Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kiz ne öyle 750 gram mi ben 3 tane yedim salatayla beraber patlicak kivama geldim

Balığın ismi abla
Eee ama benim midede büyüktü eskiden ama tabi içecek salata fln yok mideyi balık varken onlarla dolduramam ama şimdi bakıyorumda küçüçük bişey ile hemen doyuyorum. Artık mide çük küçülmüş 2 yumurta 1 dilimmpeynir beni 5 saat tok tutmaya yetiyor resmen

Sporun faydaları abla bak erkencikten kalkıldı bişiler yendi bile . Bide bekar olmanın

24 yaşındayım poni 2 yılda 25 kilo aldım artık gerçekten bıktım ve bu halimden kurtulmak istiyordum grubun katılım bölümüne yazdım beni bu gruba uygun görüp çağırdılar :)
Şanslısın canm grup fena halde coşmuş durumda. Ben ayca 29 yasındayım. 92 -94 lerden geldim buaralara. Eğer gerçekten istersen yaparsın önemli olan azım. Hosgeldin aramıza.

Afiyet olsun sporda menü de güzel.

canım dikkat et kilo yerlesmemistir ama devam edersen kötü olur senin için.

burdan uzaklasinca öyle oluyor malesef.

süper menü afiyet olsun.

Afiyet olsun mefkusum resimlerde pek güzel görünüyor.

Ya kızlar eşim gttikçe kilo alıyo ya göbeği var resmen
:) benimkinin göbeği cenesine değicek yakinda boşver kendi farkedince dur der yoksa baskasinin demesiyle olmuyor. İnceden inceden işle sen bu meseleyi.

Gelen mezun oluyo gelen mezun oluyo maşaallah, ben demrbaş oldum
Bende :)

bakayım bir ara.

iyi geceler kızlar yarın eşim erken gidecek bende fırsattan istifade yürüyüş yapıcam bantta niyetim 1saattw akşam yapmak
yürü dilek kim tutar seni.

Ayy poni ya boşver.

önce yürüyüş yaptım. Sonrada pazar market alisverisi. Güneş gittikçe hava buz oldu tabi dondum resmen.

yeni yaşları hayırlı olsun.

Şu kilo boy oranlarına bakın bakalım

Eki Görüntüle 1920627
Yok daha neler neyin kafasını yaşıyor bunlar en son evlenmeden önce 48 - 49 kiloydum baya mankenmisim demekki

24 yaşındayım poni 2 yılda 25 kilo aldım artık gerçekten bıktım ve bu halimden kurtulmak istiyordum grubun katılım bölümüne yazdım beni bu gruba uygun görüp çağırdılar :)
başarırsın tatlım yeterki iste ve burda her daim paylaşımda ol çünkü burası sorumluluk yüklüyor insana. Hoşgeldin tekrar.

Günaydın kızlar kahvemi içip spora gidiyorum. Ben bu haftadan çok umutluyum zaten yarın belli olur lakin 68.9 görücez beynen inandım bu sefer olcak. 0 kaçamak bide spor çok güzel oldu bu.
inandiysan yaparsın. Bol yağ yakmalar bebek

Sporun faydaları abla bak erkencikten kalkıldı bişiler yendi bile . Bide bekar olmanın
bekar olmak en büyük etken bence

Şu kilo boy oranlarına bakın bakalım

Eki Görüntüle 1920627
Yok artık

Aramıza hoşgeldin gençsin çabucak verirsin kilolarını. ben 95 kiloyla başladım bir sene önce buraya şimdi 76 kiloyum düzenli katılımla sen daha kısa sürede verebilirsin ben çok oyalandm.

Şanslısın canm grup fena halde coşmuş durumda. Ben ayca 29 yasındayım. 92 -94 lerden geldim buaralara. Eğer gerçekten istersen yaparsın önemli olan azım. Hosgeldin aramıza.

Sende çok güzel vermişsin canım bravo

Günaydınnn
Bende kahvaltı hazırlıyayım bugun işim yok bol bol burdayı. İnşallah
Günaydın canım n

Dünku menum

SABAH (11:15)
2 bardak ılık limonlu su
KAHVALTI(12:30)
1 lokma peynir
½ küçük domates
½ küçük salatalık
1 ceviz büyüklüğünde turp
3 dilim greyfurt
10 dal saplari ile birlikte maydanoz( 1 ck kekik,1 ck sumak,1 ck pul biber, azıcık limon)
150 ml kefir
1 kayısı kıvamında yumurta(pul biberli)

AKŞAM(20:00)misafirlerin geç geldi
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
2 yk et güveç
3 yk salata(havuç,turp,lahana)

Menü çok güzel canm sporla suyu da ekle istersen

Hiç sorma abla gelmekten vazgecmislerdi bende hava güzel diye çarşıya inecektim 3 e gelirken haber verdiler kızı karşı komşuya bırakıp hemen markete indim vs baya kosusturmaliydi

Fırında sebzeli güveç yaptım
Şehriyeli tavuk corbasi
Pilav
Barbunya pilaki
Közlenmiş kırmızı biber yogurtlamasi
Havuç ,turp ve kırmızı lahana salatası yaptim abla
Menü çok güzel canm sporla suyu da ekle istersen
canım sporum yok suyuda inan kosuturmadan sayamadim

buralarda da satıyorlar abla ama fiyatları aşırı pahalı oluyor maalesef

afiyet olsun abla menü güzel spora bayıldım :)
canım burada da marketlerde çok pahalı. pazardaki bir tık daha iyiydi. mesela 2 demet büyüklüğünde maydanoz ve rokayı 1 er liradan, ıspanak ve kerevizi 4 er liradan, 3 büyük demet radiakayı 5 liradan aldım. gübresiz üretim. bu fiyata migrostan alman imkansız.
saol canım dün canım istememesine yürüdüm. otursam kalırım çünkü. iyi oldu.

sarı kanatı ben de çok severim. afiyet olsun.
chia pudingi nelerle hazırlıyorsun sen? içine başka ne koyuyorsun canım?

Ya kızlar eşim gttikçe kilo alıyo ya göbeği var resmen

sevmiyom yemiyom balığın adını ble bilmiyorum afiyt olsn deym
balığı sevmeyenleri anlayamıyorum. ben hepsini çok severek yiyorum.

yılbaşı çıtırlarına katılmayı düşündüm de sonra vazgeçtim. bir lokma kaçamak yok kuralı çok katı geldi bana canım. dikkatli yiyip çok kasmak istemiyorum kendimi. stres oluyorum o zaman.

Kuzum iş mezun olmakda değil
Başarı onu korumakda
Hem aramızda 10 kilo var nerdeyse
Sen benden önce olursun emin ol
Ama bide şu negatiflikten vazgeçsen
evet kiloyu koruyamadıktan sonra çok kıymeti yok. vücutta hırpalanıyor al ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…