Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nasıl yapıyorsun kahveyi merak ettim
Canım sen her zaman aynı sıklıkla çıkıyorsan seni rahatsız etmiyor demek ki ben günde 2 kere falan çıkıyorum bu 3 gundur çıkamayınca beni acayip rahatsız ediyor herkesin tercih meselesi tabi ki
Bence kendine mesafe olarak dğil RPM olarak baz hedefi koy.
O nedir
Abla madem canın karbonhidrat çekiyor biraz menülerin de sağlıklı karbobhodratlara yer ver mesela öğlenleri mesela
Günaydınn ben nöbetçiyim bu gece eşim hasta ateşi vardı biraz öksürüp duruyor
İlaçlarınıda aldı ama genede ateşi çıktı o öyle olunca uyuyamıyorum bende
çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir hemen esin rabbim şifa versin

Sağolasın cnm Allah razı olsun

Nedir bu erkek milletinin hazımsızlığı anlamadım gitti. Anlayan varsa bir zahmet anlatsın. Seninkinin derdi ne anacım.
Kıskançlık canm

kekliğim hızlı dönüş yaptın
Keklik ne kız

Günaydınn ben nöbetçiyim bu gece eşim hasta ateşi vardı biraz öksürüp duruyor
İlaçlarınıda aldı ama genede ateşi çıktı o öyle olunca uyuyamıyorum bende
Çok geçmş olsn

Uno markasının çok tahilli minik grissini si
Pier bildiğin çay yapraginin Senelerce bekletilip işlenmesiyle olan bir çay. Çin den getirtyim

Ekmek siz olarak protein ve sebzeye ağırlık verirsen yardimci oluyor.

istikrar1986 menun güzel ama bittere gerek yokmuş sporda yapılmış
canım bir paketin yarısiydi şimdide diğer yarısını kahveyle iciyirum daha uzun zaman yemem dün yaptın mı gece sporunu

abla açlığa tavsiyem bir süre karatay yapman

Tamam canim cok sagol:)

Günaydın herkese
Günaydın canım
Şekerler birinciliğinizi tebrik ederim
Teşekkürler akrep kaptanım şişede günaydın
günaydın kızlar tartıya son iki gün, çok dikkat edelim şişiricek şeylerden uzak duralım kızlar ben bugün yengeme davetliyiz yemeye çok dikkat edicem midem şimdiden ağrımaya başladı bile:)
bu haftadan ümidim yok ama en azından -200 gr giden var dı dün bakalım bugün tartı ne diyecek bana

Günaydın canım

Teşekkürler akrep kaptanım şişede günaydın
bu haftadan ümidim yok ama en azından -200 gr giden var dı dün bakalım bugün tartı ne diyecek bana
regl olunca yapıcak bi şey yok elimizd n geleni yapıyoruz sonuçtq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…