- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #178.921
Bunu duyduğuma sevindimBarbunya beni sisirmiyor canım o yüzden yedim patates tostu 1 rendelenmiş suyu alınmış patates 1 yumurta azicikta rendelenmiş kaşar koyup yoguruyorsub sonrada tost makinasında pisiriyorsub
Yok cnm yapmiyor
yok tatlım niye kirilayim çok haklisin dediklerinde bende her gün çıkmaya alışkın olduğum için rahatsızlık veriyordu ne yapsam olmadı en son ilaç basvurayim dedim
hastalıktan ağzının tadı mı yokÇünkü az :) . Bu aralar yemiş olmak için yiyiyorum.
Ondan aç aç gezdim demek bugün :))) Ben de devam ederim yemeye protein açısından iyi :)Ben 2 tane yiyorum . Cok tok tutuyor. :)) Tavsiye ederim.
Evet yeniyimmm hoşbuldummm:)))Yeni geldin sanırım hoşgeldin.
hımm bi bakinayim marketlere gidinceSaf hali eczane de var ama devamlı yemeklerde kullanım için çok pahalı . Çotanak ın idealini alıyorum fındık yağı ile karışık oluyor. Denemeni tavsiye ederim.
Teşekkür ederim:) Benim bu ekmeklerle bi sıkıntım var tutturamıyorum hiçakşam ki ekmek olmayabilir di canımcım. Afiyet olsun.
.
Teşekkür ederim zaten kullanmamaya çalışıyorum.Bronşit var malesefGecmis olsun canım. en iyisi ilaç kullanmamak
Evet yapıyorum çok sevmiyordum ama mecbur alışıcam sanırım :) Ben 1 den fazla yiyemem yumurtayı da.Ama protein için yiyorum 2 günde bir mutlaka midem açlığa dayanıyor.2 günde bile faydası oldu grubun bana 62 den düşemiyordum.2 günde 1 kilo vermişim çok Mutlu oldum:)))))Spor yapıyosan alınabılcek en güzel protein. Bide çok tok tutuyor ben 2 yumurta yıyorum 5 saat acıkmıyorum böylelikle 1 saat leptin salgılıyorum.
Vayy süpersin 2 günde 1 kilo maşallahEvet yapıyorum çok sevmiyordum ama mecbur alışıcam sanırım :) Ben 1 den fazla yiyemem yumurtayı da.Ama protein için yiyorum 2 günde bir mutlaka midem açlığa dayanıyor.2 günde bile faydası oldu grubun bana 62 den düşemiyordum.2 günde 1 kilo vermişim çok Mutlu oldum:)))))
Evt Gruba dahil olmadan önce 62 de takılmıştım.Şimdi dikkatli besleniyorum demek veriliyormuş.Çok faydası oldu grubun bana :))) Gerçi herkese olmuş herkes baya kilo vermiş.Vayy süpersin 2 günde 1 kilo maşallah
Alırsın dilekcim sonucta o kadar spor yaptın.ayçam benim bir beklentim yok yarınki tartıdan ama haftaya karşılığını alıcam bu sporlatın
Inş hasta olmazsınız elifim biz eve kapandikBaşım catliyor hava güneşli ama soğuk esiyor du parkta baya takıldım yürüyüş yaptım oğluşu getiremedim eve bi türlü şimdi sağdan sağdan vuruyor ağrı
Anladım canım. zaten ilaçlar kısa sürede iyi gelebilir ama uzun sürede vücuda çok zarar veriyorlar benceTeşekkür ederim zaten kullanmamaya çalışıyorum.Bronşit var malesef
tatlım aksamlari tüketme problem çözülsünTeşekkür ederim:) Benim bu ekmeklerle bi sıkıntım var tutturamıyorum hiç
9. Takım farkıEvet yapıyorum çok sevmiyordum ama mecbur alışıcam sanırım :) Ben 1 den fazla yiyemem yumurtayı da.Ama protein için yiyorum 2 günde bir mutlaka midem açlığa dayanıyor.2 günde bile faydası oldu grubun bana 62 den düşemiyordum.2 günde 1 kilo vermişim çok Mutlu oldum:)))))
Hiloş inşallah olmayız Yağiz bi o koltukta bi bu koltukta battaniyesini i almış geziniyor kaç saattir :)))))Inş hasta olmazsınız elifim biz eve kapandik
Anladım canım. zaten ilaçlar kısa sürede iyi gelebilir ama uzun sürede vücuda çok zarar veriyorlar bence
Tatlım kızlar yorum yapmış zatenSabah:
(Karatay kahvaltisi )
2 yumurta
20 zeytin
1 avuc ceviz
Az peynir
Şekersiz cay
Ara ogun: sekersiz cay
Ogle arasi :
Corba
Sacda et
Cok az makarna salatasi
Yesillik
Cok az browni (2 catal)
Aksam :
Corba
1 tabak türlü
Yoğurt
Spor : yok
Ekmek : yok
Su : yarim litre
Geçmiş olsun cnmSabah 10.00
1 dilim tam buğday ekmek
0.5 salatalık
4 zeytin
1fincan Yeşilçay
1 kk peynir
4 fındık 1 avuç ceviz
Öğle 12
1 adet portakal
Akşam17.45
1 dilim ekmek
1 kase tarhana çorbası
Bol yeşillikli salata
1 kase yoğurt
2 adet mandalina
Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyüş, 15 dk pilates. :)
sonucu inş. eksi getirir cnmPro günü yaptım bugün
Menum
Sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
Öğle 15
Haşlanmış tavuk avuç içi kadar
Bi kase yoğurt
Akşam 18
Oglenin aynısı
Su 2 yi gecti
Spor yok
güzel olmuş ayçamMenüm
Sabah8.00
1bardak kahve
10 fıstık
Öğlen 12.00
1 tabak pırasa yemeği
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
Tavuk göğüs ızgara
Biraz mantar
Sıvı:2.5 lt su 1 bardak yeşil çay
Spor 1 saat
menü güzel cnm10,1dilim t.b ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
bir haşlanmış yumurta
1:00 bir bardak chia tohumlu puding
5;00 bir elma
7 :30 salata 1tabak tavuk yemeği patatesini yemedim soğanlarını aldım yedim
3lt su 1saat spor salonuda spor aletleriyle yarım saat gidiş yarım saat dönüş yürdüm 4bardak kiraz saplı yeşil çay
Bence patates cuma ödülü yerine yenebilir tatlımMenü
Sabah(11:00)
2 kuru kayısı
1 çörek otu yağı kapsülü
1 haşlanmış yumurta
Avuç içim kadar patates tostu
10 çiğ badem
(15:00)
1 yeşil elma
(17:00)
1 kase keten tohumlu yoğurt
2 yk barbunya
Sivi :2lt,1 KUPA yeşil çay
Spor :1 saat
Baya eskiden sarıydım cnm son 4-5senedir bakır rengiben seni sarı sanıyordum
Öğlen ve akşam güzel cnmsabah 07.00
1 kase balkabağı püresi
(haşlanmış balkabağı, 2 tk bozkır tahini, 2 tk chia, 1 minik muz, 2,5 ceviz)
öğlen 13.15
tavuk şiş
salata
1 dilim ekmek
akşam 19.00
ızgara tavuk
salata
2 yk enginar
1,5 lt su, 40 dk tempolu yürüyüş
Ben listede değilimkızlar sizde durumlar nasıl?
kahvaltıyı evdemi yapıyosun cnm birazdaha çeşitlendirsenDünün menüsü
Sabah 2 d ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 5 yk Ispanak kavurması 4 yk yoğurt
Akşam 1 elma 1/2 portakal minik salkım üzüm.
Sadece öğleni beğendimBugün menüsü
Sabah 1 d ekmek 1 kk peynir çay
Öğle 5 yk Ispanak kavurması 3 yk yoğurt
Ara 2 elma
Akşam 1 d ekmek 2 kk peynir
menü çok sağlıklı ve güzel cnmMenüm
Saat 8:30
1 kk peynir
1 yumurta
Saat 12:30
4 kaşık mantar sote
Maydanozlu yumurta
1 kk peynir
Maydanoz Tere
3 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Saat 20
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık ıspanak pirinçsiz
1 kase yoğurt
Su 1.5 litre yatana kadar 2 yi geçer
Spor 2 km tempolu yürüyüş 1 saat orta tempo perşembe olduğunu unuttum bugün ve regl oldum maleseftartı ne diycek bakalım.
Sağolasın bitanemAllah tamamına erdirsin abla. Allah geçim versin.
Belki çinko eksikliği vardır cnmüle güle kullan mefkusum. Bende değişim istiyorum biraz saçlarım çok dökülüyor ce
Banada soğuk vurunca başım ağrırBaşım catliyor hava güneşli ama soğuk esiyor du parkta baya takıldım yürüyüş yaptım oğluşu getiremedim eve bi türlü şimdi sağdan sağdan vuruyor ağrı
Son zamanlarda chia çok popüler olduya heralde o yüzden çıkardılarHiç duymadım. Etkisi olmaz gibi geliyor. Çünkü alamet İ farikası karnıyarık otunda olduğu gibi müsilaj üretmesi ve yüksek lif oranı. Aklıma pek yatmadı benim.
Vavvvv süper eksiEvet yapıyorum çok sevmiyordum ama mecbur alışıcam sanırım :) Ben 1 den fazla yiyemem yumurtayı da.Ama protein için yiyorum 2 günde bir mutlaka midem açlığa dayanıyor.2 günde bile faydası oldu grubun bana 62 den düşemiyordum.2 günde 1 kilo vermişim çok Mutlu oldum:)))))
ooooo burda kimler kaç kilolar verdi cnmEvt Gruba dahil olmadan önce 62 de takılmıştım.Şimdi dikkatli besleniyorum demek veriliyormuş.Çok faydası oldu grubun bana :))) Gerçi herkese olmuş herkes baya kilo vermiş.
Sağol abla teşekkür ederim.Hastalıktan çorbanın unlu oldugunu unutmuşum :)Geçmiş olsun cnm
1 kepçe çorba 1 dil ekmek değerinde
O yüzden unlu çorbalarda yanında başka karbon almazsak iyi olur
ooooo burda kimler kaç kilolar verdi cnm
En önemlisi düzenli paylaşım ve istikrar
Çok uzun değil aslında bi eksiklik olabilir belki gerçi 1 ay önce tahlil yaptırdım hersey normal çıktı ev şampuan dolu her markayı denedim yok resmen akıyor zaten çok saçı yok kel kalıcam diye korkuyorum :) saçlarını Güle güle kullan salina salınaIyi akşamlar
Kuaförden geç geldim hemen yemek hazırladım sınra çocuklar geldi bşraz önce gittiler
Tatlım kızlar yorum yapmış zaten
Öncelcelikle takıma dahil olmak istiyosan daha fazla paylaşım yapman lazım ve geçmişi okumakda takım kuralı
bize yazılan mesajlara geri dönelimki önemsememiş gibi olmayalım
2 hafta deneme süren var. paylaşımın menülerin ve kilo vermene göre listeye alınıp alınmıcağına karar verilir
Geçmiş olsun cnm
1 kepçe çorba 1 dil ekmek değerinde
O yüzden unlu çorbalarda yanında başka karbon almazsak iyi olur
sonucu inş. eksi getirir cnm
güzel olmuş ayçam
menü güzel cnm
Salonamı başladın
Bence patates cuma ödülü yerine yenebilir tatlım
Baya eskiden sarıydım cnm son 4-5senedir bakır rengi
Heralde profildeki kadından öyle çağrışım yaptın
Öğlen ve akşam güzel cnm
Ama tartı öncesi sabah sanki çok karbon olmuş
Ben listede değilim
Eksideyim Ama ne kadar yarın görecez
kahvaltıyı evdemi yapıyosun cnm birazdaha çeşitlendirsen
Akşamda sadece meyve
Sadece öğleni beğendim
menü çok sağlıklı ve güzel cnm
Sağolasın bitanem
Allah cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Belki çinko eksikliği vardır cnm
Uzunsa en azından uçlarından kestir tazelensin
Banada soğuk vurunca başım ağrır
Son zamanlarda chia çok popüler olduya heralde o yüzden çıkardılar
Vavvvv süper eksi
ooooo burda kimler kaç kilolar verdi cnm
En önemlisi düzenli paylaşım ve istikrar
Afiyet olsunMalum perşembe ve detoks günüm
3 öğün 1 er yeşil muz ve 1 er bardak soya sütü
Su 2 lt
Ben şimdiye kadar koruma kısmını beceremedim inş.bu sefer olurSağol abla teşekkür ederim.Hastalıktan çorbanın unlu oldugunu unutmuşum :)
İnşallah kiloları bir kere verir tam veririz :) İstedikten sonra herşey olur..
Burda saç beslenmesi için kür gibi tabletler oluyor. 1 ay kullanıyosun belki ordada vardır eczanelerdeÇok uzun değil aslında bi eksiklik olabilir belki gerçi 1 ay önce tahlil yaptırdım hersey normal çıktı ev şampuan dolu her markayı denedim yok resmen akıyor zaten çok saçı yok kel kalıcam diye korkuyorum :) saçlarını Güle güle kullan salina salına
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?