- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.421
akşam 10 baya geç olmuş canım chia sonuc ta kaloriliMenü
Sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta 1 d ekmek 1 kk peynir 1 tk luthenitsa
Öğle 13:00 5 yk piyaz 5 yk Ispanak kavurması 4 yk yoğurt 1 d ekmek 1 tk luthenitsa
Akşam 22:00 2 tk chia tohumu 125 g light yoğurt
Akşam yemeğinin benim için hayal olduğunu anlayınca öğleyi biraz kuvvetli tuttum.
Beni baya tok tuttu ablada eşim sagolsun baltalamak icin evde yemedik bisey bırakmadı inatla direniyorumBu hurma bi beni doyurmuyor heralde bende 1 kere 1.5 gün yapmıştım
aynen öyle canım ev icin cabaladigimizi bilmeseler yada amacsiz olarak kenara koysak bi nevi de ne edim Allaha havale ediyorum gittiGerçekten çok zor bir durum. Vermesen bir ana baba altı çocuğa bakmış altı çocuk bir ana babaya bakamamış yada baba evlada bağ bağışlamış evlat bir salkım üzümü esirgemiş olur.
Afiyet olsun canım nobetcimisin bugünMenü
Öğle 13:00 5 yk piyaz 5 yk Ispanak kavurması 4 yk yoğurt 1 d ekmek 1 tk luthenitsa
Akşam yemeğinin benim için hayal olduğunu anlayınca öğleyi biraz kuvvetli tuttum.
Para biriktirdiğinizi söylemeyin cnm sonuçta bu sizin özelinizynen öyle canım ev icin cabaladigimizi bilmeseler yada amacsiz olarak kenara koysak bi nevi de ne edim Allaha havale ediyorum git
Ne sıklıkla su içtiğini merak ettim de canım bugün böyle olduSağol ablam
Sağol canım
Sağol canım
abla gündüz az yemissin cesitte olmayınca surekli ac hissetmissinafiyet olsun
canim yogurt kaymagi tereyagla aynı sey. yani bi kasik yag yemissin olmamis onun dışında guzel afiyet olsun
Bende diyorum bu ne listesikız bisi yememissin ki ya
Canım esinle konuş o çözsün bu olayı. sen bisi dersen adını para göze çıkarırlarınş bi çözüm bulursunuz
Sağol canım
afiyet olsun dileğim güzel menü
oy maşallah ona ya
Ay bende severim abla buralarda satılmıyor yakın olsa alicam biraz iste
Mucver olmasa daha güzel olurmus abla afiyet olsun
ben bugün zevk aldım yoğurt hurma karışımıni yerkenZuhal ablaya katılmamak elde değil daha yolun uzun şimdiden böyle şeylere gerek yok bence.
eşim sagolsun ev aradigimizi söyleyince otomatikman bunlarda para var gibi oluyor halbuki kredi cekicez daha arabanın borcu yeni bittiPara biriktirdiğinizi söylemeyin cnm sonuçta bu sizin özeliniz
49 kalori artı yoğurt 70 kalori 120 kalori bence çok değil. Zaten ben kalorisind değilim tuvalete gideyim de bir rahatlayım artık.akşam 10 baya geç olmuş canım chia sonuc ta kalorili
Beni baya tok tuttu ablada eşim sagolsun baltalamak icin evde yemedik bisey bırakmadı inatla direniyorum
aynen öyle canım ev icin cabaladigimizi bilmeseler yada amacsiz olarak kenara koysak bi nevi de ne edim Allaha havale ediyorum gitti
Ne sıklıkla su içtiğini merak ettim de canım bugün böyle olduoda herşeyin farkında canım morali onunda bozuktu bugun
ben bugün zevk aldım yoğurt hurma karışımıni yerken
Aynı kısır gibi hakikaten tadı kısıra benziyor mu peki?Güzelim değişik tarifler var ama ben kendi yaptığımı yazayım
1 çb kineo 2 çb suyla pilav gibi haşlayıp demledim
Az zeytinyağında soğan salça biber kavurdum
Kineoyaya karıştırıp kısır gibi yedirdim
Marul maydonuz dereotu küçük küçük doğrayıp hepsini karıştırdım
Tuz karabiber pul biber kimyon Az nar ekşisi limon suyu ekledim
Bunlar senin damak tadına kalmış
Ben acılı ve ekşili seviyorum
Canım her ailede var demekki böyle tiplereşim sagolsun ev aradigimizi söyleyince otomatikman bunlarda para var gibi oluyor halbuki kredi cekicez daha arabanın borcu yeni bitti
Eşin bunun farkındaysa ve kabul ediyorsa ne Mutlu sana Can'ım.Canım her ailede var demekki böyle tipler
Zamanında bizde çok kaptırdık artık söylemiyoruz kimseye birikimimizi arabayı değiştirmek için sattık hemen atladılar tabi
Valla vermiyorux bi süre küsüyorlar sonra unutuluyor napalım
Çünkü hiçbir verdiğimizi geri alamadık
ablam elimden geleni yapıcam vallaTabiki gider hemen yan çizmeyin
canım mücver bana özeldi. unu ve yağı az, kabak ve yumurtası fazla. yanında ayrıca ekmek de yemeyince sorun olmaz.Ay bende severim abla buralarda satılmıyor yakın olsa alicam biraz iste
Mucver olmasa daha güzel olurmus abla afiyet olsun
güzel canım su yokmuMenü
canım cumaya kadar odem gidermi ki bu yarışma adaletli olmayabilir tabi bende tehlikedeyim nasıl istersen bir dahaki haftada yarisabiliriz
balık biraz geç olmuş canım ama spor eritmistir[/QUOTE
canım atarım ödemi inşallah artık ne verirsek kısmet
bende yapınca yağsız tavada yapıyorum pek kalorili olmuyorcanım mücver bana özeldi. unu ve yağı az, kabak ve yumurtası fazla. yanında ayrıca ekmek de yemeyince sorun olmaz.
güzel canım su yokmu[/QUOT
wu var ama az 1 litre kadar.güzel canım su yokmu
abla yola devam da işte rakibimi düşündümTabiki gider hemen yan çizmeyin
ablacim Kineo chia karabugday hangisinden başlıyım bana bir fikir verirmisinGüzelim değişik tarifler var ama ben kendi yaptığımı yazayım
1 çb kineo 2 çb suyla pilav gibi haşlayıp demledim
Az zeytinyağında soğan salça biber kavurdum
Kineoyaya karıştırıp kısır gibi yedirdim
Marul maydonuz dereotu küçük küçük doğrayıp hepsini karıştırdım
Tuz karabiber pul biber kimyon Az nar ekşisi limon suyu ekledim
Bunlar senin damak tadına kalmış
Ben acılı ve ekşili seviyorum
Sen bilirsin canım49 kalori artı yoğurt 70 kalori 120 kalori bence çok değil. Zaten ben kalorisind değilim tuvalete gideyim de bir rahatlayım artık.
Hurma güzel bi besin canm hamilelikte de yedim sonrasında da abartmamak lazim tabikiAnladım canım esinde arada kalmıştır isteınş size yansimaz bu olay
Yaa ben doğum yaptığım zaman gorumcemde kalmıştım bi hafta. doğum yaptığım günden birgün önce gorumcem umreden 2 kasa hurma getirmiş benim yattığım odada duruyordu. geldim gittim hurma yedim başka bisi yemedim doğumdan 10 gün sonra 68 69 ları görmüştüm 84 le doğum yapmıştım
normalde eşim beni tembihler araba alcaz ev alcaz vs deme diye bu sefer kendi otmusCanım her ailede var demekki böyle tipler
Zamanında bizde çok kaptırdık artık söylemiyoruz kimseye birikimimizi arabayı değiştirmek için sattık hemen atladılar tabi
Valla vermiyorux bi süre küsüyorlar sonra unutuluyor napalım
Çünkü hiçbir verdiğimizi geri alamadık
Kineo nın ektrem bi tadı yok cnm chia gibi düşünebilirsin daha çok acılı ve ekşili olması yediriyor bol yeşillikli. beni kısır olarak tatmin ediyor o yüzdenAynı kısır gibi hakikaten tadı kısıra benziyor mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?