- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.161
Kızımda ben gibi balığı sevmemezlk etmesn diye deniyom olmuya yaAfiyet olsun çok güzel olmuş menün. Kefir çekti canım ben evde yapıyorum kuşun pek icilmiyor diye buzluga koyuyorum kefirciklerimi cikarsammi acaba :)
ucuz mus ki organik pazarda bu fiyata bulmak zor. Bende köylü pazarına giderim hep gerçekten nefis kadife gibi oluyor sebzeler meyveler tadlarida öyle.
en sinir olduğum erkek tipibenimki de uyur genelde dürte dürte çıkarırim dışarı gerçi 8 den beri okulda 1 saat sonra perti çıkmış şekilde gelir. :)
amanin sakin yeme benimde canım çekti ya zayiflayinca ilk yenecekler listesine ekliyorum lazanyayi
kız 38 kilomu kv den. Acmi bırakıyorsun kadını. Manken gibi maşallah.
Bende ortaokulda tiksindim 3 yıl yiyemedim şimdi çok seviyorum ama. Dene bi ara bence balıkçı da yemekle başla.
Tünaydın. Hoş gelmiş çıtır beril.
Uyanunca çık canm sende spora olmaz mıbende aksine içimde bi hınç var onu almak istiyorum
kilo verme aşamasında tartışmadan uzak duralım stres üzüntü bizi yemeğe itiyor bacısı:)Bizde uzun bi aradan sonra tartıştık ayrı takılıyoruz bugün canım birşey yapmak istemiyo
bende sevemedim şu mereti sağlık için zoraki yiyorumKızımda ben gibi balığı sevmemezlk etmesn diye deniyom olmuya ya
boş ver Mervem enerjini kavga harcama spor yap en güzeli :)bende aksine içimde bi hınç var onu almak istiyorum
elifim sorma ya eskiden hele çok kiloyu en millet dalga geçerdi kadına vermeyip herşeyi seni mi yiyorsun diye:)Afiyet olsun çok güzel olmuş menün. Kefir çekti canım ben evde yapıyorum kuşun pek icilmiyor diye buzluga koyuyorum kefirciklerimi cikarsammi acaba :)
ucuz mus ki organik pazarda bu fiyata bulmak zor. Bende köylü pazarına giderim hep gerçekten nefis kadife gibi oluyor sebzeler meyveler tadlarida öyle.
en sinir olduğum erkek tipibenimki de uyur genelde dürte dürte çıkarırim dışarı gerçi 8 den beri okulda 1 saat sonra perti çıkmış şekilde gelir. :)
amanin sakin yeme benimde canım çekti ya zayiflayinca ilk yenecekler listesine ekliyorum lazanyayi
kız 38 kilomu kv den. Acmi bırakıyorsun kadını. Manken gibi maşallah.
Bende ortaokulda tiksindim 3 yıl yiyemedim şimdi çok seviyorum ama. Dene bi ara bence balıkçı da yemekle başla.
Tünaydın. Hoş gelmiş çıtır beril.
kaptanımda katılmış oh ne güzel keyifli bir ay olacak kesinTünaydınnnn azimli hatunlar yoldaşlar
Yarına herkes güzel eksilerle bekleniyor
Duyrulur.....
Fulya kız sakın lazanyaya bulaşma onlar beee ıyyyyy iğrenç (çokda severim )
Sen bu değişik çayları int.mi alıyon cnm
Şahsen ben güvenemem
Ayçayla dileğin maşallahı var sabah sporu yapılmış bile
Merve menü güzel tatlım
Dünde baya yorulmuşun bugün dinlen artık
Poni niye pazar pazar takışıyosunuz kızz
Kavganızı hafta içi yapın
Bu arada yılbaşı çıtırlarına
@berilceee de katıldı haberiniz olsun
Ayyy kendinden emin olup kaçamak yaparmıyım korkusu olmaması ne güzel bi duygu
soğukta ne yapıcan dışarda yap bir kahve tadını çıkarın haftasonunÇocuk olmasa giderdim canım bu soğukta onunla cikamam ki dün gene bugüne gore iyiydi yoksa çıkardım
aynen öyle anam babam usulü besleniyorum bende:)Ne kadar farklı şeyler yiyip içiyosn, bizde ekmek peynir normal çay
Canım onun uyuması benim çıkmama engel değil di ki kizimda uyuyordu zaten o benim çıkmama izin vermedi bende asalak gibi evdeydimUyanunca çık canm sende spora olmaz mı
kavga etmekten de bıktım valla dileğim yaboş ver Mervem enerjini kavga harcama spor yap en güzeli :)
canimcim ben ona zaten çıkalım demedim ki ben kendim cikacaktim ona taş koydu çıkartmadı beni onlar evde kızımla uyurken hem gezecektim hemde sporumu yapmış olacaktimsoğukta ne yapıcan dışarda yap bir kahve tadını çıkarın haftasonun
canım eşinede hak ver butun haftaiçi dışarda birgün evde keyif yapmak istemesi helede bu soğukta çok normal
işte bu çok onemli ama olmuyorsa yapıcak birsey yok.Kızımda ben gibi balığı sevmemezlk etmesn diye deniyom olmuya ya
:) ay bu insanlar ya. Kaç yaşında kv den. Bende olsam korkarım elimde kalicak diye. Benim kv maşallah 150 boy 85 kilo :)elifim sorma ya eskiden hele çok kiloyu en millet dalga geçerdi kadına vermeyip herşeyi seni mi yiyorsun diye:)
insanlar yaşlandıkça ne konuda hassas sa daha ilerliyor bu önceden de iştahsızlık dı şimdi iyce arttı banyo yaptırırken elimde kalacak diye korkuyorum kemikleri sayılıyor..
Afiyet olsun çok güzel menü midenin tef gibi gerilmesini gerektiren bi durum yok bence. Kefir yapmıs olabilir o şişkinliği geçer bence.SABAH (10:15)
2 bardak ılık limonlu su
KAHVALTI(11:00)
1 lokma peynir
3 lokma domates
2 lokma salatalık
1 kk kutusu büyüklüğünde omlet
1 bardak çay
ARA(12:15)
1 kupa yeşilcay
öğlen(14:20)
½ salatalık
kizimdan kalan omlet
10 çiğ badem
ARA(15:30)
1 kupa zencefilli limonlu çay
AKŞAM (16:55)
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
maydanoz salatası(10 dal maydanoz,4 tk süzme yoğurt ,1 ck kekik,1 ck pul biber,1 ck nane ,1 ck sumak)
1 kupa kefir
Su: 1,5 lt
Spor henüz yok
Menüye 1 Türk kahvesi ve bitki çayları ekleyebilirim kizlar
çıkamayınca da moralin bozuldu tabi haklısın canım. anladım.kız sporu yaparimda ben dışarı çıkmak istiyordum
büyük balık al ızgara yap. küçüğe göre daha güzeller. mesela çipra ve levrek çok güzel oluyor.Benim ailmde balığı çok sever küçükken tiksnmişim kokusu tadı kötü geliyor
yok aslında bildiğin çay yaprağı o. üretim yani işleniş şekli farklı.Ne kadar farklı şeyler yiyip içiyosn, bizde ekmek peynir normal çay
valla sorma gözüm kaldı. ama zaten lazanya azmış. istesem de yiyememFulya kız sakın lazanyaya bulaşma onlar beee ıyyyyy iğrenç (çokda severim )
Şahsen ben güvenemem
büyük balık dene canım. ızgara yap.bende sevemedim şu mereti sağlık için zoraki yiyorum
afiyet olsun.SABAH (10:15)
2 bardak ılık limonlu su
1 lokma peynir
3 lokma domates
2 lokma salatalık
1 bardak çay
1 kupa yeşilcay
½ salatalık
kizimdan kalan omlet
10 çiğ badem
maydanoz salatası(10 dal maydanoz,4 tk süzme yoğurt ,1 ck kekik,1 ck pul biber,1 ck nane ,1 ck sumak)
1 kupa kefir
Spor henüz yok
ben de öyleyim canım. tartı yüksek gösteriyor. moralim bozuldu. suyu da içtim yeterince. dün güzelce yürüdüm de . yediklerim de ortadaBugün az yicem derken çok mu yedim demeden edemiyorum midem tef gibi gerildi
Abla intten baktım da doğru değil bu
Hosgeldin tekrar canım Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var. 5.5 aydır burdayim 17 kilo verdim :)24 yaşındayım poni 2 yılda 25 kilo aldım artık gerçekten bıktım ve bu halimden kurtulmak istiyordum grubun katılım bölümüne yazdım beni bu gruba uygun görüp çağırdılar :)
Sabah sporu supersin canımGünaydın kızlar kahvemi içip spora gidiyorum. Ben bu haftadan çok umutluyum zaten yarın belli olur lakin 68.9 görücez beynen inandım bu sefer olcak. 0 kaçamak bide spor çok güzel oldu bu.
kiz mezun olunca gene öyle yeme mide buyumesin sakin.Eee ama benim midede büyüktü eskidenama tabi içecek salata fln yok mideyi balık varken onlarla dolduramam ama şimdi bakıyorumda küçüçük bişey ile hemen doyuyorum. Artık mide çük küçülmüş 2 yumurta 1 dilimmpeynir beni 5 saat tok tutmaya yetiyor resmen
kolay gelsin canımO zaman artık ben spora kaçar öpüyorum sizi çok
supersin dileğim erkenden yapılmış spor :)günaydın kızlar bu günüde Kaçamaksız atlatalım inşallah
ben 45dk yürüyüşümü yaptım duşumuda alıp güzel bir kahvaltı yapıyım
ablammm hoşgeldin valla ozlettin kendini iyiceGünaydin kizlar
Dilek yazdiklarini gorunce dayanamadim geldim
Sagol balim iltifatlar icin
menu güzel canım afiyet olsunDünku menum
SABAH (11:15)
2 bardak ılık limonlu su
KAHVALTI(12:30)
1 lokma peynir
½ küçük domates
½ küçük salatalık
1 ceviz büyüklüğünde turp
3 dilim greyfurt
10 dal saplari ile birlikte maydanoz( 1 ck kekik,1 ck sumak,1 ck pul biber, azıcık limon)
150 ml kefir
1 kayısı kıvamında yumurta(pul biberli)
AKŞAM(20:00)misafirlerin geç geldi
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
2 yk et güveç
3 yk salata(havuç,turp,lahana)
ya şöyle vazgeçip sonradan karar degistirenlere uyuz oluyorum. sanki millet onların keyfine göre is yapmak zorundaHiç sorma abla gelmekten vazgecmislerdi bende hava güzel diye çarşıya inecektim 3 e gelirken haber verdiler kızı karşı komşuya bırakıp hemen markete indim vs baya kosusturmaliydi
Fırında sebzeli güveç yaptım
Şehriyeli tavuk corbasi
Pilav
Barbunya pilaki
Közlenmiş kırmızı biber yogurtlamasi
Havuç ,turp ve kırmızı lahana salatası yaptim abla
canım sporum yok suyuda inan kosuturmadan sayamadim
Abla bir çay kaşığı chia bir çay bardağı süt yarım meyve koyuyorumcanım burada da marketlerde çok pahalı. pazardaki bir tık daha iyiydi. mesela 2 demet büyüklüğünde maydanoz ve rokayı 1 er liradan, ıspanak ve kerevizi 4 er liradan, 3 büyük demet radiakayı 5 liradan aldım. gübresiz üretim. bu fiyata migrostan alman imkansız.
saol canım dün canım istememesine yürüdüm. otursam kalırım çünkü. iyi oldu.
sarı kanatı ben de çok severim. afiyet olsun.
chia pudingi nelerle hazırlıyorsun sen? içine başka ne koyuyorsun canım?
balığı sevmeyenleri anlayamıyorum. ben hepsini çok severek yiyorum.
yılbaşı çıtırlarına katılmayı düşündüm de sonra vazgeçtim. bir lokma kaçamak yok kuralı çok katı geldi bana canım. dikkatli yiyip çok kasmak istemiyorum kendimi. stres oluyorum o zaman.
evet kiloyu koruyamadıktan sonra çok kıymeti yok. vücutta hırpalanıyor al ver.
Ne yapacaksın abla merak ettim :)akşam yemeğine yeni bir tarif deneyeceğim. dur bakalım nasıl olacak
şimdi puer çayımla keyif yapıyorum. uyku çöktü nedense
Sinirden catliyorm bugün dışarı cikacaktim benim adam tutturdu haftaya gidersin diye posur posur uyuyor simdi
Cikssss lazanya nedir tanimiyoruz bilmiyoruz bizzzannem bana suikast hazırlıyor. akşama kendine lazanya yapıyor
Afiyet olsun abla :)öğlene inşallah karnabahar kısırı yapacağım.
ay ins ablam. Valla bizi de çok güzel gaza getirdin :)Tünaydınnnn azimli hatunlar yoldaşlar
Yarına herkes güzel eksilerle bekleniyor
Duyrulur.....
Fulya kız sakın lazanyaya bulaşma onlar beee ıyyyyy iğrenç (çokda severim )
Şahsen ben güvenemem
Ayçayla dileğin maşallahı var sabah sporu yapılmış bile
Merve menü güzel tatlım
Dünde baya yorulmuşun bugün dinlen artık
Poni niye pazar pazar takışıyosunuz kızz
Kavganızı hafta içi yapın
Bu arada yılbaşı çıtırlarına
@berilceee de katıldı haberiniz olsun
Ayyy kendinden emin olup kaçamak yaparmıyım korkusu olmaması ne güzel bi duygu
menü güzel canım afiyet olsunSABAH (10:15)
2 bardak ılık limonlu su
1 lokma peynir
3 lokma domates
2 lokma salatalık
1 bardak çay
1 kupa yeşilcay
½ salatalık
kizimdan kalan omlet
10 çiğ badem
1 kupa kefir
Spor henüz yok
Aliexpressten dün bende sipariş verdim abla :)çıkamayınca da moralin bozuldu tabi haklısın canım. anladım.
büyük balık al ızgara yap. küçüğe göre daha güzeller. mesela çipra ve levrek çok güzel oluyor.
yok aslında bildiğin çay yaprağı o. üretim yani işleniş şekli farklı.
valla sorma gözüm kaldı. ama zaten lazanya azmış. istesem de yiyemem
bildiğin çay yaprağının farklı üretime tabi tutulması (süresi uzun) canım. evet çinden getirtiyorum. katkısız. aliexpress ten alıyorum.
büyük balık dene canım. ızgara yap.
afiyet olsun.
Afiyet olsun ponicim menü güzel3.gün
Menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
1 d ekmek
2 kk peynir
Domates,salatalık,tere
Mandalina
15.00
Küçük boy ayva
17.00
2 şiş ızagara tavuk
Yoğurtlu semizotu
Salata
Neskafe
Su 1.5
Spor henüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?