- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.881
hilal eksi gelir mi yarın ne dersinPro günü yaptım bugün
Menum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
Öğle 15
Haşlanmış tavuk avuç içi kadar
Bi kase yoğurt
Akşam 18
Oglenin aynısı
Su 2 yi gecti
Spor yok
günaydın canım doktorda ne yapıyorsun hayır dır bacım
Hayır mı cnm dr niye gittin
hayırdır rutin kontrolmu.
göğüs cerrahiye gittim kızlar kontrol için. birşey olduğundan değil. kaç zamandır ultrason çektirmiyordum. şükür muayene temiz. mamaografi için randevu alacağım. ilk defa çekilecek. ama uzun zaman sonraya randevu veriyorlar. ocakta randevu alacağım. 2018 e veriyorlarmış normalleri. doktor acil derse 6 ay sonrayageçmiş olsun abla. önemli bisi yoktur herhalde
canım annesi hasta olan sanırım ayşeydi. benimki çok şükür iyi. geçen gün midesi rahatsızdı. azcık dikkat etti şimdi iyi şükür.Annen nasıl oldu cnm
ben seni sarı sanıyordumSağol bebeğim
bakır rengiydi önceden şimdi bşrazdaha kırmızıya dönüyom
afiyet olsun canım. hoşgeldin bu arada. su gerçekten çok az olmuş.Sabah:
(Karatay kahvaltisi )
2 yumurta
20 zeytin
1 avuc ceviz
Az peynir
Şekersiz cay
Ara ogun: sekersiz cay
Ogle arasi :
Corba
Sacda et
Cok az makarna salatasi
Yesillik
Cok az browni (2 catal)
Aksam :
Corba
1 tabak türlü
Yoğurt
Spor : yok
Ekmek : yok
Su : yarim litre
afiyet olsun canım. nasıl oldun wc ye çıkabildin mi?Menü
Sabah(11:00)
2 kuru kayısı
1 çörek otu yağı kapsülü
1 haşlanmış yumurta
Avuç içim kadar patates tostu
10 çiğ badem
(15:00)
1 yeşil elma
(17:00)
1 kase keten tohumlu yoğurt
2 yk barbunya
Sivi :2lt,1 KUPA yeşil çay
Spor :1 saat
Çıktım canım bugün sonunda çok şükürafiyet olsun canım. nasıl oldun wc ye çıkabildin mi?
çok sevindim canım. öbür türlü çok zor.Çıktım canım bugün sonunda çok şükür
göğüs cerrahiye gittim kızlar kontrol için. birşey olduğundan değil. kaç zamandır ultrason çektirmiyordum. şükür muayene temiz. mamaografi için randevu alacağım. ilk defa çekilecek. ama uzun zaman sonraya randevu veriyorlar. ocakta randevu alacağım. 2018 e veriyorlarmış normalleri. doktor acil derse 6 ay sonraya
canım annesi hasta olan sanırım ayşeydi. benimki çok şükür iyi. geçen gün midesi rahatsızdı. azcık dikkat etti şimdi iyi şükür.
ben seni sarı sanıyordum
afiyet olsun canım. hoşgeldin bu arada. su gerçekten çok az olmuş.
ben zaten suyu çok severim. içmediğim zaman rahatsız olurum ve de yorgun hissederim kendimi.Su icemiyorum fazla kizlar siz nasil iciyorsunuz?
Spor yapıyosan alınabılcek en güzel protein. Bide çok tok tutuyor ben 2 yumurta yıyorum 5 saat acıkmıyorum böylelikle 1 saat leptin salgılıyorum.Bugün yemedim.Canım istemedi hiç.Kahvaltı da yemek mi gerekiyor? Arada yiyorum çünkü zoraki
Oo yarına kaç gelcek acaba kilo meraklardayim.10,1dilim t.b ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1:00 bir bardak chia tohumlu puding
5;00 bir elma
7 :30 salata 1tabak tavuk yemeği patatesini yemedim soğanlarını aldım yedim
3lt su 1saat spor salonuda spor aletleriyle yarım saat gidiş yarım saat dönüş yürdüm 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Bende - gelicek canm yarına ama kaç olcak bilmiyorum.kızlar sizde durumlar nasıl?
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Sabah8.00
1bardak kahve
10 fıstık
Öğlen 12.00
1 tabak pırasa yemeği
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
Tavuk göğüs ızgara
Biraz mantar
Sıvı:2.5 lt su 1 bardak yeşil çay
Spor 1 saat
Gecmis olsun canım. en iyisi ilaç kullanmamakSağol Can'ım grip oldum da ondan c vitamini tüketiyorum ilaç kullanmıyorum çünkü:)
birazcık bana da sürün dilekknazar değmesin sporla aşk yaşıyorum bu aralar
Afiyet Afiyet dileğim menü güzel10,1dilim t.b ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1:00 bir bardak chia tohumlu puding
5;00 bir elma
7 :30 salata 1tabak tavuk yemeği patatesini yemedim soğanlarını aldım yedim
3lt su 1saat spor salonuda spor aletleriyle yarım saat gidiş yarım saat dönüş yürdüm 4bardak kiraz saplı yeşil çay
baslicam ins dileğim yasporsuz olmuyor hilal helede verilecek kilo az Kalınca bu hafta başla sen gene
patates tostu nasıl oluyor mervem. barbunyada var perşembe için olmamış canım afiyet olsunMenü
Sabah(11:00)
2 kuru kayısı
1 çörek otu yağı kapsülü
1 haşlanmış yumurta
Avuç içim kadar patates tostu
10 çiğ badem
(15:00)
1 yeşil elma
(17:00)
1 kase keten tohumlu yoğurt
2 yk barbunya
Sivi :2lt,1 KUPA yeşil çay
Spor :1 saat
ay ins gelir ya pazartesi -200 du sagol canimhilal eksi gelir mi yarın ne dersinmenu süper
bisi cikmadiysa iyi abla hastane deyince rahatsizlandin sandık.göğüs cerrahiye gittim kızlar kontrol için. birşey olduğundan değil. kaç zamandır ultrason çektirmiyordum. şükür muayene temiz. mamaografi için randevu alacağım. ilk defa çekilecek. ama uzun zaman sonraya randevu veriyorlar. ocakta randevu alacağım. 2018 e veriyorlarmış normalleri. doktor acil derse 6 ay sonraya
canım annesi hasta olan sanırım ayşeydi. benimki çok şükür iyi. geçen gün midesi rahatsızdı. azcık dikkat etti şimdi iyi şükür.
ben seni sarı sanıyordum
afiyet olsun canım. hoşgeldin bu arada. su gerçekten çok az olmuş.
Abla tahin olmamışsabah 07.00
1 kase balkabağı püresi
(haşlanmış balkabağı, 2 tk bozkır tahini, 2 tk chia, 1 minik muz, 2,5 ceviz)
öğlen 13.15
tavuk şiş
salata
1 dilim ekmek
akşam 19.00
ızgara tavuk
salata
2 yk enginar
1,5 lt su, 40 dk tempolu yürüyüş
yanında sürekli şişe taşı canım elinin altında olsun sürekliSu icemiyorum fazla kizlar siz nasil iciyorsunuz?
Valla bilmiyorum abla tartilmadim pazartesiden berikızlar sizde durumlar nasıl?
ayçam benim bir beklentim yok yarınki tartıdan ama haftaya karşılığını alıcam bu sporlatınOo yarına kaç gelcek acaba kilo meraklardayim.
Afiyet olsun canımDünün menüsü
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 5 yk Ispanak kavurması 4 yk yoğurt
Akşam 1 elma 1/2 portakal minik salkım üzüm.
Sağol Can'ım bu aralar akşam menülerinin pek tadı yok iş yoğunluğundan kendime bakamıyorum bu aralarAfiyet olsun canım
Yarın pek umudum yok açıkcası kendimi davul gibi hissediyorumkızlar sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?