- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.101
Kuzum iş mezun olmakda değilablam sen mezunuyeti tattın yakında yine mezun olursun ben oooooo
Bende hiç sevmiyorum ya.kendm manken gibyim sanki deBende senin gibiyim hiç sevmiyorum erkeklerin göbekli olmasını. Evlenmeden önce şart olarak sunulan sanırım evet bende kilo aldım verdim ama çabaladım omlarında çabalaması Laz'ım erkeklerde salıveriyor kendini.
Aynn bnde öyle sandm değlmş balıkmışKız orda balık değil kanat gibi bişey yazıyodu sanki yoksa benmi yanlış gördüm
Ben tavuk kanat yedin sandım
Ayyu siz yazınca anladımkiz ne öyle 750 gram miben 3 tane yedim salatayla beraber patlicak kivama geldim
Balığın ismi abla
Akşam yemeğinden sonra ortsya bişey koyma cnmYaptı abla 80 kiloya istediği kiloya düştü sonra okullar açılımca almaya başladı işte pek iyiye gtmiyo ya
Doğum günleri kutlu olsn abla nce güzel yıllara. buğday kan grubumuza mı yapamıyor bna da hiç yaramzBenim küçük oğlanın doğum günü 28 deydi kızında bu ayın 1.de
Hastane durumları olunca
Yarın ikisini bir kutlucaz bide herkes evde çalışmıyor
Gelicimde pasta yapacak
Bi sürüde ıvır zıvır olacak
Bende kendime brokoli salatasıyla kineo kısırı yapmayı düşünüyorum
Haa bugün karabuğday bulup aldım
Bide aynı buğday gibi ama çavdar taneleri
Bana buğday yaramadığı için artık onu yemiyorum
Bi ara onları haşlayıp buzluğa atıcam arada salatalara koyarım
Sendeki azim geldi mi oo bnm negatifliğim zaten 2 ileri bi ger i gitmeme neden oluyo ah aahKuzum iş mezun olmakda değil
Başarı onu korumakda
Hem aramızda 10 kilo var nerdeyse
Sen benden önce olursun emin ol
Ama bide şu negatiflikten vazgeçsen
Ama sen kendindendir sevmediğin için çabalıyorsun en azından.Bende hiç sevmiyorum ya.kendm manken gibyim sanki de
Aynn bnde öyle sandm değlmş balıkmış
Sağolasın bitanemDoğum günleri kutlu olsn abla nce güzel yıllara. buğday kan grubumuza mı yapamıyor bna da hiç yaramz
Sendeki azim geldi mi oo bnm negatifliğim zaten 2 ileri bi ger i gitmeme neden oluyo ah aah
ne guzel plan yapmışsın ablam bence güzel olur :) şu karabugdaydan bende mi alsam acaba :/Benim küçük oğlanın doğum günü 28 deydi kızında bu ayın 1.de
Hastane durumları olunca
Gelicimde pasta yapacak
Valla o kadar fazla bende bilmem ablaAyyu siz yazınca anladım
Hiç balık kültürüm yok benim
Zaten burayada gelmiyor heralde
Sen bilirsin cnm denk gelince al istersen faydalı bişey sonuçtane guzel plan yapmışsın ablam bence güzel olur :) şu karabugdaydan bende mi alsam acaba :/
Valla o kadar fazla bende bilmem abla
Iyi geceler canimİyi geceler herkeseMefkurem bna müsade
Bime gelmişti kalmışsa alayımSen bilirsin cnm denk gelince al istersen faydalı bişey sonuçta
Burda her markette yok
ben bulunca pek sevindim
Benden de iyi geceler kızlar
Uyumasamda bşraz uzanıp tv karıştırıcam
askrhpozitif merve misafirlerinle durum nasıl geçti cnm neler yaptın merak ediyom
Yarın malum pazar olunca kahvaltılar öğleni buluyor milleti beklicez diye
Ama siz kalkınca yinede bişeyler atıştırın öğlene kadar aç durmayın
Ben ve 40 kilo
24 yaşındayım poni 2 yılda 25 kilo aldım artık gerçekten bıktım ve bu halimden kurtulmak istiyordum grubun katılım bölümüne yazdım beni bu gruba uygun görüp çağırdılar :)Merhaba turna ben poni. ilk olarak kendini tanıtır mısın neden bzim takımı seçtin canım?
çok iyi yapmışsın abla benimde derin dondurucuda haşlanmış mercımek nohut buğday barbunya börülcesi var biraz marul domates doğrayıp bar esşiliyorum üzerinedir birer kaşık bunlardan bide az lor peyniri yanınada tost makınesınde pişman kabak patlıcan mantar kırmızı biber artık ne varsa çok güzel oluyor.Benim küçük oğlanın doğum günü 28 deydi kızında bu ayın 1.de
Hastane durumları olunca
Gelicimde pasta yapacak
Eee ama benim midede büyüktü eskidenkiz ne öyle 750 gram miben 3 tane yedim salatayla beraber patlicak kivama geldim
Balığın ismi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?