- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.721
Aramıza hoşgeldin ben Poni[/QUOT
Sağol Can'ım sana da afiyet olsun maşallah istikrarlısın :))Afiyet olsun canm güzel olmis
Tamam ablacım teşekkür ederim.Unutmuşum yazmayı.Elifcim kilonu boyunu profilinin altına yazarsan iyi olur hepimizde yazıyor
Öğlende dediğim gibi ekmeğini değiştirirsen iyi olur
Beyaz ekmeğin içine kepek koyuyolar oluyor kepekli ekmek ve uzun süreli kullanımı kansızlık yapıyor
Menün güzel sayılır sadece akşam hem ekmek hem patates fazla. diyette patatesi tercih etmiyoruz bide ekmek 1 dil yeterli
canım benim geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallahKızlar bugün temizlik yaptım akşam da annem hasta ins çok ciddi birşey yok kan değerlerinde sıkıntı var yatış verdiler onun yanındayım dua edin menümü paylaşacağım ama spor yapamadim su da az içtim
Hoşgeldinn Can'ım ben de yeniyim :)) Hedefine ulaşırsın sende umarım kısa Zaman'da :))Merhabalar ben yeniyim.Boyum 1.55. Kilom 71. Bugun basladim diyete.
Afiyet olsun elifim :)Kalkayim yemekler beni bekler disarda da yavaştan bir yağmur bide sütlu nescafe iceyim manzarama karşı ohh çok şükür bu günümüze :)
hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. 5.5 aydır burdayim 17 kilo verdimHerkese merhabalar..:) Yaşım 25 boyum 1.64 kilom da 62..68 kilodan 62 ye düştüm 3 ayda.Ama daha da vermek istiyorum 56 kiloya kadar düşmek istiyorum..
Sabahları kahvaltı için 1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 domates 1 salatalık yiyorum ve 1 bardak az şekerli çay içiyorum :)) Hiç 2 ye çıkmamışımdır.Kolay kilo verenler ne önerir öğrenmek istiyorum..Günde toplam 3 dilim kepek ekmek yiyorum bir de düzenli plates yapıyorum.
Hiç diyet programı yapmadım eksik beslenmek de istemiyorum..Burada yazılanları okuyunca bana da bir azim geldi..
arastirayim Ablam çok sagol :)Kızlar chia nın çayıda çıkmış. TR de varmı bilmiyom
Supersin canım45 dk plates yapıldı ılgınc bır sekılde benı cok zorlamadı nedense yada acısı sonramı cıkacak anlamadım
kızım uyurken bırde leslıe yapayım barı bugunluk sporu bıtıreyım belkı aksama canım ısterse kondısyon bısıkletıne bınerım
tarçın sevsem denerdim ablamKızlar ben neskafeyede biraz tarçın koydum
Ben sevdim
belkide tarçını sevdiğim içindir
Kız merve maşallah güzelim
Benimde bisiklet terasda içeri alıp akşamları yapsam iyi olur
işin zor canim kolay gelsinSelam kızlar
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler
Sabah işe geç geldim kahvaltısını hazırladım eşimin öğleye çorbasını yaptım, ıhlamurunu demledim çekirdeğini bile baş ucuna koydumçıktım koştur koştur işe geldim
Şimdide çıktım eve gidiyorum naz topum beni bekliyor
mervem ac gezmissin yaBugunun menüsü
Kilo:87,2
Sabah(12:00)
2 kuru kayısı
15 çiğ badem
(17:00)
1 tost (tam tahlili)
1 kk az fazla kaşar
1 tk salca
1 bardak kefir
Su:1,5 lt oldu ,1 kupa yeşilcay ,1 maden suyu
Spor:45dk plates ,45 dk leslie
kepek ekmek yerine tam buğday daha sağlıklı canım. bide patates tuketmesen daha iyi olur :) afiyet olsunKilo:61.5
Sabah
1dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 salatalık,1 domates,1 bardak çay,1kibrik küt. Peynir,4 zeytin :))
Öğle
1 kase şehriye çorbası (ekmek yok)
1adet yeşil elma(Fuji)
1fincan limonlu yeşil çay
Akşam
Yarım porsiyon fırında patlıcan patates
Büyük tabak salata
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek.
30 dk pilates
1 lt.Su ,1 fincan Türk kahvesi ...
Afiyet olsun elifim menü güzelMenüm
Saat 8
1 mandalina
1 kaşık tulum peyniri
2 zeytin
Saat 11
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Maydanoz
Tere
Saat 14
1 fincan sütlü nescafe
2 hurma
Saat 17
1 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık mantarlı tavuk sote
8 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
Su 2 litre 3 u bulur
Spor az sonra lesli yapıcam 3 mil
menü güzel canım afiyet olsunKizlar menumu yazayim
Sabah:08.00 1.5 haslanmis yum. 4 ceviz,1 kk peynir,7 yesil zeytin,roka ve cay.
Ogle:12.15 bir kase yogurt,6 yk dunden kalan kiymali pirasa.
Ara ogun:15.00 bir bar sut,1 kuru incir,bes alti badem.
Aksam:17.45 firinda bir orta boy cupra bir kac sogan halkasi ve salata.
2 litre su spor yok.
fasulye tartı öncesi olmamış ponim ya afiyet olsunMenüm
07.00
1 d ekmek arasına 1 kk peynir 1 salatalık
Neskafe
14.30
Mantar sote
1 d ekmek
1 kk peynir
Yeşillik
18.00
2 yk kurufasulye eklenmiş mor lahana salatası
Su su çok az aldı bugün başm ağrıyo hafiften gidip içeym
Spor henüz yok
a fiyet olsun ablam menü güzelMenümü yazayım spor yaparsam eklerim niyetim leslie yapmak
9.00 __çörekotu yağı, sirkeli su
9.45 ___
2 yumurtalı ıspanaklı peynirli omlet
Yarım çb.ceviz
Roka
1 salatalık
5 y.zeytin
13.10 __
Cevizli brokoli salatası
Sade quark
17.15__
Yağsız tavada kızarmış tavuk göğsü
Salata
Yoğurt
Su 2.5 lt olur
Salata :marul maydonoz dereotu kereviz havuç pancar
Eki Görüntüle 1922199
Merhabalar ben yeniyim.Boyum 1.55. Kilom 71. Bugun basladim diyete.
hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum varSabah 2 yumurta yemistim ama sonra istifra ettim.Oglen corba , aksam balik salata yedim. Ara ogunum ceviz ve ayrandi.
Aysecim çok geçmiş olsun kısa sürede iyileşir insKızlar bugün temizlik yaptım akşam da annem hasta ins çok ciddi birşey yok kan değerlerinde sıkıntı var yatış verdiler onun yanındayım dua edin menümü paylaşacağım ama spor yapamadim su da az içtim
hoşgeldin ve geçmiş olsun cnmSabah 2 yumurta yemistim ama sonra istifra ettim.Oglen corba , aksam balik salata yedim. Ara ogunum ceviz ve ayrandi.
Geçmiş olsun Allah şifa versin cnmKızlar bugün temizlik yaptım akşam da annem hasta ins çok ciddi birşey yok kan değerlerinde sıkıntı var yatış verdiler onun yanındayım dua edin menümü paylaşacağım ama spor yapamadim su da az içtim
Hilalcim sabahları bazen normal kahvaltı yapki vücut alışmasınMenum
Sabah 11
Chia puding
Ara 14
Sütlü kahve
Akşam 19
Bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Büyük kase salata
Su 2 ye yakın
Spor bir saat yürüyüş
Tatlım yeniyim diye çekinmeHoşgeldinn Can'ım ben de yeniyim :)) Hedefine ulaşırsın sende umarım kısa Zaman'da :))
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Kızlar bugün temizlik yaptım akşam da annem hasta ins çok ciddi birşey yok kan değerlerinde sıkıntı var yatış verdiler onun yanındayım dua edin menümü paylaşacağım ama spor yapamadim su da az içtim
hoş geldin canım. ben fulyaHoşgeldinn Can'ım ben de yeniyim :)) Hedefine ulaşırsın sende umarım kısa Zaman'da :))
hoş geldin canım. ben fulya
O yüzden tercih ettim zaten abla :) Yoksa gaza geleceğim yoktu..İyki de dahil olmuşum bu gruba..Hazır eşim nöbetteyken derse bakıyım dedim..Birçok şey öğrenicem galiba sizdenTatlım yeniyim diye çekinme
Her konuda yazıp sohbet edebiliriz burda
Bol paylaşım daha iyi kaynaşma ve yüksek motivasyon demek
afiyet olsun canmsabah 08.40
2 yk lor peyniri
8 zeytin
12 çiğ fındık
domates, maydanoz, nane
öğlen 12.40
2 dilim fırında palamut
yarım kase radika salatası
ara 15.30
mandalina, 100 mlt keçi sütü
akşam 18.50
6 yk kıymalı mercimek yemeği
salata
ara 1 çay bardağı kefir
2,5 lt su, 40 dk tempolu yürüyüş
Hoşbuldumm.. Ben de Elif.Allah bağışlasın yavrunuzu,maşallah epey kilo vermişsiniz :) Benim son noktam 56hoşgeldin canım ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında oğlum var. 5.5 aydır burdayim 17 kilo verdim
kepek ekmek yerine tam buğday daha sağlıklı canım. bide patates tuketmesen daha iyi olur :) afiyet olsun
Mercimek şişlik yapmıyosa gayet güzel cnmsabah 08.40
2 yk lor peyniri
8 zeytin
12 çiğ fındık
domates, maydanoz, nane
öğlen 12.40
2 dilim fırında palamut
yarım kase radika salatası
ara 15.30
mandalina, 100 mlt keçi sütü
akşam 18.50
6 yk kıymalı mercimek yemeği
salata
ara 1 çay bardağı kefir
2,5 lt su, 40 dk tempolu yürüyüş
burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz bebeğimO yüzden tercih ettim zaten abla :) Yoksa gaza geleceğim yoktu..İyki de dahil olmuşum bu gruba..Hazır eşim nöbetteyken derse bakıyım dedim..Birçok şey öğrenicem galiba sizden
Stres yaptıysan ondanda olur cnmkızlar moralim bozuk. sanki tıkandım. çıkamıyorum. her akşam probiyotik içiyorum. niye böyleki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?