- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.521
Deniyorum ama fayda etmiyor taze meyve yi denemedim sanırım
çok üzüldüm canım ama o yarına gider bence bende 87 ye takildim dün çöpe gitmiş spor ve hurmalar
ah canım ah yarına toparlarsin ins
Kizlar corek otu yagini aktardan mi yoksa eczaneden mi aliyorsunuz bende alayim diyorum
Bu çörek otu yağını neden tüketiyorsunuz ne faydası var canlar bunun ?Ben tr de aktardan almıştım soğuk sıkım
ne tuketecegimi bende şaşırdım canım ya bugun geçti artık aksamı salata ve sebze yemeğiyle kapatmayı dusunuyorum yarina artık inşSenin wc sorununda etkiliyor canm bende çok şükür wc yok. Tahıllı seyleri mi tüketsen bu gün. Çok zor bişi karın şiş patlıcak gb
abla 600mg bi marka vardı adını hatırlamıyorum ama ondan gunde bir icende var bu aslında kan tahlili ne gore belli oluyor ama 500mgdan iki tane icende var solgar diye bi marka var yanılmıyorsam piyasadaki en pahalisi 750mg günde bir mesela o markanin kıkırdak yapicisini kullanıyor benim kv 250tl balık yağı da 70-80tl arasında bizim bi eczacı vardı grupta etiket yapamadım ama o daha iyi biliyordur karataydan ziyade 40yas sonrası ozrllikle kadınlar omega-3almaliNorth River bahar karatay omega 3 alın diyorya
Günlük 1 tane almak yeterlimi acaba kimisi 3 tane diyor
Kitabında ne yazıyordu aklındamı
Pasta ye pastane tuketecegimi bende şaşırdım canım ya bugun geçti artık aksamı salata ve sebze yemeğiyle kapatmayı dusunuyorum yarina artık inş
Güzelim bende A grubuyum bende de şişlik yapıyor. aynı lahana gibi ama brokoli en iyi gelen sebzelerdenAbla A grubuna karnıbahar şişiriyor mu? Sporumu yaptım yarın sabah tekrar kaldığım yerden devam eder umarım
yap yap çok güzel oluyorAmin canım inşallah
Bizde öyle çabuk bitmiyor işte
Bi heves arayış işte abla
Himm bende yapiyim arada 4pkt var yahuaç gozlulugumun kaniti
İnşallah abla
Mest fena valla gecen haftalarda iki gun ust uste içtim çocuk bile ishal oldu tövbe icmem bi daha
yazacak menü yoktu canım bugün yazacağım
kız sus iştaha getirme kızı:)Pasta ye pastaben pasta yeyince wcden çıkarıyorum
migrosdan aldım bimdede varmışAmin canım inşallah
Bizde öyle çabuk bitmiyor işte
Bi heves arayış işte abla
Himm bende yapiyim arada 4pkt var yahuaç gozlulugumun kaniti
İnşallah abla
Mest fena valla gecen haftalarda iki gun ust uste içtim çocuk bile ishal oldu tövbe icmem bi daha
yazacak menü yoktu canım bugün yazacağım
bende öğlenler için sık sık yaparım artıkbidahakine öyle yaparsın artık canım :)
gunaydin canim
sevindim ponim. cumaya 1.5 geliyor sanirim
canim duphalac dene wc den cikamazsiniceceksen şimdi iç aksam değil
kolay gelsin dilegim
wc den dolayıdır kuzum
Afiyet olsun ablam
Baharim menüde yaz ister sen senin için iyi olur canim
sagol elifim
evet baharim her gelen kalmıyor maalesef
Sabah yedim bende dileğim hem yapımı kolay hem tadı güzel 2 günde bi kolaya kaçıyorum bende :)
kaçamak olmadıktan sonra tartıya takılma cnm cnm sen yatırım yapıyosun
ben adapte olma evresini atlattım abla şimdi tam gaz devam bide tarti gülse yuzume
peygamberimizin hadisi var ya cnm ölümden başka herşeye çareBu çörek otu yağını neden tüketiyorsunuz ne faydası var canlar bunun ?
Sağolasın tatlımabla 600mg bi marka vardı adını hatırlamıyorum ama ondan gunde bir icende var bu aslında kan tahlili ne gore belli oluyor ama 500mgdan iki tane icende var solgar diye bi marka var yanılmıyorsam piyasadaki en pahalisi 750mg günde bir mesela o markanin kıkırdak yapicisini kullanıyor benim kv 250tl balık yağı da 70-80tl arasında bizim bi eczacı vardı grupta etiket yapamadım ama o daha iyi biliyordur karataydan ziyade 40yas sonrası ozrllikle kadınlar omega-3almali
Bende yiyebilirmiyim hazır evdede varPasta ye pastaben pasta yeyince wcden çıkarıyorum
o lahana cuma seni mutlu edicek fıstık45 dk yürüyüş yaptım karnabahar haşlama yedim akşamada lahana çorbası koydum ocağa ev halkına mantı yapıcam ben lahana çorbası
canım evet en fazla iki kibrit kutusu yine evet paketli ürün konserve de dahil yasak artık esnek davranıyorum tam karatay yaptığım söylenemez ama iki yada üç öğün mantığım da gidiyorumistikrar1986 ben karatayin pirini tanıyorum uç kk helva hiç görmedim özellikle akşam helva haftada bir balık sonrası aynı zamanda Karatay da ton balığı da yok balıktan saymiyor yani kutulu urunu onun yerine salatana et yada bulursan tavuk katabilirsin yada yumurta
maşallahAn itibariyle 30 dk kondisyon bisikletinde spor yapıldı dün 30 dk 4.3 km gidebildim bugun 5 km gidebildim dune gore daha çok terledim ve şuan bacaklarim titriyor
ablacım omega 3 de dha ve epa değeri 2.5 gr olana kadar kaç tablet gerekiyorsa içiliyor her markanin ki farkli ucuz olanlarda genelde cok tablet icilmesi gerekiyor karatay da günlük 2.5 gr omega 3 almamız lazım mis bide antioksidan olması lazım bende kafam estiği zaman içiyorum.North River bahar karatay omega 3 alın diyorya
Günlük 1 tane almak yeterlimi acaba kimisi 3 tane diyor
Kitabında ne yazıyordu aklındamı
insan yaptığı mantığı yetmezmi kız iki üç kaşık ye ki gözünde kalmasın sonra 1 tabak götürürsün de haberin olmaz45 dk yürüyüş yaptım karnabahar haşlama yedim akşamada lahana çorbası koydum ocağa ev halkına mantı yapıcam ben lahana çorbası
Yok kiz yılbaşı citirikız sus iştaha getirme kızı:)
burada bazı drlar illa yokuşa sursede yapıyorlar sanirim bazı testler için drlarin hakları sınırlı yada primden gidiyorkaçamak olmadıktan sonra tartıya takılma cnm cnm sen yatırım yapıyosun
peygamberimizin hadisi var ya cnm ölümden başka herşeye çare
Sağolasın tatlım
Bende kapsüllerden almıştım ama sonu gelmiş kutusunu atmışım mg bilemedim
Fazla balık yemediğim için almaya çalışıyorum
Burda dr gidincede ayrıntılı test yapmıyolarki cnm geçen gittiğimde vitamin eksikliği varmı yokmu diye öğrenmek istiyom dedim
Yapmadılardı
Bende yiyebilirmiyim hazır evdede var
Zaten kaşınıyom
o lahana cuma seni mutlu edicek fıstık
Yok kız onlar beni cikartmazPasta ye pastaben pasta yeyince wcden çıkarıyorum
hadi inşallah öyle olur abla yoksa vay halimekaçamak olmadıktan sonra tartıya takılma cnm cnm sen yatırım yapıyosun
peygamberimizin hadisi var ya cnm ölümden başka herşeye çare
Sağolasın tatlım
Bende kapsüllerden almıştım ama sonu gelmiş kutusunu atmışım mg bilemedim
Fazla balık yemediğim için almaya çalışıyorum
Burda dr gidincede ayrıntılı test yapmıyolarki cnm geçen gittiğimde vitamin eksikliği varmı yokmu diye öğrenmek istiyom dedim
Yapmadılardı
Bende yiyebilirmiyim hazır evdede var
Zaten kaşınıyom
o lahana cuma seni mutlu edicek fıstık
Ben hiç bilmiyorum ne şişlik yapar senin A grubu olduğunu bildiğim için sordum o kadarsa karnıbahar almıştım neyse en iyisi atayım derin dondurucuya daha sonra canım çok kısır isterse çıkarır yerim. Brokoli bişi yapmıyor o zaman bu nohut barbunya fln şişiriyor mu abla seni?Güzelim bende A grubuyum bende de şişlik yapıyor. aynı lahana gibi ama brokoli en iyi gelen sebzelerden
Git canm iyi öne aldırmışsınSabah günaydın yazdım tam göndericem işim çıktı ekranda kaldı
Bi türlü girme girişimimi tamamlayamadım
Şuanda trafikteyim bugun geç çıktım ve hala eve gidemedim
Bu stress beni şişirdikçe şişiriyor
Ve diyetisyen cumartesi eğitime gitcekmiş sonraya alalım dedi bende önce olsun dedim cuma akşam iş çıkısı gidiccem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?