Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende hiç sevmiyorum ya.kendm manken gibyim sanki de

Kız orda balık değil kanat gibi bişey yazıyodu sanki yoksa benmi yanlış gördüm
Ben tavuk kanat yedin sandım
Aynn bnde öyle sandm değlmş balıkmış

Yaptı abla 80 kiloya istediği kiloya düştü sonra okullar açılımca almaya başladı işte pek iyiye gtmiyo ya
Akşam yemeğinden sonra ortsya bişey koyma cnm
Bide kendisi bu durumdan raharsız olup dile getiriyorsa işin daha kolay olur
Evde hamurişi tatlı yapma sağlıklı yemekler yap

Doğum günleri kutlu olsn abla nce güzel yıllara. buğday kan grubumuza mı yapamıyor bna da hiç yaramz

Kuzum iş mezun olmakda değil
Başarı onu korumakda
Hem aramızda 10 kilo var nerdeyse
Sen benden önce olursun emin ol
Ama bide şu negatiflikten vazgeçsen
Sendeki azim geldi mi oo bnm negatifliğim zaten 2 ileri bi ger i gitmeme neden oluyo ah aah

Doğum günleri kutlu olsn abla nce güzel yıllara. buğday kan grubumuza mı yapamıyor bna da hiç yaramz

Sendeki azim geldi mi oo bnm negatifliğim zaten 2 ileri bi ger i gitmeme neden oluyo ah aah
Sağolasın bitanem

Evet buğday bulgur yaramıyor A grubuna
Ama karabuğday iyi geliyomuş

Sende biliyosunuki kilo vermek için sadece menü spor yeterli değil önce inanmak gerekşyor
Hem dikkat edince nasıl güzel verdiğinide biliyon
Vücuduna haksızlık etme
Onu sev ki o da sana emeklerinin karşılığını versin

ne guzel plan yapmışsın ablam bence güzel olur :) şu karabugdaydan bende mi alsam acaba :/
Ayyu siz yazınca anladım
Hiç balık kültürüm yok benim
Zaten burayada gelmiyor heralde
Valla o kadar fazla bende bilmem abla

Benden de iyi geceler kızlar
Uyumasamda bşraz uzanıp tv karıştırıcam

askrhpozitif merve misafirlerinle durum nasıl geçti cnm neler yaptın merak ediyom

Yarın malum pazar olunca kahvaltılar öğleni buluyor milleti beklicez diye
Ama siz kalkınca yinede bişeyler atıştırın öğlene kadar aç durmayın

Iyi geceler ablacim benimde uykum yok ama gidip uyumaya çalışayım sabah erken kalkmaya alismaliyim :)

Merhaba turna ben poni. ilk olarak kendini tanıtır mısın neden bzim takımı seçtin canım?
24 yaşındayım poni 2 yılda 25 kilo aldım artık gerçekten bıktım ve bu halimden kurtulmak istiyordum grubun katılım bölümüne yazdım beni bu gruba uygun görüp çağırdılar :)

çok iyi yapmışsın abla benimde derin dondurucuda haşlanmış mercımek nohut buğday barbunya börülcesi var biraz marul domates doğrayıp bar esşiliyorum üzerinedir birer kaşık bunlardan bide az lor peyniri yanınada tost makınesınde pişman kabak patlıcan mantar kırmızı biber artık ne varsa çok güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…