- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.761
Ay her tarafından tehlike fışkırıyor misafirinin bol sabır bebeğim.Haftanın 3 günü 1.5 saat 3 günü sadece 30 dk yürüyüş yapıyorum canım. Bide canım bana akrabamız geldi eve ona sıkkın sanırım tam bu hafta benim diyodum diyetimi blockluyor. Bu hfta bende kalıcak. Ya tatlı yiyor ya cips. Yemiyorum ama kızıyorum. Bide bana kek çırpsana Şen'im şu börek güzeldi yapsana diyip duruyor
Evet tam tahıllıdan kullanıyordum.Devam edicem sanırım ona ben de.Bu evde yapılan spor gerçekten işe yarıyor mu peki adınıda yeni duydum bugün.ekmek konusunda bilgi vermiş mefkusum patates zaten diyeti sekteye ugratiyor onu sende biliyorsun az yemişsin daha dikkatli olursun eminim. Ekmek marketlerde uno nun tam buğday ekmeği var ben çok seviyorum chia tohumlu hemde tavsiye olunur.
.
Ödem çayı mı o nasıl oluyor :)Bu arada yazmayı unutmuşum bi litre ödem çayı içildi
Amin canım geçen sefer ikimizinde basmıştı evi su o yüzden diken ustundeyim babamlar arıcam gelsinler birlikte ev bakalım diye eşim sürekli çalışıyor bakmaya fırsat olmuyor bir an once hızlandırmak lazimÇok fena ya Allah yardımcısı olsun. İnşallah alırsınız en kisa surede.
Valla ne güzel ben bakınca istemeyen canım istiyor valla. Kız 1 tepsi ıslak kek var evde suan balkona koydum kokmasin diye
akşam olmamış canım afiyet olsunselam kızlar biraz önce geldim gelir gelmez de attım koşu bandına kendimi
az hasarla atlatmaya çalıştım ama işte şöyle böyle :)
sabah 1ç.k çörek otu, 1y.k elma sirkeli su
10:00 bir t.b ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
1yumurtalı omlet
4gibi kahve
6:30 bir kepçe tarhana çorbası
2 kaşık pilav
4 kaşık nohut
6,7 yaprak sarması
salata
2lt su 45dk yürüyüş
Abla bgn dayanamadım tatlı yedim senin tatlıdan yaptım akşam yemeğı yerine yedim valla. Su +700 beni dağıttı resmen çok hevesliydim hevesim söndü
Canım benim toparla kendini sen yaparsın yeterki hevesini azmini kaybetme bak bende reglden dolayı yerimde sayıyorum ama sporada asilmaya gayret ediyorumO 2 hafta sanırım 3 haftaya çıkıcak canm
güzel canım tavuk göğsü tatlı olan miMenüm
Sabah 8.00
10 badem
1 bardak neskafe
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
Domates avakado
Akşam 16.00
1 kase yulaflı tatlı ( süt , 3 çk yulaf, 2 tk kakao,8 kuru üzüm, 1tk keci boynuzu unu)
1 kase yoğurt
1 minicik tavuk göğsü
Gece
Kür
Sıvı: 2.5 lt su - 2 bardak yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş
Amin cnm inşallahRabbim gönlünü görw versin canım
ayça p90x varmı cd leri varsa başlayalım beraber bana zor geliyordu cesaret edemiyorum bi gayret başlarım seninleNe güzel dedin dilek ama 3 hafta sonra yine istediğim bedende olmuyorum ki. İstediğim şey fit olmak. P90x d başlıcam bide jullian ve ağırlık çalısıcam bunları yaparken kilo alabilirim bu yüzden aslında mezun olmak istiyorum.
Abla değilim ya. Sanırım diyet yapıyorum diye biraz daha sinirlerim geriliyor bide tek başına diyet daha kolay şimdi bu kadar sıkarken ben baltalayan birinin olması gerdi galiba. Ama senin tatlı Hızır gb yetişti. En azından bu haftayı 70 ile kapatırım hiç yoktan iyiAyça ne yaptın kuzum birazdaha iyimisin
canimcim bide evli olduğunu dusun bak ben kilo vermeye çalışıyorum eşimde tam tersi kilo almaya calisiyor gecenin bu saatinde neler neler yiyor evlendigimizden beri bu hep böyle ve nasıl bi meto ya sahipse ben onun yediklerinin yarısını bile yemiyordum ama ben kilo alıyordumAbla değilim ya. Sanırım diyet yapıyorum diye biraz daha sinirlerim geriliyor bide tek başına diyet daha kolay şimdi bu kadar sıkarken ben baltalayan birinin olması gerdi galiba. Ama senin tatlı Hızır gb yetişti. En azından bu haftayı 70 ile kapatırım hiç yoktan iyi
akşam için pek az hasar diyemeyiz cnm bide tartıya 1 kalaselam kızlar biraz önce geldim gelir gelmez de attım koşu bandına kendimi
Biraz peynir
4 zeytin
1yumurtalı omlet
4gibi kahve
2 kaşık pilav
4 kaşık nohut
6,7 yaprak sarması
salata
2lt su 45dk yürüyüş
Kuzum kilo verirken en büyük etken moralAbla bgn dayanamadım tatlı yedim senin tatlıdan yaptım akşam yemeğı yerine yedim valla. Su +700 beni dağıttı resmen çok hevesliydim hevesim söndü
Güzelim hepsini okudumvalla açıkçası çarşamba günü diye yedim. şişlik yapsa bile cumaya kalmaz. zaten wc den dolayı şişim. daha fazlası olmaz herhaldelif içeriyor ya belki faydası olur dedim
az önce alman çayı içtim. yarın sabah için balkabağı haşladım.içine birşeyler karıştırıp onu yiyeceğim.
yarın doktor için randevu aldım. oraya gidip işe geçeceğim. yarın öğle yemeğimi yanıma alamam. dışardan yemek yerim. ne yiyeceğimi ayarlamam lazım.
evet canım puer çayı siyah çay. arada içiyorum zaten. onun özelliği var. dur yazayım.
Pu erh Çayının Faydaları:
Pu-erh (puer) çayı dünyanın en değerli çayıdır. Bu bir Çin çayıdır. Çinliler pu-erh çayını 100 hastalığın şifası gibi görürler. Puer çayı diğer bitki çaylarından farklı olarak mide ülseri zamanı bile içilebilir. Yaklaşık 10 senedir çay üreticileri bu Çin çayının aynısı yapmaya uğraşıyorlar. Bu çabalara rağmen hiç birisi orijinalinin yerini tutamamıştır. Diğer çaylardan farklı olarak pu-erh çayı yıllandıkça kalitesini artırır. Ne kadar uzun süre bekletilirse tadı da, faydası da o kadar artar. Günümüzdeki gerçek pi-erh çayı yalnız güney Çin’in Yunnan eyaletinde özel teknoloji ile çay bitkisinin en iri yapraklarından hazırlanır. Puer çayı özel üretim yöntemi sayesinde 20 – 30 sene bozulmadan ve tadını kaybetmeden kalabilir. Senelerce bozulmaması için presleme yöntemi kullanılır.
Puer çayının yaklaşık 700 senelik tarihi var. Bu çayın iki çeşidi vardır: Sheng Pu-erh (yeşil) ve Shou Pu-erh (koyu/siyah). Sheng puer fazla işlem görmediğinden preslenir. Bu çay rengini, tazeliğini ve faydasını korur. Rengi yeşil olduğundan bazıları unu yeşil çayla karıştırabilir. Tabi zaman geçtikçe rengi daha koyuya değişe bilir, ama kalitesi eksilmez.
Shou pu-erler (siyah çay) hızlandırılmış fermentasyon ürünüdür. İnsanın zamanı kandırmak isteyerek, hızlı çay elde etme yöntemidir. Shou puer, sıcaklık ve nem koşulları kontrol edilerek, cameliya yapraklarını ( çay bitkisi) hızlı fermentasyon görerek elde edilen çay türüdür. Bu işlemi gören yapraklar koyulaşarak siyah renge dönüşür. Sheng pu-erden daha az faydalı madde içerir.
Puer çayları yuvarlak ve dörtken 100 – 500 gr şeklinde preslenir. Taze puerlerin tadı odunumsu ve topraksı olduğu halde, yıllanmış çayların tadı daha çok bal ve cevizi anımsatır. Bir puer bitki çayından nem ve küf kokusu geliyorsa bu onun bozuk olduğunu gösterir.
Pu-erh çayının faydaları
• Kilo vermeye yardımcı olur
• Vücuttaki glikoz seviyesini normalleştirir
• Kandaki şeker ve kolesterol seviyesini düşürür
• Şekerli diyabet hastalığında kullanılır
• Metabolizmayı iyileştirir
• Toksinleri temizler
• Karaciğeri temizler
• Hazımsızlık sorununu aradan kaldırır
• Çeşitli zehirlenmelerde ve gastrit ile ilgili sorunlarda yardımcı olur
• Sarhoşluğa iyi gelir
• Dalağı olumlu etkiler
• İyi bir sakinleştirici vasıtadır
• Bağırsakları temizler
• Kabızlığı önler
• Kalp-damar hastalıklarını önler
• Kanser gelişimini engeller
• İshal ve dizanteri hastalıklarında etkilidir
• Hepatit hastalığının gelişimini engeller
ALINTI
tavuk göğsü heralde tatlıMenüm
Sabah 8.00
10 badem
1 bardak neskafe
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
Domates avakado
Akşam 16.00
1 kase yulaflı tatlı ( süt , 3 çk yulaf, 2 tk kakao,8 kuru üzüm, 1tk keci boynuzu unu)
1 kase yoğurt
1 minicik tavuk göğsü
Gece
Kür
Spor 30 dk yürüyüş
Sen yalnızmı yaşıyon tatlımHaftanın 3 günü 1.5 saat 3 günü sadece 30 dk yürüyüş yapıyorum canım. Bide canım bana akrabamız geldi eve ona sıkkın sanırım tam bu hafta benim diyodum diyetimi blockluyor. Bu hfta bende kalıcak. Ya tatlı yiyor ya cips. Yemiyorum ama kızıyorum. Bide bana kek çırpsana Şen'im şu börek güzeldi yapsana diyip duruyor
ben yerimde elfim yemez onuÇok çok koydum tabaklarina bitsin biran önce diyeMalum KAÇAMAK YoK DİYE SÖZ VERDİK Strecleyip koydum balkona yarında kalanini yesin Efeler
Allah gönlünüze göre versin cnmmin canım geçen sefer ikimizinde basmıştı evi su o yüzden diken ustundeyim babamlar arıcam gelsinler birlikte ev bakalım diye eşim sürekli çalışıyor bakmaya fırsat olmuyor bir an once hızlandırmak lazim
Güzelim lütfen sıkma kendini sen biçok kişiden daha azimlisin (en başta benden)Abla değilim ya. Sanırım diyet yapıyorum diye biraz daha sinirlerim geriliyor bide tek başına diyet daha kolay şimdi bu kadar sıkarken ben baltalayan birinin olması gerdi galiba. Ama senin tatlı Hızır gb yetişti. En azından bu haftayı 70 ile kapatırım hiç yoktan iyi
Anacım bu adamların hepsimi böylecanimcim bide evli olduğunu dusun bak ben kilo vermeye çalışıyorum eşimde tam tersi kilo almaya calisiyor gecenin bu saatinde neler neler yiyor evlendigimizden beri bu hep böyle ve nasıl bi meto ya sahipse ben onun yediklerinin yarısını bile yemiyordum ama ben kilo alıyordum
Aaaa pilavmı gördüm orda kız pirinçmi çabuk söyleIyi geceler kizlar yine gecikti m biliyorum ama bu aralar teli alamıyorum elime oglandan korkuma direk yapisiyo oyüzden kusura bakmayın
Menum
Sabah9:30
2dilim ekmek
1tk tereyagi peynir 2zeytin domates salatalik
1uumurta
Ogle14:30
4yk taze fasulye
1 yk pilav
Salata yogurt
Ara1elma
Aksam18:30
1dilim ekmek
Yogury azpeynir
Su 2lt
Spor yok gorumcedeydim yapamadım
ins bulursun canım yaKarşı komşumun mutfağini yine su bastı kizlar valla bende tetikteyim su evi biran önce alabilsek ne iyi olacak bu evin dokuntulugunden bıktım
arttırmaya çalışıyorum elifim. Bugün kek yaptım ufakliga gözüm onda kaldi bisi yiyemedimekmek konusunda bilgi vermiş mefkusum patates zaten diyeti sekteye ugratiyor onu sende biliyorsun az yemişsin daha dikkatli olursun eminim. Ekmek marketlerde uno nun tam buğday ekmeği var ben çok seviyorum chia tohumlu hemde tavsiye olunur.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Afiyet olsun tartıya 2 gün var keşke kuru olmasaydı. Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun mefkusum güzel menü.
hos geldin tanıyalım seni ben Elif.
Çok geçmiş olsun canım ınsallah ciddi birşey değildir. Bizi habersiz bırakma.
Afiyet olsun az yemişsin hilal kusturmë metonu.
Afiyet olsun canım umarım mercimek sisirmez seni. Wc olayı için form çay en hızlı çözüm olur. Birde senin ictigin çay siyah çaydi diye hatırlıyorum siyah çay kabızlık yapıyor bence bu ara fazla tüketme.
Supersin elifimBu arada leslie 3 mil yapıyordum bitmesine 5 dk kala ufaklık uyandı kaldı Bilginize.
Akşam olmamış dileğim afiyet olsunselam kızlar biraz önce geldim gelir gelmez de attım koşu bandına kendimi
Biraz peynir
4 zeytin
1yumurtalı omlet
4gibi kahve
2 kaşık pilav
4 kaşık nohut
6,7 yaprak sarması
salata
2lt su 45dk yürüyüş
baya faydaliymis ablavalla açıkçası çarşamba günü diye yedim. şişlik yapsa bile cumaya kalmaz. zaten wc den dolayı şişim. daha fazlası olmaz herhaldelif içeriyor ya belki faydası olur dedim
az önce alman çayı içtim. yarın sabah için balkabağı haşladım.içine birşeyler karıştırıp onu yiyeceğim.
yarın doktor için randevu aldım. oraya gidip işe geçeceğim. yarın öğle yemeğimi yanıma alamam. dışardan yemek yerim. ne yiyeceğimi ayarlamam lazım.
evet canım puer çayı siyah çay. arada içiyorum zaten. onun özelliği var. dur yazayım.
Pu erh Çayının Faydaları:
Pu-erh (puer) çayı dünyanın en değerli çayıdır. Bu bir Çin çayıdır. Çinliler pu-erh çayını 100 hastalığın şifası gibi görürler. Puer çayı diğer bitki çaylarından farklı olarak mide ülseri zamanı bile içilebilir. Yaklaşık 10 senedir çay üreticileri bu Çin çayının aynısı yapmaya uğraşıyorlar. Bu çabalara rağmen hiç birisi orijinalinin yerini tutamamıştır. Diğer çaylardan farklı olarak pu-erh çayı yıllandıkça kalitesini artırır. Ne kadar uzun süre bekletilirse tadı da, faydası da o kadar artar. Günümüzdeki gerçek pi-erh çayı yalnız güney Çin’in Yunnan eyaletinde özel teknoloji ile çay bitkisinin en iri yapraklarından hazırlanır. Puer çayı özel üretim yöntemi sayesinde 20 – 30 sene bozulmadan ve tadını kaybetmeden kalabilir. Senelerce bozulmaması için presleme yöntemi kullanılır.
Puer çayının yaklaşık 700 senelik tarihi var. Bu çayın iki çeşidi vardır: Sheng Pu-erh (yeşil) ve Shou Pu-erh (koyu/siyah). Sheng puer fazla işlem görmediğinden preslenir. Bu çay rengini, tazeliğini ve faydasını korur. Rengi yeşil olduğundan bazıları unu yeşil çayla karıştırabilir. Tabi zaman geçtikçe rengi daha koyuya değişe bilir, ama kalitesi eksilmez.
Shou pu-erler (siyah çay) hızlandırılmış fermentasyon ürünüdür. İnsanın zamanı kandırmak isteyerek, hızlı çay elde etme yöntemidir. Shou puer, sıcaklık ve nem koşulları kontrol edilerek, cameliya yapraklarını ( çay bitkisi) hızlı fermentasyon görerek elde edilen çay türüdür. Bu işlemi gören yapraklar koyulaşarak siyah renge dönüşür. Sheng pu-erden daha az faydalı madde içerir.
Puer çayları yuvarlak ve dörtken 100 – 500 gr şeklinde preslenir. Taze puerlerin tadı odunumsu ve topraksı olduğu halde, yıllanmış çayların tadı daha çok bal ve cevizi anımsatır. Bir puer bitki çayından nem ve küf kokusu geliyorsa bu onun bozuk olduğunu gösterir.
Pu-erh çayının faydaları
• Kilo vermeye yardımcı olur
• Vücuttaki glikoz seviyesini normalleştirir
• Kandaki şeker ve kolesterol seviyesini düşürür
• Şekerli diyabet hastalığında kullanılır
• Metabolizmayı iyileştirir
• Toksinleri temizler
• Karaciğeri temizler
• Hazımsızlık sorununu aradan kaldırır
• Çeşitli zehirlenmelerde ve gastrit ile ilgili sorunlarda yardımcı olur
• Sarhoşluğa iyi gelir
• Dalağı olumlu etkiler
• İyi bir sakinleştirici vasıtadır
• Bağırsakları temizler
• Kabızlığı önler
• Kalp-damar hastalıklarını önler
• Kanser gelişimini engeller
• İshal ve dizanteri hastalıklarında etkilidir
• Hepatit hastalığının gelişimini engeller
ALINTI
Kız tatlı dediğin zuhal ablanin tarifimi canım afiyet olsunMenüm
Sabah 8.00
10 badem
1 bardak neskafe
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
Domates avakado
Akşam 16.00
1 kase yoğurt
1 minicik tavuk göğsü
Gece
Kür
Spor 30 dk yürüyüş
Misafir gelmiş bide emrivaki yapıyor :/Haftanın 3 günü 1.5 saat 3 günü sadece 30 dk yürüyüş yapıyorum canım. Bide canım bana akrabamız geldi eve ona sıkkın sanırım tam bu hafta benim diyodum diyetimi blockluyor. Bu hfta bende kalıcak. Ya tatlı yiyor ya cips. Yemiyorum ama kızıyorum. Bide bana kek çırpsana Şen'im şu börek güzeldi yapsana diyip duruyor
evet canım bi litre suya bi salatalık bi limon 1 dal nane koyuyorum akşamdan.ertesi gün gün içinde içiyorumÖdem çayı mı o nasıl oluyor :)
Öğle cumaya yakın olmamış canımIyi geceler kizlar yine gecikti m biliyorum ama bu aralar teli alamıyorum elime oglandan korkuma direk yapisiyo oyüzden kusura bakmayın
Menum
Sabah9:30
2dilim ekmek
1tk tereyagi peynir 2zeytin domates salatalik
1uumurta
Ogle14:30
4yk taze fasulye
1 yk pilav
Salata yogurt
Ara1elma
Aksam18:30
1dilim ekmek
Yogury azpeynir
Su 2lt
Spor yok gorumcedeydim yapamadım
Çok ihtiyacım var sabıra.Ay her tarafından tehlike fışkırıyor misafirinin bol sabır bebeğim.
Bende denicem hiç duymamıştım.Gerçekten sonuç alınıyorsa çok iyii :) Ödem problemim oluyor çünkü hep.evet canım bi litre suya bi salatalık bi limon 1 dal nane koyuyorum akşamdan.ertesi gün gün içinde içiyorum
Arkadaşımda bardı canım ondan istedim tamam dedi gelince sanada atarım. Daha hedefe 3 haftam var. 67 den sonra yapıcam onu. Yok cnm tatlı olan değil ızgara tavuk göğsü.Amin canım geçen sefer ikimizinde basmıştı evi su o yüzden diken ustundeyim babamlar arıcam gelsinler birlikte ev bakalım diye eşim sürekli çalışıyor bakmaya fırsat olmuyor bir an once hızlandırmak lazim
akşam olmamış canım afiyet olsun
Canım benim toparla kendini sen yaparsın yeterki hevesini azmini kaybetme bak bende reglden dolayı yerimde sayıyorum ama sporada asilmaya gayret ediyorum
güzel canım tavuk göğsü tatlı olan mi
Amin cnm inşallah
ayça p90x varmı cd leri varsa başlayalım beraber bana zor geliyordu cesaret edemiyorum bi gayret başlarım seninle
Çok zor canım evliyken. Bende evlenmeden çözeyim su kilo işimi evlenince spor ile korurum diye ümit ediyorum. Erkekler bide anşayışsız bu konuda. Derim ben tatlını dışarda kaçamak ye gel bana göstermecanimcim bide evli olduğunu dusun bak ben kilo vermeye çalışıyorum eşimde tam tersi kilo almaya calisiyor gecenin bu saatinde neler neler yiyor evlendigimizden beri bu hep böyle ve nasıl bi meto ya sahipse ben onun yediklerinin yarısını bile yemiyordum ama ben kilo alıyordum
Yok abla yaylı değil o tatlı olarak senin verdiğin tarifi yapıp yedim 1 kase hatta aklım dahada kaldı yarın sabahta yemek istiyorum bi kase daha. O kadar büyük bir kaçamak yapamam tavuk göğsü tatlısı aman Allah korusunKara sevda zamanı
akşam için pek az hasar diyemeyiz cnm bide tartıya 1 kala
Kuzum kilo verirken en büyük etken moral
Sen veremedim artı çıktım diye strese girersen inan daha çok vücut kitler kendini
Sen elinden geleni yapıyosun bırak gerisini vücut halletsin
Güzelim hepsini okudum
Herçay herkese iyi gelecek diye bişey yok
Şahsen ben işin içine çin malı ve internet girince pek güvenemiyorum
Bi süre kşraz sapı adaçayı zencefil falan içsen belki daha iyi gelir
tavuk göğsü heralde tatlı
Olmasa iyiymiş
Sen yalnızmı yaşıyon tatlım
Senin misafirde maşallah pek rahatmış
ben yerimde elfim yemez onu
Allah gönlünüze göre versin cnm
Sende internetten araştırabilirsin
Bu hafta böyle olsun haftaya inş daha güzel olcak . Bide ben çok uzun yıllar 6 lı rakam görmedim ya beynen de engel koyuyor olabilirim sürekli hayır sorun değil görebilirsin diyorum amaGüzelim lütfen sıkma kendini sen biçok kişiden daha azimlisin (en başta benden)
Cıss yeme ama zararsız tadlar la nefsini tatmin et
Bikaç hafta sonra olsun dünyanın sonu değilya
Biraz beynini boşalt
Ohhh içim rahatladı senden de bunu beklerdimYok abla yaylı değil o tatlı olarak senin verdiğin tarifi yapıp yedim 1 kase hatta aklım dahada kaldı yarın sabahta yemek istiyorum bi kase daha. O kadar büyük bir kaçamak yapamam tavuk göğsü tatlısı aman Allah korusun
Hoş geldim Elif aramıza hedefine çok yokmuş hemen hakedersin inş. Ben ayca buaradaBende denicem hiç duymamıştım.Gerçekten sonuç alınıyorsa çok iyii :) Ödem problemim oluyor çünkü hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?