- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.681
Senin adına sevindim cnm rahatça lahana salatası yiyebilşrsinMefkurem lahana şişkinlik yapmadı mefkusum hala eksiyim şükür :) karnabahari da haftaya denerim risk almiyim tartı öncesi.
Hoşgeldin cnmHerkese merhabalar..:) Yaşım 25 boyum 1.64 kilom da 62..68 kilodan 62 ye düştüm 3 ayda.Ama daha da vermek istiyorum 56 kiloya kadar düşmek istiyorum..
Sabahları kahvaltı için 1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 domates 1 salatalık yiyorum ve 1 bardak az şekerli çay içiyorum :)) Hiç 2 ye çıkmamışımdır.Kolay kilo verenler ne önerir öğrenmek istiyorum..Günde toplam 3 dilim kepek ekmek yiyorum bir de düzenli plates yapıyorum.
Hiç diyet programı yapmadım eksik beslenmek de istemiyorum..Burada yazılanları okuyunca bana da bir azim geldi..
Evet okudum bilinçli bir şekilde kilo vermeyi istiyorum.2.5yıllık evliyim,muhasebeciyim fakat bu ara mali müşavirlik sınavlarım olduğu için ara verdim işe.O yüzden fırsatım varken değerlendirmek için girmek istedim gruba.Yürüyüş çok fazla yapamıyorum fakat pilatese 3 aydır devam ediyorum günde yarım saat.Evde kendim yapıyorum haliyle.Hoşgeldin cnm
Birazdaha detaylı kendini tanıtırmısın
Evlimisin çalışıtomusun vs.
Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen devam edersin bizimle
Gerçi hedef kilona fazla kalmamış kısa sürede ulaşırsın inş.
Bizde sağlıklı menüler yapmaya çalışıyoruz
Kahvaltın genel olarak güzel
Kepekli ekm.yerine tam bupday yada çavdar tercih edersen daha iyi
Öğünlerindede ana yemek yanında bol salata ve yoğurtdu eksik etme
Tabiki Birazdaha spor ve bol su
Akşamları menüler saatleriyle, su ve spor toplu olarak yazılıp birbirimize yorumlar yapıyoruz
Bende zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibiyim
Geçen sene burdan 45 kilo vererek mezun olmuştum
Biraz geri alınca tekrar başladım
aa arastiralim.Kızlar chia nın çayıda çıkmış. TR de varmı bilmiyom
Hos geldin Ezo ben Elif. Doğru yerdesin katılımın güzel olursa kiloların uçup gidicek sen bile farkında olmıycak sin. Sağlıklı besleniyoruz tek yaptigimiz bu.Evet okudum bilinçli bir şekilde kilo vermeyi istiyorum.2.5yıllık evliyim,muhasebeciyim fakat bu ara mali müşavirlik sınavlarım olduğu için ara verdim işe.O yüzden fırsatım varken değerlendirmek için girmek istedim gruba.Yürüyüş çok fazla yapamıyorum fakat pilatese 3 aydır devam ediyorum günde yarım saat.Evde kendim yapıyorum haliyle.
Düşebildiğimm kadar kilo verip öyle çocuk planlıyorum biraz da o etkili oldu.İlginize de teşekkür ederim.Allah bağışlasın torununuzu ve evlatlarınızı.:)
Kilon fazla olmadığı için platesde sıkılaşmak için iyi olur cnmEvet okudum bilinçli bir şekilde kilo vermeyi istiyorum.2.5yıllık evliyim,muhasebeciyim fakat bu ara mali müşavirlik sınavlarım olduğu için ara verdim işe.O yüzden fırsatım varken değerlendirmek için girmek istedim gruba.Yürüyüş çok fazla yapamıyorum fakat pilatese 3 aydır devam ediyorum günde yarım saat.Evde kendim yapıyorum haliyle.
Düşebildiğimm kadar kilo verip öyle çocuk planlıyorum biraz da o etkili oldu.İlginize de teşekkür ederim.Allah bağışlasın torununuzu ve evlatlarınızı.:)
Adaşız o Zaman :) Evet sağlıklı beslenemiyorumm tek sorunum buydu.Pkoya rağmen kilo vermeye çalışıyorum sağlığım için.:) İrademe güveniyorum..Çünkü çok hırslı bir yapım var malesef.Hos geldin Ezo ben Elif. Doğru yerdesin katılımın güzel olursa kiloların uçup gidicek sen bile farkında olmıycak sin. Sağlıklı besleniyoruz tek yaptigimiz bu.
Evet var mefkusum 14.90 fiyati 60 poşet var içinde.Kızlar chia nın çayıda çıkmış. TR de varmı bilmiyom
Elif ler hırslı dir bebekAdaşız o Zaman :) Evet sağlıklı beslenemiyorumm tek sorunum buydu.Pkoya rağmen kilo vermeye çalışıyorum sağlığım için.:) İrademe güveniyorum..Çünkü çok hırslı bir yapım var malesef.
Duymamıştım ama iyi oldu öğrendiğim.Bildirim yapıldığını da biliyorum okudum hepsini :) Yağları eritmek daha önemli benim için hiç kalçam yok ama bel bölgesi malesef gitmiyor özellikle göbek kısmı.Hep spor gerekli sanırım onun içinde.Mecbur devam :)))Kilon fazla olmadığı için platesde sıkılaşmak için iyi olur cnm
Ama yağ yakmak için cardiyo yapman lazım
Dışarı çıkamasanda you tube dan leslie yi spor programına eklersen iyi olur
Bu arada cuma tartı günü öğlene kadar bildirim yapılması gerekiyor
Pazarteside haftasonu kaçamaklarını önlemek için takım içi tartı bildirimi var
Evet çok hırslandım 2 günde 1 kilo vermeye başlamıştım.:) Benimde genel muhasebe.Eşim Deniz subayı olduğu için Muğla'da yaşıyoruZ.Ben de çoğunlukta yalnız kaldığım için vaktimi sınavlarıma hazırlanarak bir yandan da kendime bakarak geçiriyorum.Boş geçirmemek adına uyku düzenim yok bir de sabaha kadar ders çalışıyorum.O da etkiliyor.Meslektaşmışız da sevindim,tanıştığımıza da memnun oldum.Elif ler hırslı dir bebekbu arada muhasebeciyim özel şirketlerde çalıştım 4 yıldır ara verdim ancak babam ve kardesimle ortak bi mobilya fabrikamiz var zaman zaman hesap kitap kontrolleri için gidiyorum. Nerdesin hangi il?
hosgeldın canım adım merve 26 yasındayım evlıyım 20 aylık bır kızım varHerkese merhabalar..:) Yaşım 25 boyum 1.64 kilom da 62..68 kilodan 62 ye düştüm 3 ayda.Ama daha da vermek istiyorum 56 kiloya kadar düşmek istiyorum..
1 dilim kepek ekmek
1 domates 1 salatalık yiyorum ve 1 bardak az şekerli çay içiyorum :)) Hiç 2 ye çıkmamışımdır.Kolay kilo verenler ne önerir öğrenmek istiyorum..Günde toplam 3 dilim kepek ekmek yiyorum bir de düzenli plates yapıyorum.
Hiç diyet programı yapmadım eksik beslenmek de istemiyorum..Burada yazılanları okuyunca bana da bir azim geldi..
bı bakmak lazım cnımEvet var mefkusum 14.90 fiyati 60 poşet var içinde.
Aramıza hoşgeldin ben Poni. Aynı boydayız kilon çok güzel yaaHerkese merhabalar..:) Yaşım 25 boyum 1.64 kilom da 62..68 kilodan 62 ye düştüm 3 ayda.Ama daha da vermek istiyorum 56 kiloya kadar düşmek istiyorum..
1 dilim kepek ekmek
Hoşbuldum.Elif ben de:) 55 i görmek istiyorum mümkün olursa.Çok kolay kilo aldığım için ne kadar kilo verirsem o kadar iyi çünkü.Faydası olacak inşallah hepimize :))Aramıza hoşgeldin ben Poni. Aynı boydayız kilon çok güzel yaa
Hoşbuldumm.:) Allah bağışlasın darısı ben ve benim gibi isteyenlere olsun inşallah.hosgeldın canım adım merve 26 yasındayım evlıyım 20 aylık bır kızım var
gece uyumak çok önemli canım leptin hormonu yani zayıflama hormonu gece uykuda son hız çalışıyor birde gece uyumadiginda acıkmadım ve yeme ihtimalin daha yüksek. Bende çok memnun oldum canım.Evet çok hırslandım 2 günde 1 kilo vermeye başlamıştım.:) Benimde genel muhasebe.Eşim Deniz subayı olduğu için Muğla'da yaşıyoruZ.Ben de çoğunlukta yalnız kaldığım için vaktimi sınavlarıma hazırlanarak bir yandan da kendime bakarak geçiriyorum.Boş geçirmemek adına uyku düzenim yok bir de sabaha kadar ders çalışıyorum.O da etkiliyor.Meslektaşmışız da sevindim,tanıştığımıza da memnun oldum.
ovvv superiz.45 dk plates yapıldı ılgınc bır sekılde benı cok zorlamadı nedense yada acısı sonramı cıkacak anlamadım
kızım uyurken bırde leslıe yapayım barı bugunluk sporu bıtıreyım belkı aksama canım ısterse kondısyon bısıkletıne bınerım
Aminn.Hoşbuldumm.:) Allah bağışlasın darısı ben ve benim gibi isteyenlere olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?