Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohhh içim rahatladı senden de bunu beklerdim
Bence yarını sıfır karbonla geçir pudingi cuma ye
Hadi 1 gün daha sabret ayçam
Aaa yarın perşembe. Tartı gününe yaklaşmışız haklısın abla tamam 1 gün daha. Cuma'ya yerim o zaman tatlıyı. Dayanıcam.

He ya o tatlı dediğim. Ama gayet tatlı ben bunla bi ömür yaşayabilirim kalıplara koyup derin dondırucuya atsam dondurma tadında bile olur o

Hoş geldim Elif aramıza hedefine çok yokmuş hemen hakedersin inş. Ben ayca buarada
Hoşbuldumm,memnun oldum.. :) Valla pko oldugu için kilo vermem zor oluyor o yüzden bana 6 kilo vermesi bile zor gibi.Ama diyeti bozdugumda bile vazgeçmeden kaldıgım yerden devam ettim ..O çok etkili oldu 64den aşağı düşmyüordum.Bi baktım 63 62 derken kendiliginden gitti baya :)

Netten hep bakıyoruz ablada gidip gormeden olmuyor etrafina bakmadan
Anacım bu adamların hepsimi böyle
Benimkininde yeme saati yok gece gündüz farketmez
Sorma abla valla büyük savaş veriyorum aksamlari
Arkadaşımda bardı canım ondan istedim tamam dedi gelince sanada atarım. Daha hedefe 3 haftam var. 67 den sonra yapıcam onu. Yok cnm tatlı olan değil ızgara tavuk göğsü.
bende cdleri var canım evlenmeden önce almıştım yapmıştım da bi sure ama 90 günü tamamlayamamistim tabi

Çok zor canım evliyken. Bende evlenmeden çözeyim su kilo işimi evlenince spor ile korurum diye ümit ediyorum. Erkekler bide anşayışsız bu konuda. Derim ben tatlını dışarda kaçamak ye gel bana gösterme
inşallah canım valla bide benimki gel sende ye diyor diyorum sen bana hem zayıfla sağlığın için diyorsun hemde elinden geleni yapiyorsub

ablam spor yaptım birde yarın spora gidicem eritirim diye düşündüm

Ay me güzel bende 69 68 derlen kenndiliğnden gidiverse keşke benimde hedef 67 sonra ver elini mezuniyet inş 3 haftaya.

Oo o zaman gelsin gelir gelmez başlayalım. Ben akşamları yapayım diyorum sabahları spor salonuna devam. Bu kas yapıyordu dimi.

Ay me güzel bende 69 68 derlen kenndiliğnden gidiverse keşke benimde hedef 67 sonra ver elini mezuniyet inş 3 haftaya.
Olur merak etmeyin direnç noktası varmış sanırım.Ben 1 ay 64 de kaldım naptıysam düşmedim.Sonra düştü kilom Meğer direnç noktammış benim o insülin direncim normale döndü.64 de sınırdaymışım ondanmış .

Ben direnç noktasına inandırmak istemiyorum beynimi o yüzden düşmem Laz'ım yoksa inanırsam inemem.

Bende denicem hiç duymamıştım.Gerçekten sonuç alınıyorsa çok iyii :) Ödem problemim oluyor çünkü hep.
geçen sene çok faydasını gördüm canım bu sene fazla yapamadım. malzeme varken tekrr basladim içmeye bugün :)

He ya o tatlı dediğim. Ama gayet tatlı ben bunla bi ömür yaşayabilirim kalıplara koyup derin dondırucuya atsam dondurma tadında bile olur o
ay denemem lazim mutlaka ama yulaf sevmiyorum onu napcam ya
bu akşam pek takılmıyorum hala ders yapıyoruz biz iyi geceler kızlar
Iyi geceler dileğim
Oo o zaman gelsin gelir gelmez başlayalım. Ben akşamları yapayım diyorum sabahları spor salonuna devam. Bu kas yapıyordu dimi.
Bende gördüm dediğini canım baya kas yapan var bu programla

Günaydın kızlar. çok kötü bi gece geçirdim. 1de baş ağrısından uyuyamayınca ağrı kesici içtim o benm midemi mahvetti mide koruyucu içtim arkasında fayda etmedi.ilk kez ilaç dokunuyor. sabaha kadar kıvrandm istifra ettim filan biraz iyiyim şimdi okula geldim

Geçmiş olsun canım. Bir süre nexium kullan. İyi gelir.

Kızlar diğer alıntılar gitti.
O çay saf bir çay. Ama merak etmeyin arada içiyorum. Hergün düzenli değil yani. Mesela dün icmedim. Bugün de canim istemiyor. Balkabakli kahvaltıyi yaptım. Doktordayım şimdi. İnşallah bugün çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…