Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdi biraz araştırdım çok heycanlandım milletin vücudu çok iyi olmus 90x yapanların
Aynen canım 90 günü tamamlamadan bile çok iyi sonuçlar alanlar olmuş ama hareketleri oldukça zorlayıcı
Hadi bakalım yapalım şu işi :) sen 2 hafta daha topla direncini benimde cd gelsin ve başlayalım ayy çok heyecanlıyım
2 hafta inşallah yeter canım yoksa cd bana ben cd ye bakar dururum ilk yaptığımda her gun 1,5 saat plates yapıyordum.

Ben almadım yulaf tadı canım zaten baya pişiriyorsun iyice şişip yumuşadı benim yulaflar. Yanı kaynamaya başlayınca kısık ateşe aldım iyice yulafların pişmesini bekledim ben
tamam canım teşekkür ederim
Şimdi biraz araştırdım çok heycanlandım milletin vücudu çok iyi olmus 90x yapanların
Evet baya baya kas yapmislar az buzda degil ya

Ben almadım yulaf tadı canım zaten baya pişiriyorsun iyice şişip yumuşadı benim yulaflar. Yanı kaynamaya başlayınca kısık ateşe aldım iyice yulafların pişmesini bekledim ben
tamam canım teşekkür ederim
Evet baya baya kas yapmislar az buzda degil ya

Yorum için teşekkür ederim cnm
Bu konuda herkes farklı bişey söylediği için bizimde kafamız karışıyor
Söylenenlerden biride yağ dokusu kasların üstünde olduğu için kas yapılırsa yağların daha zor ericeği
Bide fazla kiloda olanların haliyle ağır sporlar yapması daha riskli oluyor kemikler zorlanıyor

Ben kendi adıma 70 e inince ağırlık çalışmayı düşünüyorum tabi inebilşrsem

Abla müthiş bişidi. Yarın hep ondan yicem :)
ayyy bendemi yapsam acaba yarın
valla 1 tencere olsa yerim
1 ölçü pek az oluyor yavv yetmiyo bana

ayça plates için ne düşünüyorsun o da kas yaptıtırmı

Kizlar ya bu ay cok agrili oluyo reglim bu arada spor yapamıyorum iki gündür taetilmadim kac gündür yarini cok merak ediyorum simdi lahana çorbası yapicam bide ben denjyim ins etkili olur
kamileceğim regl önce ve şuanda yaptım bu ay ağrısıs geçti spor bence çok iyi geliyor regl ağrılarına

selam kızlar sporumu yaptım geldim çok keyifliydi salı günü de platese başlıyorum bugün Spor aletlerinin çalıştım
Süpersin canım
plates te benim gördüğüm biraktigin an vücut zamanla aynı formunu alıyor canım he yaparken şöyle bi durumda oluyor 5 kilo veriyorsun ama ön kilo vermiş gibi gorunuyorsun baya iyi sıkılaştırıyor

Anlamadım canm çok zorlanınca yapamam mı dıyosun yoksa 2 hafta bekleyemem heycanlandım hemen başlayalım mı diyosun. İstersen bu pazar başlayalım ne dersin?

Aynen abla 1 ölçü çok az. Bende 1 tencere olsa yerim. Zaten yulaf süt 1 tencere yapıp bunu detoksunu yapsak olmuyo mu bu Arada fazla kilolu olanların kendini sakatlama riski olduğu için vücutlarını uzman gözetilimibde alıstırarak başlıyorlar o doğru abla ama diğerinde yağ kasın üstünü kaplıyor doğru ama be kadar kas o kadar yağ yakımı. Bende 70 aşağısana inmeden başlamadım biliyosun abla sonucta tartı benim için önemliydi psikolojik olarak.

Pilatesi hiç bilmiyorum ki dilek ya. Isınamadık ya birbirimizle onla hiç bilgi sahibide olamadım onla aöa bence sadece sıkılaştırır diye düşünüyorum gerçi Ebru nun bazı göbek kasları çıkmıştı. Burda benden çok ilgilenen var pilatesle onlar bizi bi aydınlatıversinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…