- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.221
Misafir ağırlamak çok yorucu hem senin çocuğun var niye yıprattın kendini bu kadar canım yageçmiş olsun canm hoşgeldin
Menun güzel canm kestane karbonhidrat daha erken yemeye gayret et
Kız dün misafir vardı bugün de ben bi fırsat bulamadım bebeli olunca bide kocada evde olunca
maşallah canım ya supersin
4 tu başladığımda 5 bucuktu yemekler bittiğinde ben bile kendime inanamadim canımama dünden beri bel boşluğumda bir ağrı var
Çok geçmş olsun canmsistit canım. idrar yollarında yanma demek. enfeksiyon. çok zordur. dakika başı wc gitmek istersin. çok sinir bozucu bişi.
Yoruldum canm cuma günü de dip kose temizlik günümdü iki gün ust ustte hareketlilik olunca yordu
ah aycam şimdiye çoktan mezun olmustumda araya hamilelik doğum girdi dogumdan sonra 75 e kadar dustum kıymet bilemedim yedimde yedim ama bu sefer son bi dAha al ver olmayacak inşallah
SüpersinDedim bombamı yapayım hedef yarın 69.9. :)
yapınca öyle yapıyorum genelde Çumra fırına atıyorum, ama eşim hamsiyi seviyor canı çekince kıyamıyorum yapıyorum kokulu kokulu :)çıkamayınca da moralin bozuldu tabi haklısın canım. anladım.
büyük balık al ızgara yap. küçüğe göre daha güzeller. mesela çipra ve levrek çok güzel oluyor.
yok aslında bildiğin çay yaprağı o. üretim yani işleniş şekli farklı.
valla sorma gözüm kaldı. ama zaten lazanya azmış. istesem de yiyemem
bildiğin çay yaprağının farklı üretime tabi tutulması (süresi uzun) canım. evet çinden getirtiyorum. katkısız. aliexpress ten alıyorum.
büyük balık dene canım. ızgara yap.
afiyet olsun.
yarın tartıyı merak ediyorum iyi bir rakam gelir senden3.gün
Menüm
11.00
1 yumurtalı mantar
1 d ekmek
2 kk peynir
Domates,salatalık,tere
Mandalina
15.00
Küçük boy ayva
17.00
2 şiş ızagara tavuk
Yoğurtlu semizotu
Salata
Neskafe
Su 1.5
Spor henüz yok
tartısını merak ettiğim bir kişide sensin prensesBen kacamaksız atlattım ki yarından çok umutluyum. Bol bol suyumu içeyimde.
bende olucam sanki tatlı krizinden anladım.. menude iyi sandviç tam buğday ekmegidir diye düşünüyorumSabah regl oldum ve çok kötü karın agrisiyla uyandım kızlar. normalde hiç ağrı olmazdıbaktım Olmicak böyle kahvaltıdan sonra oglusla dışarı attık kendimizi parka gittik gezdik donustede pazara uğradık geldik :)
Menum
Sabah 10
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Yarim domatesten sandviç
Sütlü kahve
Öğle 14
Bir küçük muz
Akşam 17:30
4 tane sari kanat ızgara (dün annem zorla eve de gönderdi erdem yesin diye ama erdem olmadığı için mecbur oglusla ben yedim )
Salata
Su 1.5 litre yatana kadar 2 yi gecti
Spor bir saat tempolu yürüyüş
Puding fikri iyiymiş canm süt kakao filanda mı koydun nasıl yaptınkahvaltı öncesi bir elma
11.30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates. bol yeşillik
2 yumurtayla omlet
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
5gibi tatlı canım çekti çocuklara pasta yaptım ona saldırmmak için kendimi şekersiz puding yaptım bir kase içine 10çiğ fındık 6,7tane siyah üzüm koydum
7 de, bir tabak karnıbahar kısır, avuç içi kadar haşlanmış et, cin biber
3 lt su 45 dk yürüyüş 4 bardak bitki çayı
akşam da yürüyüş yapacaktım misafirim geldi yalan oldu
Ay inşaallah canm 3 gündür kaçamak yapmadm tatlı yemedm bnde merak içindeymyarın tartıyı merak ediyorum iyi bir rakam gelir senden
Bayadır cagirmamistim canım öyle niyetlendim birdenMisafir ağırlamak çok yorucu hem senin çocuğun var niye yıprattın kendini bu kadar canım ya
çok güzel olmuş menü canımkahvaltı öncesi bir elma
Biraz peynir
domates. bol yeşillik
2 yumurtayla omlet
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
5gibi tatlı canım çekti çocuklara pasta yaptım ona saldırmmak için kendimi şekersiz puding yaptım bir kase içine 10çiğ fındık 6,7tane siyah üzüm koydum
bi dilimden bişey olmaz ye bacımŞuanda karşımda armut ve portakal yiyorlar zor duruyorum kocamda inatla gel ye meyveden bisey olmaz diyor kızımı gönderiyor üzerime ona hayır diyemem diye
olsun kuzum en azından 20dk yapmışsın ya bu isteğin azmin bile takdire şayan10 dk eliptik yaptm 10 dkda evde yürüdüdüm az oldu sporum ama çok yorgunum bugün
bitanem 1bardak süte göz kararı kakao nişasta 1çorba kaşığı 6,7siyah üzümü elimle ezip koydum tadı çıksın diye aslında pekmez de katılabilirPuding fikri iyiymiş canm süt kakao filanda mı koydun nasıl yaptın
inat degilmi yemedim canimbi dilimden bişey olmaz ye bacım
kurban olduğum iltifat olurmu gerçeğin ta kendisi o sözlerGünaydin kizlar
Dilek yazdiklarini gorunce dayanamadim geldim
Sagol balim iltifatlar icin
ufakligin odası için büyük sticker siparişi verdim abla. turkiye deki fiyatlara baktım 50 60 dan başlıyor büyüklerin. bende ordan verdimvalla aklımda kabak tabanlı pizza vardı ama canım istemedi. başka bişi yaptık.
aliexpressten ne aldın?
afiyet olsun canım.
geçmiş olsun canimSelamm kızlarr
Ayy ben sistit oldum kabus gibi
Hastaneye ordan nöbetci eczane baya yurudum inşallah geçer biranönce
menü güzel abla afiyet olsunsabah yumurta piyazı, peynir, 1 dilim ekmek
öğlen 1 kase karnabahar kısırı, yarım bardak kefir, 20 fıstık
akşam fırında kıymalı mantarlı peynirli karnabahar, yarım bardak ayran
2,5 lt su, spor yok
bugün menüm böyle oldu. kısırı beğenmedim. midemi rahatsız etti. tadını sevmedim.
Afiyet olsun canım menun güzelMenümüde yazayım
Kahvaltı 10:00
Menemen, salatalık
Peynir az, 4 zeytin
2 dlm tb ekmek
Ara 13:00
1 tane meyve hurma
Akşam 16:30
Hastane dönüşü közde kızarmış tavuk aldım 1 budunu yedim
Salata, 1 bardak ayran
Ara 18:30
4 tane kestane
2 lt su
Hosgeldin canımAyyy ancak gelebildimm
lahmacun iki tane fazla olmuş ama genede iyi atlatmissin canımSelam kizlar haftasonu malatyaya annemler ve kv lere gitmistik cok yogun gecti gelemedim.Kacamak yapmadim sadece cuma aksami 2 lahmacun yedimonun disinda dun aksam balik vardi bugun de iki kasik kavurma.
Ama yerimi degistirince afedersiniz kabiz oluyorum muhtemelen artiyim insallah telafi edicem
Menun güzel canım spor muhteşem afiyet olsun :)Menümüzde yazayım
Sabah 8.00
10 badem
1 bardak kahve
Sabah 11.00
2 yumurtadan domatesli peynirli omlet
1 dilim peynir
Yarım avakado
Domates
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 tabak yas fasulye
1 minik kase salata
Sıvı : şimdilik 2 lt yatana kadar 3 olcak ,2 bardak yeşil cay
Spor : 30 + 30 dk yürüyüş 1 saat eliptik + kosu bandı
/canım siseni yanından ayırma elinin altında olsun gördükçe icersinKızlar ya ben şu içtikçe sisiyorum sanki bide günlük icmem gereken suyu araştırdım 2,8 lt çıkıyor hem bitki çayları hem su nasıl olacak ben 2 yi zorla tamamliyorum çok geç saatte su ictigimden ertesi gün artı oluyor ayy off ben çok bunaldimda bu kilolu halimden koşu bandı bu hafta içinde gelecek inşallah
Ye canım iki gün üst uste fazla geldi bana :)Yemem artık o kadar inş bu sefer akıllandım zaten midem agrıyor çok yiyince. Ama bi ara yiyim bende çok özledim.
afiyet olsun canim valla bende merak ettim cilegi nerden buldun kiz buralarda hic yok :)Kızlar bugün pazar yoğunluğu misafir derken gelemedim menünü yazayım sonra geçmişi okuyacağım bugün seyda coşkunun detoksunu yaptım aclik yok ama başım çok ağrıyor yarın normal diyete donecegim
Sabah 2 bardak kahve
Öğlen 11 gibi 1 kasik yulaflı 15 çilek
Ara 6 çilek
Akşam18 1 kaşık yulaf çilek sayamadim
3.3lt su 50 dk koşu bandı
afiyet olsun canım güzel menükahvaltı öncesi bir elma
Biraz peynir
domates. bol yeşillik
2 yumurtayla omlet
4 zeytin
1.tk tahin pekmez
tb diye yazdım zaten canim beyaz ekmek yemiyorum hatta muhammed e bile almıyorum :)bende olucam sanki tatlı krizinden anladım.. menude iyi sandviç tam buğday ekmegidir diye düşünüyorum
böyle böyle artar iste canim 20 dk güzel başlangıç olmuş10 dk eliptik yaptm 10 dkda evde yürüdüdüm az oldu sporum ama çok yorgunum bugün
Hain koca nolacakŞuanda karşımda armut ve portakal yiyorlar zor duruyorum kocamda inatla gel ye meyveden bisey olmaz diyor kızımı gönderiyor üzerime ona hayır diyemem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?