarınki menü zaten cnm ama yemicem
Bi sürü sebze aldım bugün
Kendime görede bişey yaparım
kiz ne öyle 750 gram miKeşke benim babada yapsa. Ben bayılırım bayılırım sarı kanata. 3 takımda yaşvarmıslıhım var 500 gr dan fazla yemek için. Bi oturuşta 750 gr yendiğimi biliyorum sarı kanatı bence hamsiden daha lezzetli. Hedefe ulaşımda ödül olarak sarı kanat yiyim
Balığın ismi ablaKız orda balık değil kanat gibi bişey yazıyodu sanki yoksa benmi yanlış gördüm
Ben tavuk kanat yedin sandım
Yaptı abla 80 kiloya istediği kiloya düştü sonra okullar açılımca almaya başladı işte pek iyiye gtmiyo yaGelelim alıntılara
Bugün daha sağlıklı olmuş cnm maşallah yürüyüşde var
Sabah nerdeyse aynı şeyleri yemişiz
normal zamanda arada yenebilirde tatlım
Bu ay hiç hamurişi olmasın dedik ya
Izinde olan gelemez diye bi kural yok ya cnm
Tabiki gel 2 hafta sonrada listeye eksiyle gir
benim hep aklımdada denemedim cnm
Ama bi arkadaş yapmış beğenmişti
Bende Bugün sebzeleri doldurdum
Hepimize afiyet şifa olsun
Akşamki maydonoz günü kurtarmış cnm yoksa çok kuru olacakmış
Ama bana az geldi
Helal sana valla kuzum
Hem kaçamak yok Hem misafir Hem spor
daha ne olsun şekercim hepsi güzel
ödemin kesinlikle gider cnm yinede inş.diyelim
Kız baban ne karışıyor senin bantına
Nereye gittiydin elifim ben kaçırdım heralde
güzelim istiyosan Tabiki git Ama stres yapıcak bişey yokki
Hem şimdi bi sürü kış sebsezi çıktı
Bide balık zamanı
menü güzel Ama bi sıcak yemek yesen iyi olurdu cnm
Hepsi güzel tatlım sadece Sabah ekmek olduğu için zeytin biraz fazla kaçmış
önceki haftalara göre menülerin çok güzelleşdi cnm Bide sucuk olmasaymış tam olacakmış
Sen yılbaşı çıtırlarına katılmıyonmu
Baharım bi hastalık döneminde insana herşey boş geliyor aynını Bende yaşadım
Ama şükür sizdede ciddi bi durum olmadığına göre hayatın gerçeklerine dönüp şu şişkoluktan kurtulalım yoksa bütün emekler çöpe
Kız Sen Bide bi sürü para veriyon diyetisyene
sakın yarın yarın deme cnm yoksa sonu gelmiyor
heralde sonucu 1 ay sonra almaya başlarsın cnm
Bu konuda kimse beni geçemez 2 haftada 10 kilo rekorum var
Su aynı zamanda metoyu hızlandırıyor
sonuç listekerinde aramak lazım cnm Kız beni yorma kendin bakıver
Bu hafta sana tam destek bebeğim
Akşama yoğurt da iyi olurdu cnm öğlende az olmuş
Bu zamanda değişik çukolarda çıkıyor
Bugün keşke geçen hafta yeseydim dedim
Bide şekerli badem kavurmasına bayılırım
aynen öyle bebeğim
Bugün lahmacun tuzak soruydu
Yarın lahmacun yaptıracam ama yemicem
Çünkü 1 lokmada olsa bu ay hamurişi olmıcak
hani bi ara o da diyet yapıyodu ne oldu
Iyi geceler canim :)Artık benimde yatmam lazım. Yarım sabah 8 de Arkadaşla spor randevum var en azından 6.5 saat uyuyayım. Kocaman öptüm takımım sizi
Kız ben yalnız bırakmıyom işte seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?