- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.601
Ben bazen koymuyorum abla yada bi tatlı kaşığı koyuyorum yemeğe göre değişiyor koyup koymamam :)Ege'ye özgü şahane bir ot. Haşlanıyor ve üzerine limon zeytinyağı.
Tatlım mücverlerin içeriğini dün yazmıştım. Sorun yok. Un çok az yağ da az. Sonuçta yaptığımız sebze yemeğine yağ koymuyor muyuz .
valla pazara gideyim pirasa alicam gene yapicam canım. benim ufaklikta çok sevdi bitirdi bile :)Afiyet olsun canım evde ki sebzeleri bitireyim bende alıp yapicam pırasa böreğini
Afiyet olsun cNm güzel olmuş
Şimdi bile agzim sulandı
kıtır uno nedir puer çayının içinde ne var
Ye ye canım
Güzel olmuş afiyet olsun
sağol canım ama giden kilo yok bakalım regl gecsinde sanırım öyle kilo verebilirim zor ama icmeye gayret ediyorum
aksam meyve yemesen canim daha güzel olurmus afiyet olsunMenümm
Sabah
1 elma
Öğlen
Salata, 5 kaşık sulu köfte patattesinden almadım
Akşam
1 tabak pırasa, 1 kase yogurt
Ara
Yarım ayva
2 lt su
Erdemle olanlardan sonra bi baslayamadimevet canım bende 30 +35 dk kosu yaptim tabi işler in bir kısmı yarına kaldı
akşam öğlene göre biraz çok olmuş gibi
sen bir ara çok spor yapardın ne oldu benim bacıma
bitter cisss keşke yemeseydin canım afiyet olsunmenüm
Kalkis 9
1 kahve 15 gr bitter 15 fistik 80 kalori
Sabah 11
2 yumurtadan chiali çökelek li omlet yeşillik salatalık
Akşam 16 -16.30
150 gr tavuk döner (sade et yani)yeşillik 1 bardak ayran 3 kaşık yoğurt 1 erik
3 lt su 30 +30 dk koşu bandı bitki çayı
Sağol baharim[/QUOTE]menüler güzel kızlar
Yumurta çok olmuş bence.Menü
Sabah (10:00)
1yum omlet
1kk peynir
2dlm ekmek
Ara(11:30)
1activia
1madensuyuyla kahve yeni favorim
Öğle(13:00)
Kabakli yumurta(2yum ile)
1kase çorba ezogelin
3yk yoğurt
Ara(15:3)
1havuc
Akşam(17:30)
Ton balıklı salata
1dlm ekmk
Ara(19:00)
Çay
7badem
Su:2lt spor:30dk leslie+ 15dk leslie express+15dk leslie floor serisi
ben öyle düşünmüyorum canım. meyve deki fruktoz kana daha kolay geçiyor. aksamlarida meto hizimiz düştüğü için daha çok yağ olarak depolaniyor. bence akşam tuketilmemeli@Nilyyyaaannn canım mevsim olarak havuç ve karalahanali salatalar artık ve salatadaki cig miktar o sebzeye aşırı duyarlılığın yoksa etki etmez hormonlu ürünlerle salata yemektense mevsiminkini tercih ederim sahsim adına
CurukElma tatlım akşam yenen bir mandalina kötü değil ki aksine belkide o kişiyi büyük kacamaklardan koruyor herşey ciss herşey yasak bu şekilde bi yerde kopuyoruz aksaminnsaati önemli 9da uyuyan biri sekizde yememwli ama 10-11de yazıyorsa rahatlıkla yiyebilir hatta yanında yigurt yada sütle
Afiyet olsun canım güzel menüMenü
Sabah (10:00)
1yum omlet
1kk peynir
2dlm ekmek
Ara(11:30)
1activia
1madensuyuyla kahve yeni favorim
Öğle(13:00)
Kabakli yumurta(2yum ile)
1kase çorba ezogelin
3yk yoğurt
Ara(15:3)
1havuc
Akşam(17:30)
Ton balıklı salata
1dlm ekmk
Ara(19:00)
Çay
7badem
Su:2lt spor:30dk leslie+ 15dk leslie express+15dk leslie floor serisi
Iyi geceler canimİyi geceler herkese
Kamilem akşam ile öğle yer değiştirse daha iyiymiş kuzum.Gwldim canim yazamadım dun ck ypgundun giremedim
Dun
Sabah8:00
2dilim ekmek 2yk tulum peyniri domates salatalık
Öğle 13:30
Salata yogurt
Aksam18:00
3tane lahana sarması
Salata yogurt
Su 2lt
Spor yok
Bugün
Sabah 10:30
2dilim ekmek
2yk tulum peyniri
Salatalik yoğurt
Ogle14:30
1yagda yumurta
1kkk peynir
Yoğurt 1yk acili sos
Aksam 19:00
Salata yoğurt
Ara 20:30
1mandalina
Su 3lt
Spor 30 dk jillian
Menümm
Sabah
1 elma
Öğlen
Salata, 5 kaşık sulu köfte patattesinden almadım
Akşam
1 tabak pırasa, 1 kase yogurt
Ara
Yarım ayva
2 lt su
Afiyet olsun canım begendim menunuHemen menüm gelsin
Sabah 8:30 2 d ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 5 yk 4 kavurması 3 yk yoğurt
Akşam 17:00 1/2 atom marul 4 köfte 3 yk yoğurt 1 çk chia tohumu
Akaşam 9:00 1 sade kahve
Günaydın. Kızlar wc ye hala cikamadim ya bugun 3 gün oldu sanırım denemediğim şey kalmadı dün eczanede çörek otu kapsülü aldım eczaciya gore çoktan cikabilmis olmam lazımdı:-( en son çare kızımın bitkisel ilaçları var onlara basvurucam bu gidisle
Senna glikozidi içeren ilaçlara irtifan laksatifler diyoruz ve ben kendi adıma ne tavsiye ederim ne kullanırım. Pek iyi bir tavsiye olduğunu düşünmüyorum. Bu chia tohumu işini çok sevdim inşallah çok faydasını göreceğime inanıyorum.bence hemen boşvur bitkisel ilaca bekunis var bende çok iyi geliyor boşuna çekme canısı
İrtifan ne ya irritan olacak.Senna glikozidi içeren ilaçlara irtifan laksatifler diyoruz ve ben kendi adıma ne tavsiye ederim ne kullanırım. Pek iyi bir tavsiye olduğunu düşünmüyorum. Bu chia tohumu işini çok sevdim inşallah çok faydasını göreceğime inanıyorum.
10 gunmu. canim bi doktora gorundunmu ya ağrı filan olmuyormuÜç gün dışarı çıkmadığın için ilaç arayışına mı girdin. Ben o Zaman şuraya yatıp öleyim yada üç mum yakıp derdime yanayım. En erken bir haftada hatta on oniki günde çıktığım oluyor. İnatla ilaç içmiyorum. Hastalar iki gündür çıkmadım ilaç istiyorum dedikleri Zaman güleyim mi ağlayın mı bilemiyorum.
En güvenlisi bence duphalac yada osmolak . Dulcosoft ta iyi bir alternatif olabilir. Normalde burada ilaç ismi zikretmekten hoşlanmıyorum ama debridatla duphalac I karşılaştırdığın için yazmak ihtiyacı hissettim.Bende de duphalac var debribat var ikisi de kızımın oda sürekli kabızlık cekiyor
Ruh Halim'le ilgili olduğunu bildiğim için ilaç içmiyorum . Kafanın içinin boşalmadı lazım.10 gunmu. canim bi doktora gorundunmu ya ağrı filan olmuyormu
Boşalması demek istedim.Ruh Halim'le ilgili olduğunu bildiğim için ilaç içmiyorum . Kafanın içinin boşalmadı lazım.
Nedir bu erkek milletinin hazımsızlığı anlamadım gitti. Anlayan varsa bir zahmet anlatsın. Seninkinin derdi ne anacım.Günaydn herkese -700 gördm bugün dün spor yapamadım grip oldm çok halsizdm. eşimlede konuştuk biraz hallettik gbi.diyete aynen devam
Aspir yağı kullanıyorum. Yemeklik yağ olarak tavsiye ederim. Soğuk sıkım çörek otu ile kilo veren hastalarım çok. devamlı alıyorlar.ablam inşallah faydası olur helede çörek otu yağından pek umutluyum sabahları aç karna bir çay kaşığı içicem arkasından da elma sirkesi
Menü süper olsa da yesek.Güne çörek otu yağı ve sirkeli suyla Güne başlandı. 1 saat sonrasında 1 çavdar ekmekli çeçil peynirli tost ve tabakdakilerle kahvaltı edildi Eki Görüntüle 1921654
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?