Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen nerdesin canm? Bende Pazar'a gidiyorum ama hiç köylü pazarı var mı bilmiyorum bi araştırayım netten

Vavvv bu gün baya iyi olmus. Korktu gözüm

Kızlar ya ben şu içtikçe sisiyorum sanki bide günlük icmem gereken suyu araştırdım 2,8 lt çıkıyor hem bitki çayları hem su nasıl olacak ben 2 yi zorla tamamliyorum çok geç saatte su ictigimden ertesi gün artı oluyor ayy off ben çok bunaldimda bu kilolu halimden koşu bandı bu hafta içinde gelecek inşallah

Bu menünün neresi çok . Ama bende kendimi çok gazla tok hisediyorum 17.00 en geç yemek işini bitirmem lazım beni im
ben şimdi Türk kahvesi iciyorum sırf meto hizlansin diye halbuki midem taş gibi suyla doldu bundan sonra bende 17 de kapatacam hep aciktikca su bitki çayi kahve

Yemem artık o kadar inş bu sefer akıllandım zaten midem agrıyor çok yiyince. Ama bi ara yiyim bende çok özledim.

Çok iyi gulsahım şişit ne ? Şişit oldum demişsin ya

Yorulmuşsunuz oraya koştur Eşyaları al eve gel pişir hizmet et derken normal. Ama maşallah .

Canm 103 lerden gelmişsin inş biticek istediğin kiloya ulaşıcan bi koşu bandın gelisinde

Yorulmuşsunuz oraya koştur Eşyaları al eve gel pişir hizmet et derken normal. Ama maşallah .
Yoruldum canm cuma günü de dip kose temizlik günümdü iki gün ust ustte hareketlilik olunca yordu
Canm 103 lerden gelmişsin inş biticek istediğin kiloya ulaşıcan bi koşu bandın gelisinde
ah aycam şimdiye çoktan mezun olmustumda araya hamilelik doğum girdi dogumdan sonra 75 e kadar dustum kıymet bilemedim yedimde yedim ama bu sefer son bi dAha al ver olmayacak inşallah

Kızlar bugün pazar yoğunluğu misafir derken gelemedim menünü yazayım sonra geçmişi okuyacağım bugün seyda coşkunun detoksunu yaptım aclik yok ama başım çok ağrıyor yarın normal diyete donecegim

Sabah 2 bardak kahve
Öğlen 11 gibi 1 kasik yulaflı 15 çilek
Ara 6 çilek
Akşam18 1 kaşık yulaf çilek sayamadim

3.3lt su 50 dk koşu bandı

Çileği nerde buldun mevsimi değil diye biliyorum
Cnm idrar yolu enfeksiyonu
Wc kabus oldu ama ilaçlarımı aldım yarına hafifler inşallah
canım bana bu gibi durumda sıcak iyi gelirdi sıcağın üzerine otur rahatlarsin çok geçmiş olsun

Vaaaaav spora gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…