- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.141
Kabizlik huzursuzluk yapar normaldir canim,ben de kac gundur dogru durust cikamiyorum siskinlikte beni geriyor insallah atlatiriz1 haftadır wc sorunum var. probiyotik içtim, form çay içtim çözüm olmadı nedense. çok gerildim ve tabi en sonunda bugün oldukça artı çıktım. o yüzden moralim bozuktu canım. tabi bir de bedenen çok huzursuzdum.
Hosgeldin buse:)iyi akşamlaaarrrrr
heyooooooooooooo
1. olmuşsunuz kızlar süpersiniiizzzzzzzzzzz
dileeeeekkkkkkk seni ayrıca tebrik ederim nasıl verdin anam 3.5 kilo ben şook çok tebrik çooooooookkkkkkk
Nerelerdeydin?iyi akşamlaaarrrrr
heyooooooooooooo
dileeeeekkkkkkk seni ayrıca tebrik ederim nasıl verdin anam 3.5 kilo ben şook çok tebrik çooooooookkkkkkk
hoşgeldin canım çok ozlettin kendiniiyi akşamlaaarrrrr
heyooooooooooooo
İşyerinde çok çay içiyorum sanırım ondan su içmiyorum ama içmeliyim bu hafta daha çok gayret edeceğim. Bir de su içince çok üşüyorum o yüzden içmek istemiyorum birazda ondan.hiç mi içemedin 1 bardak bile. eğer öyleyse çok kötü olmuş. susuz hayatta duramam.
Kızlar anneme gidemedim. aradım çıkmadan tansiyonu 21 e çıkmış bende daha kötü olur diye anllatamadim gidemedim. Karakoldan erdemi aramışlar beni aradı. gidecek yeri yokmuş para verecekmiş kıyafet alacakmış filan. Bende kıyafetin yada kalacak yerin benim sorunum değil parayida hattima yatir ben cekerim dedim. eve dd gelmeye calisma bu sefer hapse girersin ona gore dedim. Ablasını araya sokmus o geldi yanima. Yanimda erdemle konuştu erdem yok dovmedim abla diyo. Kız gördü ama bütün morluklari verdi ağzının payını. uzun oldu ama olaylar böyle iste.
Huuu yattınızmı Tr liler
Güya bende 65 olup tartı resmini çerçeve yaptıracaktım
Kız mezun olup gelmicenmi yoksa buraya
Ona göre gaz verelim sana
buseb buse nerdesin fıstığım bitmedimi sınavlar
Hadi bu heyecana sende katıl
Ponicim tebrikler cok guzelRakip aranıyorrr
Hosgeldin buse:)
Nerelerdeydin?
hoşgeldin canım çok ozlettin kendini
Süper olmuş canm. MaşallahSabah 08.30
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
2 zeytin
1kk peynir
0.5 salatalık
1 tane ceviziçi
1 domates
1 bardak çay
Öğle 12.30
Yeşil elma
Akşam 18.00
4 yk ıspanak yemeği
Bol salata
1 dilim ekmek
Spor : 40 dk yürüyüş
Su: 1.5 lt.
Baya yemişimSüper olmuş canm. Maşallah
Daha iyi olmuş cnmİnternet çok kötü zor bağlanıyor
Menüm gelsin
Sabah 8:30 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 tk lutenitsa çay
Öğle 4 yk yoğurt 1 Çiçek haşlanmış karnıbahar
Akşam 5 köfte 1/2 atom marul
Gece 200 ml diyet süt belki
Midenden hasta olsan mantıda çok mide yanması yapar :))Aynı dert bende de var. Çalışanlarımdan biri ev aldı işyeri olarak hayırlı olsuna gideceğiz. Mantıları yaptım hazır ettim yiyeceksiniz diyor. Çok uğraşmış belli ne yapacağım ey ahali bana bir akıl.
zaten ne zaman içiyonki kızzSu yok zaten Can'ım. İçemedim bugün.
iyi akşamlaaarrrrr
heyooooooooooooo
Ooooo kaçak gelmiş özledim kızzcanım ne oldu senin durumlar??
bitti abla da. memleketten babannem dedem geldi şimdi bi de onları ağırlayacam ilk kez yemeğimi yiycekler stres bastı
onun dışında kilomu bilmiyorum yarın tartılıcam.
Gittilermikızlar geçen pazar bitti sınavlar. babannem ve dedem memleketten geldi bu arada onlarla ilgilendik.
kilo durumum yarın ortaya çıkacak sabah tartılıcam :)
busecim hoşgeldin. inşallah bozmamışsındır diyeti.iyi akşamlaaarrrrr
heyooooooooooooo
inşallah canım. büyüleyici bağırsak diye bir kitap var. onu alacağım.Kabizlik huzursuzluk yapar normaldir canim,ben de kac gundur dogru durust cikamiyorum siskinlikte beni geriyor insallah atlatiriz
afiyet olsun canım. yulaflı pudingi nasıl hazırlıyorsun?Menü
Sabah: 10.00
1 kase yulaflı pudıng
Öğlen 13.00
1 ayva
Alsam 17.00
1 kase yulaflı puding
1 kase yoğurt
Sıvı : 1.5 lt su
Spor : 30 dk spor
Ooooo kaçak gelmiş özledim kızz
O derece geçen haftaydı
Gittilermi
busecim hoşgeldin. inşallah bozmamışsındır diyeti.
inşallah canım. büyüleyici bağırsak diye bir kitap var. onu alacağım.
sabahki tartının üzerine akşam eve gelince bir daha tartıldım daha da fazla çıktım. düşün yani. tabi artı ekstra ödem de eklendi. sinirden ağlayacaktım.
Ben sizi beğenmedim leslie bacıyla buluşmaya gidiyom
ablam her işi bitti mutfak dandini şuanda toplayıp yatıcam yarın çocukların kursu var hazır erken kalkmışken sporda yapıyım diyorumEllerineze sağlık cnm
askrhpozitif
hemen yüz verme bak
Ooo iş çokmuş kolay gelsin cnm
en azından artıda değilsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?