Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tatlım bana ne kuru meyve ne taze meyve nede başka bir yöntem iyi gelmiyor bende de aynı sorun var haftada 2 gün a101 den aldığım mest form çayı içiyorum o iyi geldi diğer markalar bile işe yaramadı düşün artık. Bekunis bi ilaç kabızlık gidermek için bende ise yaramıyor.

Güne çörek otu yağı ve sirkeli suyla Güne başlandı. 1 saat sonrasında 1 çavdar ekmekli çeçil peynirli tost ve tabakdakilerle kahvaltı edildi Eki Görüntüle 1921654
Çok iştah açıcı görünüyor.

3mile lesliemi sabote etti oğlum 33dk yapabildikleri akşamda uyuyunca zumba yada koşu bandında yürürüm artık
12 dk kalmış tamamlarsin can can.

Kizlar corek otu yagini aktardan mi yoksa eczaneden mi aliyorsunuz bende alayim diyorum
aktardan alıyorum ben taze taze sıkıp veriyorlar burda.

İyi abla bu perşembe kan verecek sonra ona gore bir yol izleyeceğiz hiperaktif adam oldu 70lik ihtiyar gibi
Alla alla neden öyle olduki psikolojik mi halsiz mi üzüldüm bak şimdi. Toparlar inşallah.

Bizimde evde yaprak sarma duruyor diyette olsam içim giderdi şimdi yüzüne bakan yok
dün gece sardım bi tencere bakisiyoruz. Eşim götürdü okula öğle yemeği kuzular yedi biraz aksama siler supururler.

canım tam miktar bilmiyorum göz kararı öyle dedim keşke dilimleyip yeseydim belki de o kadar da olmazdi

bakalım artik sonuç ne olcak

kız baci karatayda olsa günlük kaloriye dikkat ediyorum
bidahakine öyle yaparsın artık canım :)
Gunaydin hanimlar
gunaydin canim
Günaydn herkese -700 gördm bugün dün spor yapamadım grip oldm çok halsizdm. eşimlede konuştuk biraz hallettik gbi.diyete aynen devam
sevindim ponim. cumaya 1.5 geliyor sanirim
canim duphalac dene wc den cikamazsin iceceksen şimdi iç aksam değil
günaydın kızlar bugün planım evde durmak bi kaç iş var onları yapıyım lahana çorbası sporumu yapıyım diyorum
kolay gelsin dilegim

tartım 87 ye sabitlendi sanırım bugünde 87 diyor bana
wc den dolayıdır kuzum
Güne çörek otu yağı ve sirkeli suyla Güne başlandı. 1 saat sonrasında 1 çavdar ekmekli çeçil peynirli tost ve tabakdakilerle kahvaltı edildi Eki Görüntüle 1921654
Afiyet olsun ablam
3mile lesliemi sabote etti oğlum 33dk yapabildikleri akşamda uyuyunca zumba yada koşu bandında yürürüm artık
Baharim menüde yaz ister sen senin için iyi olur canim
sagol elifim
İki tane yeni üye gelmiş bi iki msj yazıp kaybolmuslar
evet baharim her gelen kalmıyor maalesef
chia lı pudingimi yiyorum şimdi ben sevdim gayet güzel oldu
Sabah yedim bende dileğim hem yapımı kolay hem tadı güzel 2 günde bi kolaya kaçıyorum bende :)

Küçük kapalı bi kaba koy sakla eşine gösterme
olmadı öyle yapım az bisey ayirayim
afiyet olsun cNm bi ben bulamadım chia yi

sarması zahmetli yemesi 2 sn surmuyor bende kizdan gizli gizli sardim gordumu karistirmadim yer bırakmıyor ev bitki çayi doldu ne kadar icmem lazım ki hemen içim bari kızda ise yaramadı belki bende yarar

canım ben eczaneden aldım kapsülü yağ şekli daha uygun fiyatta sanırım kapsül biraz pahalıya geldi

İnşallah bir an önce eski haline döner canım rabbim sıfasını versin
Amin canım inşallah
Sorma canım dolabı açıp gidip bakıyorum onlara bulgurla sardim bu sefer normalde yarı bulgur yarı pirinç kullaniyordum nefsimle savaş icindeyim
Bizde öyle çabuk bitmiyor işte
Madem gelmicekler niye başvuru yaparlarki anlamıyom
Bi heves arayış işte abla
Himm bende yapiyim arada 4pkt var yahu aç gozlulugumun kaniti
Belki o da şoku atlatamamıştır daha cnm inşallah kısa sürede normale döner
İnşallah abla
Mest fena valla gecen haftalarda iki gun ust uste içtim çocuk bile ishal oldu tövbe icmem bi daha
yazacak menü yoktu canım bugün yazacağım

yetişkinlerde 30 yada 35 ml olması lazim canım. şişenin üstündeki kapak var ya onunla iciceksin. kesin yarar canım. sen prospektuse bak genede bi yazıyor orda
Tamam canım :)

bende yesem bizde de kalmaz canım da tek esim yiyince bitmesi uzun sürüyor eşim bide yemek niyetine yemiyor çerez niyetine

yetişkinlerde 30 yada 35 ml olması lazim canım. şişenin üstündeki kapak var ya onunla iciceksin. kesin yarar canım. sen prospektuse bak genede bi yazıyor orda

Tamam canım :)
prospektusuyle kayıp canım ben 1 yemek kaşığı içtim ama bi netten bakayım prospektusune

North River bahar karatay omega 3 alın diyorya
Günlük 1 tane almak yeterlimi acaba kimisi 3 tane diyor
Kitabında ne yazıyordu aklındamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…