Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet öyle bize de tüp bebek dediler ama korktum bende ben en fazla 68 oldum onu da verdim hemen insülin direncim kan değerlerim normal şuan hatta şekerim düşük.:) Adetlerim düzensiz eşim de sürekli nöbet veya seyirde o yüzden basıl olacak bilmiyorum Darısı başıma inşallah.

Stres yapma dua et olur canım inşallah

abla ilk kilo verdiğimde de yapmıştım bu sporu cdleri almadan önce yapanlarida inceledim genelde hem kilo verip hem kas yapanlar 90 günde hem kilodan kurtuluyorsun hemde kas yapıyorsun tabi oyle ucgen vücut olayı olmuyor kaç gündür spor yapıyorum normalde vücudunda et kesilmesi lazım ama ben de hiç bisey yok buda beni p90x itiyor

kesinlikle haklisin canım benim hadi bakalım inşaallah hem kas oluşturalım hem zayıflayalim

Bencede sarkma da olmaz iyi olur yapılması ama benm hiç alakam yok

geçmiş olsun ponim iki ilaç üst üste icilmezki canim aklında olsun
geçmiş olsun abla. önemli bisi yoktur herhalde
günaydın kızlar tartıya son gün geçen haftaki 1.liğimizi kimseye kaptırmıyalım yarında inşallah
Günaydın dileğim ins kaptirmicaz :)
Günaydın kizlar
Günaydın canım
Günaydın canım
Ben eskiden sadesini yapmayı denemiştim kuru kayısılı yiyememiştim ama bunu çok sevdim kakao olması tatlı gb algılanmasını sağlıyor
Peki yulaf tadı çok geliyor mu canım. yada onun yerine başka bisi kullanabilirmiyim

Midem hala kötü, gastrit vardı ama hiç böyle olmamıştm yaşlanıyorum galiba ya
dokunacak bişeymi yedin cnm belkide stresden olmuştur

Senin kilo vermeni engellemiyosa yap o zaman cnm
Tabiki mutlaka faydası olur ama biz tartıdada eksi görmek istiyozya motivasyonun bozulmasın diye dedim
Demekki Senin vücudun spora alışmış

Peki yulaf tadı çok geliyor mu canım. yada onun yerine başka bisi kullanabilirmiyim
Hilalcim bunda yulafı yoğurtla yediğin gibi olmuyor
Zaten sütle pişiriyosun. kuru meyvelerin şekeride çıkıyor
Bazıları ezmesini robotton geçirip onuda kullanıyor
Vanilya tarçın kakao da lezzet katıyor

abla ben pek yeme duzenimle kilo veremiyorum bi sure sonra spor yada hareketlilik eklemezsem yerimde sayıyorum bide uzun ara verdim aslında spora şaşırdım bende

Hilalcim bunda yulafı yoğurtla yediğin gibi olmuyor
Zaten sütle pişiriyosun. kuru meyvelerin şekeride çıkıyor
Bazıları ezmesini robotton geçirip onuda kullanıyor
Vanilya tarçın kakao da lezzet katıyor
Abla yulaf yerken ağzıma yapışıyor oda midemi kötü yapıyor ondan yiyemiyorum tatla alakası yok yani

abla ben kendiminkine ayri bulgur koyup pişirdim yoksa esim yemez pirinc olmazsa

Bugün -1i gördüm kızlar hedefime ulaşmk için 600 gr daha vermem lazım. dün ayrıca portakallı kurabiyeyle sınandm resmen ama bn galip geldm
ooooo hadi yarın kac olcak

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım kahvaltı yapıldı oğlum hasta onu uyutup spor yapacağım tabi hemen uyanmazsa
Geçmiş olsun gülüm kuzuya
Aaaa pilavmı gördüm orda kız pirinçmi çabuk söyle
Abla pirinc dokunuyo uykum geliyo hasya ediyo beni pek yememeyi tercih ediyorum bu ara basina b koydum saniyodum cikmamistir
geçmiş olsun canim yaaaa ikisini birden almasaydin usuttunmu acaba

Ablacım bu konuda ben ve araştırmalar ters düşüyoruz. Şöyleki birçok kitap okudum birçok spor solonuna gittim. Yaptığın kardiyo kadar ağırlık çalışmazsan vücudunu deforma edersin ve deforme olan vücudu düzeltmek 120 kg ilk insanı zayıflatmaktan daha zordur derdi spor hocam. Yani aslında zayıflama süreçlerinde kas yapmak faydalı ve doğru olan ama zaman zaman tartına - olarak yansımayacak bu durum hatta inceliceksin ama tartı + bile gösterecek. Ayrıca kas kütlesi artıkça yağ takım hızın artıyor buda kanıtlanmış gerçek. Fakat beni tartıda artı görmek olumsuz etkilediği için ben öncelikle yağlarımı yakmak istedim. Söyle söyleyim suan 70 kiloyum eskiden ağırlık ile spor yaparken giydiğim 77 kiloluk pantolonuma anca sığıyorum. Ve 77 iken daha fiti vücudum ama dedim ya tartıda - görmek beni motive ediyor. Bence ( bu tamamen benim fikrim) diyetisyenlerin bazıları bu yüzden ilk başta spor vermiyor tartıda + görmesinler diye. Bide geçen okuduğum bi yazıda diyor ki kas ağırlıklı çalışırsanız yağları eritiğinizde bedeninizdeki mücizeyi görürsünüz. Haklılar ben erittim yağları ama göbeğim ve kollarımda harıka sonuçlar göremiyorum hala. O yüzden ben kişinin kendisine bırakıyorum bu konuları abla ama tartı ağırlıklı çalışmada - göstermeyebilir.

Hadi bakalım yapalım şu işi :) sen 2 hafta daha topla direncini benimde cd gelsin ve başlayalım ayy çok heyecanlıyım

Ben almadım yulaf tadı canım zaten baya pişiriyorsun iyice şişip yumuşadı benim yulaflar. Yanı kaynamaya başlayınca kısık ateşe aldım iyice yulafların pişmesini bekledim ben

Ben bi pilatese inanamadım ama onuda sporunun bi yerlerine eklicem. Hele mezun olayım Yen'i spor haritası yapıcam kendime inş.
Ben yapıorum zayıflamaya da katkısı oldu.Ve bırakamıyorum artık ders çalışırken olsun yemek yaparken olsun tv izlerken olsun her fırsatı değerlendiriyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…