Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Barbunya umarım sıkıntı yapmaz sana ama erken yemişsin gerçi hem de az. Bana çok gaz yapıyor da.

Menüm
Saat 8:30
1 kk peynir
1 yumurta

Saat 12:30
4 kaşık mantar sote
Maydanozlu yumurta
1 kk peynir
Maydanoz Tere
3 yeşil zeytin
5 siyah zeytin

Saat 20
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık ıspanak pirinçsiz
1 kase yoğurt

Su 1.5 litre yatana kadar 2 yi geçer
Spor 2 km tempolu yürüyüş 1 saat orta tempo perşembe olduğunu unuttum bugün ve regl oldum malesef tartı ne diycek bakalım.

Laksatif kullamı konusunda lütfen beni yanlış anlama. Seni kırdıysam özür dilerim. Herkesin fizyolojisi sonuçta farklı. Kesinlikle seni yargılamak gibi bir durum söz konusu değil. Sadece daha yaşın genç ve Allah ın verdiği ömür ne kadar bilinmez. Yaşlılıkta laksatif 'bağımlılığının' ceremesini çekmeni istemem. Buna dikkat çekmek istedim.

Menüye gel menüye. Aç olduğumamı ne okurken ağzım sulandı.

Zaten normal değil Elif süre çok uzun. Allah tan hemoroid falan olmuyorum. Çok şükür. Aspir çiçeği sarı sarı açar onun yağı . Cla açısından en zengin yağlardan biri.

Barbunya beni sisirmiyor canım o yüzden yedim patates tostu 1 rendelenmiş suyu alınmış patates 1 yumurta azicikta rendelenmiş kaşar koyup yoguruyorsub sonrada tost makinasında pisiriyorsub
Barbunya umarım sıkıntı yapmaz sana ama erken yemişsin gerçi hem de az. Bana çok gaz yapıyor da.
Yok cnm yapmiyor
yok tatlım niye kirilayim çok haklisin dediklerinde bende her gün çıkmaya alışkın olduğum için rahatsızlık veriyordu ne yapsam olmadı en son ilaç basvurayim dedim

Sağol bebeğim
bakır rengiydi önceden şimdi bşrazdaha kırmızıya dönüyom
Güle güle kullan mefkusum. Bende değişim istiyorum biraz saçlarım çok dökülüyor cesaret edemiyorum.

tabiki o Browni ve makarna olmamış su hiç olmamış limon tarçın yada elma nane vs ekle suyuna belki daha rahat içersin.

akşam ki ekmek olmayabilir di canımcım. Afiyet olsun.

Pro günü yaptım bugün
Menum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
Öğle 15
Haşlanmış tavuk avuç içi kadar
Bi kase yoğurt
Akşam 18
Oglenin aynısı
Su 2 yi gecti
Spor yok
Afiyet olsun canım tartı yarın güzel şeyler soyliycek sana.

Menüm

Sabah8.00
1bardak kahve
10 fıstık

Öğlen 12.00
1 tabak pırasa yemeği

Akşam 18.00
1 kase yoğurt
Tavuk göğüs ızgara
Biraz mantar

Sıvı:2.5 lt su 1 bardak yeşil çay
Spor 1 saat
Çok güzel afiyet olsun.

Afiyet olsun canım spora çok güzel

Afiyet olsun tatlım. Patates tostu nedir kuzum. Barbunya da keşke bugün olmasaydı.

göğüs cerrahiye neden gittin kuzum sigara falan mı içiyorsun. Mamografi randevusu neden o kadar uzun bir süre sonra burda bir kaç güne çekiyorlar devlette. Birsey çıkmaması na sevindim.

Afiyet olsun menun güzel bence su az olmuş sadece.

Dünün menüsü
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 5 yk Ispanak kavurması 4 yk yoğurt
Akşam 1 elma 1/2 portakal minik salkım üzüm.
aç geziyorum iremim dikkat et kendine.

Bugün menüsü
Sabah 1 d ekmek 1 kk peynir çay
Öğle 5 yk Ispanak kavurması 3 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1 d ekmek 2 kk peynir
İrem nasıl oldun toparladın mi biraz. Belli bi saatte kapatmiyirmusun işyerini neden böyle yoğunsun sayim falan mı var. Afiyet olsun yine çok az.

Salı günü rahatlayacağım İnşallah . Bir şey çıkmazsa.
Inş canım
Akşam geç olmuş elifim afiyet olsun

ahh ya yakın olsak getiririm sanada canım benim ya dikkat et bak hasta falan olmayasin.

Zaten normal değil Elif süre çok uzun. Allah tan hemoroid falan olmuyorum. Çok şükür. Aspir çiçeği sarı sarı açar onun yağı . Cla açısından en zengin yağlardan biri.
Ayy Allah korusun canim olma hemoroid falan. halam dan sonra çok korkuyorum bu bağırsak sorunlarından. Bu yağ her yerde yok sanırım hiç denk gelmedim.

Ay canim çekti yaa
Inş elifim

ahh ya yakın olsak getiririm sanada canım benim ya dikkat et bak hasta falan olmayasin.

Ayy Allah korusun canim olma hemoroid falan. halam dan sonra çok korkuyorum bu bağırsak sorunlarından. Bu yağ her yerde yok sanırım hiç denk gelmedim.

Başım catliyor hava güneşli ama soğuk esiyor du parkta baya takıldım yürüyüş yaptım oğluşu getiremedim eve bi türlü şimdi sağdan sağdan vuruyor ağrı

Saf hali eczane de var ama devamlı yemeklerde kullanım için çok pahalı . Çotanak ın idealini alıyorum fındık yağı ile karışık oluyor. Denemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…