- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.461
abla baş ağrım çok var şekerim düştü herhal bu detoks lardan iyi geldi helvaHelva fazla olmuş heralde tatlım
Bide detoksun ertesinde
ablacım cok sağol bugün ins chia dan başlıyorumTatlım chiayı sabah süt yoğurt yersen o zaman ekliyebilirsin. günlük 1 yk yeterli
Hepsini aynı gün içinde değilde haftaya bölerek tüket çünkü faydalıda olsa karbona giriyor
Ama şişlik yapmıyor
Afiyet olsun canim cok guzel menüMenüm
Sabah 8.00
1 bardak kahve
2 adet lıght bıskuvi
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Akşam 17.00
1 kase kısır karnıbaharlı
1 kase yoğurt
Gece 23.00
1 ısırık ayva
1 bardak neskafe
Gece 23.30
Yoğurt kürü
Spor : yürüyüş 30 dk
Sıvı 3 lt su 2 bardak yeşil çay
canim kahve sade degilmiydi acaba bu sabah kac çıktın merak ettimZaten menümden çok pişmanım gece o kahveyi içmemeliydim o bisküvi olmamalıydı bence minicikye olsa ayvada olmamalıydı. Yarın sabah ne çıkıcam bakalım olmadı 1.5 saat telefi olcak spor salonunda
haklisin helva pahalıya mal oldu bugün hiç eksi göremedimSporda yapılmışama o helva çok karatay maratay dinlemem kalori sonuçta :)
bende ne zamandır kapsülü almışım sana arkadaşlık edip bende mi başlasam birde günlük omega 3 de almamız gerekli onada tembellik ediyorumablam inşallah faydası olur helede çörek otu yağından pek umutluyum sabahları aç karna bir çay kaşığı içicem arkasından da elma sirkesi
günaydın canımGunaydin hanimlar
vay süper bir eksi tebrikler canGünaydn herkese -700 gördm bugün dün spor yapamadım grip oldm çok halsizdm. eşimlede konuştuk biraz hallettik gbi.diyete aynen devam
helva olmasa yada daha az olsaymis keşke canım afiyet olsunMenum
Sabah 9 -11
3 ceviz 1 kayısı 3 erik 2 yumurtadan bol çökelek li omlet yeşillik bir salata
Akşam 16-17
Ton balığı salata ve helva 3 kibrit kutusu kadar
3 lt su 45 dk koşu bandı
Gün içinde 2 kahve 2 bardak bitkisel çay maden suyu
rakibem güzel olmuş lakin 11 çok geç olmuş leptini bozmussun bugün suyuna bayıldım ben o kadar icemiyorum ya dün 2 ye zor tamamladimMenüm
Sabah 8.00
1 bardak kahve
2 adet lıght bıskuvi
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
Akşam 17.00
1 kase kısır karnıbaharlı
1 kase yoğurt
Gece 23.00
1 ısırık ayva
1 bardak neskafe
Gece 23.30
Yoğurt kürü
Spor : yürüyüş 30 dk
Sıvı 3 lt su 2 bardak yeşil çay
Günaydın canımGunaydin hanimlar
süpersin canımGünaydn herkese -700 gördm bugün dün spor yapamadım grip oldm çok halsizdm. eşimlede konuştuk biraz hallettik gbi.diyete aynen devam
başla kız varmış elinde ihmal edilirdi çok faydalıablacım cok sağol bugün ins chia dan başlıyorum
Afiyet olsun canim cok guzel menü
canim kahve sade degilmiydi acaba bu sabah kac çıktın merak ettim
haklisin helva pahalıya mal oldu bugün hiç eksi göremedim
bende ne zamandır kapsülü almışım sana arkadaşlık edip bende mi başlasam birde günlük omega 3 de almamız gerekli onada tembellik ediyorum
günaydın canım
vay süper bir eksi tebrikler can
bence hemen boşvur bitkisel ilaca bekunis var bende çok iyi geliyor boşuna çekme canısıGünaydın. Kızlar wc ye hala cikamadim ya bugun 3 gün oldu sanırım denemediğim şey kalmadı dün eczanede çörek otu kapsülü aldım eczaciya gore çoktan cikabilmis olmam lazımdı:-( en son çare kızımın bitkisel ilaçları var onlara basvurucam bu gidisle
süper rakam Poni, eşinle sorunu halleetiğinize sevindimGünaydn herkese -700 gördm bugün dün spor yapamadım grip oldm çok halsizdm. eşimlede konuştuk biraz hallettik gbi.diyete aynen devam
yersen bu helva ları yenerim seni ona görw :)abla baş ağrım çok var şekerim düştü herhal bu detoks lardan iyi geldi helva
bekunis ne canım nerden temin edebilirim bagirsaklarim hep hareket halinde ama bi turlu cikamiyorumbence hemen boşvur bitkisel ilaca bekunis var bende çok iyi geliyor boşuna çekme canısı
Bende de duphalac var debribat var ikisi de kızımın oda sürekli kabızlık cekiyorbekunis ne canım nerden temin edebilirim bagirsaklarim hep hareket halinde ama bi turlu cikamiyorum
Bu sabah düne göre +700 çıktım canım cok şişim gece kahvesi yaramadı bide kısırda yaramamış olabilir. Emin değilim. kahvem sütlü ve şekersiz.ablacım cok sağol bugün ins chia dan başlıyorum
Afiyet olsun canim cok guzel menü
canim kahve sade degilmiydi acaba bu sabah kac çıktın merak ettim
haklisin helva pahalıya mal oldu bugün hiç eksi göremedim
bende ne zamandır kapsülü almışım sana arkadaşlık edip bende mi başlasam birde günlük omega 3 de almamız gerekli onada tembellik ediyorum
günaydın canım
vay süper bir eksi tebrikler can
Ayçam bende üzüldüm bitanem ama ektra belirtmiştim diyet bisküvilerde dahil diyeHakket mi Ben Onur bilmiyodun yaaabende cig Bdem kalmayinca Onur Gordum bu lıght diye kaçamak olmaz diyip yediydim.
bende unutmazsam devam etmek istiyorum cnmablam inşallah faydası olur helede çörek otu yağından pek umutluyum sabahları aç karna bir çay kaşığı içicem arkasından da elma sirkesi
oooo rakibim süper bi rakam cumaya en az 1.5 olur gibi geliyorGünaydn herkese -700 gördm bugün dün spor yapamadım grip oldm çok halsizdm. eşimlede konuştuk biraz hallettik gbi.diyete aynen devam
akşamdan sıcak suya kurumeyve ıslatıp yemiyonmu cnmGünaydın. Kızlar wc ye hala cikamadim ya bugun 3 gün oldu sanırım denemediğim şey kalmadı dün eczanede çörek otu kapsülü aldım eczaciya gore çoktan cikabilmis olmam lazımdı:-( en son çare kızımın bitkisel ilaçları var onlara basvurucam bu gidisle
Senin metoyuda imreniyom dilek maşallah ne yapsan işe yarıyorgünaydın kızlar bugün planım evde durmak bi kaç iş var onları yapıyım lahana çorbası sporumu yapıyım diyorum
Hemen belli oldu zaten canm tartıda. Bi daha gece içmek Yok kahve mahvehelva olmasa yada daha az olsaymis keşke canım afiyet olsun
rakibem güzel olmuş lakin 11 çok geç olmuş leptini bozmussun bugün suyuna bayıldım ben o kadar icemiyorum ya dün 2 ye zor tamamladim
Günaydın canım
süpersin canım
Haklısın abla taviz olmaz.Güüüünayyyyydınnnnn canlar
Ayçam bende üzüldüm bitanem ama ektra belirtmiştim diyet bisküvilerde dahil diye
Şimdi sana taviz verirsem diğerlerine haksızlık olur
Sen yinede aynı şekilde devam etmeye çalış
Zaten yılbaşına gelmeden hedefe ulaşacan inş.
bende unutmazsam devam etmek istiyorum cnm
oooo rakibim süper bi rakam cumaya en az 1.5 olur gibi geliyor
akşamdan sıcak suya kurumeyve ıslatıp yemiyonmu cnm
Yada sabah aç karna 1 taze meyve özellikle armut iyi gelir
Az yemekde kabızlık yapar
Dileğin söylediğide bitkisel ilaç ama bende pek etkisi olmuyor
Senin metoyuda imreniyom dilek maşallah ne yapsan işe yarıyor
Tuuu Tuuu maşallah
Belki karnıbaharında etkisi olabilir cnm kimisine yaramıyorHemen belli oldu zaten canm tartıda. Bi daha gece içmek Yok kahve mahve
Ayy bende cikamadim uc gun olmadi ama 2 gun olduGünaydın. Kızlar wc ye hala cikamadim ya bugun 3 gün oldu sanırım denemediğim şey kalmadı dün eczanede çörek otu kapsülü aldım eczaciya gore çoktan cikabilmis olmam lazımdı:-( en son çare kızımın bitkisel ilaçları var onlara basvurucam bu gidisle
Baci Haklısın Normalde Bugün Eksi cikmam lazim ama Helva cok kacmis anlasilanhelva olmasa yada daha az olsaymis keşke canım afiyet olsun
rakibem güzel olmuş lakin 11 çok geç olmuş leptini bozmussun bugün suyuna bayıldım ben o kadar icemiyorum ya dün 2 ye zor tamamladim
Günaydın canım
süpersin canım
Arada yogurda yağını katip yedim bir şişe daha var o bitsin kapsulu acim senin ki sokum sıkım degilmibaşla kız varmış elinde ihmal edilirdi çok faydalı
kolay gelsin benim evde kaçıyor ins bugün biter bende lahanaya yapacağım dusundum seni yanliz bırakmıyim tabi biraz farkı olcak çiğ yemek daha mi faydalı olurgünaydın kızlar bugün planım evde durmak bi kaç iş var onları yapıyım lahana çorbası sporumu yapıyım diyorum
canım bugün kaçsın kiyersen bu helva ları yenerim seni ona görw :)
o arti şişkinlik gider insBu sabah düne göre +700 çıktım canım cok şişim gece kahvesi yaramadı bide kısırda yaramamış olabilir. Emin değilim. kahvem sütlü ve şekersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?