Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güzel bir pazar günü diliyorum herkese
sabahtan farklı bir yöntemle karabuğday unu yapmaya çalıştım ama olmadı.çok uzun sürdü. içim bayıldı. hepsi çöpe. çevrede kuşların bulunduğu alan olsa gidip dökücem. günah olmasın diye ama yok.
direk öğütücüden çekicem. hatta hazır alıcam.

Benim ailmde balığı çok sever küçükken tiksnmişim kokusu tadı kötü geliyor

Tünaydınnnn azimli hatunlar yoldaşlar

Yarına herkes güzel eksilerle bekleniyor
Duyrulur.....

Fulya kız sakın lazanyaya bulaşma onlar beee ıyyyyy iğrenç (çokda severim  )
Sen bu değişik çayları int.mi alıyon cnm
Şahsen ben güvenemem

Ayçayla dileğin maşallahı var sabah sporu yapılmış bile

Merve menü güzel tatlım
Dünde baya yorulmuşun bugün dinlen artık

Poni niye pazar pazar takışıyosunuz kızz
Kavganızı hafta içi yapın

Bu arada yılbaşı çıtırlarına
berilceee de katıldı haberiniz olsun

Ayyy kendinden emin olup kaçamak yaparmıyım korkusu olmaması ne güzel bi duygu

Dün yoruldum ablada ama bugün kendimi şişmiş hissediyorum tartilmicam diye tartiyada cikmadim bugunu daha hafif tutmaya çalışıyorum yuruyus yapmak istiyorum ama sanırım mümkün olmayacak olmadı akşam bi plates yaparım

Afiyet olsun çok güzel olmuş menün. Kefir çekti canım ben evde yapıyorum kuşun pek icilmiyor diye buzluga koyuyorum kefirciklerimi cikarsammi acaba :)

ucuz mus ki organik pazarda bu fiyata bulmak zor. Bende köylü pazarına giderim hep gerçekten nefis kadife gibi oluyor sebzeler meyveler tadlarida öyle.

Sinirden catliyorm bugün dışarı cikacaktim benim adam tutturdu haftaya gidersin diye posur posur uyuyor simdi
en sinir olduğum erkek tipi benimki de uyur genelde dürte dürte çıkarırim dışarı gerçi 8 den beri okulda 1 saat sonra perti çıkmış şekilde gelir. :)

annem bana suikast hazırlıyor. akşama kendine lazanya yapıyor
amanin sakin yeme benimde canım çekti ya zayiflayinca ilk yenecekler listesine ekliyorum lazanyayi

benim kv 38 kilo suyla bile şişko kalır bunların yanında:)
Ablam hoşgeldin seni görmek ne güzel
koşu bandım var kaptaniçem çıkıp çıkıp yürüyorum o yüzden
kız 38 kilomu kv den. Acmi bırakıyorsun kadını. Manken gibi maşallah.

Benim ailmde balığı çok sever küçükken tiksnmişim kokusu tadı kötü geliyor
Bende ortaokulda tiksindim 3 yıl yiyemedim şimdi çok seviyorum ama. Dene bi ara bence balıkçı da yemekle başla.

Tünaydın. Hoş gelmiş çıtır beril.

Abla hafta içi fırsat olmuyo tartışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…