Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

akşam 10 baya geç olmuş canım chia sonuc ta kalorili

Bu hurma bi beni doyurmuyor heralde bende 1 kere 1.5 gün yapmıştım
Beni baya tok tuttu ablada eşim sagolsun baltalamak icin evde yemedik bisey bırakmadı inatla direniyorum
Gerçekten çok zor bir durum. Vermesen bir ana baba altı çocuğa bakmış altı çocuk bir ana babaya bakamamış yada baba evlada bağ bağışlamış evlat bir salkım üzümü esirgemiş olur.
aynen öyle canım ev icin cabaladigimizi bilmeseler yada amacsiz olarak kenara koysak bi nevi de ne edim Allaha havale ediyorum gitti

Afiyet olsun canım nobetcimisin bugün

Ne sıklıkla su içtiğini merak ettim de canım bugün böyle oldu oda herşeyin farkında canım morali onunda bozuktu bugun
Zuhal ablaya katılmamak elde değil daha yolun uzun şimdiden böyle şeylere gerek yok bence.
ben bugün zevk aldım yoğurt hurma karışımıni yerken

49 kalori artı yoğurt 70 kalori 120 kalori bence çok değil. Zaten ben kalorisind değilim tuvalete gideyim de bir rahatlayım artık.

Ne sıklıkla su içtiğini merak ettim de canım bugün böyle oldu oda herşeyin farkında canım morali onunda bozuktu bugun
ben bugün zevk aldım yoğurt hurma karışımıni yerken

Anladım canım esinde arada kalmıştır iste ınş size yansimaz bu olay

Yaa ben doğum yaptığım zaman gorumcemde kalmıştım bi hafta. doğum yaptığım günden birgün önce gorumcem umreden 2 kasa hurma getirmiş benim yattığım odada duruyordu. geldim gittim hurma yedim başka bisi yemedim doğumdan 10 gün sonra 68 69 ları görmüştüm 84 le doğum yapmıştım

Aynı kısır gibi hakikaten tadı kısıra benziyor mu peki?

eşim sagolsun ev aradigimizi söyleyince otomatikman bunlarda para var gibi oluyor halbuki kredi cekicez daha arabanın borcu yeni bitti
Canım her ailede var demekki böyle tipler
Zamanında bizde çok kaptırdık artık söylemiyoruz kimseye birikimimizi arabayı değiştirmek için sattık hemen atladılar tabi
Valla vermiyorux bi süre küsüyorlar sonra unutuluyor napalım
Çünkü hiçbir verdiğimizi geri alamadık

Eşin bunun farkındaysa ve kabul ediyorsa ne Mutlu sana Can'ım.

güzel canım su yokmu

Tabiki gider hemen yan çizmeyin
abla yola devam da işte rakibimi düşündüm

ablacim Kineo chia karabugday hangisinden başlıyım bana bir fikir verirmisin

canım kolay kolay gitmez ama eğer beni yenersen ayakta alkışlanirsin

49 kalori artı yoğurt 70 kalori 120 kalori bence çok değil. Zaten ben kalorisind değilim tuvalete gideyim de bir rahatlayım artık.
Sen bilirsin canım
Hurma güzel bi besin canm hamilelikte de yedim sonrasında da abartmamak lazim tabiki
normalde eşim beni tembihler araba alcaz ev alcaz vs deme diye bu sefer kendi otmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…