- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.841
Aynen canım 90 günü tamamlamadan bile çok iyi sonuçlar alanlar olmuş ama hareketleri oldukça zorlayıcıŞimdi biraz araştırdım çok heycanlandım milletin vücudu çok iyi olmus 90x yapanların
2 hafta inşallah yeter canımHadi bakalım yapalım şu işi :) sen 2 hafta daha topla direncini benimde cd gelsin ve başlayalım ayy çok heyecanlıyım
tamam canım teşekkür ederimBen almadım yulaf tadı canım zaten baya pişiriyorsun iyice şişip yumuşadı benim yulaflar. Yanı kaynamaya başlayınca kısık ateşe aldım iyice yulafların pişmesini bekledim ben
Evet baya baya kas yapmislar az buzda degil yaŞimdi biraz araştırdım çok heycanlandım milletin vücudu çok iyi olmus 90x yapanların
tamam canım teşekkür ederimBen almadım yulaf tadı canım zaten baya pişiriyorsun iyice şişip yumuşadı benim yulaflar. Yanı kaynamaya başlayınca kısık ateşe aldım iyice yulafların pişmesini bekledim ben
Evet baya baya kas yapmislar az buzda degil yaŞimdi biraz araştırdım çok heycanlandım milletin vücudu çok iyi olmus 90x yapanların
Yorum için teşekkür ederim cnmAblacım bu konuda ben ve araştırmalar ters düşüyoruz. Şöyleki birçok kitap okudum birçok spor solonuna gittim. Yaptığın kardiyo kadar ağırlık çalışmazsan vücudunu deforma edersin ve deforme olan vücudu düzeltmek 120 kg ilk insanı zayıflatmaktan daha zordur derdi spor hocam. Yani aslında zayıflama süreçlerinde kas yapmak faydalı ve doğru olan ama zaman zaman tartına - olarak yansımayacak bu durum hatta inceliceksin ama tartı + bile gösterecek. Ayrıca kas kütlesi artıkça yağ takım hızın artıyor buda kanıtlanmış gerçek. Fakat beni tartıda artı görmek olumsuz etkilediği için ben öncelikle yağlarımı yakmak istedim. Söyle söyleyim suan 70 kiloyum eskiden ağırlık ile spor yaparken giydiğim 77 kiloluk pantolonuma anca sığıyorum. Ve 77 iken daha fiti vücudum ama dedim ya tartıda - görmek beni motive ediyor. Bence ( bu tamamen benim fikrim) diyetisyenlerin bazıları bu yüzden ilk başta spor vermiyor tartıda + görmesinler diye. Bide geçen okuduğum bi yazıda diyor ki kas ağırlıklı çalışırsanız yağları eritiğinizde bedeninizdeki mücizeyi görürsünüz. Haklılar ben erittim yağları ama göbeğim ve kollarımda harıka sonuçlar göremiyorum hala. O yüzden ben kişinin kendisine bırakıyorum bu konuları abla ama tartı ağırlıklı çalışmada - göstermeyebilir.
ayyy bendemi yapsam acaba yarınAbla müthiş bişidi. Yarın hep ondan yicem :)
Hilal sen bi dene sevmezsen oğlan kesin sever o yesintamam canım teşekkür ederim
Evet baya baya kas yapmislar az buzda degil ya
ne renk abla saçların, sen her halinle güzelsin sultanımNihayet kuaföre gelebildim diplerim çok çıkmıştı
Hazır kilo verirken birazda güzelleşelim
ayça plates için ne düşünüyorsun o da kas yaptıtırmıAblacım bu konuda ben ve araştırmalar ters düşüyoruz. Şöyleki birçok kitap okudum birçok spor solonuna gittim. Yaptığın kardiyo kadar ağırlık çalışmazsan vücudunu deforma edersin ve deforme olan vücudu düzeltmek 120 kg ilk insanı zayıflatmaktan daha zordur derdi spor hocam. Yani aslında zayıflama süreçlerinde kas yapmak faydalı ve doğru olan ama zaman zaman tartına - olarak yansımayacak bu durum hatta inceliceksin ama tartı + bile gösterecek. Ayrıca kas kütlesi artıkça yağ takım hızın artıyor buda kanıtlanmış gerçek. Fakat beni tartıda artı görmek olumsuz etkilediği için ben öncelikle yağlarımı yakmak istedim. Söyle söyleyim suan 70 kiloyum eskiden ağırlık ile spor yaparken giydiğim 77 kiloluk pantolonuma anca sığıyorum. Ve 77 iken daha fiti vücudum ama dedim ya tartıda - görmek beni motive ediyor. Bence ( bu tamamen benim fikrim) diyetisyenlerin bazıları bu yüzden ilk başta spor vermiyor tartıda + görmesinler diye. Bide geçen okuduğum bi yazıda diyor ki kas ağırlıklı çalışırsanız yağları eritiğinizde bedeninizdeki mücizeyi görürsünüz. Haklılar ben erittim yağları ama göbeğim ve kollarımda harıka sonuçlar göremiyorum hala. O yüzden ben kişinin kendisine bırakıyorum bu konuları abla ama tartı ağırlıklı çalışmada - göstermeyebilir.
kamileceğim regl önce ve şuanda yaptım bu ay ağrısıs geçti spor bence çok iyi geliyor regl ağrılarınaKizlar ya bu ay cok agrili oluyo reglim bu arada spor yapamıyorum iki gündür taetilmadim kac gündür yarini cok merak ediyorum simdi lahana çorbası yapicam bide ben denjyim ins etkili olur
Sağol bebeğimne renk abla saçların, sen her halinle güzelsin sultanım
yulaf yapışmıyor ya ben süte katıyor bekletmeden yiyorum seviyorum daAbla yulaf yerken ağzıma yapışıyor oda midemi kötü yapıyor ondan yiyemiyorum tatla alakası yok yani
Süpersin canımselam kızlar sporumu yaptım geldim çok keyifliydi salı günü de platese başlıyorum bugün Spor aletlerinin çalıştım
plates te benim gördüğüm biraktigin an vücut zamanla aynı formunu alıyor canım he yaparken şöyle bi durumda oluyor 5 kilo veriyorsun ama ön kilo vermiş gibi gorunuyorsun baya iyi sıkılaştırıyorayça plates için ne düşünüyorsun o da kas yaptıtırmı
Anlamadım canm çok zorlanınca yapamam mı dıyosun yoksa 2 hafta bekleyemem heycanlandım hemen başlayalım mı diyosun. İstersen bu pazar başlayalım ne dersin?Aynen canım 90 günü tamamlamadan bile çok iyi sonuçlar alanlar olmuş ama hareketleri oldukça zorlayıcı
2 hafta inşallah yeter canımyoksa cd bana ben cd ye bakar dururum ilk yaptığımda her gun 1,5 saat plates yapıyordum.
Çok güzel değil mitamam canım teşekkür ederim
Evet baya baya kas yapmislar az buzda degil ya
Aynen abla 1 ölçü çok az. Bende 1 tencere olsa yerim. Zaten yulaf süt 1 tencere yapıp bunu detoksunu yapsak olmuyo muYorum için teşekkür ederim cnm
Bu konuda herkes farklı bişey söylediği için bizimde kafamız karışıyor
Söylenenlerden biride yağ dokusu kasların üstünde olduğu için kas yapılırsa yağların daha zor ericeği
Bide fazla kiloda olanların haliyle ağır sporlar yapması daha riskli oluyor kemikler zorlanıyor
Ben kendi adıma 70 e inince ağırlık çalışmayı düşünüyorum tabi inebilşrsem
ayyy bendemi yapsam acaba yarın
valla 1 tencere olsa yerim
1 ölçü pek az oluyor yavv yetmiyo bana
Tebrik ederim canm bende yaptım geldim sporumu. İnş yarına güzel olur sonucselam kızlar sporumu yaptım geldim çok keyifliydi salı günü de platese başlıyorum bugün Spor aletlerinin çalıştım
Pilatesi hiç bilmiyorum ki dilek ya. Isınamadık ya birbirimizle onla hiç bilgi sahibide olamadım onla aöa bence sadece sıkılaştırır diye düşünüyorum gerçi Ebru nun bazı göbek kasları çıkmıştı. Burda benden çok ilgilenen var pilatesle onlar bizi bi aydınlatıversinler.ayça plates için ne düşünüyorsun o da kas yaptıtırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?