- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.901
senin menuler bana çok az görünüyor nidenseDünün menüsü
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 5 yk Ispanak kavurması 4 yk yoğurt
Akşam 1 elma 1/2 portakal minik salkım üzüm.
Afiyet olsun canımBugün menüsü
Sabah 1 d ekmek 1 kk peynir çay
Öğle 5 yk Ispanak kavurması 3 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1 d ekmek 2 kk peynir
Ama dikkat et canım olmaz ki böyleSağol Can'ım bu aralar akşam menülerinin pek tadı yok iş yoğunluğundan kendime bakamıyorum bu aralar
Barbunya umarım sıkıntı yapmaz sana ama erken yemişsin gerçi hem de az. Bana çok gaz yapıyor da.Menü
Sabah(11:00)
2 kuru kayısı
1 çörek otu yağı kapsülü
1 haşlanmış yumurta
Avuç içim kadar patates tostu
10 çiğ badem
(15:00)
1 yeşil elma
(17:00)
1 kase keten tohumlu yoğurt
2 yk barbunya
Sivi :2lt,1 KUPA yeşil çay
Spor :1 saat
Salı günü rahatlayacağım İnşallah . Bir şey çıkmazsa.Afiyet olsun canım
Ama dikkat et canım olmaz ki böyleAksam gecistirme gibi oldu bu ara
Çünkü az :) . Bu aralar yemiş olmak için yiyiyorum.senin menuler bana çok az görünüyor nidense
Laksatif kullamı konusunda lütfen beni yanlış anlama. Seni kırdıysam özür dilerim. Herkesin fizyolojisi sonuçta farklı. Kesinlikle seni yargılamak gibi bir durum söz konusu değil. Sadece daha yaşın genç ve Allah ın verdiği ömür ne kadar bilinmez. Yaşlılıkta laksatif 'bağımlılığının' ceremesini çekmeni istemem. Buna dikkat çekmek istedim.Menü
2 kuru kayısı
1 çörek otu yağı kapsülü
1 haşlanmış yumurta
10 çiğ badem
1 yeşil elma
2 yk barbunya
Menüye gel menüye. Aç olduğumamı ne okurken ağzım sulandı.Menüm
Saat 8:30
1 kk peynir
1 yumurta
Saat 12:30
4 kaşık mantar sote
Maydanozlu yumurta
1 kk peynir
Maydanoz Tere
3 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Saat 20
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık ıspanak pirinçsiz
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre yatana kadar 2 yi geçer
Spor 2 km tempolu yürüyüş 1 saat orta tempo perşembe olduğunu unuttum bugün ve regl oldum maleseftartı ne diycek bakalım.
Yeni geldin sanırım hoşgeldin.Sağol Can'ım grip oldum da ondan c vitamini tüketiyorum ilaç kullanmıyorum çünkü:)
Zaten normal değil Elif süre çok uzun. Allah tan hemoroid falan olmuyorum. Çok şükür. Aspir çiçeği sarı sarı açar onun yağı . Cla açısından en zengin yağlardan biri.normal mi 12 gün cikmamak bilemedim irem im ben stres oluyorum haftada 1 nadiren 2 kez çıkıyorum. Bitki Çayı içiyorum bende.
Aspir yağı ne olaki?
yakın yakın gecikti hatta normalde regl de olsam tatlı istemez canım şaşırdım kendime.
mefkusum menun güzel iyi atlatmışsın. Hayırlı ugurlu olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin. Artık o güne kadar çıtır kayınvalı olursun diye düşünüyorumsöyle bi 75 fena olmaz hani.
Çok geçmiş olsun canım.
muhteşemsin güzellik.
Allah tamamına erdirsin abla. Allah geçim versin.Sağolasın cnm
Ama o zamana olamam heralde
Barbunya beni sisirmiyor canım o yüzden yedim patates tostu 1 rendelenmiş suyu alınmış patates 1 yumurta azicikta rendelenmiş kaşar koyup yoguruyorsub sonrada tost makinasında pisiriyorsubAfiyet olsun canım güzel menü
Gecmis olsun canım. en iyisi ilaç kullanmamak
birazcık bana da sürün dilekk
Afiyet Afiyet dileğim menü güzel
baslicam ins dileğim ya
patates tostu nasıl oluyor mervem. barbunyada var perşembe için olmamış canım afiyet olsun
ay ins gelir ya pazartesi -200 du sagol canim
bisi cikmadiysa iyi abla hastane deyince rahatsizlandin sandık.
Abla tahin olmamışsırf yağ nerdeyse onun dışında güzel ama afiyet olsun
yanında sürekli şişe taşı canım elinin altında olsun sürekli
Valla bilmiyorum abla tartilmadim pazartesiden beri
Yok cnm yapmiyorBarbunya umarım sıkıntı yapmaz sana ama erken yemişsin gerçi hem de az. Bana çok gaz yapıyor da.
yok tatlım niye kirilayim çok haklisin dediklerinde bende her gün çıkmaya alışkın olduğum için rahatsızlık veriyordu ne yapsam olmadı en son ilaç basvurayim dedimLaksatif kullamı konusunda lütfen beni yanlış anlama. Seni kırdıysam özür dilerim. Herkesin fizyolojisi sonuçta farklı. Kesinlikle seni yargılamak gibi bir durum söz konusu değil. Sadece daha yaşın genç ve Allah ın verdiği ömür ne kadar bilinmez. Yaşlılıkta laksatif 'bağımlılığının' ceremesini çekmeni istemem. Buna dikkat çekmek istedim.
Güle güle kullan mefkusum. Bende değişim istiyorum biraz saçlarım çok dökülüyor cesaret edemiyorum.Sağol bebeğim
bakır rengiydi önceden şimdi bşrazdaha kırmızıya dönüyom
tabiki o Browni ve makarna olmamış su hiç olmamış limon tarçın yada elma nane vs ekle suyuna belki daha rahat içersin.Sabah:
(Karatay kahvaltisi )
2 yumurta
20 zeytin
1 avuc ceviz
Az peynir
Şekersiz cay
Ara ogun: sekersiz cay
Ogle arasi :
Corba
Sacda et
Cok az makarna salatasi
Yesillik
Cok az browni (2 catal)
Aksam :
Corba
1 tabak türlü
Yoğurt
Spor : yok
Ekmek : yok
Su : yarim litre
akşam ki ekmek olmayabilir di canımcım. Afiyet olsun.Sabah 10.00
1 dilim tam buğday ekmek
0.5 salatalık
4 zeytin
1fincan Yeşilçay
1 kk peynir
4 fındık 1 avuç ceviz
Öğle 12
1 adet portakal
Akşam17.45
1 dilim ekmek
1 kase tarhana çorbası
Bol yeşillikli salata
1 kase yoğurt
2 adet mandalina
Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyüş, 15 dk pilates. :)
Afiyet olsun canım tartı yarın güzel şeyler soyliycek sana.Pro günü yaptım bugün
Menum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
Öğle 15
Haşlanmış tavuk avuç içi kadar
Bi kase yoğurt
Akşam 18
Oglenin aynısı
Su 2 yi gecti
Spor yok
Çok güzel afiyet olsun.Menüm
Sabah8.00
1bardak kahve
10 fıstık
Öğlen 12.00
1 tabak pırasa yemeği
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
Tavuk göğüs ızgara
Biraz mantar
Sıvı:2.5 lt su 1 bardak yeşil çay
Spor 1 saat
Afiyet olsun canım spora çok güzel10,1dilim t.b ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1:00 bir bardak chia tohumlu puding
5;00 bir elma
7 :30 salata 1tabak tavuk yemeği patatesini yemedim soğanlarını aldım yedim
3lt su 1saat spor salonuda spor aletleriyle yarım saat gidiş yarım saat dönüş yürdüm 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Afiyet olsun tatlım. Patates tostu nedir kuzum. Barbunya da keşke bugün olmasaydı.Menü
2 kuru kayısı
1 çörek otu yağı kapsülü
1 haşlanmış yumurta
10 çiğ badem
1 yeşil elma
2 yk barbunya
göğüs cerrahiye neden gittin kuzum sigara falan mı içiyorsun. Mamografi randevusu neden o kadar uzun bir süre sonra burda bir kaç güne çekiyorlar devlette. Birsey çıkmaması na sevindim.göğüs cerrahiye gittim kızlar kontrol için. birşey olduğundan değil. kaç zamandır ultrason çektirmiyordum. şükür muayene temiz. mamaografi için randevu alacağım. ilk defa çekilecek. ama uzun zaman sonraya randevu veriyorlar. ocakta randevu alacağım. 2018 e veriyorlarmış normalleri. doktor acil derse 6 ay sonraya
canım annesi hasta olan sanırım ayşeydi. benimki çok şükür iyi. geçen gün midesi rahatsızdı. azcık dikkat etti şimdi iyi şükür.
ben seni sarı sanıyordum
afiyet olsun canım. hoşgeldin bu arada. su gerçekten çok az olmuş.
Afiyet olsun menun güzel bence su az olmuş sadece.sabah 07.00
1 kase balkabağı püresi
(haşlanmış balkabağı, 2 tk bozkır tahini, 2 tk chia, 1 minik muz, 2,5 ceviz)
öğlen 13.15
tavuk şiş
salata
1 dilim ekmek
akşam 19.00
ızgara tavuk
salata
2 yk enginar
1,5 lt su, 40 dk tempolu yürüyüş
aç geziyorum iremim dikkat et kendine.Dünün menüsü
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 5 yk Ispanak kavurması 4 yk yoğurt
Akşam 1 elma 1/2 portakal minik salkım üzüm.
İrem nasıl oldun toparladın mi biraz. Belli bi saatte kapatmiyirmusun işyerini neden böyle yoğunsun sayim falan mı var. Afiyet olsun yine çok az.Bugün menüsü
Sabah 1 d ekmek 1 kk peynir çay
Öğle 5 yk Ispanak kavurması 3 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1 d ekmek 2 kk peynir
Inş canımSalı günü rahatlayacağım İnşallah . Bir şey çıkmazsa.
Akşam geç olmuş elifim afiyet olsunMenüm
Saat 8:30
1 kk peynir
1 yumurta
Saat 12:30
4 kaşık mantar sote
Maydanozlu yumurta
1 kk peynir
Maydanoz Tere
3 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Saat 20
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık ıspanak pirinçsiz
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre yatana kadar 2 yi geçer
Spor 2 km tempolu yürüyüş 1 saat orta tempo perşembe olduğunu unuttum bugün ve regl oldum maleseftartı ne diycek bakalım.
ahh ya yakın olsak getiririm sanada canım benim ya dikkat et bak hasta falan olmayasin.Menüye gel menüye. Aç olduğumamı ne okurken ağzım sulandı.
Ayy Allah korusun canim olma hemoroid falan. halam dan sonra çok korkuyorum bu bağırsak sorunlarından. Bu yağ her yerde yok sanırım hiç denk gelmedim.Zaten normal değil Elif süre çok uzun. Allah tan hemoroid falan olmuyorum. Çok şükür. Aspir çiçeği sarı sarı açar onun yağı . Cla açısından en zengin yağlardan biri.
Ay canim çekti yaaBarbunya beni sisirmiyor canım o yüzden yedim patates tostu 1 rendelenmiş suyu alınmış patates 1 yumurta azicikta rendelenmiş kaşar koyup yoguruyorsub sonrada tost makinasında pisiriyorsub
Yok cnm yapmiyor
yok tatlım niye kirilayim çok haklisin dediklerinde bende her gün çıkmaya alışkın olduğum için rahatsızlık veriyordu ne yapsam olmadı en son ilaç basvurayim dedim
Inş elifimGüle güle kullan mefkusum. Bende değişim istiyorum biraz saçlarım çok dökülüyor cesaret edemiyorum.
tabiki o Browni ve makarna olmamış su hiç olmamış limon tarçın yada elma nane vs ekle suyuna belki daha rahat içersin.
akşam ki ekmek olmayabilir di canımcım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım tartı yarın güzel şeyler soyliycek sana.
Çok güzel afiyet olsun.
Afiyet olsun canım spora çok güzel
Afiyet olsun tatlım. Patates tostu nedir kuzum. Barbunya da keşke bugün olmasaydı.
göğüs cerrahiye neden gittin kuzum sigara falan mı içiyorsun. Mamografi randevusu neden o kadar uzun bir süre sonra burda bir kaç güne çekiyorlar devlette. Birsey çıkmaması na sevindim.
Afiyet olsun menun güzel bence su az olmuş sadece.
aç geziyorum iremim dikkat et kendine.
İrem nasıl oldun toparladın mi biraz. Belli bi saatte kapatmiyirmusun işyerini neden böyle yoğunsun sayim falan mı var. Afiyet olsun yine çok az.
ahh ya yakın olsak getiririm sanada canım benim ya dikkat et bak hasta falan olmayasin.Menüye gel menüye. Aç olduğumamı ne okurken ağzım sulandı.
Ayy Allah korusun canim olma hemoroid falan. halam dan sonra çok korkuyorum bu bağırsak sorunlarından. Bu yağ her yerde yok sanırım hiç denk gelmedim.Zaten normal değil Elif süre çok uzun. Allah tan hemoroid falan olmuyorum. Çok şükür. Aspir çiçeği sarı sarı açar onun yağı . Cla açısından en zengin yağlardan biri.
Hiç duymadım. Etkisi olmaz gibi geliyor. Çünkü alamet İ farikası karnıyarık otunda olduğu gibi müsilaj üretmesi ve yüksek lif oranı. Aklıma pek yatmadı benim.Kızlar chia nın çayıda çıkmış. TR de varmı bilmiyom
Saf hali eczane de var ama devamlı yemeklerde kullanım için çok pahalı . Çotanak ın idealini alıyorum fındık yağı ile karışık oluyor. Denemeni tavsiye ederim.ahh ya yakın olsak getiririm sanada canım benim ya dikkat et bak hasta falan olmayasin.
Ayy Allah korusun canim olma hemoroid falan. halam dan sonra çok korkuyorum bu bağırsak sorunlarından. Bu yağ her yerde yok sanırım hiç denk gelmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?