Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablam regl dönemini yaklaşıyor şuan bende öyle helede tatlı, gözüm doysun diye internetten tatlı tariflwtine bakıp duruyor :)

Yumurta çok olmuş bence.
canım oglem ki yumurta protein yerine et yapacak vakit yoktu

Sade quark bulamadım gitti yinede en iyisi elmalı tarcinli sade olmayinca
Günaydınn ben nöbetçiyim bu gece eşim hasta ateşi vardı biraz öksürüp duruyor
İlaçlarınıda aldı ama genede ateşi çıktı o öyle olunca uyuyamıyorum bende
Gel kader arkadaşım benimde kuzey hasta
1fincana 1.5 fincanlik maden suyu kullanıyorsun canım su yerine sadece içimi daha yumuşak kopukte ilk başta cok fazla sonra fisss diye sonuyor

regl olunca yapıcak bi şey yok elimizd n geleni yapıyoruz sonuçtq
Öyle canım inşallah regl sonrası bomba gibi olur da toparlariz
Bugün bi deneyeyim canım bakalım nasıl olacak
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım kahvaltı yapıldı oğlum hasta onu uyutup spor yapacağım tabi hemen uyanmazsa
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah kuzucuga

Sabahı şerifleriniz hayr olsun efenimmm

Tartıya son 2 azami dikkat edelim
Bende bugünü ekmeksiz sebze hariç karbonsuz geçirmeye çalışacam

Gülşahın eşine baharın kuzeye geçmiş olsun

Kız rakibem sen küçücük minicik tatlımı tatlı kurabiyeyi yemeyip küstürdünmü
Maşallah -1 lerde görülmüş. 2 gün karbona dikkat edersen hedefine rahat ulaşırsın

Benim sorunuma yorumlarınızada teşekkür ederim
Dilek regli yakın değilde cnm heralde Benim pis boğazım nefsim şımardı. onun kafasını ezmek lazım

Herkese kolay gelsin

Offf kızlar sebepsiz yere bunalım yaşıyorum canm bişiler yemek istiyor ve hiç bişi yapasım gelmiyor
Tatlım bu hafta biraz fazla sıktın kendini bence o yüzden öyle hissediyosun
2 gün daha sabret sonra menülerini birazdaha normal yap

Tuzlu kahve gibi m oluyo ilginçmiş

Küstü konuşmuyoruz eşim bitirir kesin cumayada kalmaz oh

Offf kızlar sebepsiz yere bunalım yaşıyorum canm bişiler yemek istiyor ve hiç bişi yapasım gelmiyor
Hayırdir canım güzel kilo da veriyorsun kapilma umutsuzluğa rakibem bak 2 hafta sonra mezun olma hedefiniz var kendini rahat bırak gittiği kadar gider
Küstü konuşmuyoruz eşim bitirir kesin cumayada kalmaz oh
bu hafta senden iyi bi sonuç bekliyorum canisi

Menü güzel ablam afiyet olsun
Abla az az sık sık yesen belki çözüm olur
Geçmiş olsun canım
Bugün -1i gördüm kızlar hedefime ulaşmk için 600 gr daha vermem lazım. dün ayrıca portakallı kurabiyeyle sınandm resmen ama bn galip geldm
Aferin ponim cumaya 600 de gider sen böyle devam et
Günaydın kızlar
Günaydın abla
Hayırlı sabahlar kızlar
Günaydın canım
Günaydın canım
Şekerler birinciliğinizi tebrik ederim
sağolun kaptanim sizede günaydın :)
günaydın kızlar tartıya son iki gün, çok dikkat edelim şişiricek şeylerden uzak duralım kızlar ben bugün yengeme davetliyiz yemeye çok dikkat edicem midem şimdiden ağrımaya başladı bile:)
tabikide dikkat edicez dileğim
Günaydın kizlar
Günaydın mervem
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım kahvaltı yapıldı oğlum hasta onu uyutup spor yapacağım tabi hemen uyanmazsa
Günaydın canım çok geçmiş olsun oglusuna
2 haftadır çok kastın kendini canım ondan olabilir
Günaydın ablam
Vur kafasına sussun canı bisi istemesin abla

normal mi 12 gün cikmamak bilemedim irem im ben stres oluyorum haftada 1 nadiren 2 kez çıkıyorum. Bitki Çayı içiyorum bende.

Aspir yağı kullanıyorum. Yemeklik yağ olarak tavsiye ederim. Soğuk sıkım çörek otu ile kilo veren hastalarım çok. devamlı alıyorlar.
Aspir yağı ne olaki?

Rehin yakındır Can'ım.
yakın yakın gecikti hatta normalde regl de olsam tatlı istemez canım şaşırdım kendime.

mefkusum menun güzel iyi atlatmışsın. Hayırlı ugurlu olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin. Artık o güne kadar çıtır kayınvalı olursun diye düşünüyorum söyle bi 75 fena olmaz hani.

Çok geçmiş olsun canım.

Bugün -1i gördüm kızlar hedefime ulaşmk için 600 gr daha vermem lazım. dün ayrıca portakallı kurabiyeyle sınandm resmen ama bn galip geldm
muhteşemsin güzellik.

mefkusum menun güzel iyi atlatmışsın. Hayırlı ugurlu olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin. Artık o güne kadar çıtır kayınvalı olursun diye düşünüyorum söyle bi 75 fena olmaz hani.
Sağolasın cnm
Ama o zamana olamam heralde

ablam regl dönemini yaklaşıyor şuan bende öyle helede tatlı, gözüm doysun diye internetten tatlı tariflwtine bakıp duruyor :)
kız daha çok ister canın bakma bence

Geçmiş olsun canım kis geldimi bitmiyor bu hastalıklar.

aç güzel bi müzik gibsy kings bana çok iyi geliyor mesela severse dinle bamboleo

dikkat bizim.işimiz mefkusum.

Kalkayim yemekler beni bekler disarda da yavaştan bir yağmur bide sütlu nescafe iceyim manzarama karşı ohh çok şükür bu günümüze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…