Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım chiayı sabah süt yoğurt yersen o zaman ekliyebilirsin. günlük 1 yk yeterli

Hepsini aynı gün içinde değilde haftaya bölerek tüket çünkü faydalıda olsa karbona giriyor
Ama şişlik yapmıyor
ablacım cok sağol bugün ins chia dan başlıyorum

Afiyet olsun canim cok guzel menü

Zaten menümden çok pişmanım gece o kahveyi içmemeliydim o bisküvi olmamalıydı bence minicikye olsa ayvada olmamalıydı. Yarın sabah ne çıkıcam bakalım olmadı 1.5 saat telefi olcak spor salonunda
canim kahve sade degilmiydi acaba bu sabah kac çıktın merak ettim

Sporda yapılmış ama o helva çok karatay maratay dinlemem kalori sonuçta :)
haklisin helva pahalıya mal oldu bugün hiç eksi göremedim

ablam inşallah faydası olur helede çörek otu yağından pek umutluyum sabahları aç karna bir çay kaşığı içicem arkasından da elma sirkesi
bende ne zamandır kapsülü almışım sana arkadaşlık edip bende mi başlasam birde günlük omega 3 de almamız gerekli onada tembellik ediyorum

Gunaydin hanimlar
günaydın canım

Günaydn herkese -700 gördm bugün dün spor yapamadım grip oldm çok halsizdm. eşimlede konuştuk biraz hallettik gbi.diyete aynen devam
vay süper bir eksi tebrikler can

helva olmasa yada daha az olsaymis keşke canım afiyet olsun

rakibem güzel olmuş lakin 11 çok geç olmuş leptini bozmussun bugün suyuna bayıldım ben o kadar icemiyorum ya dün 2 ye zor tamamladim

Gunaydin hanimlar
Günaydın canım
Günaydn herkese -700 gördm bugün dün spor yapamadım grip oldm çok halsizdm. eşimlede konuştuk biraz hallettik gbi.diyete aynen devam
süpersin canım

başla kız varmış elinde ihmal edilirdi çok faydalı

bence hemen boşvur bitkisel ilaca bekunis var bende çok iyi geliyor boşuna çekme canısı

Bu sabah düne göre +700 çıktım canım cok şişim gece kahvesi yaramadı bide kısırda yaramamış olabilir. Emin değilim. kahvem sütlü ve şekersiz.

Güüüünayyyyydınnnnn canlar

Hakket mi Ben Onur bilmiyodun yaaa bende cig Bdem kalmayinca Onur Gordum bu lıght diye kaçamak olmaz diyip yediydim.
Ayçam bende üzüldüm bitanem ama ektra belirtmiştim diyet bisküvilerde dahil diye
Şimdi sana taviz verirsem diğerlerine haksızlık olur
Sen yinede aynı şekilde devam etmeye çalış
Zaten yılbaşına gelmeden hedefe ulaşacan inş.

ablam inşallah faydası olur helede çörek otu yağından pek umutluyum sabahları aç karna bir çay kaşığı içicem arkasından da elma sirkesi
bende unutmazsam devam etmek istiyorum cnm

oooo rakibim süper bi rakam cumaya en az 1.5 olur gibi geliyor

akşamdan sıcak suya kurumeyve ıslatıp yemiyonmu cnm
Yada sabah aç karna 1 taze meyve özellikle armut iyi gelir

Az yemekde kabızlık yapar

Dileğin söylediğide bitkisel ilaç ama bende pek etkisi olmuyor

günaydın kızlar bugün planım evde durmak bi kaç iş var onları yapıyım lahana çorbası sporumu yapıyım diyorum
Senin metoyuda imreniyom dilek maşallah ne yapsan işe yarıyor
Tuuu Tuuu maşallah

Hemen belli oldu zaten canm tartıda. Bi daha gece içmek Yok kahve mahve

Haklısın abla taviz olmaz.

Ayy bende cikamadim uc gun olmadi ama 2 gun oldu corek otu kapsulunu deneyeyim belki bana faydasi olur

Baci Haklısın Normalde Bugün Eksi cikmam lazim ama Helva cok kacmis anlasilan

başla kız varmış elinde ihmal edilirdi çok faydalı
Arada yogurda yağını katip yedim bir şişe daha var o bitsin kapsulu acim senin ki sokum sıkım degilmi

günaydın kızlar bugün planım evde durmak bi kaç iş var onları yapıyım lahana çorbası sporumu yapıyım diyorum
kolay gelsin benim evde kaçıyor ins bugün biter bende lahanaya yapacağım dusundum seni yanliz bırakmıyim tabi biraz farkı olcak çiğ yemek daha mi faydalı olur

yersen bu helva ları yenerim seni ona görw :)
canım bugün kaçsın ki

Bu sabah düne göre +700 çıktım canım cok şişim gece kahvesi yaramadı bide kısırda yaramamış olabilir. Emin değilim. kahvem sütlü ve şekersiz.
o arti şişkinlik gider ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…