- 30 Kasım 2014
- 30.107
- 132.715
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.141
evden kaç sendeSinirden catliyorm bugün dışarı cikacaktim benim adam tutturdu haftaya gidersin diye posur posur uyuyor simdi
Çocuk olmasa giderdim canım bu soğukta onunla cikamam ki dün gene bugüne gore iyiydi yoksa çıkardımevden kaç sendehaberi bile olmaz uyurken
sen de haklısın. minik seni bağlıyor. hava da soğuk tabi. bebiş olunca zor. evde lesslie yap.Çocuk olmasa giderdim canım bu soğukta onunla cikamam ki dün gene bugüne gore iyiydi yoksa çıkardım
benim kv 38 kilo suyla bile şişko kalır bunların yanında:)
Ablam hoşgeldin seni görmek ne güzelBu sogukta nerde yürüdün onca zamannnn ya mezuniyet hirsi burumus seni
bugün bende yapıcam iki gündür fırsat olmadıöğlene inşallah karnabahar kısırı yapacağım.
ilk defa yapıcam. inşallah beğenirim.bugün bende yapıcam iki gündür fırsat olmadı
kız sporu yaparimda ben dışarı çıkmak istiyordumsen de haklısın. minik seni bağlıyor. hava da soğuk tabi. bebiş olunca zor. evde lesslie yap.
Benim ailmde balığı çok sever küçükken tiksnmişim kokusu tadı kötü geliyorcanım burada da marketlerde çok pahalı. pazardaki bir tık daha iyiydi. mesela 2 demet büyüklüğünde maydanoz ve rokayı 1 er liradan, ıspanak ve kerevizi 4 er liradan, 3 büyük demet radiakayı 5 liradan aldım. gübresiz üretim. bu fiyata migrostan alman imkansız.
saol canım dün canım istememesine yürüdüm. otursam kalırım çünkü. iyi oldu.
sarı kanatı ben de çok severim. afiyet olsun.
chia pudingi nelerle hazırlıyorsun sen? içine başka ne koyuyorsun canım?
balığı sevmeyenleri anlayamıyorum. ben hepsini çok severek yiyorum.
yılbaşı çıtırlarına katılmayı düşündüm de sonra vazgeçtim. bir lokma kaçamak yok kuralı çok katı geldi bana canım. dikkatli yiyip çok kasmak istemiyorum kendimi. stres oluyorum o zaman.
evet kiloyu koruyamadıktan sonra çok kıymeti yok. vücutta hırpalanıyor al ver.
Ne kadar farklı şeyler yiyip içiyosn, bizde ekmek peynir normal çayakşam yemeğine yeni bir tarif deneyeceğim. dur bakalım nasıl olacak
şimdi puer çayımla keyif yapıyorum. uyku çöktü nedense
Bizde uzun bi aradan sonra tartıştık ayrı takılıyoruz bugün canım birşey yapmak istemiyoSinirden catliyorm bugün dışarı cikacaktim benim adam tutturdu haftaya gidersin diye posur posur uyuyor simdi
Dün yoruldum ablada ama bugün kendimi şişmiş hissediyorum tartilmicam diye tartiyada cikmadim bugunu daha hafif tutmaya çalışıyorum yuruyus yapmak istiyorum ama sanırım mümkün olmayacak olmadı akşam bi plates yaparımTünaydınnnn azimli hatunlar yoldaşlar
Yarına herkes güzel eksilerle bekleniyor
Duyrulur.....
Fulya kız sakın lazanyaya bulaşma onlar beee ıyyyyy iğrenç (çokda severim )
Sen bu değişik çayları int.mi alıyon cnm
Şahsen ben güvenemem
Ayçayla dileğin maşallahı var sabah sporu yapılmış bile
Merve menü güzel tatlım
Dünde baya yorulmuşun bugün dinlen artık
Poni niye pazar pazar takışıyosunuz kızz
Kavganızı hafta içi yapın
Bu arada yılbaşı çıtırlarına
berilceee de katıldı haberiniz olsun
Ayyy kendinden emin olup kaçamak yaparmıyım korkusu olmaması ne güzel bi duygu
Afiyet olsun çok güzel olmuş menün. Kefir çekti canım ben evde yapıyorum kuşun pek icilmiyor diye buzluga koyuyorum kefirciklerimi cikarsammi acaba :)Dünku menum
SABAH (11:15)
2 bardak ılık limonlu su
KAHVALTI(12:30)
1 lokma peynir
½ küçük domates
½ küçük salatalık
1 ceviz büyüklüğünde turp
3 dilim greyfurt
10 dal saplari ile birlikte maydanoz( 1 ck kekik,1 ck sumak,1 ck pul biber, azıcık limon)
150 ml kefir
1 kayısı kıvamında yumurta(pul biberli)
AKŞAM(20:00)misafirlerin geç geldi
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
2 yk et güveç
3 yk salata(havuç,turp,lahana)
ucuz mus ki organik pazarda bu fiyata bulmak zor. Bende köylü pazarına giderim hep gerçekten nefis kadife gibi oluyor sebzeler meyveler tadlarida öyle.canım burada da marketlerde çok pahalı. pazardaki bir tık daha iyiydi. mesela 2 demet büyüklüğünde maydanoz ve rokayı 1 er liradan, ıspanak ve kerevizi 4 er liradan, 3 büyük demet radiakayı 5 liradan aldım. gübresiz üretim. bu fiyata migrostan alman imkansız.
saol canım dün canım istememesine yürüdüm. otursam kalırım çünkü. iyi oldu.
sarı kanatı ben de çok severim. afiyet olsun.
chia pudingi nelerle hazırlıyorsun sen? içine başka ne koyuyorsun canım?
balığı sevmeyenleri anlayamıyorum. ben hepsini çok severek yiyorum.
yılbaşı çıtırlarına katılmayı düşündüm de sonra vazgeçtim. bir lokma kaçamak yok kuralı çok katı geldi bana canım. dikkatli yiyip çok kasmak istemiyorum kendimi. stres oluyorum o zaman.
evet kiloyu koruyamadıktan sonra çok kıymeti yok. vücutta hırpalanıyor al ver.
en sinir olduğum erkek tipiSinirden catliyorm bugün dışarı cikacaktim benim adam tutturdu haftaya gidersin diye posur posur uyuyor simdi
amanin sakin yeme benimde canım çekti ya zayiflayinca ilk yenecekler listesine ekliyorum lazanyayiannem bana suikast hazırlıyor. akşama kendine lazanya yapıyor
kız 38 kilomu kv den. Acmi bırakıyorsun kadını. Manken gibi maşallah.benim kv 38 kilo suyla bile şişko kalır bunların yanında:)
Ablam hoşgeldin seni görmek ne güzel
koşu bandım var kaptaniçem çıkıp çıkıp yürüyorum o yüzden
Bende ortaokulda tiksindim 3 yıl yiyemedim şimdi çok seviyorum ama. Dene bi ara bence balıkçı da yemekle başla.Benim ailmde balığı çok sever küçükken tiksnmişim kokusu tadı kötü geliyor
Tünaydın. Hoş gelmiş çıtır beril.Tünaydınnnn azimli hatunlar yoldaşlar
Duyrulur.....
Şahsen ben güvenemem
Merve menü güzel tatlım
bende aksine içimde bi hınç var onu almak istiyorumBizde uzun bi aradan sonra tartıştık ayrı takılıyoruz bugün canım birşey yapmak istemiyo
Abla hafta içi fırsat olmuyo tartışmayaTünaydınnnn azimli hatunlar yoldaşlar
Duyrulur.....
Şahsen ben güvenemem
Merve menü güzel tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?