- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.201
Sen nerdesin canm? Bende Pazar'a gidiyorum ama hiç köylü pazarı var mı bilmiyorum bi araştırayım nettenAfiyet olsun çok güzel olmuş menün. Kefir çekti canım ben evde yapıyorum kuşun pek icilmiyor diye buzluga koyuyorum kefirciklerimi cikarsammi acaba :)
ucuz mus ki organik pazarda bu fiyata bulmak zor. Bende köylü pazarına giderim hep gerçekten nefis kadife gibi oluyor sebzeler meyveler tadlarida öyle.
en sinir olduğum erkek tipibenimki de uyur genelde dürte dürte çıkarırim dışarı gerçi 8 den beri okulda 1 saat sonra perti çıkmış şekilde gelir. :)
amanin sakin yeme benimde canım çekti ya zayiflayinca ilk yenecekler listesine ekliyorum lazanyayi
kız 38 kilomu kv den. Acmi bırakıyorsun kadını. Manken gibi maşallah.
Bende ortaokulda tiksindim 3 yıl yiyemedim şimdi çok seviyorum ama. Dene bi ara bence balıkçı da yemekle başla.
Tünaydın. Hoş gelmiş çıtır beril.
akşam ben de fırında karnabahar yaptım misilleme. içinde aynen onun gibi kıyma peynir, mantar vardı. aratmadı yani onu.Amanninn yedin mi kız
Vavvv bu gün baya iyi olmus. Korktu gözümSABAH (10:15)
2 bardak ılık limonlu su
KAHVALTI(11:00)
1 lokma peynir
3 lokma domates
2 lokma salatalık
1 kk kutusu büyüklüğünde omlet
1 bardak çay
ARA(12:15)
1 kupa yeşilcay
öğlen(14:20)
½ salatalık
kizimdan kalan omlet
10 çiğ badem
ARA(15:30)
1 kupa zencefilli limonlu çay
AKŞAM (16:55)
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
maydanoz salatası(10 dal maydanoz,4 tk süzme yoğurt ,1 ck kekik,1 ck pul biber,1 ck nane ,1 ck sumak)
1 kupa kefir
Su: 1,5 lt
Spor henüz yok
Menüye 1 Türk kahvesi ve bitki çayları ekleyebilirim kizlar
Bu menünün neresi çok . Ama bende kendimi çok gazla tok hisediyorum 17.00 en geç yemek işini bitirmem lazım beni imBugün az yicem derken çok mu yedim demeden edemiyorum midem tef gibi gerildi
ben şimdi Türk kahvesi iciyorum sırf meto hizlansin diye halbuki midem taş gibi suyla doldu bundan sonra bende 17 de kapatacam hep aciktikca su bitki çayi kahveBu menünün neresi çok . Ama bende kendimi çok gazla tok hisediyorum 17.00 en geç yemek işini bitirmem lazım beni im
Yemem artık o kadar inş bu sefer akıllandım zaten midem agrıyor çok yiyince. Ama bi ara yiyim bende çok özledim.Abla intten baktım da doğru değil buçoğu 55 56 kilo mankenlerin
Hosgeldin tekrar canım Hilal ben 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var. 5.5 aydır burdayim 17 kilo verdim :)
Sabah sporu supersin canım
kiz mezun olunca gene öyle yeme mide buyumesin sakin.
kolay gelsin canım
supersin dileğim erkenden yapılmış spor :)
ablammm hoşgeldin valla ozlettin kendini iyice
menu güzel canım afiyet olsun
ya şöyle vazgeçip sonradan karar degistirenlere uyuz oluyorum. sanki millet onların keyfine göre is yapmak zorunda
Abla bir çay kaşığı chia bir çay bardağı süt yarım meyve koyuyorum
Ne yapacaksın abla merak ettim :)
böyle olunca insan uyuz oluyor
Cikssss lazanya nedir tanimiyoruz bilmiyoruz bizzz
Afiyet olsun abla :)
ay ins ablam. Valla bizi de çok güzel gaza getirdin :)
menü güzel canım afiyet olsun
Aliexpressten dün bende sipariş verdim abla :)
Afiyet olsun ponicim menü güzel
Olsun hiç bişi için geç değil senin menülerin çok güzel. Ve önümüzde daha 4 gün varhadi bakalım rakibem ben biraz umutsuzum hafta sonu kaçamaksiz oldu ama spor yapamadim
Çok iyi gulsahım şişit ne ? Şişit oldum demişsin yaMenümüde yazayım
Kahvaltı 10:00
Menemen, salatalık
Peynir az, 4 zeytin
2 dlm tb ekmek
Ara 13:00
1 tane meyve hurma
Akşam 16:30
Hastane dönüşü közde kızarmış tavuk aldım 1 budunu yedim
Salata, 1 bardak ayran
Ara 18:30
4 tane kestane
2 lt su
Yorulmuşsunuz oraya koştur Eşyaları al eve gel pişir hizmet et derken normal. Ama maşallah .geçmiş olsun canm hoşgeldin
Menun güzel canm kestane karbonhidrat daha erken yemeye gayret et
Kız dün misafir vardı bugün de ben bi fırsat bulamadım bebeli olunca bide kocada evde olunca
maşallah canım ya supersin
4 tu başladığımda 5 bucuktu yemekler bittiğinde ben bile kendime inanamadim canımama dünden beri bel boşluğumda bir ağrı var
Vayyy süpersin bende 2 küsür kilo karnıbahar aldım bol bol yapayım artık bişilerakşam ben de fırında karnabahar yaptım misilleme. içinde aynen onun gibi kıyma peynir, mantar vardı. aratmadı yani onu.
Canm 103 lerden gelmişsin inş biticek istediğin kiloya ulaşıcan bi koşu bandın gelisindeKızlar ya ben şu içtikçe sisiyorum sanki bide günlük icmem gereken suyu araştırdım 2,8 lt çıkıyor hem bitki çayları hem su nasıl olacak ben 2 yi zorla tamamliyorum çok geç saatte su ictigimden ertesi gün artı oluyor ayy off ben çok bunaldimda bu kilolu halimden koşu bandı bu hafta içinde gelecek inşallah
sistit canım. idrar yollarında yanma demek. enfeksiyon. çok zordur. dakika başı wc gitmek istersin. çok sinir bozucu bişi.Çok iyi gulsahım şişit ne ? Şişit oldum demişsin ya
Yoruldum canm cuma günü de dip kose temizlik günümdü iki gün ust ustte hareketlilik olunca yorduYorulmuşsunuz oraya koştur Eşyaları al eve gel pişir hizmet et derken normal. Ama maşallah .
ah aycam şimdiye çoktan mezun olmustumda araya hamilelik doğum girdi dogumdan sonra 75 e kadar dustum kıymet bilemedim yedimde yedim ama bu sefer son bi dAha al ver olmayacak inşallahCanm 103 lerden gelmişsin inş biticek istediğin kiloya ulaşıcan bi koşu bandın gelisinde
Cnm idrar yolu enfeksiyonuÇok iyi gulsahım şişit ne ? Şişit oldum demişsin ya
Çileği nerde buldun mevsimi değil diye biliyorumKızlar bugün pazar yoğunluğu misafir derken gelemedim menünü yazayım sonra geçmişi okuyacağım bugün seyda coşkunun detoksunu yaptım aclik yok ama başım çok ağrıyor yarın normal diyete donecegim
Sabah 2 bardak kahve
Öğlen 11 gibi 1 kasik yulaflı 15 çilek
Ara 6 çilek
Akşam18 1 kaşık yulaf çilek sayamadim
3.3lt su 50 dk koşu bandı
canım bana bu gibi durumda sıcak iyi gelirdi sıcağın üzerine otur rahatlarsin çok geçmiş olsunCnm idrar yolu enfeksiyonu
Wc kabus oldu ama ilaçlarımı aldım yarına hafifler inşallah
Vaaaaav spora gelMenümüzde yazayım
Sabah 8.00
10 badem
1 bardak kahve
Sabah 11.00
2 yumurtadan domatesli peynirli omlet
1 dilim peynir
Yarım avakado
Domates
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 tabak yas fasulye
1 minik kase salata
Sıvı : şimdilik 2 lt yatana kadar 3 olcak ,2 bardak yeşil cay
Spor : 30 + 30 dk yürüyüş 1 saat eliptik + kosu bandı
çok geçmiş canmCnm idrar yolu enfeksiyonu
Wc kabus oldu ama ilaçlarımı aldım yarına hafifler inşallah
Dedim bombamı yapayım hedef yarın 69.9. :)Vaaaaav spora gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?