- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.621
Çünkü takım olmak disiplin işi ve herkes üye olmayı ve aidat duygusu geliştirmeyi beceremiyor.Madem gelmicekler niye başvuru yaparlarki anlamıyom
İkram olarak vermiyorsun bari tarif ver.chia lı pudingimi yiyorum şimdi ben sevdim gayet güzel oldu
Anladım canımRuh Halim'le ilgili olduğunu bildiğim için ilaç içmiyorum . Kafanın içinin boşalmadı lazım.
Bence kendine mesafe olarak dğil RPM olarak baz hedefi koy.An itibariyle 30 dk kondisyon bisikletinde spor yapıldı dün 30 dk 4.3 km gidebildim bugun 5 km gidebildim dune gore daha çok terledim ve şuan bacaklarim titriyor
Diyette patates ve havuçtan kaçınıyorum.Gayet güzel olmuş canım ama havuç akşam yememek daha iyi değil mi sanki şeker deposu gerçi haslayınca çok şekerli oluyor ama yinede ben akşam yemekten kaçınıyorum havucu
Rehin yakındır Can'ım.Ben normalde tatlı krizi yaşamam tatliyi cok tuketmem suan ölücem tatlı diye noluyo anlamadım.
Kiril oil olarak tüketmeyi tercih ederim.aynı durumdayım
canım mecitoğlu soğuk sıkım çörek otu yağını tavsiye ederim. güvenilir marka.
saol tatlım. valla napim mücveri çok seviyorumama sağolsun annem de çok güizel yapmış ve bana uygun.
canım omega 3 ün miktarı önemli olan. ben dünyaca ödüllü marka new life nkini kullanıyorum. ama hergün almıyorum yine de haftada 2 gün falan. benimkinin miktarı yüksek. besinlerle de alınıyor biraz. toksik etki etmesin diye.
Sağol Can'ım hala atlatamadığı ama pazartesiye göre daha iyiyim. Dinlenmem lazım o da bu hafta mümkün görünmüyorAnladım canım
Hastalığın nasıl oldu
Ben de yatayım size iyi geceler.iyi geceler kızlar.
ben yemeklerde zeytinyağı kullanıyorum aydından geliyor, çörek otu ilk defa kullanılan inşallah faydası olurAspir yağı kullanıyorum. Yemeklik yağ olarak tavsiye ederim. Soğuk sıkım çörek otu ile kilo veren hastalarım çok. devamlı alıyorlar.
:) Ankarada yaşıyorsan beklerim bir gün, 1 bardak süte 5,6siyah üzüm iki ceviz 1ç.k chia 1.ç.k kakao koydum 3,4saat sonra oldu afiyetle yedimİkram olarak vermiyorsun bari tarif ver.
iyi geceler canım bende yorgunluk kahvemi içiyorum yatıcam birazdanBen de yatayım size iyi geceler.
o nedir arkadaşımBence kendine mesafe olarak dğil RPM olarak baz hedefi koy.
iyi geceler canimiyi geceler kızlar.
Dikkat et canım dahada ilerlemesinSağol Can'ım hala atlatamadığı ama pazartesiye göre daha iyiyim. Dinlenmem lazım o da bu hafta mümkün görünmüyor.
Iyi geceler canimBen de yatayım size iyi geceler.
bende elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum ama mümkün değil yetişmek:)Maşallah bugün iyi kaynatmışsınız.
kekliğim hızlı dönüş yaptınMenü
Sabah (10:00)
1yum omlet
1kk peynir
2dlm ekmek
Ara(11:30)
1activia
1madensuyuyla kahve yeni favorim
Öğle(13:00)
Kabakli yumurta(2yum ile)
1kase çorba ezogelin
3yk yoğurt
Ara(15:3)
1havuc
Akşam(17:30)
Ton balıklı salata
1dlm ekmk
Ara(19:00)
Çay
7badem
Su:2lt spor:30dk leslie+ 15dk leslie express+15dk leslie floor serisi
menü güzelHemen menüm gelsin
Sabah 8:30 2 d ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 5 yk 4 kavurması 3 yk yoğurt
Akşam 17:00 1/2 atom marul 4 köfte 3 yk yoğurt 1 çk chia tohumu
Akaşam 9:00 1 sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?