Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
Sabah (10:00)
1yum omlet
1kk peynir
2dlm ekmek

Ara(11:30)
1activia
1madensuyuyla kahve yeni favorim

Öğle(13:00)
Kabakli yumurta(2yum ile)
1kase çorba ezogelin
3yk yoğurt

Ara(15:3)
1havuc

Akşam(17:30)
Ton balıklı salata
1dlm ekmk

Ara(19:00)
Çay
7badem

Su:2lt spor:30dk leslie+ 15dk leslie express+15dk leslie floor serisi

Ben bazen koymuyorum abla yada bi tatlı kaşığı koyuyorum yemeğe göre değişiyor koyup koymamam :)
valla pazara gideyim pirasa alicam gene yapicam canım. benim ufaklikta çok sevdi bitirdi bile :)
Menümm

Sabah
1 elma

Öğlen
Salata, 5 kaşık sulu köfte patattesinden almadım

Akşam
1 tabak pırasa, 1 kase yogurt

Ara
Yarım ayva

2 lt su
aksam meyve yemesen canim daha güzel olurmus afiyet olsun
evet canım bende 30 +35 dk kosu yaptim tabi işler in bir kısmı yarına kaldı

akşam öğlene göre biraz çok olmuş gibi

sen bir ara çok spor yapardın ne oldu benim bacıma
Erdemle olanlardan sonra bi baslayamadim aslında hergün baslayim diyorum ama içimden gelmiyor açıkçası
bitter cisss keşke yemeseydin canım afiyet olsun
menüler güzel kızlar
Sağol baharim[/QUOTE]

Yumurta çok olmuş bence.

ben öyle düşünmüyorum canım. meyve deki fruktoz kana daha kolay geçiyor. aksamlarida meto hizimiz düştüğü için daha çok yağ olarak depolaniyor. bence akşam tuketilmemeli
Afiyet olsun canım güzel menü
İyi geceler herkese
Iyi geceler canim

Kamilem akşam ile öğle yer değiştirse daha iyiymiş kuzum.

Üç gün dışarı çıkmadığın için ilaç arayışına mı girdin. Ben o Zaman şuraya yatıp öleyim yada üç mum yakıp derdime yanayım. En erken bir haftada hatta on oniki günde çıktığım oluyor. İnatla ilaç içmiyorum. Hastalar iki gündür çıkmadım ilaç istiyorum dedikleri Zaman güleyim mi ağlayın mı bilemiyorum.

bence hemen boşvur bitkisel ilaca bekunis var bende çok iyi geliyor boşuna çekme canısı
Senna glikozidi içeren ilaçlara irtifan laksatifler diyoruz ve ben kendi adıma ne tavsiye ederim ne kullanırım. Pek iyi bir tavsiye olduğunu düşünmüyorum. Bu chia tohumu işini çok sevdim inşallah çok faydasını göreceğime inanıyorum.

10 gunmu. canim bi doktora gorundunmu ya ağrı filan olmuyormu

Bende de duphalac var debribat var ikisi de kızımın oda sürekli kabızlık cekiyor
En güvenlisi bence duphalac yada osmolak . Dulcosoft ta iyi bir alternatif olabilir. Normalde burada ilaç ismi zikretmekten hoşlanmıyorum ama debridatla duphalac I karşılaştırdığın için yazmak ihtiyacı hissettim.

ablam inşallah faydası olur helede çörek otu yağından pek umutluyum sabahları aç karna bir çay kaşığı içicem arkasından da elma sirkesi
Aspir yağı kullanıyorum. Yemeklik yağ olarak tavsiye ederim. Soğuk sıkım çörek otu ile kilo veren hastalarım çok. devamlı alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…