Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın canım doktorda ne yapıyorsun hayır dır bacım

çok geçmiş olsun Poni izin alıp dinleeydin bugün keşke

Günaydınnnn
Yine geldik perşembeye hafta ne çabuk geçiyor dimi
Eminim bugün herkes azami dikkat edecek

geçmiş olsun cnm
Baş ağrısındanmı uyuyamadın
Çıkarınca rahatlamışındır belki

Hayır mı cnm dr niye gittin

Anacım bu adamların hepsimi böyle
Benimkininde yeme saati yok gece gündüz farketmez
benim adamda öyle gece 12 yiyor işinden dolayı ama ben yedirmeyi çok seviyorum yemiş kadar oluyorum pasta yaptırdık kızımla onlar yedikçe ben keyif alıyorum ne kadar ilginç :)

günaydın ablam Nekadar hızlı geçiyor gerçekten ama cumatı sabırsızlıkla bekliyorum ben her hafta

İnş öyledir canım yarın artık tartıda 6 lı bi rakam göreyim nolur bi daha karnıbahar yok hedefe ulaşmadan.
Öylede öyledir sen güzel dusun ki güzel olsun
Oo o zaman gelsin gelir gelmez başlayalım. Ben akşamları yapayım diyorum sabahları spor salonuna devam. Bu kas yapıyordu dimi.
evt canm kas yapıyor bende gündüzleri kızım uyurken yaparim senin cdler gelene kadar vücudu hamliktan kurtarayim bende

günaydın cnm geçmiş olsun

Annen nasıl oldu cnm
günaydın kızlar tartıya son gün geçen haftaki 1.liğimizi kimseye kaptırmıyalım yarında inşallah
günaydın cnm inşallah

benim adamda öyle gece 12 yiyor işinden dolayı ama ben yedirmeyi çok seviyorum yemiş kadar oluyorum pasta yaptırdık kızımla onlar yedikçe ben keyif alıyorum ne kadar ilginç :)
Bende yedirmeyi severim ama yemeyi daha çook

günaydın ablam Nekadar hızlı geçiyor gerçekten ama cumatı sabırsızlıkla bekliyorum ben her hafta
Zaten herhafta bu heyecanı yaşamasak hem zaman geçmez hemde sıkıcı olur
canm kas yapıyor bende gündüzleri kızım uyurken yaparim senin cdler gelene kadar vücudu hamliktan kurtarayim b
Mervecim sen bilirsin ama bu tür sporların hedefe yaklaşaraktan yapılması daha iyi olmazmı
Eğer sporu artırmak istiyosan 5 mil leslie yapabilirsin
Ayça spor konusunda daha deneyimli o ne düşünür bilmiyorum

Çok geçmiş olsun umarım bişey kalmamıştır.

Ben eskiden sadesini yapmayı denemiştim kuru kayısılı yiyememiştim ama bunu çok sevdim kakao olması tatlı gb algılanmasını sağlıyor

Aslında bende senin gibiyim cnm ama bazen gözüm dönüyor sanırım. Normalde eskiden fıstıkların kabuklarını ben açıp babama verirdim o yiyince ben yemişim gb hissediyordum ama bazen olmuyor. Kırılma noktamdayım belkide

Hadi bakalım canm kurtar vücüdü sonra gelsin kaslar.hem bi iNsanın kas oranı ne kadar fazla olursa bi günde harcadığı enerji o kadar artıyor senden %5 az kaslı biri senden daha az kalorı harcıyor hatta bu yüzden sporcular bi oturuşta bi kuzu yiyecek kadar çok yiyor. O yüzden Şen'de meto kas yaptıkça hızlanır belkim

Evet tam tahıllıdan kullanıyordum.Devam edicem sanırım ona ben de.Bu evde yapılan spor gerçekten işe yarıyor mu peki adınıda yeni duydum bugün.
bir kez dene işe yaradığını göreceksin

tabiki yemedim

Çok ihtiyacım var sabıra.
anlıyorum seni zor gerçekten.

Geçmiş olsun canım ya.

hayırdır rutin kontrolmu.

Bende pkoluyum canm tüm belirtileri de var yıllarca kendimi kandırmışım pkoluyum kilo veremem diye 10 sene 8li kilolarda kaldım ama isteyince verilebiliyormuş.çocuğun tedaviyle olur dedi doktorlar korunmayı bıraknca 1 haftada hamile kaldım pkoyu pek kafada büyütmemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…