- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.661
ablam regl dönemini yaklaşıyor şuan bende öyle helede tatlı, gözüm doysun diye internetten tatlı tariflwtine bakıp duruyor :)Iyi akşamlar millet
Gece kuşu geldiiiiii hanımmm
Akşam yeni dünürlere gittik o yüzden Akşam yemeği biraz geç oldu.
cısslarda vardı
Ben yiyip yılbaşı çıtırlarına veda ettimmi acaba tabiki hayırrrrr
Allah kısmet ederse 14 ocakta isteme söz olacak
Menüleri okudum hepsi güzeldi kimisi az geldi bana
Sadece @kkkmevsim5 lahana dolmasına takıldım. yılbaşı çıtırı olduğu için pirinçlimi değilmi bilelim
Benim menüye gelirsek
Ben niye hep açım kızlar yaaa aslında karnım doyuyor ama çabuk acıkıyorum ve herşeye saldırmak istiyorum bugünde bu stresten başım ağrıdı
Aslında menülerim sağlıksız yada az değil
Ama sadece yemek düşünüyom özelliklede karbon
8.00 _çörekotu yağı, sirkeli su
9.00 __sabah
2 dil ç.ekmekli çeçil peynirli tost
1 h.yumurta
1 salatalık
5 zeytin
Roka
12.30 __öğle
1 tb kıymalı ıspanak
Yoğurt
1 dil.ç.ekm.
16.30 __ara
1 kase sade quark
3 hurma
10 badem üzerine tarçın
20.30 __akşam misafirlikte
5-6kş. et kavurma
normalsalata yoktu makarna salatası vardı. diğer cısslar içinde sadece et vardı benim yşyebileciğim
Su 2.5 lt geçmiştir
Spor 2 mil leslie
Herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere
canım oglem ki yumurta protein yerine et yapacak vakit yoktuYumurta çok olmuş bence.
Sade quark bulamadım gitti yinede en iyisi elmalı tarcinli sade olmayincaIyi akşamlar millet
cısslarda vardı
Sadece @kkkmevsim5 lahana dolmasına takıldım. yılbaşı çıtırı olduğu için pirinçlimi değilmi bilelim
Benim menüye gelirsek
Ben niye hep açım kızlar yaaa aslında karnım doyuyor ama çabuk acıkıyorum ve herşeye saldırmak istiyorum bugünde bu stresten başım ağrıdı
9.00 __sabah
1 h.yumurta
1 salatalık
5 zeytin
Roka
12.30 __öğle
1 tb kıymalı ıspanak
Yoğurt
1 dil.ç.ekm.
16.30 __ara
1 kase sade quark
3 hurma
10 badem üzerine tarçın
5-6kş. et kavurma
normalsalata yoktu makarna salatası vardı. diğer cısslar içinde sadece et vardı benim yşyebileciğim
Su 2.5 lt geçmiştir
Spor 2 mil leslie
Gel kader arkadaşım benimde kuzey hastaGünaydınn ben nöbetçiyim bu gece eşim hasta ateşi vardı biraz öksürüp duruyor
İlaçlarınıda aldı ama genede ateşi çıktı o öyle olunca uyuyamıyorum bende
1fincana 1.5 fincanlik maden suyu kullanıyorsun canım su yerine sadece içimi daha yumuşak kopukte ilk başta cok fazla sonra fisss diye sonuyorNasıl yapıyorsun kahveyi merak ettim
Canım sen her zaman aynı sıklıkla çıkıyorsan seni rahatsız etmiyor demek ki ben günde 2 kere falan çıkıyorum bu 3 gundur çıkamayınca beni acayip rahatsız ediyor herkesin tercih meselesi tabi ki
O nedir
Abla madem canın karbonhidrat çekiyor biraz menülerin de sağlıklı karbobhodratlara yer ver mesela öğlenleri mesela
çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir hemen esin rabbim şifa versin
Öyle canım inşallah regl sonrası bomba gibi olur da toparlarizregl olunca yapıcak bi şey yok elimizd n geleni yapıyoruz sonuçtq
Bugün bi deneyeyim canım bakalım nasıl olacakcanım oglem ki yumurta protein yerine et yapacak vakit yoktu
Sade quark bulamadım gitti yinede en iyisi elmalı tarcinli sade olmayinca
Gel kader arkadaşım benimde kuzey hasta
1fincana 1.5 fincanlik maden suyu kullanıyorsun canım su yerine sadece içimi daha yumuşak kopukte ilk başta cok fazla sonra fisss diye sonuyor
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah kuzucugaGünaydın kızlar nasılsınız bakalım kahvaltı yapıldı oğlum hasta onu uyutup spor yapacağım tabi hemen uyanmazsa
Teşekkür ederiz kaptanımŞekerler birinciliğinizi tebrik ederim
Tatlım bu hafta biraz fazla sıktın kendini bence o yüzden öyle hissediyosunOfff kızlar sebepsiz yere bunalım yaşıyorum canm bişiler yemek istiyor ve hiç bişi yapasım gelmiyor
Tuzlu kahve gibi m oluyo ilginçmişcanım oglem ki yumurta protein yerine et yapacak vakit yoktu
Sade quark bulamadım gitti yinede en iyisi elmalı tarcinli sade olmayinca
Gel kader arkadaşım benimde kuzey hasta
1fincana 1.5 fincanlik maden suyu kullanıyorsun canım su yerine sadece içimi daha yumuşak kopukte ilk başta cok fazla sonra fisss diye sonuyor
Küstü konuşmuyoruz eşim bitirir kesin cumayada kalmaz ohSabahı şerifleriniz hayr olsun efenimmm
Tartıya son 2 azami dikkat edelim
Bende bugünü ekmeksiz sebze hariç karbonsuz geçirmeye çalışacam
Gülşahın eşine baharın kuzeye geçmiş olsun
Kız rakibem sen küçücük minicik tatlımı tatlı kurabiyeyi yemeyip küstürdünmü
Maşallah -1 lerde görülmüş. 2 gün karbona dikkat edersen hedefine rahat ulaşırsın
Benim sorunuma yorumlarınızada teşekkür ederim
Dilek regli yakın değilde cnm heralde Benim pis boğazım nefsim şımardı. onun kafasını ezmek lazım
Herkese kolay gelsin
Hayırdir canım güzel kilo da veriyorsun kapilma umutsuzluğa rakibem bak 2 hafta sonra mezun olma hedefiniz var kendini rahat bırak gittiği kadar giderOfff kızlar sebepsiz yere bunalım yaşıyorum canm bişiler yemek istiyor ve hiç bişi yapasım gelmiyor
bu hafta senden iyi bi sonuç bekliyorum canisiKüstü konuşmuyoruz eşim bitirir kesin cumayada kalmaz oh
Menü güzel ablam afiyet olsunIyi akşamlar millet
cısslarda vardı
Benim menüye gelirsek
9.00 __sabah
1 h.yumurta
1 salatalık
5 zeytin
Roka
12.30 __öğle
1 tb kıymalı ıspanak
Yoğurt
1 dil.ç.ekm.
16.30 __ara
1 kase sade quark
3 hurma
10 badem üzerine tarçın
5-6kş. et kavurma
Su 2.5 lt geçmiştir
Spor 2 mil leslie
Geçmiş olsun canımGünaydınn ben nöbetçiyim bu gece eşim hasta ateşi vardı biraz öksürüp duruyor
Aferin ponimBugün -1i gördüm kızlar hedefime ulaşmk için 600 gr daha vermem lazım. dün ayrıca portakallı kurabiyeyle sınandm resmen ama bn galip geldm
Günaydın ablaGünaydın kızlar
Günaydın canımHayırlı sabahlar kızlar
Günaydın canımGunaydin kizlar
sağolun kaptanim sizede günaydın :)Şekerler birinciliğinizi tebrik ederim
tabikide dikkat edicez dileğimgünaydın kızlar tartıya son iki gün, çok dikkat edelim şişiricek şeylerden uzak duralım kızlarben bugün yengeme davetliyiz yemeye çok dikkat edicem midem şimdiden ağrımaya başladı bile:)
Günaydın mervemGünaydın kizlar
Günaydın canım çok geçmiş olsun oglusunaGünaydın kızlar nasılsınız bakalım kahvaltı yapıldı oğlum hasta onu uyutup spor yapacağım tabi hemen uyanmazsa
2 haftadır çok kastın kendini canım ondan olabilirOfff kızlar sebepsiz yere bunalım yaşıyorum canm bişiler yemek istiyor ve hiç bişi yapasım gelmiyor
Günaydın ablamSabahı şerifleriniz hayr olsun efenimmm
Maşallah -1 lerde görülmüş. 2 gün karbona dikkat edersen hedefine rahat ulaşırsın
Dilek regli yakın değilde cnm heralde Benim pis boğazım nefsim şımardı. onun kafasını ezmek lazım
Herkese kolay gelsin
normal mi 12 gün cikmamak bilemedim irem im ben stres oluyorum haftada 1 nadiren 2 kez çıkıyorum. Bitki Çayı içiyorum bende.Üç gün dışarı çıkmadığın için ilaç arayışına mı girdin. Ben o Zaman şuraya yatıp öleyim yada üç mum yakıp derdime yanayım. En erken bir haftada hatta on oniki günde çıktığım oluyor. İnatla ilaç içmiyorum. Hastalar iki gündür çıkmadım ilaç istiyorum dedikleri Zaman güleyim mi ağlayın mı bilemiyorum.
Aspir yağı ne olaki?Aspir yağı kullanıyorum. Yemeklik yağ olarak tavsiye ederim. Soğuk sıkım çörek otu ile kilo veren hastalarım çok. devamlı alıyorlar.
yakın yakın gecikti hatta normalde regl de olsam tatlı istemez canım şaşırdım kendime.Rehin yakındır Can'ım.
mefkusum menun güzel iyi atlatmışsın. Hayırlı ugurlu olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin. Artık o güne kadar çıtır kayınvalı olursun diye düşünüyorumIyi akşamlar millet
cısslarda vardı
Benim menüye gelirsek
9.00 __sabah
1 h.yumurta
1 salatalık
5 zeytin
Roka
12.30 __öğle
1 tb kıymalı ıspanak
Yoğurt
1 dil.ç.ekm.
16.30 __ara
1 kase sade quark
3 hurma
10 badem üzerine tarçın
5-6kş. et kavurma
Su 2.5 lt geçmiştir
Spor 2 mil leslie
Çok geçmiş olsun canım.Günaydınn ben nöbetçiyim bu gece eşim hasta ateşi vardı biraz öksürüp duruyor
muhteşemsin güzellik.Bugün -1i gördüm kızlar hedefime ulaşmk için 600 gr daha vermem lazım. dün ayrıca portakallı kurabiyeyle sınandm resmen ama bn galip geldm
Sağolasın cnmmefkusum menun güzel iyi atlatmışsın. Hayırlı ugurlu olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin. Artık o güne kadar çıtır kayınvalı olursun diye düşünüyorumsöyle bi 75 fena olmaz hani.
kız daha çok ister canın bakma benceablam regl dönemini yaklaşıyor şuan bende öyle helede tatlı, gözüm doysun diye internetten tatlı tariflwtine bakıp duruyor :)
Geçmiş olsun canım kis geldimi bitmiyor bu hastalıklar.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım kahvaltı yapıldı oğlum hasta onu uyutup spor yapacağım tabi hemen uyanmazsa
aç güzel bi müzikOfff kızlar sebepsiz yere bunalım yaşıyorum canm bişiler yemek istiyor ve hiç bişi yapasım gelmiyor
dikkat bizim.işimiz mefkusum.Sabahı şerifleriniz hayr olsun efenimmm
Herkese kolay gelsin
1 ay dan daha çok var istersen olur benceSağolasın cnm
Ama o zamana olamam heralde
Şu anda 8 kilo var cnm1 ay dan daha çok var istersen olur bence
En azından 7 li rakamlarda olucaksin buna eminim.Şu anda 8 kilo var cnm
Eskiden olsa yaparrım derdim ama artık kendimi fazla sıkamıyorum
O yüzden gittiği kadar gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?