Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin wc sorununda etkiliyor canm bende çok şükür wc yok. Tahıllı seyleri mi tüketsen bu gün. Çok zor bişi karın şiş patlıcak gb
Deniyorum ama fayda etmiyor taze meyve yi denemedim sanırım
çok üzüldüm canım ama o yarına gider bence bende 87 ye takildim dün çöpe gitmiş spor ve hurmalar

ah canım ah yarına toparlarsin ins

Senin wc sorununda etkiliyor canm bende çok şükür wc yok. Tahıllı seyleri mi tüketsen bu gün. Çok zor bişi karın şiş patlıcak gb
ne tuketecegimi bende şaşırdım canım ya bugun geçti artık aksamı salata ve sebze yemeğiyle kapatmayı dusunuyorum yarina artık inş

North River bahar karatay omega 3 alın diyorya
Günlük 1 tane almak yeterlimi acaba kimisi 3 tane diyor
Kitabında ne yazıyordu aklındamı
abla 600mg bi marka vardı adını hatırlamıyorum ama ondan gunde bir icende var bu aslında kan tahlili ne gore belli oluyor ama 500mgdan iki tane icende var solgar diye bi marka var yanılmıyorsam piyasadaki en pahalisi 750mg günde bir mesela o markanin kıkırdak yapicisini kullanıyor benim kv 250tl balık yağı da 70-80tl arasında bizim bi eczacı vardı grupta etiket yapamadım ama o daha iyi biliyordur karataydan ziyade 40yas sonrası ozrllikle kadınlar omega-3almali

Abla A grubuna karnıbahar şişiriyor mu? Sporumu yaptım yarın sabah tekrar kaldığım yerden devam eder umarım
Güzelim bende A grubuyum bende de şişlik yapıyor. aynı lahana gibi ama brokoli en iyi gelen sebzelerden

yap yap çok güzel oluyor

migrosdan aldım bimdede varmış

bende öğlenler için sık sık yaparım artık

ben adapte olma evresini atlattım abla şimdi tam gaz devam bide tarti gülse yuzume
kaçamak olmadıktan sonra tartıya takılma cnm cnm sen yatırım yapıyosun

Bu çörek otu yağını neden tüketiyorsunuz ne faydası var canlar bunun ?
peygamberimizin hadisi var ya cnm ölümden başka herşeye çare

Sağolasın tatlım
Bende kapsüllerden almıştım ama sonu gelmiş kutusunu atmışım mg bilemedim
Fazla balık yemediğim için almaya çalışıyorum

Burda dr gidincede ayrıntılı test yapmıyolarki cnm geçen gittiğimde vitamin eksikliği varmı yokmu diye öğrenmek istiyom dedim
Yapmadılardı

Pasta ye pasta ben pasta yeyince wcden çıkarıyorum
Bende yiyebilirmiyim hazır evdede var
Zaten kaşınıyom

45 dk yürüyüş yaptım karnabahar haşlama yedim akşamada lahana çorbası koydum ocağa ev halkına mantı yapıcam ben lahana çorbası
o lahana cuma seni mutlu edicek fıstık

canım evet en fazla iki kibrit kutusu yine evet paketli ürün konserve de dahil yasak artık esnek davranıyorum tam karatay yaptığım söylenemez ama iki yada üç öğün mantığım da gidiyorum

An itibariyle 30 dk kondisyon bisikletinde spor yapıldı dün 30 dk 4.3 km gidebildim bugun 5 km gidebildim dune gore daha çok terledim ve şuan bacaklarim titriyor
maşallah

North River bahar karatay omega 3 alın diyorya
Günlük 1 tane almak yeterlimi acaba kimisi 3 tane diyor
Kitabında ne yazıyordu aklındamı
ablacım omega 3 de dha ve epa değeri 2.5 gr olana kadar kaç tablet gerekiyorsa içiliyor her markanin ki farkli ucuz olanlarda genelde cok tablet icilmesi gerekiyor karatay da günlük 2.5 gr omega 3 almamız lazım mis bide antioksidan olması lazım bende kafam estiği zaman içiyorum.

45 dk yürüyüş yaptım karnabahar haşlama yedim akşamada lahana çorbası koydum ocağa ev halkına mantı yapıcam ben lahana çorbası
insan yaptığı mantığı yetmezmi kız iki üç kaşık ye ki gözünde kalmasın sonra 1 tabak götürürsün de haberin olmaz

kız sus iştaha getirme kızı:)
Yok kiz yılbaşı citiri
burada bazı drlar illa yokuşa sursede yapıyorlar sanirim bazı testler için drlarin hakları sınırlı yada primden gidiyor
Yok abla yeme yeme yılbaşı citiri

İlk benden gelsin

KİLO:87
(10:15)
1 çörek otu yağı kapsülü

(11:00)
2 kuru kayısı

( 11:32)
2 kayısı kıvamında yumurta
2-3 lokma domates
maydanoz salatası( 10 dal maydanoz,1 lokma peynir, bol pul biber,limon)
5 çiğ badem
1 ceviz büyüklüğünde turp
1 çiğ kırmızı biber
150 ml kefir

(13:30)
200 ml maden suyu

(14:30-15:00)
30 dk kondisyon bisikleti

(16:00)
4 yk suzme yoğurt
1 tk keten tohumu
azıcik limon suyu
10 cig badem

(17:30)
havuç salatası(1 havuç, azıcık zeytinyağı ve limon)
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber(2 yk yoğurt,2 közlenmiş biber)

SU: 2lt
SPOR : 30 dk kondisyon bisikleti

bi 30 dk daha yapcam yaparsam yazarım bugün bitki çayi icemedim midemde bir ağrı var ve bagirsaklarm acayip hareketli

Pasta ye pasta ben pasta yeyince wcden çıkarıyorum
Yok kız onlar beni cikartmazanca kilo olur bana
hadi inşallah öyle olur abla yoksa vay halime

Güzelim bende A grubuyum bende de şişlik yapıyor. aynı lahana gibi ama brokoli en iyi gelen sebzelerden
Ben hiç bilmiyorum ne şişlik yapar senin A grubu olduğunu bildiğim için sordum o kadarsa karnıbahar almıştım neyse en iyisi atayım derin dondurucuya daha sonra canım çok kısır isterse çıkarır yerim. Brokoli bişi yapmıyor o zaman bu nohut barbunya fln şişiriyor mu abla seni?

Sabah günaydın yazdım tam göndericem işim çıktı ekranda kaldı

Bi türlü girme girişimimi tamamlayamadım

Şuanda trafikteyim bugun geç çıktım ve hala eve gidemedim

Bu stress beni şişirdikçe şişiriyor

Ve diyetisyen cumartesi eğitime gitcekmiş sonraya alalım dedi bende önce olsun dedim cuma akşam iş çıkısı gidiccem

Git canm iyi öne aldırmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…