Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet güzel olmuş canım ama havuç akşam yememek daha iyi değil mi sanki şeker deposu gerçi haslayınca çok şekerli oluyor ama yinede ben akşam yemekten kaçınıyorum havucu

İyi bari canım Ertelenedigin iyi olmuş bir an once git ben daha ayarlayamadimda ne yapicam onida kestiremedim
afiyet olsun canım güzel olmuş menu

Gayet güzel olmuş canım ama havuç akşam yememek daha iyi değil mi sanki şeker deposu gerçi haslayınca çok şekerli oluyor ama yinede ben akşam yemekten kaçınıyorum havucu
hiç o yönden düşünmedim canım bide erken kapatıyorum ya sorun olmaz herhalde ben çiğ yedim haşlanmış pek sevmiyorum

bende yesem bizde de kalmaz canım da tek esim yiyince bitmesi uzun sürüyor eşim bide yemek niyetine yemiyor çerez niyetine

prospektusuyle kayıp canım ben 1 yemek kaşığı içtim ama bi netten bakayım prospektusune
tamam canım etki eder bence o kadarida
An itibariyle 30 dk kondisyon bisikletinde spor yapıldı dün 30 dk 4.3 km gidebildim bugun 5 km gidebildim dune gore daha çok terledim ve şuan bacaklarim titriyor
supersin tatlım
45 dk yürüyüş yaptım karnabahar haşlama yedim akşamada lahana çorbası koydum ocağa ev halkına mantı yapıcam ben lahana çorbası
supersin dileğim afiyet olsun
bende öğlenler için sık sık yaparım artık
Aynen dileğim
aksam az olmuş sanki afiyet olsun canım.
Bağırsak hareketi başladıysa hazır ol mervem
iyi yapmışsın ertelememekle canim. haftaya guze baslamis olursun
Afiyet olsun canım menü güzel

süper süper süper

bu menüler harika size gore yine çok yemişim ya
Dılekcım ne vakit 1.30 oldu ya yapma bana bunu

bu menüler harika size gore yine çok yemişim ya
Dılekcım ne vakit 1.30 oldu ya yapma bana bunu
:) kuzu 4 gibi yaptım 45dk şimdi oğlumu bekliyorum sofralarını hazırladım onları doyurun a doğru koşu bandına 45dk daha yapmaya, sen ne ettin yaptınmı spor

ablam inşallah ama şöyle bi sıkıntı var yarın yengeme davetliym perşembe de şişlik yapar diye yemem artık önümüzdeki hafta yerim kalanını

Afiyet olsun dileğim menü güzel

Afiyet olsun elifcim güzel menu

Menü ve spor güzel cnm sadece süzme yoğurt tercih etme o ektra yağlı oluyor
Cuma cumartesi yiyebilirsin cnm bakliyatta aynı şekilde
Bakliyat bana yaramıyor bide buğday bulgur

Inşallah gönlüne göre olur cnm
Bu gideceğin diyetisyene daha önce gittinmi
öğlene yeşillikde eklesen Menü daha güzel olacakmış cnm

hadi bakalım gelsin eksiler

Dilek heralde sen lahanayı tam yapsan dahada iyi sonuç alırsın

Elifim sen karnıbaharla lahanayı test ettinmi sana nasıl etki ediyor acaba

zahmetli evet yemesi de göz açıp kapatan kadar löp löp yedi vicdansizlar bide lahana sarmistim onuda yediler ohh süper oldu. Boynu bükük seyrettim.

MEST Fena YA AMA BAZEN O BİLE İSE YARAMİYOR BENDE.

An itibariyle 30 dk kondisyon bisikletinde spor yapıldı dün 30 dk 4.3 km gidebildim bugun 5 km gidebildim dune gore daha çok terledim ve şuan bacaklarim titriyor
Vuuuu süper.

45 dk yürüyüş yaptım karnabahar haşlama yedim akşamada lahana çorbası koydum ocağa ev halkına mantı yapıcam ben lahana çorbası
ahh Kıyamam.

Afiyet olsun menü çok güzel.

Çok iyi olmuş erken olması. Bakalım neler diycek nasıl bi liste vericek.

Afiyet olsun menü güzel spor mikemmel

Afiyet olsun canım menü süper spor süper daha ne olsun.

Elifim sen karnıbaharla lahanayı test ettinmi sana nasıl etki ediyor acaba
Bi fark olmadı mefkusum geçen yediğimde sadece midem çok yandı belki de o yüzden farketmedim. Bide ben bir çay içiyorum o ödem atıyor belkide o nedenle bi şişkinlik hissetmedim. Lahana da yarin belli olur yazarım şişlik yaparsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…