- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.121
Eee ama benim midede büyüktü eskidenkiz ne öyle 750 gram miben 3 tane yedim salatayla beraber patlicak kivama geldim
Balığın ismi abla
Sporun faydaları abla bak erkencikten kalkıldı bişiler yendi bile . Bide bekar olmanınBenden de iyi geceler kızlar
Uyumasamda bşraz uzanıp tv karıştırıcam
askrhpozitif merve misafirlerinle durum nasıl geçti cnm neler yaptın merak ediyom
Yarın malum pazar olunca kahvaltılar öğleni buluyor milleti beklicez diye
Ama siz kalkınca yinede bişeyler atıştırın öğlene kadar aç durmayın
Afrikallılara dönerim ya o zaman. Bende diyorum ki ayy 65 çok az 67 de bırakıyım orda 48 yazıyor o nasıl bişi.
Şanslısın canm grup fena halde coşmuş durumda. Ben ayca 29 yasındayım. 92 -94 lerden geldim buaralara. Eğer gerçekten istersen yaparsın önemli olan azım. Hosgeldin aramıza.24 yaşındayım poni 2 yılda 25 kilo aldım artık gerçekten bıktım ve bu halimden kurtulmak istiyordum grubun katılım bölümüne yazdım beni bu gruba uygun görüp çağırdılar :)
Afiyet olsun sporda menü de güzel.sabah sucuklu dukan tost, domates salatalık
öğlen bir kase etli taze fasulye, 1/2 kase sulu yoğurt
akşam 2 ızgara köfte, domatesli yeşillik salatası
2 lt su, 45 dk tempolu yürüyüş, 1 saat normal tempoda yürüyüş
canım dikkat et kilo yerlesmemistir ama devam edersen kötü olur senin için.eşimin başına genlerden sonra kardeşim iki gün bizde kaldı eşim ve kardeşime uydum bile ye ölüm 5dk uzagımızda hesabına girdi eşim kardeşim zaten gece yeyip kilo almayan gıcık tiplerden +2kg oldum bile 2 günde burayı bırakırsam düşünemiyorum sonumu
ohh afiyet olsun fulyacım süper
menüler güzel ama gğn dagınık olmuş kızlar
kız baban mı eşin desen anlıycamda
amin hele bu soguklarda
aslında menün güzel ama diyetisyenden güzel sonuç aldım demiştin bence tekrar git o halde
afiyet olsun elifim
burdan uzaklasinca öyle oluyor malesef.perşembe akşamdan beri yedim kızlar saçma sapan aklınıza ne gelirse ve çok gereksiz saatlerdeyarın pro günü yapacagım ptesi günü sebze sonra da menüme geri dönecegim tek umudum yerleşmemiş olması kiloların
süper menü afiyet olsun.Sabah ablama gittim kızlar kahvaltıdan sonra bi saat önce geldim. ugrayamadim bugün :) menum gelsin
Sabah 10:15
Chia puding (akşamdan süte koydum sabah hemen kahvaltı yapmış olayım diye en azindan erken yemeye alışma sürecinde hazırlaması kolay olsun istiyorum)
Öğle 15
1 dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp tost yaptı ablam beyaz peynirli
Akşam 20:15
3 tane sari kanat ızgara
Salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Afiyet olsun mefkusum resimlerde pek güzel görünüyor.8.15 __
1 tk çörek otu yağı
1 bar sirkeli su
1 minik armut
8.45 __kahvaltı
2 wasa
1 közlenmiş kapya
Peynir
2 h.yumurta Eki Görüntüle 1920597
13.00 __öğlen
Barbunya (suyunu yemedim)
1 kase kereviz salatası
Eki Görüntüle 1920599
20.30 _akşam
Ton balıklı salata
Ayran
Eki Görüntüle 1920603
Su 2 lt olur (dışarda hiç içmedim)
:) benimkinin göbeği cenesine değicek yakinda boşver kendi farkedince dur der yoksa baskasinin demesiyle olmuyor. İnceden inceden işle sen bu meseleyi.Ya kızlar eşim gttikçe kilo alıyo ya göbeği var resmen
Bende :)Gelen mezun oluyo gelen mezun oluyo maşaallah, ben demrbaş oldum
bakayım bir ara.Yok canm korku değildi telefon otomatık düzeltilmiş lorlu ıspanak verilmenin tarifi bu gruplarda tarifler grubu var orda paylasmıs çok güzel görünüyor bakmanızı tavsiye ederim ben yalancı cıkolatayı denicem bi gün ama hurma almam lazım bi elim değip alamadım
yürü dilek kim tutar seni.iyi geceler kızlar yarın eşim erken gidecek bende fırsattan istifade yürüyüş yapıcam bantta niyetim 1saattw akşam yapmak
Ayy poni ya boşver.Yok canm hiç demedi tanıştığımızda 89 kiloydum düşünburadaki okulu çok uzak 3 araba değiştiriyo 3 saati yolda geçiyo hergün, çok yoruluyo filan çok gözüme batıyo göbeği ya bn aynı şeklde davranamıyorum
önce yürüyüş yaptım. Sonrada pazar market alisverisi. Güneş gittikçe hava buz oldu tabi dondum resmen.Gelelim alıntılara
Bugün daha sağlıklı olmuş cnm maşallah yürüyüşde var
Sabah nerdeyse aynı şeyleri yemişiz
normal zamanda arada yenebilirde tatlım
Bu ay hiç hamurişi olmasın dedik ya
Izinde olan gelemez diye bi kural yok ya cnm
Tabiki gel 2 hafta sonrada listeye eksiyle gir
benim hep aklımdada denemedim cnm
Ama bi arkadaş yapmış beğenmişti
Bende Bugün sebzeleri doldurdum
Hepimize afiyet şifa olsun
Akşamki maydonoz günü kurtarmış cnm yoksa çok kuru olacakmış
Ama bana az geldi
Helal sana valla kuzum
Hem kaçamak yok Hem misafir Hem spor
daha ne olsun şekercim hepsi güzel
ödemin kesinlikle gider cnm yinede inş.diyelim
Kız baban ne karışıyor senin bantına
Nereye gittiydin elifim ben kaçırdım heralde
güzelim istiyosan Tabiki git Ama stres yapıcak bişey yokki
Hem şimdi bi sürü kış sebsezi çıktı
Bide balık zamanı
menü güzel Ama bi sıcak yemek yesen iyi olurdu cnm
Hepsi güzel tatlım sadece Sabah ekmek olduğu için zeytin biraz fazla kaçmış
önceki haftalara göre menülerin çok güzelleşdi cnm Bide sucuk olmasaymış tam olacakmış
Sen yılbaşı çıtırlarına katılmıyonmu
Baharım bi hastalık döneminde insana herşey boş geliyor aynını Bende yaşadım
Ama şükür sizdede ciddi bi durum olmadığına göre hayatın gerçeklerine dönüp şu şişkoluktan kurtulalım yoksa bütün emekler çöpe
Kız Sen Bide bi sürü para veriyon diyetisyene
sakın yarın yarın deme cnm yoksa sonu gelmiyor
heralde sonucu 1 ay sonra almaya başlarsın cnm
Bu konuda kimse beni geçemez 2 haftada 10 kilo rekorum var
Su aynı zamanda metoyu hızlandırıyor
sonuç listekerinde aramak lazım cnm Kız beni yorma kendin bakıver
Bu hafta sana tam destek bebeğim
Akşama yoğurt da iyi olurdu cnm öğlende az olmuş
Bu zamanda değişik çukolarda çıkıyor
Bugün keşke geçen hafta yeseydim dedim
Bide şekerli badem kavurmasına bayılırım
aynen öyle bebeğim
Bugün lahmacun tuzak soruydu
Yarın lahmacun yaptıracam ama yemicem
Çünkü 1 lokmada olsa bu ay hamurişi olmıcak
hani bi ara o da diyet yapıyodu ne oldu
yeni yaşları hayırlı olsun.Benim küçük oğlanın doğum günü 28 deydi kızında bu ayın 1.de
Hastane durumları olunca
Yarın ikisini bir kutlucaz bide herkes evde çalışmıyor
Gelicimde pasta yapacak
Bi sürüde ıvır zıvır olacak
Bende kendime brokoli salatasıyla kineo kısırı yapmayı düşünüyorum
Haa bugün karabuğday bulup aldım
Bide aynı buğday gibi ama çavdar taneleri
Bana buğday yaramadığı için artık onu yemiyorum
Bi ara onları haşlayıp buzluğa atıcam arada salatalara koyarım
Yok daha neler neyin kafasını yaşıyor bunlar
başarırsın tatlım yeterki iste ve burda her daim paylaşımda ol çünkü burası sorumluluk yüklüyor insana. Hoşgeldin tekrar.24 yaşındayım poni 2 yılda 25 kilo aldım artık gerçekten bıktım ve bu halimden kurtulmak istiyordum grubun katılım bölümüne yazdım beni bu gruba uygun görüp çağırdılar :)
inandiysan yaparsın. Bol yağ yakmalar bebekGünaydın kızlar kahvemi içip spora gidiyorum. Ben bu haftadan çok umutluyum zaten yarın belli olur lakin 68.9 görücez beynen inandım bu sefer olcak. 0 kaçamak bide spor çok güzel oldu bu.
bekar olmak en büyük etken benceSporun faydaları abla bak erkencikten kalkıldı bişiler yendi bile . Bide bekar olmanın
Yok artık
24 yaşındayım poni 2 yılda 25 kilo aldım artık gerçekten bıktım ve bu halimden kurtulmak istiyordum grubun katılım bölümüne yazdım beni bu gruba uygun görüp çağırdılar :)
Şanslısın canm grup fena halde coşmuş durumda. Ben ayca 29 yasındayım. 92 -94 lerden geldim buaralara. Eğer gerçekten istersen yaparsın önemli olan azım. Hosgeldin aramıza.
Günaydın canım nGünaydınnn
Bende kahvaltı hazırlıyayım bugun işim yok bol bol burdayı. İnşallah
Bu sogukta nerde yürüdün onca zamannnn ya mezuniyet hirsi burumus senigünaydın kızlar bu günüde Kaçamaksız atlatalım inşallah
ben 45dk yürüyüşümü yaptım duşumuda alıp güzel bir kahvaltı yapıyım
Günaydın abla nerelerdesin ya uzak kalma bizdenGünaydin kizlar
Dilek yazdiklarini gorunce dayanamadim geldim
Sagol balim iltifatlar icin
Menü çok güzel canm sporla suyu da ekle istersenDünku menum
SABAH (11:15)
2 bardak ılık limonlu su
KAHVALTI(12:30)
1 lokma peynir
½ küçük domates
½ küçük salatalık
1 ceviz büyüklüğünde turp
3 dilim greyfurt
10 dal saplari ile birlikte maydanoz( 1 ck kekik,1 ck sumak,1 ck pul biber, azıcık limon)
150 ml kefir
1 kayısı kıvamında yumurta(pul biberli)
AKŞAM(20:00)misafirlerin geç geldi
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
2 yk et güveç
3 yk salata(havuç,turp,lahana)
Hiç sorma abla gelmekten vazgecmislerdi bende hava güzel diye çarşıya inecektim 3 e gelirken haber verdiler kızı karşı komşuya bırakıp hemen markete indim vs baya kosusturmaliydiBenden de iyi geceler kızlar
Uyumasamda bşraz uzanıp tv karıştırıcam
askrhpozitif merve misafirlerinle durum nasıl geçti cnm neler yaptın merak ediyom
Yarın malum pazar olunca kahvaltılar öğleni buluyor milleti beklicez diye
Ama siz kalkınca yinede bişeyler atıştırın öğlene kadar aç durmayın
canım sporum yok suyuda inan kosuturmadan sayamadimMenü çok güzel canm sporla suyu da ekle istersen
canım burada da marketlerde çok pahalı. pazardaki bir tık daha iyiydi. mesela 2 demet büyüklüğünde maydanoz ve rokayı 1 er liradan, ıspanak ve kerevizi 4 er liradan, 3 büyük demet radiakayı 5 liradan aldım. gübresiz üretim. bu fiyata migrostan alman imkansız.buralarda da satıyorlar abla ama fiyatları aşırı pahalı oluyor maalesef
afiyet olsun abla menü güzel spora bayıldım :)
sarı kanatı ben de çok severim. afiyet olsun.Sabah ablama gittim kızlar kahvaltıdan sonra bi saat önce geldim. ugrayamadim bugün :) menum gelsin
Sabah 10:15
Chia puding (akşamdan süte koydum sabah hemen kahvaltı yapmış olayım diye en azindan erken yemeye alışma sürecinde hazırlaması kolay olsun istiyorum)
Öğle 15
1 dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp tost yaptı ablam beyaz peynirli
Akşam 20:15
3 tane sari kanat ızgara
Salata
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Ya kızlar eşim gttikçe kilo alıyo ya göbeği var resmen
balığı sevmeyenleri anlayamıyorum. ben hepsini çok severek yiyorum.sevmiyom yemiyom balığın adını ble bilmiyorum afiyt olsn deym
yılbaşı çıtırlarına katılmayı düşündüm de sonra vazgeçtim. bir lokma kaçamak yok kuralı çok katı geldi bana canım. dikkatli yiyip çok kasmak istemiyorum kendimi. stres oluyorum o zaman.benim hep aklımdada denemedim cnm
Ama bi arkadaş yapmış beğenmişti
Bende Bugün sebzeleri doldurdum
Hepimize afiyet şifa olsun
Sen yılbaşı çıtırlarına katılmıyonmu
Bu konuda kimse beni geçemez 2 haftada 10 kilo rekorum var
evet kiloyu koruyamadıktan sonra çok kıymeti yok. vücutta hırpalanıyor al ver.Kuzum iş mezun olmakda değil
Başarı onu korumakda
Hem aramızda 10 kilo var nerdeyse
Sen benden önce olursun emin ol
Ama bide şu negatiflikten vazgeçsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?