- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.501
Sorma canım dolabı açıp gidip bakıyorum onlaraBizimde evde yaprak sarma duruyor diyette olsam içim giderdi şimdi yüzüne bakan yok
Madem gelmicekler niye başvuru yaparlarki anlamıyomİki tane yeni üye gelmiş bi iki msj yazıp kaybolmuslar
Küçük kapalı bi kaba koy sakla eşine göstermekaç gündür canım çekiyor 2-3 tanecik yesem mi demiştim dün akşam 11 de eşim bir tabak indirdi mideye cumadan sonra ya kalırsa yerim artik
Belki o da şoku atlatamamıştır daha cnm inşallah kısa sürede normale dönerİyi abla bu perşembe kan verecek sonra ona gore bir yol izleyeceğiz hiperaktif adam oldu 70lik ihtiyar gibi
Tamam abla bende soguk skim alayum ozamanBen tr de aktardan almıştım soğuk sıkım
tatlım bana ne kuru meyve ne taze meyve nede başka bir yöntem iyi gelmiyor bende de aynı sorun var haftada 2 gün a101 den aldığım mest form çayı içiyorum o iyi geldi diğer markalar bile işe yaramadı düşün artık. Bekunis bi ilaç kabızlık gidermek için bende ise yaramıyor.Günaydın. Kızlar wc ye hala cikamadim ya bugun 3 gün oldu sanırım denemediğim şey kalmadı dün eczanede çörek otu kapsülü aldım eczaciya gore çoktan cikabilmis olmam lazımdı:-( en son çare kızımın bitkisel ilaçları var onlara basvurucam bu gidisle
Çok iştah açıcı görünüyor.Güne çörek otu yağı ve sirkeli suyla Güne başlandı. 1 saat sonrasında 1 çavdar ekmekli çeçil peynirli tost ve tabakdakilerle kahvaltı edildi Eki Görüntüle 1921654
12 dk kalmış tamamlarsin can can.3mile lesliemi sabote etti oğlum 33dk yapabildikleri akşamda uyuyunca zumba yada koşu bandında yürürüm artık
aktardan alıyorum ben taze taze sıkıp veriyorlar burda.Kizlar corek otu yagini aktardan mi yoksa eczaneden mi aliyorsunuz bende alayim diyorum
Alla alla neden öyle olduki psikolojik mi halsiz mi üzüldüm bak şimdi. Toparlar inşallah.İyi abla bu perşembe kan verecek sonra ona gore bir yol izleyeceğiz hiperaktif adam oldu 70lik ihtiyar gibi
dün gece sardım bi tencereBizimde evde yaprak sarma duruyor diyette olsam içim giderdi şimdi yüzüne bakan yok
Tamam sagol canimikisinde de var canım
Ohh afiyet olsun ben deniz hala incir almaya gidicem o kadar Üşüyorum ki cesaretim yok disari cikmayachia lı pudingimi yiyorum şimdi ben sevdim gayet güzel oldu
bidahakine öyle yaparsın artık canım :)canım tam miktar bilmiyorum göz kararı öyle dedim keşke dilimleyip yeseydim belki de o kadar da olmazdi
bakalım artik sonuç ne olcak
kız baci karatayda olsa günlük kaloriye dikkat ediyorum
gunaydin canimGunaydin hanimlar
sevindim ponim. cumaya 1.5 geliyor sanirimGünaydn herkese -700 gördm bugün dün spor yapamadım grip oldm çok halsizdm. eşimlede konuştuk biraz hallettik gbi.diyete aynen devam
canim duphalac dene wc den cikamazsinGünaydın. Kızlar wc ye hala cikamadim ya bugun 3 gün oldu sanırım denemediğim şey kalmadı dün eczanede çörek otu kapsülü aldım eczaciya gore çoktan cikabilmis olmam lazımdı:-( en son çare kızımın bitkisel ilaçları var onlara basvurucam bu gidisle
kolay gelsin dilegimgünaydın kızlar bugün planım evde durmak bi kaç iş var onları yapıyım lahana çorbası sporumu yapıyım diyorum
wc den dolayıdır kuzumtartım 87 ye sabitlendi sanırım bugünde 87 diyor bana
Afiyet olsun ablamGüne çörek otu yağı ve sirkeli suyla Güne başlandı. 1 saat sonrasında 1 çavdar ekmekli çeçil peynirli tost ve tabakdakilerle kahvaltı edildi Eki Görüntüle 1921654
Baharim menüde yaz ister sen senin için iyi olur canim3mile lesliemi sabote etti oğlum 33dk yapabildikleri akşamda uyuyunca zumba yada koşu bandında yürürüm artık
sagol elifimAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun Hiloş.
Afiyet olsun mefkusum bende suan çok açım
Afiyet olsun Zeyno çok karbon almışsın.
maşallah listeyi görünce abooo dedim amma sağlıklıymis
ahh hiç bitmez bunlar kardeşim bize yüzlerce lira taktı bebeğim anlıyorum seni kötü bi durum.
Afiyet olsun dileğim. Spor und süper. Bizde balıkları eşim yapar
ahh yerim seni.
Afiyet olsun canım mücver e yeniden mi başladınsporun da harika.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Afiyet olsun. Helva çok olmuş canım ya. Balığın ustunede iyi gidiyor ama diyetteyiz malum
Afiyet olsun ayva nin gec saatte olması leptin açısından iyi olmamış. Bisküvi az olduğu için problem değil bence.
evet baharim her gelen kalmıyor maalesefİki tane yeni üye gelmiş bi iki msj yazıp kaybolmuslar
Sabah yedim bende dileğim hem yapımı kolay hem tadı güzel 2 günde bi kolaya kaçıyorum bende :)chia lı pudingimi yiyorum şimdi ben sevdim gayet güzel oldu
olmadı öyle yapım az bisey ayirayimKüçük kapalı bi kaba koy sakla eşine gösterme
afiyet olsun cNm bi ben bulamadım chia yichia lı pudingimi yiyorum şimdi ben sevdim gayet güzel oldu
sarması zahmetli yemesi 2 sn surmuyor bende kizdan gizli gizli sardim gordumu karistirmadim yer bırakmıyor ev bitki çayi doldutatlım bana ne kuru meyve ne taze meyve nede başka bir yöntem iyi gelmiyor bende de aynı sorun var haftada 2 gün a101 den aldığım mest form çayı içiyorum o iyi geldi diğer markalar bile işe yaramadı düşün artık. Bekunis bi ilaç kabızlık gidermek için bende ise yaramıyor.
Çok iştah açıcı görünüyor.
12 dk kalmış tamamlarsin can can.
aktardan alıyorum ben taze taze sıkıp veriyorlar burda.
Alla alla neden öyle olduki psikolojik mi halsiz mi üzüldüm bak şimdi. Toparlar inşallah.
dün gece sardım bi tencerebakisiyoruz. Eşim götürdü okula öğle yemeği kuzular yedi biraz aksama siler supururler.
ne kadar icmem lazım ki hemen içim bari kızda ise yaramadı belki bende yararbidahakine öyle yaparsın artık canım :)
gunaydin canim
sevindim ponim. cumaya 1.5 geliyor sanirim
canim duphalac dene wc den cikamazsiniceceksen şimdi iç aksam değil
kolay gelsin dilegim
wc den dolayıdır kuzum
Afiyet olsun ablam
Baharim menüde yaz ister sen senin için iyi olur canim
sagol elifim
evet baharim her gelen kalmıyor maalesef
Sabah yedim bende dileğim hem yapımı kolay hem tadı güzel 2 günde bi kolaya kaçıyorum bende :)
Amin canım inşallahcanım ben eczaneden aldım kapsülü yağ şekli daha uygun fiyatta sanırım kapsül biraz pahalıya geldi
İnşallah bir an önce eski haline döner canım rabbim sıfasını versin
Bizde öyle çabuk bitmiyor işteSorma canım dolabı açıp gidip bakıyorum onlarabulgurla sardim bu sefer normalde yarı bulgur yarı pirinç kullaniyordum nefsimle savaş icindeyim
Bi heves arayış işte ablaMadem gelmicekler niye başvuru yaparlarki anlamıyom
Himm bende yapiyim arada 4pkt var yahuchia lı pudingimi yiyorum şimdi ben sevdim gayet güzel oldu
İnşallah ablaBelki o da şoku atlatamamıştır daha cnm inşallah kısa sürede normale döner
Mest fena valla gecen haftalarda iki gun ust uste içtim çocuk bile ishal oldu tövbe icmem bi dahatatlım bana ne kuru meyve ne taze meyve nede başka bir yöntem iyi gelmiyor bende de aynı sorun var haftada 2 gün a101 den aldığım mest form çayı içiyorum o iyi geldi diğer markalar bile işe yaramadı düşün artık. Bekunis bi ilaç kabızlık gidermek için bende ise yaramıyor.
Çok iştah açıcı görünüyor.
12 dk kalmış tamamlarsin can can.
aktardan alıyorum ben taze taze sıkıp veriyorlar burda.
Alla alla neden öyle olduki psikolojik mi halsiz mi üzüldüm bak şimdi. Toparlar inşallah.
dün gece sardım bi tencerebakisiyoruz. Eşim götürdü okula öğle yemeği kuzular yedi biraz aksama siler supururler.
yazacak menü yoktu canım bugün yazacağımbidahakine öyle yaparsın artık canım :)
gunaydin canim
sevindim ponim. cumaya 1.5 geliyor sanirim
canim duphalac dene wc den cikamazsiniceceksen şimdi iç aksam değil
kolay gelsin dilegim
wc den dolayıdır kuzum
Afiyet olsun ablam
Baharim menüde yaz ister sen senin için iyi olur canim
sagol elifim
evet baharim her gelen kalmıyor maalesef
Sabah yedim bende dileğim hem yapımı kolay hem tadı güzel 2 günde bi kolaya kaçıyorum bende :)
yetişkinlerde 30 yada 35 ml olması lazim canım. şişenin üstündeki kapak var ya onunla iciceksin. kesin yarar canım. sen prospektuse bak genede bi yazıyor ordaolmadı öyle yapım az bisey ayirayim
afiyet olsun cNm bi ben bulamadım chia yi
sarması zahmetli yemesi 2 sn surmuyor bende kizdan gizli gizli sardim gordumu karistirmadim yer bırakmıyor ev bitki çayi doldune kadar icmem lazım ki hemen içim bari kızda ise yaramadı belki bende yarar
Tamam canım :)Amin canım inşallah
Bizde öyle çabuk bitmiyor işte
Bi heves arayış işte abla
Himm bende yapiyim arada 4pkt var yahuaç gozlulugumun kaniti
İnşallah abla
Mest fena valla gecen haftalarda iki gun ust uste içtim çocuk bile ishal oldu tövbe icmem bi daha
yazacak menü yoktu canım bugün yazacağım
bende yesem bizde de kalmaz canım da tek esim yiyince bitmesi uzun sürüyor eşim bide yemek niyetine yemiyor çerez niyetineAmin canım inşallah
Bizde öyle çabuk bitmiyor işte
Bi heves arayış işte abla
Himm bende yapiyim arada 4pkt var yahuaç gozlulugumun kaniti
İnşallah abla
Mest fena valla gecen haftalarda iki gun ust uste içtim çocuk bile ishal oldu tövbe icmem bi daha
yazacak menü yoktu canım bugün yazacağım
prospektusuyle kayıp canım ben 1 yemek kaşığı içtim ama bi netten bakayım prospektusuneyetişkinlerde 30 yada 35 ml olması lazim canım. şişenin üstündeki kapak var ya onunla iciceksin. kesin yarar canım. sen prospektuse bak genede bi yazıyor orda
Tamam canım :)
SüpersinAn itibariyle 30 dk kondisyon bisikletinde spor yapıldı dün 30 dk 4.3 km gidebildim bugun 5 km gidebildim dune gore daha çok terledim ve şuan bacaklarim titriyor
Harikasın fıstıkAn itibariyle 30 dk kondisyon bisikletinde spor yapıldı dün 30 dk 4.3 km gidebildim bugun 5 km gidebildim dune gore daha çok terledim ve şuan bacaklarim titriyor
Süpersin
ben adapte olma evresini atlattım abla şimdi tam gaz devam bide tarti gülse yuzumeHarikasın fıstık
Sende bi başladın tam başladın
Abla A grubuna karnıbahar şişiriyor mu? Sporumu yaptım yarın sabah tekrar kaldığım yerden devam eder umarımBelki karnıbaharında etkisi olabilir cnm kimisine yaramıyor
En azından şişlik olduğunu biliyosun sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?