Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay her tarafından tehlike fışkırıyor misafirinin bol sabır bebeğim.

Evet tam tahıllıdan kullanıyordum.Devam edicem sanırım ona ben de.Bu evde yapılan spor gerçekten işe yarıyor mu peki adınıda yeni duydum bugün.

Çok fena ya Allah yardımcısı olsun. İnşallah alırsınız en kisa surede.

Valla ne güzel ben bakınca istemeyen canım istiyor valla. Kız 1 tepsi ıslak kek var evde suan balkona koydum kokmasin diye
Amin canım geçen sefer ikimizinde basmıştı evi su o yüzden diken ustundeyim babamlar arıcam gelsinler birlikte ev bakalım diye eşim sürekli çalışıyor bakmaya fırsat olmuyor bir an once hızlandırmak lazim
akşam olmamış canım afiyet olsun

Abla bgn dayanamadım tatlı yedim senin tatlıdan yaptım akşam yemeğı yerine yedim valla. Su +700 beni dağıttı resmen çok hevesliydim hevesim söndü

O 2 hafta sanırım 3 haftaya çıkıcak canm
Canım benim toparla kendini sen yaparsın yeterki hevesini azmini kaybetme bak bende reglden dolayı yerimde sayıyorum ama sporada asilmaya gayret ediyorum
güzel canım tavuk göğsü tatlı olan mi

Rabbim gönlünü görw versin canım
Amin cnm inşallah
ayça p90x varmı cd leri varsa başlayalım beraber bana zor geliyordu cesaret edemiyorum bi gayret başlarım seninle

Ayça ne yaptın kuzum birazdaha iyimisin
Abla değilim ya. Sanırım diyet yapıyorum diye biraz daha sinirlerim geriliyor bide tek başına diyet daha kolay şimdi bu kadar sıkarken ben baltalayan birinin olması gerdi galiba. Ama senin tatlı Hızır gb yetişti. En azından bu haftayı 70 ile kapatırım hiç yoktan iyi

canimcim bide evli olduğunu dusun bak ben kilo vermeye çalışıyorum eşimde tam tersi kilo almaya calisiyor gecenin bu saatinde neler neler yiyor evlendigimizden beri bu hep böyle ve nasıl bi meto ya sahipse ben onun yediklerinin yarısını bile yemiyordum ama ben kilo alıyordum

Iyi geceler kizlar yine gecikti m biliyorum ama bu aralar teli alamıyorum elime oglandan korkuma direk yapisiyo oyüzden kusura bakmayın
Menum
Sabah9:30
2dilim ekmek
1tk tereyagi peynir 2zeytin domates salatalik
1uumurta

Ogle14:30
4yk taze fasulye
1 yk pilav
Salata yogurt

Ara1elma

Aksam18:30
1dilim ekmek
Yogury azpeynir

Su 2lt
Spor yok gorumcedeydim yapamadım

Kara sevda zamanı

akşam için pek az hasar diyemeyiz cnm bide tartıya 1 kala

Abla bgn dayanamadım tatlı yedim senin tatlıdan yaptım akşam yemeğı yerine yedim valla. Su +700 beni dağıttı resmen çok hevesliydim hevesim söndü
Kuzum kilo verirken en büyük etken moral
Sen veremedim artı çıktım diye strese girersen inan daha çok vücut kitler kendini
Sen elinden geleni yapıyosun bırak gerisini vücut halletsin

Güzelim hepsini okudum
Herçay herkese iyi gelecek diye bişey yok
Şahsen ben işin içine çin malı ve internet girince pek güvenemiyorum
Bi süre kşraz sapı adaçayı zencefil falan içsen belki daha iyi gelir

tavuk göğsü heralde tatlı
Olmasa iyiymiş

Sen yalnızmı yaşıyon tatlım
Senin misafirde maşallah pek rahatmış

Çok çok koydum tabaklarina bitsin biran önce diye Malum KAÇAMAK YoK DİYE SÖZ VERDİK Strecleyip koydum balkona yarında kalanini yesin Efeler
ben yerimde elfim yemez onu

Allah gönlünüze göre versin cnm
Sende internetten araştırabilirsin

Güzelim lütfen sıkma kendini sen biçok kişiden daha azimlisin (en başta benden)
Cıss yeme ama zararsız tadlar la nefsini tatmin et
Bikaç hafta sonra olsun dünyanın sonu değilya
Biraz beynini boşalt

Anacım bu adamların hepsimi böyle
Benimkininde yeme saati yok gece gündüz farketmez

Aaaa pilavmı gördüm orda kız pirinçmi çabuk söyle

Karşı komşumun mutfağini yine su bastı kizlar valla bende tetikteyim su evi biran önce alabilsek ne iyi olacak bu evin dokuntulugunden bıktım
ins bulursun canım ya
arttırmaya çalışıyorum elifim. Bugün kek yaptım ufakliga gözüm onda kaldi bisi yiyemedim
Bu arada leslie 3 mil yapıyordum bitmesine 5 dk kala ufaklık uyandı kaldı Bilginize.
Supersin elifim
Akşam olmamış dileğim afiyet olsun
baya faydaliymis abla
Kız tatlı dediğin zuhal ablanin tarifimi canım afiyet olsun
Misafir gelmiş bide emrivaki yapıyor :/
Ödem çayı mı o nasıl oluyor :)
evet canım bi litre suya bi salatalık bi limon 1 dal nane koyuyorum akşamdan.ertesi gün gün içinde içiyorum
Öğle cumaya yakın olmamış canım afiyet olsun

Arkadaşımda bardı canım ondan istedim tamam dedi gelince sanada atarım. Daha hedefe 3 haftam var. 67 den sonra yapıcam onu. Yok cnm tatlı olan değil ızgara tavuk göğsü.

Çok zor canım evliyken. Bende evlenmeden çözeyim su kilo işimi evlenince spor ile korurum diye ümit ediyorum. Erkekler bide anşayışsız bu konuda. Derim ben tatlını dışarda kaçamak ye gel bana gösterme

Yok abla yaylı değil o tatlı olarak senin verdiğin tarifi yapıp yedim 1 kase hatta aklım dahada kaldı yarın sabahta yemek istiyorum bi kase daha. O kadar büyük bir kaçamak yapamam tavuk göğsü tatlısı aman Allah korusun

Güzelim lütfen sıkma kendini sen biçok kişiden daha azimlisin (en başta benden)
Cıss yeme ama zararsız tadlar la nefsini tatmin et
Bikaç hafta sonra olsun dünyanın sonu değilya
Biraz beynini boşalt
Bu hafta böyle olsun haftaya inş daha güzel olcak . Bide ben çok uzun yıllar 6 lı rakam görmedim ya beynen de engel koyuyor olabilirim sürekli hayır sorun değil görebilirsin diyorum ama

Ohhh içim rahatladı senden de bunu beklerdim
Bence yarını sıfır karbonla geçir pudingi cuma ye
Hadi 1 gün daha sabret ayçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…